Môj muž sa so mnou nechce rozprávať
Viem že chlapi nie sú veľmi na reči ale môj muž so mnou prehodí pár viet cez deň. Keď začnem nejakú tému, odpovie jednou vetou. Ked sa opýtam prečo sa nechce rozprávať vraj o blbostiach občas ich nazve chujoviny sa mu nechce rozprávať. Pritom mu hovorím bežné veci ako čo v práci, kam pôjdeme cez víkend, čo deti v škole. Strašné ma uráža keď povie, že to ju blbosti, veľmi ma tým ponižuje. Keď sa opýtam o čom sa chce rozprávať vraj o niečom normálnom ale nevie čo to má byť. Nie je to žiadny introvert, pri známych je ukecany až až. Prídem z roboty a obchádzanie sa ako cudzí. S vami muži prehodila cez deň viac ako pár slov?
Ďalší co nemal detskú izbu a kompenzuje si to v dospelosti na žene...
@bluka2 ja mu vysvetľujem že šikovný je po oboch rodičoch ale muž mu vtlka odmalička aký je inteligentný, ako chodil na matematické olympiády a všetky vyhral. Ja nemám potrebu sa vychvalovat pred deťmi aká som šikovná. Je mi to proti srsti.
Ale šikovný predsa nemusí byť "po niekom". Proste je šikovný. Lebo je taký. Je to on. Každý je jedinečný.
@h2 zajtra sa ho opýtam na výšku jeho IQ a dám vedieť
Ja si ani neviem predstavit,co to spravy so synom ked pride prva prehra 🙄
Je super,ze mas sikovne dieta,ale to co robi tvoj muz z neho je hrozne. Dookola mu tlaci do hlavy ze je inteligentny, to uz v takom veku ked mu narastie ego. Ach jaj, cele zle.
Nema tvoj muz nejaky komplex z detstva?
A to sa Ti tým ešte nepochválil? Zrejme stále čaká na vyššie číslo. Ach jáj, to už je na diagnózu.
@h2 presne tak, obaja s muzom máme modré oči a blond vlasy, deti jedno modré oči, blond vlasy, druhé tmavé oči, vlasy a pleť snedu celý rok. Proste podelili. Každe je individuálne.
@h2 pochválil ale ja si to nepamätám
Boze moj, ten Tvoj manzel, to je fakt dement. Cim viac o nom pises, tym sa viac smejem. Vyhral vsetky matematicke olympiady? Spytaj sa ho, prosim Ta, ci bol aj vitazom medzinarodnej, lebo aj taka je a poznam par ludi, ktori sa jej zucastnili a dokonca aj vyhrali a veru nikdy sa z toho takto nepokakali.
Ale no nežartuj! Takú veledôležitú informáciu si zabudla? A ešte sa divíš, že sa s Tebou nebaví?! 😂😂😂
@timing netuším či má komplexy z detstva. Syn bol u psychológa, ten mu potvrdil nadpriemerné IQ už v druhej triede lebo ho chcel dať do školy pre nadané deti. Dcéra je tiež dobrá v matematike, je prváčka a už vie násobilku, sčítanie, odcitanie do 1000. Muž im stále dáva nejaké príklady a počítajú. Ich to baví.
@h2 veď to, zrejme som urazila jeho IQ 🙂 pre mňa je dôležitejšie kam pôjdeme cez víkend a čo uvarím.
@bluka2 zajtra hodím číslo, teraz už spí.
Strasne prizemnosti riesis, varenie? To je pod uroven inteligenta🤪
@0silvia0 veď to, zrejme nie som dostatočne na jeho úrovni a voľný čas si predstavuje riešením matematických hlavolamov a riešením sudoku🙄
Najlepšie by bolo, keby si spravíš IQ test ty a vyšlo by ti vyššie IQ ako jemu, to by asi neprežil. Mám spolužiačku úplne obyčajná baba, ale má veľmi vysoké IQ. Ale vyzerá tak nenápadne, že by nato nikto neprišiel.
Ja som mala na VS spoluziaka, ktory k nam do rocnika prepadol, patril fakt k tym najslabsim, ale nikdy nezabudol kazdemu oznamit, ze ma IQ 148. Vsetci sme ho mali aj s jeho IQ presne tam, kde si zasluzil a kazdemu bol na smiech, ja len dufam, ze to nie je manzel autorky, lebo je to tiez informatik😀
Ja mam doma programatora a ten melie v kuse...😆😆
@dskjhfdlkdjhl no zajtra sa možno dozvieme výšku IQ, ak bude rovnaká, tak je to jasné 😂
tak vies co skus mu teda zajtra cez obed miesto obeda hodit na tanier zo tri rovnice a bude to na urovni. 😀
maso a zemiaky su pre menej inteligentnych. ty najlepsi ziju z rovnic. este by im to jedlo zatazilo organizmus a spomalio im myslenie.
a na vylet sa vyber s kamosmi a ich troch nechaj doma pocitat priklady. vsetci budu spokojni a vsetci na svojej "urovni" on z tej svojej uz bohuzial asi nevylezie vyssie. IQ moze mat aj 140 ale aj tak ma biednu uroven. velky clovek z neho nebude.
Aspoň, že si vtipná, keď už nie múdra🙂)ten tvoj muž to bude chlap všade bol, všetko videl, ja som najlepší...ja takých chlapov povýšeneckych neznášam prepáč.Asi ho malo v detstve chválili, tak si to kompenzuje.A ty ho občas pochvális?a tiež si myslím, že Ťa slovne ponižuje čo ty povieš je chujovina má dosť veľké ego...
Mala by si ho trocha upratať aj, keď vyzerá, že nemáš ružové okuliare a berieš to reálne.Ale zase je fajn, že sa venuje deťom a podporuje ich v niečom...a tie IQ testy ma pobavili🙂
Ako by som to.... Si ty a s tebou sa on rozpravat nemieni a nechce a su druhi, s ktorymi sa on rozpravat mieni a Chce. To, ze sa doma obchadzate, neznamena, ze by sa on inde obchadzal tiez s niekym inym. A pocula si ho dobre, to, co ty vypustis z ust, su chojoviny. Este tak pravdu vidiet.....
Ja ti neviem, ale mne proste pride, ze mu lezies na nervy - neviem, ake su ostatne aspekty vasho manzelstva, ci je to pre neho uz taka rutina, ci ide kriza, tazko posudit len z jedneho problemu a hlavne, iba z jednej strany (keby sme počuli jeho verziu). Ale aj z ostatnych komentarov mam pocit, ze jadro problemu nie je v tom, ze sa mu s tebou nechce rozpravat.
Moj muz je tiez z IT, aj v hlave ma, hlavne na tie technicke veci, mojkac nebol nikdy ani prilis ukecany, uz som si zvykla na jeho hej nie neviem dobre. Vsetci to vedia, ze z neho slova nejdu, svokra radsej zavola mne, ked chce vediet, ako sa mame,lebo vie, ze s nim to nema zmysel. Ked mi aj rozprava nejaky pribeh, ze co bolo v praci alebo co mal na obed, vzdy vzdy musim dat 6 otazok, aby som sa dozvedela celu story. Ja nanho rozpravam stale, aj po nom hucim, ale nikdy nikdy by mi nepovedal, ze rozpravam chujoviny, aj keby som riesila neviem aku blbost, dokonca ani ked mu poviem, co som citala tu na konovi. Maximalne mi povie, ze hucim ako stara platňa alebo ze som ako stara baba na oblačku.

Čítam ešte tie odpovede a váš syn je zrkadlo. Však mu vsepujete, že muži sú múdri, ženy možno majú dobré srdce, a aj keď ich máme radi, veľa rozumu nepoberali, iba kecaju chujoviny. Vieš, že proti tým obrazom z detstva sa ťažko bojuje, lebo sú uložené v podvedomí? Zrejme bude tvoj syn takto brat ženy a tak sa k nim správať, vo vzťahoch, v pracovnom živote. Už je na tej tej ceste. Keď toto čoskoro neuvedies na správnu mieru, dávaš priestor diskriminácii podľa pohlavia ďalšej generácii. Smutné