Môj muž písal mojej kamarátke
Dobré ráno písem takto skoro preto ze sa mi ani neda kvoli tomu spat 😭 ide o to ze moja najlepsie kamosla s detstva bola umna naposledy pred rokom potom sme si este par dni pisali chcela ist vonku ale aby som prisla bez syna ja som vtedy nechapala preco a haneva sa od vtedy sme si ani nepisali , vcera som sa jej ozvala prva pretoze uz dlho ma trapilo preco sa mi neozyva ani k narodeninam mi nezapriala nic ...zavolala mi a kukala sa namna a velmi plakala ze mi to musi povedt a nenoze to dusit v sebe .Ked ju siel vtedy moj miz zaniest domou od nas sedeli v aute este s jednym kamosom a proste chodili jej sms ze pritahujes ma velmi neskusime nieco nikto o tom nebude vediet ona si myslelala ze to pise ten druhy ale on jej povedal ze to pise on ona ona mu vraj povedala ze to by nikdy neurobila ci mu sibe a on to potom prekrutil ze si robil srandu sle ze nech mi to nehovori lebo nam rozbije rodinu ze on len srandoval
Ale povedala ze vie ze nesrandoval 😪 je to premna vela rana velmi ma boli srdce a neviem co mam robit ci mu mam aj povedat ze to viem alebo neviwm fakt vtedy som bola este aj tehot a s nasou druhou dcerkou 😫😭😭 velmi ma to boli
@retatka no uprimne, par poznam ale nie vela... a s tym, ze chlap (SAM, lebo aj tu jej sam mobil poskytol) da mobiil zene, neviem o aku stratu slobody ide :D niekedy nejde o nedoveru ale zvedavost :D a to je velky rozdiel.. ostatne su blaboli, kto chce bude podvadzat a vymyslat aj keby mal doma tu najvacsiu stihacku aj najvacsiu svaticu co mu vsetko dovoli a je fuk ci moze alebo nemoze niekam chodit.. proste to je o povahe.
@retatka fíha, to si riadne zaškatuľkovala.
To vás niekde učili ? ( Ako vážne sa pýtam )..
Takže ak to vezmeme opačne, tak keď ma muž slobodu a chodí si kade tade, domov nechodí, o deti sa nestara, nepomáha, tak je ako mega Happy a potom nepodvadza ? 🤔
Byť taký kamionista, ten musí byť vďaka povolaniu a častému odcestovaniu totálny svätec potom.. 🤷
A ak mám teda vyjadriť svoj názor,
@retatka ( síce sa na neho nik nepytal ), tak keď muž podvádza, tak je to najmä jeho chyba.
Keď sa mu niečo nepáči, tak ma v prvom rade ústa - povedať manželke že sa mu to nepáči a chce niečo iné ( či už v mileneckom alebo emočnom zmysle) a snažiť sa to najprv doma zlepšiť.
Pokiaľ už však ženu chce, tak znovu - má ústa, a vie povedať žene ,, počuj, nejako to už medzi nami neklape. Nechcem byť hajzel a klamať ťa. Vážim si ťa ako človeka a chcem byť k tebe úprimny. Sama vidíš že to medzi nami nie je ako kedysi. Bla bla... Chcel by som otvorenejšie manželstvo s tým, že aj ty a aj ja budeme žiť milostne po svojom, ale ostatné veci ostatnu tak ako sú ( majetky, bývanie, atď ).
Avšak veľmi málo chlapov má na toto gule. Radšej sa schovávajú ako násťroční 🤦
A samozrejme tretia možnosť - rozvod...
Aj keby mal ženu neviem aku furiu, tak nedáva mu to právo podviesť ju - a to platí aj opačne.
Proste mala by fungovať vzájomná úcta a rešpekt k blízkemu..
Chlapi čo sa schovávajú za písmenká za počítačom a vypisujú každej druhej sú v mojich očiach obyčajné deti a nie vyspelý muži.
Ešte nech sa za maminku idú schovať, aby im dala aliby 🤦
Takže tak..
Nájsť niekoho s kým dokážeš prežiť celý život ( alebo časť) a aby ti vyhovoval po všetkých stránkach ( sex, emócie, výzor , VZDELANIE, priority) je naozaj ťažké a preto je pochopiteľné, že nie každému sa to podarí a potom hlada šťastie inde, avšak dotyčný by sa mal podľa môjho názoru zachovať dôstojne a fér, voči svojej žene, deťom, rodine.
@simca06022011 citala som,len uvodny prispevok od autorky z rana...kazdopadne pravda moze byt hociaka...ze jej da mobil este neznamena,ze nevypisoval kde komu atd. Staci si mazat archiv,isye stranky navstevovat inkognito,ak jebopatrny,najde kulovy...ale,ale kludne to moze byt aj tak,ze ona chcela vymyslat...ci sa dozvie pravdu nevieme.
@prhlavka to my vsetci vieme ;) ale aj nemusi...
@retatka presne tak. Aj švagor si na parkovisku v aute maže históriu a nikdy nedáva číslo na svoj mobil, má v zásobe simkarty, náhradný telefón, dokonalo ukrytý pred manželkou 🤦♀️, so svagrinou sa moc nestretávame, preto mi to je jedno, ale chlapi sú vynaliezavi, šikovní, pred ženou vyzerá ako dokonalý manžel, pred mamičkou ako chúďatko podpapucnik utlacany... Môj mal voľnosti až až, na futbal som ho musela doslova vyhanat... Tiež som potrebovala samotu trosku
@andrejkap123 Tiež nechápem, prečo niektoré ženy zvalujú vinu na kamarátku. Aj ja som mala podobnú skúsenosť, ešte horšiu. Ide o človeka z rodiny. A neviem koľkí z rodiny by verili mne a koľkí jemu, keďže ľudia sú presne takí, že uveria vinníkovi a nie žene.
tiež ma zaujíma, čo pán manžel na to 🙂
Tiež by ma to zaujímalo, ale obávam sa, že autorka sa už neozve.