icon

Môj manžel trávi čas viac s mamou ako s rodinou

viki0987
5. nov 2024

Ahojte baby, chcem sa s niekým porozprávať o mojom probléme. Máme 3 ročnú dcéru ale som na ňu úplne sama pretože môj manžel väčšinu svojho času trávi u svojej mami alebo na gauči a telefónom.Vôbec nežijeme ako rodina. S malou sa pohrá tak 15 min. potom si ľahne a dokáže byť na telefóne celé hodiny a keď ho to prestane baviť odíde k jeho mame je tam tak 6 hodín príde domov ľahne si k telke a znova dookola. Somnou sa rozpráva minimálne a to nehovorím o Tom že od kedy máme dieťa mi nedáva ani cent. Neviem čo robiť už som z toho na nervy.

Strana
z3
cacianka
7. nov 2024

Viem že prešlo iba 24h.
Ale podstatná otázka - ako si sa rozhodla, čo plánuješ urobiť/podniknúť ?

ahhola
7. nov 2024

@cacianka uz sa neozve a neurobi nic. My sme tuna nabudene aj za nu. Ci to nebude ten typ zeny -
Nemas chlopa, nemas pravdy 😡
a tak nech je aky chce, ale JE a bude si ho pekne zivit a satit aj s jeho deckom a pred jeho mamickou sklopi oci a bozka jej nohy...
O 20 rokov repete s mladou... Ked dozijeme my aj MK😅
Rada sa budem mylit🗽🎢

zazka666
8. nov 2024

@ahhola Možno bude o tom minimálne rozmýšľať. Zase nie je jednoduché sa len tak zbaliť a odísť. Je to proces. Môže trvať mesiace aj roky. Tu na MK by každá mala nájsť účasť a podporu.

cacianka
8. nov 2024

@zazka666 presne, nie je to proces na 24 hodín. Ale aspoň sme pomohli povzbudením, vysvetlením, že takýto stav nie je ok, možno sme zasiali semienko odvahy riešiť to. Zbrklost nie je nikdy namieste, ale rozvaha, doklady, dôkazy,

zuzanockamt
8. nov 2024

@viki0987 Dieťa ste chceli obidvaja? Alebo čí to bol nápad? Podľa mňa nie stotožnený s rodinným životom, tak hľadá únik inde.

Strana
z3