icon

Môj muž mi nedáva peniaze

14. feb 2022

Píšem anonymne pretože sa veľmi hanbím...s mužom máme dve maličké detičky som s nimi na materskej.. ako iste viete maminky som teraz pred materskou.. a môj muž robí pravidelne každý mesiac to isté.. on dostáva výplatu skôr.. dnes dostal výplatu. Vie že som pred materskou a nemám ani fúka. On mi baby.. nedá.. nespýta sa. Ja mu každý večer robím desiatu. Aby proste mal. Môže si ísť kúpiť keď je v práci alebo ísť na obed ale povedal že on si bude nosiť zdomu že načo kupovať. To by bolo všetko v poriadku. Lenže takto pred materskou je to o krk. Doslova z posledných chlebíkov a šunky pre deti som mu spravila desiatu. Ráno keď moje deti budú pýtať chlebík tak neviem.. ženy ja toto nezvladam. On sa spolieha na moju rodinu že mi mama pozicia. Lenže ja jej to z tej Materskej vrátim a ostane mi akurát tak hovno. môj muž nechápe že máme deti a spoločnú domácnosť. On mi jednoducho dokáže zatajiť aj našetrené peniaze. Má to v paží lebo vie že moja mamka nás tak nenechá. Ale od neho je to hnusné ako mu to už preboha mám vysvetliť že tu nejde o to že ho . Niekto vyziera.. tu má deti a ja nechcem nič iba im dať jesť 🙏🙏

brembo
14. feb 2022

😠😈

ladycat2021
14. feb 2022

to si este s nim ?

3tato
14. feb 2022

@brembo ďalší príklad toho že normálne ženy žijú život s tupcami a normálni muži majú akurát "šťastie" väčšinou na hysterky a xantipy

ladycat2021
14. feb 2022

aj z toho malo co dostanes, (materska ) tak sa snaz odlozit si nejake to € a odid od neho .. podaj ziadost o rozvod, ziadost o vyzivne na seba aj na deti .. popros mamu o pomoc .. urcite ti pomoze ... co za chrapun .. neskutocne 🙄

brembo
14. feb 2022

@3tato máš pravdu a uplnu.👍

fidka79
Odpoveď bola odstránená
kakawah
14. feb 2022

Takýchto mužov kopnúť do zadku. To čo je? Že si toto nechaš robiť. Napísala by som mu zoznam čo doma chýba. Či sa bojiš? Toto je ekonomické tyranie, tak ho nahlásiť treba. Načo ti takýto muž? 🤦‍♀️

sofia1979
14. feb 2022

Prepáč si normálna? Dáš mužovi a deťom nič? Kašľať naňho keď neprispieva. A čo s peniazmi platí on?

sofia1979
14. feb 2022

@kakawah takú ženu že sa ti sťažuje a s ním je

kakawah
15. feb 2022

@sofia1979 🤔 to bolo mne? Len nechapem trocha,🤷‍♀️

nikdenikto
15. feb 2022

Ako prosím? No keď si chce nosiť jedlo z domu nech si ho po ceste z roboty sám nakúpi a ráno ho má z domu ako vyšité 😂 sorry, ja toto nedávam...pri mne by už letel jak handra

maminkadeticiek
15. feb 2022

Sviniar jeden.To je neodpustitelne.

jaskolka
15. feb 2022

Ja toto nechápem... Delenie na "moje a tvoje" a šetrenie z materskej, aby si mala potom na rodičovskej, a počítanie centov, kým príde ďalšia materská, či rodičak, lebo "muž mi nedáva peniaze" 🙉🙉.
To kde takých blbcov ponúkajú? A ženy kde dávajú rozum? Dooaroma, keď raz ste manželia, mate spoločnú domácnosť deti a ty si s nimi doma, tak logicky jednoznačne sa tahacom vtedy stáva chlap a je povinný postarať sa, aj keby sa na uši postavil a "nechápal, že máte deti a spoločnú domácnosť"
Mama sa nemá čo o vás starať ani požičiavať, ani nič. Keď je pánko taky idiot, nedostane jest ani hlt a ešte dostane pozvánku na súd aký určí výživné.
Basta a hotovo. Prečo niektoré ženy zo seba robia doslova otrokyne a martyrky, aké sú ony úžasné a zúfalé ze z posledných centov a šunky a chleba pre deti nskrmia lakomeho debila? To je za mňa hlúposť, nie obeta!! 😡😡(sorry, ale aj ich vina, že s takým somarom sú a ešte okolo neho skáču.)

acrobaleno
15. feb 2022

A este si sprav tretie. Tu je skoda slov, aj tak si z toho autorka nic nevezme.

caroline_
15. feb 2022

Kokotko...naco ti je taky chlap? Nemozes ist k mamine s detmi zatial?

portret7
15. feb 2022

Proste mu cez den napis do smsky zoznam do obchodu, ze chladnicka je prazdna, nech sa po ceste zastavi na nakup. Uvidis, ako bude reagovat. Ak nakupi, tak si zavedies takyto system. Ak nie, postav ho pred hotovu vec, ze ti bude davat xy€, aby mali co jeho deti jest. Do nakupu mu napis aj maso aj ovocie. Mozno ani nevie, kolko vas stoja potraviny.

alvaluka
15. feb 2022

Desiatu by som mu neurobila, mozno tak kamene nahadzala do tasky. Ak by mi otvoril chladnicku a ukazal ze je tam z coho urobit jest, tak mu otvorim penazenku a ukazem, ze tam nic nie je a je jeho povinnost sa postarat, ked ma dve deti.
Nechcem by zla, ale ak ste spolu kratko a nohodou a nedajboze kvoli prvemu dietatu, nerozumiem preco ste sli do druheho dietata.
Ak ti nedava peniaze a ma sa postarat tvoja mama, to rovno mozes ist byvat k tvojej mama, ak sa da a zariadit sa bez neho.

ajka0207
15. feb 2022

Keby poviem našim nech mi v tvojej situácii požičajú, tak mi rovno povedia nech od takého vola odídem, ale na jeho chlebíky by mi nepozicali. Prečo s ním máš druhé dieťa?

stanulienkat
15. feb 2022

Zase sa potvrdzuje moje pravidlo, že mnohé Ženy nie sú normálne. Keď si s takýmto človekom urobím jedno dieťa a vidím že to takto funguje, tak si určite neurobím druhé. Apropo, je 21 storočie, prečo robíš chlapovi jedlo??? On nemá ruky?? Je hendikepovaný?? Načo robíte zo seba slúžky a sliepky ženy??? Už vidím toho tvojho úžasného manžela, ako on pomáha tebe s deťmi.

travelllerka
15. feb 2022

On to možno ešte úplne nepochopil, snažím sa hneď ho neobvinovat, nie každému trkne, aj môjmu mužovi musím niekedy ma tisíc štýlov vysvetľovať, kym mu konečne príde do mozgu pravá informácia, ako to naozaj je čo je vlastne čo veci, čo chcem. Proste mu to musíš povedať jasne. Som pred rodicakom, už máme len týchto pár chlebikov,daj peniaze na nákup, alebo ti dám zoznam, čo nakupis. Sú to Vaše deti, mama s tym nemá nič spoločné.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
puklica13
15. feb 2022

@elizabet173 pravdu máš.. to ze on je blb je jedna vec, ale že ona je riadna trúba...chudák decka pekný príklad do zivota

makova333
15. feb 2022

Ak je toto pravdive tak mam dost. Autorka budem reagovat len na tvoju poslednu vetu: "Ale od neho je to hnusné ako mu to už preboha mám vysvetliť že tu nejde o to že ho . Niekto vyziera.. tu má deti a ja nechcem nič iba im dať jesť " Ano, je to od neho hnusne, co robi a ano aj od teba je to hnusne, ze uprednostnis chlapa pred detmi a radsej das jemu ako detom. Aj keby som to mala strkat susede do chladnicky, z mojej materskej by nezjedol ani sliz v polievke. Ale ty si sem uz pisala, lebo toto mi je dost povedome...

akbara77
15. feb 2022

Kokos...a to si zistila až teraz akého kkt máš? Nechce sa mi veriť, žeby bol predtým iný.

danka56
15. feb 2022

Riadny bordel by som s takým chujom spravila. Kvôli deťom to začni riešiť. Nepochopí tak dovi dopo. Načo ti je?

lucinka1988
15. feb 2022

niekto sa tu zase nudí a vymýšľa takéto "stupídne témy", aby rozprúdil diskusiu 🙈🤭

martul
15. feb 2022

Prepáč ale okrem toho že mužovi treba dať po papuli, tak jednu na prebratie asi aj tebe.
Sory že ti neporadim, ale neskutočne si ma nasrala. Tak on to nedá ani cent a ty mu za svoje peniaze pre tvoje deti kúpené jedlo a spravíš mu jesť? A ešte sa pýtaš?!!!! Keď pôjdeš najbližšie žobrať mame pozri sa predtým na seba do zrkadla.

karmen118
15. feb 2022

Ako, ja ťa vážne nechápem, mala si mu povedať, že máš už len jedlo pre deti. Mňa by ani nehlo mu robiť desiatu z posledných potravín, čo som si odložila pre deti a mohlo by ho aj poraziť! Rovno by som mu povedala, oka spravím ti tú desiatu, ale daj mi 100e na ruku a pôjdem na nákup, aby sme NAŠE deti aj my mali čo jesť! Čo to je za vola, takto som sa dávno nenasrala na ráno! 😈
A nech tvoja mamina zaňho neplatí, on má platiť časť výdavkov na VLASTNÚ rodinu, nie ona! Ak odmietne, tak môžeš ísť rovno k mame a súdom od neho vymáhať výživné. To je neskutočné, kde na takých debilov chodíte?
Neviem, či ste zobratí, ale to nehrá rolu žiadnu v tomto, my s partnerom nie sme oficiálne manželia, ale od začiatku ako spolu bývame máme všetky financie rovnako ako účty spoločné, žiadne moje tvoje! A deťom by sme obaja dali aj posledné.

martinkatinka
15. feb 2022

Mna by zaujimalo ze teda ked mu rano das posledny chleba pre deti, co im potom das? A vecer uz je prazdna chladnicka, tak co si odtial chce brat? Kupim detom, dam im zjest a jemu nech neostane nic

elizabet173
Autor odpoveď zmazal