Môj muž je alkoholik
Ahojte môj manžel sa vracia domov okolo 11:00 a vždy je opitý. Aj ked sa vráti z roboty ide na hodinu do šenku, ked sa vráti, na všetkých húka a nadáva dokonca aj ked mala dcérka 7 rokov nadával jej do k.... a synovi do k...., stále nás bije na dcéru raz vytiahol remeň ale ja som mu to nedovolila tak on udrel mňa niekoľko krát opaskom. Ked som mu povedala nech ide na psychiatriu sa dať liečiť tak on ma zhodil a priamo pred deťmi ma kopol do tváre a že nech idem do p... .
Máte s tým skúsenosti? Aké máte názory a čo by ste mi odporučili?
@roberta000 lebo sa mi vidí, že nie...registrácia 5.3. a jedna téma za druhou, jedna somarina za druhou a vzájomne si odporujú....no niekto sa realizuje.
@timea7 som googlila a tento tyzden koncia jarne prazdniny v banskobystrickom, zilinskom a trencianskom kraji 🙂
@janickacrazy ona ma vazne termin v july 2017 nesekla sa nahodou ak je tehotna tak logicky to vychadza na december alebo som ja debil???😀
nech mi niekto vysvetli preco si ludia vymyslaju taketo veci. Su tak sprosti alebo ja to nechapem co vedie cloveka k tomu ze si sadne na modreho konika a napise ze ma muz dorezal a bije ma a rodim o rok a pol decko mi urobil iny.. chce byt zaujimava alebo sa nudi , alebo ma v hlave tak nasrate..
@barbora59 stale tvrdim ze mame blbu mladez..dute a sproste jak tago 🙄
Niekto sa tu evidentne nudi .. je to vymyslena tema
@roberta000 všetky, ktoré založila sú vymyslené, trepe kraviny....
Je to totalna kravina nema to ani hlavu ani petu uplne scestne skoda ze som sem aj prispela ale co uz. Ved kto normalny napise ze ma tetmin v july 2017. Najlepsie bude ked sa od toho distancujeme😊😊😊
Ja budem za hnusnu ale ked si taketo kraviny vymysla tak jej prajem nech si to raz aj zazije . Blbka
@lenushka_th tak a teraz sa dockas krasnej IP od zakladatelky 😀 ja som na nu nikde v zivote nereagovala a aj tak som dostala svoju psychoanalyzu zadara. kebyze som labilnejsia tak sa asi zrutim z nej 😀 😀 😀 😀 si na mne zgustla...
@libka1 tak mozno je tak trochu psychicky narusena a zije vo vlastnej realite.
u nas v meste tiez mame take postarsie dievca. ked sa jej podari utiect spod dohladu rodiny, tak sa tula po parkoviskách a vyzobrava peniaze. presne tym spôsobom bezdomovcov a alkoholikov. rozprava pritom pribehy, z ktorých na kilometer krici vymysel. o chorom syncekovi, o listku na autobus, o chlebe pre hladne deti (ziadne nema a nemala), ...
ale vidno na nej, ze je cisto oblecena, nazehlena, ostrihana, je postarane o nu, nic jej nechyba. ziadny bezdomovecky vzhlad, spina, smrad. obvykle sa takto potula hodinku-dve, nez rodina obehne parkoviska v meste, niekde ju najdu a odvezu domov.
proste zije vo svojej realite a co ju nuti utiect a chodit zobrat, je len v jej hlave.
asi ako iba autorka vie, co ju nuti pisat svoje zivotne trable, ktore v tomto blogu prave prebiehaju a ona trpi ako kon.
a v príspevkoch v inom blogu uz su hudbou davnej minulosti, dokonca jej nasilnicky manzel je uz jej ex a davno strpcuje zivot svojej dalsej zene.
@moonlight1210 inak je zaujímavé toto v jej profile 😎 • 2 deti - čaká bábätko, termín má v júli 2017
@sashabb to sa este mohla seknut. to by ma tak nesokovalo. aj ked uz si to mohla opravit.
kazdopadne, ten prudky rozdiel medzi situáciou, co vraj este prave prebieha a co uz je davno skoncena, je zaujimavy.
aj ta informacia, ze mala potrebu pisat niekomu do IP urazky. len tak.
akoby by to bud nemala v hlave v poriadku a zila vo vlastnej realite, alebo jej z toho tyrania chlapom (ak je skutocné) uplne preskocilo. takze chvilu pise o realite a chvilu o svojom svete, kam pred realitou unika.
a vidi utoky tam, kde ziadne nie su. alebo klikla omylom na zly nick a nevsimla si, ze nadava niekomu uplne inému, ako chcela.
tazko povedat. asociacie, ktore ju k tomu vsetkemu, co tu porobila, viedli, ma v hlave iba autorka sama.
nas roznych forach som uz vselico zazila. aj takých ludi, co sa dodatocne prisli k takemu pocinu (vymysleny pribeh, jeho rozvijanie do absurdit apod.) aj priznat. v style: ale som vam to nandal(a). vsetci ste na to skocili, he-he-he. aky som sikovny, aky som nad vecou. vy ste debili a ja vami mozem manipulovat, ako sa mi zlubi. zobete mi z ruky.
no a potom sa pride den D a dotycna osoba si vytvara dalsi nick s pribehom: som tehotna, okaslal ma, co mam robit?
a tentoraz naozaj nevie kam z konopi, lebo to uz nie je alternativna realita unudeného nedelneho popoludnia, ale neprijemna skutocnost.
o par pripadoch takých aj viem zo svojho okolia. ze sa slecny zabavali hecovani na forach, potom sa smiali, ze stare sliepky, atd...
a potom jedna z nich skutocne padla po nose do problemu, co si predtým vyfantazirovala, aby sa zvijala smiechom za monitorom, ako na jej vymysleny pribeh vsetci preochotne reaguju.
karma existuje, nech si ju popiera kto chce, ako chce.
@libka1 mne je to akosi u riti 😀 ja nezijem virtualnym zivotom .. som zvedava aspon sa pobavim 😀
@lenushka_th to si v dnesnej dobe jedna z mala co nezije virtualny svet :D
@whiteniko chod spisat trestne oznamenie na prokuraturu nie na policiu...tam ta podla mna tak rychlo neposlu do kelu
Aha vidim ze tu rady nepadnu na urodnu podu 🙂
@zazana22 vsak ako som denno denne na nete bez toho sa clovek dnes nepohne ale nejdem sa vesat ked mi nejaka prudko inteligentna na mk povie nieco "neprijeme" alebo tak . Skratka oddelujem virtualny svet od toho ozajskeho 😀
@lenushka_th 😀 😀
@lenushka_th tak niektore zeny ale aj chlapi tazko niektore veci prezivaju 🙂 ale tak co uz ako si kto zariadi tak ma :D
@bobulazelena to dúfam
@evka129 nie to dieta caka s inym, pisala to v komentoch
hmmmmm no moja, vies...sice prazdniny zacali...ale toto uz nie je zaujimave..statistika tyu "kazda 5 zena je uz full house"...vymyslite uz nieco ine a poriadne..je to nuda...
@roberta000 Ale s kým?
@evka129 ja neviem spytaj sa zakladatelky, ale toto je vymyslena tema, vid komenty vyssie

Ja netusim 🙂 @timea7