icon

Môj muž je kopa nervov

1. okt 2020

Ahojte. Sme s muzom cca 6r spolu, bol to pomerne flegmaticky chlap, povtipkoval, nic ho nerozhadzalo. Ked sa nam narodila dost narocna dcera, zacalo sa to v nom vsetko stupnovat. Aktualne ma 2,5r a je pravdou, ze mame vela povinnosti a on vela pracuje (dobovolne, vraj tam vypne hlavu a oddychuje v dielni)....ale stale len chodi, vsetko kritizuje, podpichuje ma, komentuje a ked pride domov mam dojem, ze mi prisla kontrola zo socialky. Stale hundre..jedlo je dnes cudne, my sme nenormalne a on je unaveny...atd atd. Ja som tiez vycerpana, lebo mame pracu rozdelenu. On v domacnosti nerobi vobec nic. S malou sa hra ked pride, ale zvysok robim ja. Aj co sa okolo domu tyka..raz rocne reze drevo, v lete kosim iba ja, staram sa o to vsetko, snazim sa mu vytvorit prijemne prostredie doma. Varim, upratujem, periem, malej sa venujem, klasika...nic od neho nevyzadujem. On si otvori pivo a neda ani zatku do kosa. Uz neviem preco je stale nervozny. Ked nejde do dielne tak len stale krici po malej a dost casto ju bije (po zadku)... niektore dni sa mi az trasie zaludok a rovi tu dusno. Rozpravat sa nechce... preco myslite ze sa tak zmrnil? Ked bol taky vysmiaty a pohodak..

Strana
z2
janickacrazy
3. okt 2020

Robíš chybu v tom, že chces mať všetko vyupratovane, pozehlene a jemu nedáš v domácnosti nič robiť, ešte aj kosis sama? Preboha. To dieťa má 2 rodičov, domácnosť je spoločná, prečo by si mala robiť všetko len ty? A keď sa mu robit doma nechce, tak nech ti zaplatí upratovačku aspoň raz do týždňa. Keď teda nemáte finančné problémy. Musíš byť trochu potvora. Si príliš dobrá, ja by som s ním rýchlo narobila poriadok.

amelie2017
3. okt 2020

Prepac, ale grcat sa mi chce z takeho chlapa. Normalne by som ho na tyzden pozvala k nam, po navrate domov by ti ruky, nohy bozkaval, aku uzasnu zenu ma doma. Moj robi od 6 do 13 a od 16:30 do 20. O 13 pride a obed vari on. O 20 vari veceru. Pocas pauzy chodi nakupit, uprace kupelnu, kuchynu, pohra sa s malou. Obcas si aj pospi, ale to len ked je vsetko spravene.

A nechapem, ako moze byt z malej nervozny a bit ju, ked ju vidi hodinu denne.

mandarinka555
3. okt 2020

To len ja vidím, že mu v podstate vadí to dieťa a vybíja si zlosť na tebe ? Deti sú akčné...uškriekané...otravujú a jemu toto všetko vadí a chce mať pokoj...Alebo čo si myslel, že dieťa bude spať 24/7 ? Dieťa ste plánovali, si písala...on si zrejme to "plánovanie" predstavoval inak...

marca12
4. okt 2020

A toto je velka chyba. Preco si to niektore zeny robite,ze obskakujete chlapov a robite mu doslova sluzky. Spohodlnel,nema sa kvoli comu snazit. Vsak donesie domov peniaze,full servis ma. A uprimne ti poviem nikdy by som do 4 rana neupratovala ani keby co bolo. Mam svoju hrdost a nepotrebujem si takto dokazovat,aka som skvela zena.

pieksamaki
4. okt 2020

@lenadka
To je dobreeee🙂
Ale k teme....ani ja by som nikdy do 4 rano neriesila...

ktochytavzite
4. okt 2020

mne to oride ako keby bol pre nieco stale nespokojny,mozno mu ten stereotyp oraca,rodina ide na nervy,hl ked pracuje z domu.

lapersefona
4. okt 2020

A nebude to len ponorkova choroba? Poreboval bysa stretnut aj s nejakymi kamosmi trosku zmenu a ty tiez. Nesnaz sa az takebo si to aj tak nevazi. Muzi casto maju inu predstavu o rodine a ked zrazu pridu deti tak su z toho mimo trosku. A tiez emaju taku trpezlivost na deti

lapersefona
4. okt 2020

@amelie2017 prepac neda sa mi neopytat ale co robis ty?

amelie2017
4. okt 2020

@lapersefona prepac, ale myslis, ze varenie a upratat kuchynu/kupelnu je vsetko, co sa v domacnosti robi? Ano, velmi mi to pomaha, ale ja robim vsetko ostatne. Rano vstanem 6:30, ranajky, kava, urobim ranajky malej, desiatu do skolky. Mala vstane, ranajky, hygiena, obliect- to je u nas 20 min boj, potom umyt riad z ranajok, nalozit pracku, pozbierat pradlo z predosleho dna, popritom sa venovat malej. O 9 ma byt v skolke, zo skolky letim do prace, o 13 som zase v skolke. Prideme domov, to muz vari, ja sa zatial venujem malej, najeme sa, hodinu sa pohrame, ideme zase do skolky, zacina o 15, konci o 17. Za tu hod a pol sa vacsinou ucim, alebo raz za cas treba prezliect periny, oprat zaclony, uteraky, vytepovat koberce, umyt a vydezinfikovat hracky, oprat plysaky, umyt okna, upratat skrine, utriet prach.....o 17 do skolky, potom s malou do parku, prideme domov, okupat, urobit malej veceru. Pohrat sa, precitat rozpravku..preto ze nevarim, nesedim cely den s vylozenymi nohami. Ale ano, aj to obcas treba a ked sa mozem uliat, tak sa ulejem.

marcellka32
15. nov 2020

Nečítala som všetky príspevky, ale ty si slúžka (zariadila si si to tak sama)...treba mať rozdelene práce, ty vnútri v dome, on vonku (čiže kosenie, drevo, záhrada je jeho práca), nechápem ženy čo sa hrnú robiť také práce ako zatepľovanie domu, rubanie dreva a pod. Máš byť žena a to sú chlapské roboty..jaj a ešte mu donesieš pivo aj s otvárakom do postele..no nevážis si samu seba

gertruda59
23. feb 2022

@mandarinka555 no áno chla sú aj takí. Deti majú len preto, aby dokázali svetu, že ich dokážu splodiť, ale porodiť a vychovať ich musí manželka aj o všetko sa postarať. Musíš mu prestať robiť slúžku kým budeš robiť ustupky, nikdy nebude spokojný a napätie sa bude stupňovať Možno ani doma kým bol slobodný nič nemusel a prepieklo sa mu aj keď bol drží.

mandarinka555
24. feb 2022

@gertruda59 Nepomýlila si si ma s niekým ? Ako si prišla na to, že ja robím niekomu slúžku....alebo, že ustupujem ?

lenadka
28. máj 2024

Má milenku

som_realistka
28. máj 2024

Poviem ti,ak je to u vás tak ako píšeš, tak pan manžel je doma malo vyťažený. Nehnevaj sa, robíš všetky domáce práce a aj prace okolo domu a on chodí do práce a keď príde tak sa pohra s malou? Keby tvoj príspevok napísal chlap, tak sa nahrnú príspevky o lenivej rozmaznané ženskej.

minenkak
29. máj 2024

@lenadka tak ty si dnes úplná topka v odpovedi ,hneď milenku

minenkak
29. máj 2024

Prestaň sa snažiť,rob presne toľko čo on

lenadka
30. máj 2024

@minenkak lebo zvyčajne je to tak. Tiež som si všeličo namyslala a práve vtedy keď mu nič doma nie je dobré je to tak. A tiež som si myslela, že by nemal kde a kedy, my ženy sme naivné a príliš veríme

Strana
z2