icon

Môj manžel nedokáže ustrážiť naše dieťa

23. aug 2025

ahojte potrebujem na toto vas uprimny nazor lebo ma ide porazit a neviem ci mi fakt preskakuje alebo manzel si len nechce priznat to co by mal
stale
ked je s malym dlhsie napriklad hodinku ja idem dat sprchu alebo idem upratovat maly bud spadne udrie sa stale ma nejaky uraz chvalabohu nikdy nic vazne ale je poobijany modrina na kolene
odreta noha a podobne
ja nechapem ako to manzel dokaze ked ja som s malym bezne sama cele dni kedze on pracuje a nestava sa nam to jasne obcas ano maly je zivy ma 2 roky
v kuse v pohybe vsade lezie tak stane sa ale aby skoro kazdy den ked je s nim on ?? som na hlavu ze sa preto hadame ? mne to rozum neberie fakt
stavalo sa to aj vam alebo stava ?

Strana
z2
jankalukasova
24. aug 2025

Ako prvé... ty si s malým častejšie a dokážeš omnoho lepšie predvídať, čo vymyslí a čo nie. Muž o tom nemá ani páru ale to je preto, lebo s ním logicky netrafí toľko času, keď je v práci.
A druhé... Je ľahko môžné, že za malým beháš prehnane a nemá šancu si niečo urobiť, čo je super ale zároveň nemá ani šancu sa naučiť, čo robiť nemá.

siska53
24. aug 2025

@anonym_autor Podla mna prehanas.

sense
24. aug 2025

Má modrinu a odtiene koleno lebo sa hrajú ,naháňajú, bláznia alebo preto že ho ma otec na salame.

anonym_8ec053
24. aug 2025

Už tu padol ten nazor, venuje sa mu alebo je na mobile a vtedy sa to stane? Lebo ak platí 2. možnosť, tak nepreháňaš.

ladivina
24. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_ab4054 ako ja to chapem stava sa je to dieta zive neposedne
ale snazim sa nech sa “ nepozabija “ samozrejme ale
ked je s nim ocko ( manzel )
tak to v kuse riesime nejaky plac tu sa udrel tu spadol tu buchol hlavu … pride mi to trosku prehnane moc ze proste v kuse nieco ked su sami a ano priznavam mozno prehanam bojim sa viac nez treba len ako by som to povedala
nemozem na klude odskocit urobit nieco co treba lebo je plac rev krik a doobijane dieta lebo ocko akosi nezvlada ustrazit

@anonym_autor čau , presne toto iste mame doma na chvíľu sa vzdialim nechám ich spolu a za chvíľu plač, furt to iste tiež partnerovi neverím a tiež sa s ním o tom hádam lebo ja sa snažím dávať 100 percentnú pozornosť … stane sa aj mne že sa buchne ale pri chlapovi to je plač vždy … som s toho tiež smutná že sa vnútorne neviem uvoľniť lebo mu neverím …

autor
27. aug 2025

zeny muz nieje na telefone a ak aj telefon Ma ze volaju babke tak nema ho v ruke ale na stojane alebo niekde oprety je to jeho nepredvidavost alebo pomalsie reakcie a podobne ja to chapem ale to nejde furt aj mne sa stava aj stane sa kazdemu ale nie tak casto

anonym_d63311
27. aug 2025
@anonym_ab4054

@anonym_autor áno, aj moje deti boli obité, lebo som ani ja, ani manžel nemali extrémnu potrebu im nonstop stáť za zadkom a dávať na nich pozor. Úplne prirodzená vec, že potom sa živšie dieťa poodiera 🙂🤷🏼‍♀️. Za mňa si len prehnane úzkostlivá

@anonym_ab4054 no, len keď padne tak že padne na hlavu tak to môže aj zle skončiť

anonym_eb05d9
27. aug 2025
@anonym_d63311

@anonym_ab4054 no, len keď padne tak že padne na hlavu tak to môže aj zle skončiť

@anonym_d63311 jedine potom dieťaťu dať prilbu a tak manželovi na stráženie 🙂

janickacrazy
27. aug 2025
@anonym_d63311

@anonym_d63311 deti nie sú z cukru, niečo vydržia. Netreba im behať za zadkom. Oni sa veľmi rýchlo naučia padať bezpečne.

kaca222
28. aug 2025
@anonym_autor

zeny muz nieje na telefone a ak aj telefon Ma ze volaju babke tak nema ho v ruke ale na stojane alebo niekde oprety je to jeho nepredvidavost alebo pomalsie reakcie a podobne ja to chapem ale to nejde furt aj mne sa stava aj stane sa kazdemu ale nie tak casto

@anonym_autor tak to nerieš, nechaj ich robiť hlúposti 🙂 predpokladám že ide o bežné modriny

maba123
1. sep 2025

Tak sa skus pozriet na to jeho ocami , robi z toho hysteriu ze sa udrie alebo padne ? Venuje sa mu ? Pije ? Bije ta ? Chce byt s malym ? .....ak sa s nim hra a venuje sa mu a padne, buchne sa , tak co ..... Nic , kazdy ma ony dposob ako sa venovat, hrat s detmi a to ze padne, place ....no mozno to vidis len ty takto ze sa to moze stat iba jemu, a tebe nie , tak to si prehnane uzkostliva a nerobi to na tvoj obraz, nechaj mu slobodu, ak sa chce hrat s cim kolvek akokolvek, nech robi veci ake chce samozrejme v ramci nejakej medze a to ze padne , poreze sa , zodrie koleno , to jednoducho neries, to patri k tomu, su dolezitejsie veci ako riesit toto, a pokial sa manzel venuje detom, tak to bud rada a skus ho nesledovat ale tesit sa z toho ze sa im venuje

Strana
z2