icon

Môj muž má v hlave iba peniaze

20. apr 2020

Ženy..Som tehotná,zrovna už som mala aj rodiť,som z toho dosť nervózna..Do toho mám dcéru, ktorá sa doma nudí,ja už pre vysoké štádium neviem prejsť ani pár metrov, takže von nechodíme posledný týždeň.Aj teda to rúško mi dáva zabrať.. Nič nerobím, len upratujem a varím a starám sa doma o všetko,o dcéru, skrátka úplne o všetko, až sa mi zdá, že mi preplo 🤦🤦🤦 za to môj manžel..Ten keď je naaaaahodou doma,tak čo vyberie z chladničky,nikdy neodlozi,kde sa vyzlečie,tam to nechá na zemi, keď zje keksíky,obal nechá tak,nevyhodi..Ja len chodím a zbieram.A to nejsom žena, ktorá je ticho..Uz som mu 100krat povedala, že po ňom robiť nebudem nič, ospravedlní sa,a na druhý deň to isté 😤😤😤.Sme spolu 10rokov a nikdy mi nešiel takto na nervy.. Dokázala by som ho prebodnut pohľadom..No a najväčší kameň úrazu je jeho honba za peniazmi.. Čím viac robí, tým viac zarobí..Dobre, teším sa, máme všetko,aj čo to našetrené, prácu má takú, že keď chce, môže si urobiť voľno aspoň dva,tri krát do týždňa a venovať sa rodine.. Aspoň na dve hodinky,Ja nechcem,aby mi sedel pri riti celé dni,to by sme sa pozabíjali,ale aspoň dva krát do týždňa..Povie, že som so všetkým nespokojná, že keď sú peniaze si nevážim,a keď nie sú pindam..On nechápe o čom rozprávam?? Nič nepočúvam,len peniaze tam,peniaze sem,ale to, že ja budem sama na dve deti ,to ho nezaujíma, že má trafí šľak...Hlavne nech zarobí denne o 20€ viac,to je dôležité,nie to,aby si urobil voľno chvíľu,nie,peniaze sú na 1 mieste... Keď mu toto všetko poviem,tak sa vyhovára na hormóny moje, že mi drbe..A keď poviem, že mi drbe z neho nie z hormónov, že potrebujem,aby sa chvíľu venoval aj nám, že mi drbe z toho, že sme celé dni zavreté doma,tak mi povie dement, že mám ísť von.. A Ako???? Že by si on zobral dieťa na prechádzku raz za týždeň,to ho nenapadne,ja mám zobrať v 41tt dcéru na prechádzku do lesa sama... Nenávidím ho 🙄🤦🤦🤦🤦🤦 kľudne mi vynadajte, že preháňam,ale mne tak strašne ide na nervy... Čo mám z toho života, že som od rána do noci sama doma 🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄 zavrú má za vraždu za chvíľu

Strana
z2
dahra
20. apr 2020

@eliska13 ze o dve hodky skor, mohla by som vstat aj o 4.00, moje deti by sa zobudili zaroven so mnou. Ak som chcela mat aspon polhodku pre seba pre ich zobudenim, tak chodit bosa, svietit si len baterkou, potichu za sebou zatvarat dvere, aby ich nezobudilo stuknutie vypinaca 🙂 v ziadnom pripade nedat vriet vodu na kavu do rýchlovarky a už vôbec nie prehrabať sa v príborníku....

lenadka
20. apr 2020

Prosím ťa, len ho nezabi, v base to bude ešte horšie, nestojí ti to ta to. Mňa tiež len to drží. Čo ti poviem, jeho to doma nebaví, tá práca a peniaze to je len zastierka. Žena čo furt frfle, tehotná veľryba, krpate decko, no otrava. To je podľa mňa jeho pohľad. Chlapi nie sú emoaticky ako ženy a výčitkami to bude len a len horšie. Pevne nervy ti prajem. Využi aspoň to, že peniaze máte. Urob si radosť kúp niečo sebe, bábätku dcére nech ta jeho vyťaženosť stojí za to. Keď deti porastu upraví sa to.

ledgerka
20. apr 2020

zeny na co robite muzom servis, ja toto fakt nechapem. Potom jasne ze sa z Vas stavaju sluzky a muzov treba tlacit aby odlozili po sebe vsetko. V zivote som muzove veci zo zeme nevzala a nehodila do pracky, ani taniere po nom nezbieram. Ani on nezbiera veci po mne, kazdy sme dospeli a vieme sa o svoje veci postarat. Som v 8 mesiaci, uz nepracujem. Tak ako som sa vysavaca a mopu nedotkla pred tehotenstvom, nerobim to ani teraz. Je to muzova robota. Este mu pribudlo aj umyvanie kupelni ked som mu v 5 mesiaci povedala ze mi velmi smrdia pripravky na cistenie. Veci nezehlime, len ich poskladam a ulozi si do skrine. Ked potrebuje, vyzehli si sam. Uplne bez problemu to u nas funguje, nikto na nikoho nepinda ze robi bordel. Treba znova nastavit pravidla a nepovolit 🙂

eliska13
20. apr 2020

@dahra ja som tiež ešte nohu nedala dole z postele a už sa s tým dudlom a plysakom trepal za mnou😅to boli časy.Teraz môžem vysávať a on spi dalej😊Ja mám strašne rada také tie rozospate bábätka čo sa hodia na gauč pod deku a ešte tými ocami zmurkaju.Ale ja by som to zase nikdy nerobila, aby som navarila či upratala vstávať na budik.

sunny8
20. apr 2020

Tak keď je doma nie je ti dobre lebo robí bordel a keď nie je doma tak na neho pindas lebo sa vám nevenuje. Veď ty sama nevieš čo chces. A tento bordel začal robiť až teraz ? Alebo to robil aj predtým ale si neriešila ? Ja ťa chápem že si tehotná ale takto ho odplasis a možno aj preto chodí viac do práce lebo to doma nemôže vydržať. Zvoľni tempo venuj sa dieťatku poriadok daj na druhé miesto. Nemusíte chodiť na dlhé prechádzky choďte niekde kde nie sú ľudia a nemusíš mať ani zakrytý nos rúškom.

tykat
20. apr 2020

Po pravde...ani mne by sa s tebou nechcelo byt doma a radsej by som zdrhla do prace. Stacilo mi precitat co si napisala.
Kolko ma dcera? Ja som bola s druhym dietatom tehotna sama a 5r. dcera k tomu. Muz chodil na tyzdnovky aby pre nas viac zarobil. Pomoc takmer ziadna, unaveny, prichadzal v sobotu rano, odchadzal v nedelu poobede. Zvladli sme.

tykat
20. apr 2020

Bude mat 7?!!! A ty sa stazujes??? Jemine ja ze sa ti okolo noh mota batola.

majkeel
Autor odpoveď zmazal
majkeel
21. apr 2020

Nechava veci po byte? To nemusi byt bordelarstvo. Ked ma clovek cez tyzden malo casu, tak proste prehodi veci cez stolicku, kreslo,... a uprace to cez vikend. Ty si doma cely den a jasne, vadi Ti to, pozerat sa na to a upraces to skor ako on. Davaj mu to niekam na jednu kopu, neupratuj to po nom.
Papieriky ...? Pozbieraj vsetky a vecer daj na kopku na stol, kde sedava.
Napis na chladnicku ako detom velkym zoznam uloh - odlozit veci, smeti,...
No peniaze. Muzsky a zensky pohlad na peniaze je iny. Zena vie v jednej chvili muzovi vynadat, ze moc pracuje a o 5 minut mu vie vynadat, ze pracuje malo, zle,... lebo mate malo penazi a chce ist na dovolenku, kupit oblecenie sebe, detom,... Pre neho nelogicke, pre nu absolutne "logicke". Pre nu malo/vela prace/casu a malo/vela penazi su dva rozne problemy, pre neho je to ten jeden isty problem.
Ked je clovek nervozny, vzdy sa da do niecoho "kopnut". Peniaze nepadaju same z neba. A ak clovek potrebuje vacsiu sumu dnes, tak to mal zacat odkladat, viac zarabat najlepsie pred 2,3,... rokmi ... Treba najst zlaty stred, aby on stihal pracovat, aj bol s vami.

gertrudka222
21. apr 2020

Presne tak. Super si to napisala. Mozno az ked zbada tie kopky, tak sa nad sebou aspon trocha zamysli, no aj to, ci to bude mat nejaky ten ucinok, to je veru otazne. V pracovnom zivote je to tazko, tam si proste trea stanovit priority a hlavne pravidla, aby vedela a mohla rodina fungovat aj spolocne

oktoberbaby2020
24. apr 2020

Neupratuj po nom🙂 nechaj mu listok pri tom ze uprac😂🙈 on to casom pochopi
Ja som to tiez vzdala. Na stole u mojho m lezi 3 dni bananova supka. Neriesim. Ked bude plesniva tak mu to strcim pod nos ze ci je normalny 🙂 lebo neraz mi vycital ze on uprace len nie hned ale trochu neskor atd. Najradsej mam ked sa oholi a ze to upratal a ja vidim dalsich 100 chlpov niekde😂😂🙈🙈taka polovicna robota. Co maminka nevychovala to my uz neprerobime🤣🤣

oktoberbaby2020
24. apr 2020

Uvidime do kedy tak bude😂😂😂🙈🙈

pieksamaki
24. apr 2020

@oktoberbaby2020
Klasika....aj u nas.....🙂

oktoberbaby2020
24. apr 2020

@pieksamaki no ale ze sa neuvedomia?? Chapes? Ja robim teraz z domu, skolopovinne dieta doma, plus kazdy den im vyvaram dobroty, upratujem furt a on jak male decko nemoze take blbosti upratat? Nenapadne ho riad vecer nalozit do mycky lebo sak je vecer!!! A cely den sedi na riti, to vecer sa nemoze kmitat lebo je vecer. Proste niektori chlapi su hrozni (nebol taky... Cista sprosta lenivost). Ale ano zaraba, riesi milion inych, pre mna nepodstatnych veci 🙂 napr kolko ludi zomrelo na coronu atd. Ja to uz vazne nemozem ani citat😂🙈

extempore
24. apr 2020

Bože, bože, ženy... tehotenstvo nie je choroba, neviem prečo sa niektore tak tvárite. Tu ani tak nejde o to, že každá znáša tehotenstvo inak - tu ide o to, že niektore sa vedia premôcť a niektore si proste povedia - obskakuj ma lebo som tehotna. Nehovorím teraz o stavoch, ked mamina musi ležať lebo jej hrozí potrat. K tym chlapom - ked nezarábajú, zle je. Ked zarábajú, zase sa nevenujú rodine. V kuse tu len každá na toho svojho brýzga. Lebo vy ste všetky do radu dokonalé. Vobec sa nečudujem, že je tolko rozvodov. Žiadna tolerancia, ziadne kompromisy! ☹️☹️☹️

ckatka
24. apr 2020

Hm...no...keď ste nechceli mat doma žiadnu stopu po chlapovi...v skrini kominiky...mali ste si.vziat Pannu 😂🤦‍♀️🤦‍♀️
Môj je regulerny "cleaning nazi"
Všetko odkladá na miesto....veci ma v kominikoch...buzeruje ma za vlasy v odtoku, topánky na chodbe alebo riad v umyvadle 😂😂😂😂
S malým dieťaťom mam co robiť aby bola aspoň chodba a kuchyna ako tak v stave aby ho rovno nedrblo keď príde z prace 😂😂😂
Najhoršie ze to robím preto aby ho nedrblo a nie preto ze mne by to napadlo.... 🤦‍♀️😂
Mne je total jedno ci ma decko pyžamo v posteli alebo na stoličke...on naňho bude robiť cirkus ze pyžamo ma byt v posteli....
Chápete...

oktoberbaby2020
24. apr 2020

@extempore ale to s tehu nic nema🙂 len zeny ocakavaju pocas tehu asi trochu podpory a pochopenia atd. Keby som lezala asi by sa zblaznil od tolkej roboty😂🙈🙈🙈 ja to uz nejak neriesim, serie ma to ale ja ho vychovavat nebudem🙂 my spolu len zijeme ale to tu nebudem rozvijat🙂 neni to moj topic ale chapem autorkine nervicky hlavne v tom stadiu v akom je

pieksamaki
24. apr 2020

@ckatka
Vies ake je to pre mna utrpenie ja znameni Panna, 5 deti a muz bordelar🙂. Tie kominiky nie a nie dosiahnut. My to mame doma presny opak...ako pises ty. No aspon sa zasmiala ....🙂

majkeel
24. apr 2020

@extempore Vystihla si to. 🙂
Boze, nemam nikoho, co mam robit. Nechcem byt sama. Boze, chcem rychlo deti, aby som ich stihla a nebola pristara. Boze, som tehotna, vsetko ma stve. Boze, mam muza, deti, vsetci su ale nemozni, vsetci ma stvu. Boze, ti muzi, vsetci su neschopni, nevedia sa o zenu postarat. Rychlo radsej rozvod.
... boze, nemam nikoho, co mam robit?
Boh: Vies co, vynechaj ma z toho a daj mi uz pokoj. ;D

mischelin999
24. apr 2020

Heh, ze kominky, tak s tym som sa ja napriklad rozlucila, ale je mnoho veci co spravi. Vie oprat zavesit poumyvat a nemusim ho do toho nejak extra nutit. Aspon sa ma spyta, ci nieco nepotrebujem a to mne osobne aj staci

zuzanka.zuzu
24. apr 2020

@pavucikvet nuž ale takto to funguje len v telke... keby mamička prišla do bordelu, tak TY budeš na vine a nie jej obskakovaný poklad - tieto ženy premýšľajú úplne inak 🙄

ckatka
24. apr 2020

@pieksamaki viem si predstaviť...ja naturalny racionálny pohodacky Býk....ktory ma v paži....A on emocionálna poriadkumilovna panna 😂😂😂🤦‍♀️ niekedy na rozvod teda...no...

pavucikvet
27. apr 2020

@zuzanka.zuzu no ja by som na vine urcite nebola 🙂.

pavucikvet
27. apr 2020

@hanka1674 toto je aj u nas. Muz si vsetko po sebe odlozi, ale ten tanier uz do umyvacky nenapochoduje. skonci najdalej v dreze.

Strana
z2