icon

Môj muž mrchavý

matal2328
29. okt 2021

Ahojte. Potrebujem sa poradit… moj muz je mrchavy… ale zas ja neviem uz co si mam mysliet. Pozeram uz clanky ci nie som ja ta zla ta tyranka. Viete… som s nim od 16tich, mame dve deti, dvoch krasnych chlapcov. Pred asi dvomi rok i som si zacala uvedomovat, ze nieco nienje vporiadku. Manzel ma pravidelne nutil do sexu. A to aj povas mojho rizikoveho tehotenstva.. skoncila som kvoli krvacaniu kvoli sexu niekolkokrat v nemocnici… potom prislo vybratie maternice. Po operacii ma nutil vkuse do sexu, nasilu… drzal ma nutil nadaval, ze sa nestaram a vtedy som si zacala uvedomovat, ze ma drzi cely zivot na kratko. Uˇze cely zivotnooslucham a on si robi co chce. Ze som zanedbala vyherne dovolenky v praci, vecierky, posedenia s kamoskami, vlastne som dlho ziadne nemala lebo vsak to sa nepatri pˇked je zena zadana. Zacala som spravat inak, davat najavo, ze nechcem napr. Sex… ze ma nemoze nutit. No on vzdy chytal take hisaky, ze vsetko v byte lietalo. Riady, salky, hodiny, hracky… pol bytu rozbiteho. O mobiloch ani nevravim. To na srot… ja som v urcitom case zacala mat z neho strach a nechcela som sex ziadny len som mu zo strachu roztiahla nohy… tak prisli noci plne nadavok aka som ku… nastupila som do prace, tam pravidelne sms, slovne napadanie, ze tam mam nieco zo sefom. Musim vysvetlovat kazdu minutu zdrzania… on vzdy, ze to zviera som z neho spravila ja… ja zabto mozem. Nevenujem sa mu, nechcem sa s nim milovat, nedavam mu nehu… ale januzbsom schytala aj facku, aj mi vystipal telo, aj vytahal za vlasy…. Ja proste bojujem ale nedokazem… chcela by som mat znovu stastnu rodinu ale neviem sa preniest tym co rovi. Vzdy povie, ze mam posluchat. Ja uz som v takych stadiach, ze som drzala noz, ze budnon alebo ja. Moje deti to vidia. Maju ho radi aj on ich ale napriklad starsi ma uz z detskym mecom obranoval a to ma 7?rokov. Stale sa mu ospravedlnujem ked minublizi tak vsetko pouzije proti mne. Napriklad Pose inej zene, ze je puff z nej. Ja to zistim a on minza to nadava, ze ja som ku… spavam s kolegom, vsade trtkam… to nienje pravda. Nikdy som nikoho nemala. A este povie, ze k nej by som nikdy zly nebol 😞 ona je ina… tiez mu velakrat ked utoci skaredo vynadam. Poviem mu, ze je hajzel, ze ňho nenavidim.. ze nech zmizne… ale nikdy nie len tak. Neviem sa zoriwntovat. Mozem byt naozaj ja tyranka???

Strana
z7
labocca
29. okt 2021

to sa az zle cita...prepac..
Nie,ty nie si tyranka. Tyrana si ty...
Tvoj muz je chory a potrebuje liecbu. Byt na tvojom mieste,urcite od neho odidem. Cim skor tym lepsie. A ,ze takto dlho to ty vsetko znasas a vydrzis!!!???
Rychlo prec od neho,aby nedoslo k najhorsiemu.

janci05
29. okt 2021

Sorry, ale ani som to nedocitala. To je chuj na x-tu. Nie manzel.

katkati
29. okt 2021

To je hrozné čítať a nie žiť toto. Deti majú radi takéhoto tyrana? To znamená, že oni sú už na také cirkusy zvyknuté a nepovažujú to za niečo veľmi zlé a nenormálne. A to je na tom najhoršie. Kvôli deťom, a aj kvôli deťom odiď, nenechaj sa znasilnovat. Je to trestný čin a tvoj manžel by mal sedieť v base.

abbey1
29. okt 2021

Prečo si s nim? Kvôli sebe i kvôli deťom utekaj! Už dávno si mala.

kkovacovak
29. okt 2021

@matal2328 prosím ťa nebuď hlúpa a naivná a pošli ho do prdele. To na čo si tak dlho s takým človekom? Áno môžeš za to ty že ti robí také veci lebo by ti to nerobil ak by si sa naňho už dávno vykašľala. Chceš snáď aby deti vyrastali v takom prostredí? Ponesie sa to s nimi celý život.

0silvia0
29. okt 2021

@matal2328 ako mozes napisat, ze tyranka si ty? Ved je to manipulator a tyran, len ty to nevidis...

katarina092
Autor odpoveď zmazal
miadi
29. okt 2021

Ty si tyrana zena domace nasilie je aj to znasilnovanie co ti robi. Jasne ze inej by to nerobil nie preto ze ty si zasluzis ale preto ze ina by mu dala panvicou Po hlave a kopla do riti Keby raz skusil na nu co tebe robi hocikedy . Otrok je len ten co sa necha zotrocit. Na stastnu rodinu snim zabudni. Synov vychovavas v tom ze zena je slaboch a muz je agresor a ze toto je ok. Vyhladaj odbornu pomoc a utekaj od neho aj Keby si mala chvilku s detmi byt v azylovom dome. Mozno aj deti bezdomovkyne co zije pod mostom maju menej stresu ako vase deti.

katarina092
29. okt 2021

@matal2328 Podla mna by si to mala riesit s policiou, s pravnikom...toto je uz domace nasilie. Strasne Ta zmanipuloval, ked si dokazes o sebe mysliet na zaklade tohto ze TY si tyranka. Odid od neho, uz teraz to na Tvoje deti velmi zle vplyva, co myslis ze z nich vyrastie??

matal2328
autor
29. okt 2021

@kkovacovak preco? Ja neviem. Mam super pracu, nasla som sa v nej… zarobim tak, ze by som deti uzivila ale ja sa bojim… inak toto ked mu vykricim tak neskutocne minzacne nadavat ako ho podcenujem a ka som nadradena…. Ale predstava, ze budu vyrastat bez otca… on sa im venuje. Teda v hrani a blbostiach. Ziadna skola nic.. malemu redsej povie, ze to debil napisal tu knihu, z ktorej sa ucite a este debilnejsia ucitelka vas to uci…ide o to, ze on stalenvytiahne, ze sa ide zabit. Posiela foto ako stoji na kolajach a ide sa hodit. S detmi sa luci, ze otvorte si okno, budete pocut ttrubit vlak. Ja mam potoom vycitky. Po pravde… som zrela do blzninca. Chvilami by som chcela ukoncit ja zivot ale pre deri to nikdy nespravim. On ich nesmie sam vychovavat!!

simca06022011
29. okt 2021

Si úplne typicky príklad týranej ženy, ani dočítať som to nevládala. Skus ist z toho von za kazdu cenu... Drzim palce 😔

lienka.7
29. okt 2021

@matal2328 to sa neda ani citat, prepac... preco sa nechas tyrat od takeho chudaka paneboze?????

janci05
29. okt 2021

@matal2328 chory clovek. Nema rodinu, co by na neho zatlacila nech sa ide liecit? Tie reci a konanie su na psychiatra.

simca06022011
29. okt 2021

@matal2328 och vobec nemysli na deti, ze budu vyrastať bez otca. Deti potrebuju pokoj a hlavne vzor správania. Aky vzor im dava? Rozbitý byt? Podporuje ich vo vulgarnosti a neuceni sa? Ze detom povie taku blbost s vlskom?
A vyhraza sa samovraždou? No mne by to bolo fuk. Som divna... Myslim ze toto normálny clovek nerobí a on ta tym len vydiera.

bluka2
29. okt 2021

Rozvod, trestné oznámenie a to čo najskôr

bluka2
29. okt 2021

Tento sa nezabije. Možno jedine po tom, čo zabije ju. Tento typ nenávidí ženy

katarina092
29. okt 2021

@matal2328 cisty psychicky chory manipulator..ak to nezacnes riesit, nedopadne to dobre. Cim dlhsie to budes natahovat, tym horsi vplyv to bude mat na celu rodinu.. Rozmyslam jak sa z cloveka moze stat takyto tyran, co v zivote zazil, ake mal detstvo...aby to podobne nevplyvalo aj vase deti..

adima3377
29. okt 2021

Prepac,ale tvoj muz by sa mal ist liecit psychiatrovi.Kedze nie si od neho zavisla financne.sa ho zbav.Stratis kus zivota.A deti sa budu urcite lepsie citit bez takeho "otca".Mam vlastnu skusenost z destva.

matal2328
autor
29. okt 2021

@katarina092 mal takeho otca… vzdy pil a tyral, napadal mamu… sedel zabryranie v base.mama chorobne ziarliva.. svokor nemohol ani robit, vsade honkontrolovala… muz vsetko vzdy videl. Otca napadla. Vzdy sluboval, ze nikdy taky nebude

miadi
29. okt 2021

On je chory manipulator zly a naprd otec . Ty vobec tie deti nechranis tym ze si snim im len skodis.

miadi
29. okt 2021

A ty chces aby aj vasi synovia takyto boli? Takyto vzor ? Ty si z neho uz uplne zmagorena. Vyhladaj odbornu pomoc. Skoncit to zle mozes len ty. Zit uplne inak stastne dobre slusne spokojne bez neho .

matal2328
autor
29. okt 2021

@miadi ja viem, ze to nienje dobre… moj starsi syn ma uz heho crty a ked sa ku mne zle sprava tak muz pride a zacne po nom zjapat, ze takto sa knmaminke chvat nemozes. Ona je dobra… ani neviete ako by som kricala ako by som sa zbalila - vypadla. Moja rodina mi pomoze ale tie jeho reci… maminka a bracek ta ochrani, postaraju sa onteba… vzdy ste boli nadradeni… za tvojoubrosinou si si vzdy stala… im si vsetko odpustila… tom vzdy zmatie..

silvia22222
29. okt 2021

@matal2328 tie deti nebudú psychicky v poriadku pri takomto psychopatovi, to im vážne chceš urobiť? Zničí im to celý ich ďalší život takéto prostredie. To je venovanie sa im, že nadáva na debilnu knihu, učiteľku, atď...?

matal2328
autor
29. okt 2021

@matal2328 osoravedlnujem sa za pisanie… nejak nesledujem az ked precitam tak vidim, ze to je hrozne napisane

katarina092
29. okt 2021

@matal2328 no tak sama vidis ze tuto retazovku treba prerusit.. na Tvoje deti to nebude mat lepsi vplyv...ja by som sa nedokazala pozerat na to ako moje deti trpia pri takomto cloveku...uz len ked sa pohadame s manzelom a syn to vidi, mam strasne vycitky :(

katarina092
29. okt 2021

Moji rodicia sa casto hadavali a velmi ma to trapilo, preto si vzdy vycitam hadky s manzelom, i ked nebyvaju tak casto, ale tieto veci dieta nema co vidiet...

miadi
29. okt 2021

@matal2328 prepac nejak som nepochopila cim Ta on este zmatie? Jeho reci si nevsimaj. Bude zurit ale nic nezmoze odides.. a deti bude mat obcas na vikend podla toho ako urci sud. Ak su male on robi taketo vydieranie stym ze sa zabije aj pred detmi tak na sude toto vsetko povies Mozno ich dostanes do svojej vylucnej starostlivosti. Proste sup zhanat pravnika Neviem ako ste na tom s byvanim Proste toto ti treba riesit nie len cakat a “ Posluchat. “ zena nema co posluchat nie si pes! Tak ho zo seba nerob.

kkovacovak
29. okt 2021

@matal2328 lepšie vyrastať bez otca ako vyrastať s otcom ktorý psychicky a fyzicky tyra a znásilňuje ich matku. V tom najhoršom prípade dopadnú tvoje deti rovnako ako on a budú robiť podobné veci svojim partnerom lebo to budú považovať za normálne. Alebo opačne dopadnú ako ty a nechajú sebou mávať a manipulovať. Veď on psychicky tyra svoje deti keď im rozpráva ako sa ide zabiť a ty to neriešiš.

matal2328
autor
29. okt 2021

@kkovacovak velmi ale velmi chcem zit normalny zivot… chcem si oholi nohy a telo ked sa citim nekomforrtne… chcem ist za kamoskami a rozpravat sa, smiat sa.. i s detmi nemusim sama ale proste vypadnut, chcem vklude dokoncit pracu bez podozrievania… behnut na nakup stretnut niekoho a nepozerat na hodinky a batvsa rozpravat lebo uzbsom dlho… chcem mat normalne skolenia v praci bez strachu, ze ma bude podozrievat, mat kamosky bez toho aby riesil ako ma ovplyvnuju a nicia mi vztah… chcem normalny zivot ale neviem ako. Niekolkokrat som mu toto vysvetlovala. Vzdy sa minto vratilo slovami, ze ontoto ti ide? Chces zit zivot tvojich kamaratiek?? Z nich si beries priklad? Ja neviem ako vycuvat… bola som uz u psychologicky. Nemyslim, ze to velmi pomohlo. On ma vzdy zdepta… ako vidite…

miadi
29. okt 2021

Ty si snim od 16 nic ine nepoznas asi mas nim uplne znicene sebavedomie. Ale taky odpad ako mas ty doma mà malokto. Znasilnovat tehotnu na rizikovom. To by ti aj vacsina muzou v base povedalo ze na to by nemali zaludok. 🤮poznam babu co si so 4 detmi nasla druheho muza s ktorym este mali jedno spolocne a bola stastna este aj jeho rodicia pre jej deti urobili viac ako ich bio stari rodicia.. ty si tvorca svojho stastia ( aj nestastia ked v tomto zotrvavas) vedia toto vsetko tvoji rodicia kamosky ? Ked nevies sama odist zeby Ta k tomu dokopali ludia ktorym na tebe zalezi.

Strana
z7