Môj partner si stále píše s bývalou
Mám 3 mesiace nového priateľa všetko je krásne máme okolo 25 rokov ale jedna vec má trápi,môj je stále v kontakte s ex aj my povedal že s ňou ostane v kontakte ale vadí mi to ! Vám by to n vadilo? Je od neho staršia o 10 rokov ,minule nechal Pc zapnuté a veta ...neviem sa od teba oslobodiť!
Podľa mňa ste spolu krátko a ešte nie je do teba úplne zaľúbený na 100% tak bojuje s citmi . Ale pokiaľ je ochotný už s tým skoncovať záleží mu na tebe. Daj tomu čas, vytvorte si svoj príbeh aby už nebol v tej minulosti zaseknutý a už nebude mať dôvod písať bývalej (aj keď by to nemal tak ci tak🤷♀️). Uvidíš časom a nech to len dobre dopadne . Alebo sa ho opýtaj ci je pri tebe len telom a pri nej dušou ze takto nepomáha vám rozvíjať váš vzťah keď sa rozhodol síce byť s tebou ale neodpútať sa od minulosti...
@domkad tak som si vždy myslela,že tie prvé mesiace by mali byť najintenzívnejšie v citoch,vášni zaľúbenosti a riešim toto,možno len preháňam....ale ok to nie je
Urcite nepreháňaš treba to riešiť lebo toto sa nerobí. ...najlepšie by bolo keby si aj tá bývalá jeho dakoho nájde a mali by ste možno po probléme. Ale určite ju má plnú hlavu len sibto nechce priznať a jediný kto trpí si TY.
Mne by to vadilo, dostal by ultimatum, alebo to utne a prestane jej vypisovat, alebo konecna. Taketo veci zvycajne neskoncia dobre. Niekomu to nevadi, niekomu sa to zda normalne, pre mna osobne je to neakceptovatelne a neschodna cesta, vysvetlila by som mu, ze mi to vadi a preco mi to vadi, trapila by som sa, mohol by to obhajovat ako by len chcel. Nech sa zariadi podla citov a priorit.
Nechaj ho a bude písať aj tebe :D Je veľa takých ľudí, mužov aj žien, ktorí nedokážu urobiť pevnú čiaru.
Na zaciatku vztahu je ta najvacsia zamilovanost, slepota a oddanost k partnerovi. Taka bezbreha slepa laska, ktora sa uz nikdy nebude opakovat. Ak ti to tvoj partner nedokaze dat na ziaciatku vztahu, tak sa toho nikdy nedockas.
Zasluzis si lepsie.
@andrea78 on že veď sme dospeli ludia
... ved prave preto
@andrea78 ??
Tak už si to skoro 2 týždne čo ju nekontaktoval😊som rada
Ahojteeee...to som zase ja tak 3 týždne ju nekontaktoval a dnes som má zo srandy opýtala z ako ex a on že písal som jej ako sa má....mám dosť ...tak som sa pýtala,že prečo zase jej písal! A on že že len ako sa má že za tým nemám nič hľadať aj minulazal fakt žiaden flirt!!! Len ja nechápem to fakt ho zaujíma ako sa má??? Ako by ste reagovali? Myslíte že za tým nemám nič hľadať?
Rozid sa s ním a máš pokoj. 😂
Áno, nájdeš lepšieho. Nenastavil laťku vysoko. Väčšina chlapov by toto nerobila.
@annamarin ty by si sa rozišla keď všetko klape len toto je problém? Fakt neviem či je to teraz móda byť v kontakte s ex či čo
asi sa rozchodu nevyhnete.
tebe to vadí a on očividne neprestane, tak na čo sa zbytočne trápiť? nájdi si niekoho, kto to robiť nebude a on potrebuje nájsť nejakú, ktorej to zasa nebude vadiť. proste sa k sebe nehodíte.
@pupavapampeliska akože vadí ,ale zase neviem či to je dôvod na rozchod?? Veď jej iba teraz raz za mesiac napíše to prežijem😅len preco potrebuje vedieť ako sa ma
pozri, už len to, že si založila túto tému, riešiš "prečo potrebuje vedieť ako sa ex má"... keby ti to nevadilo, tak nič z toho nerobíš.
ja ti zo svojej skúsenosti hovorím, ak ti niečo veľmi vadí (čo tebe očividne áno) a napriek niekoľkým rozhovorom partner pokračuje v správaní, ktoré ti vadí, tak je lepšie skončiť to a hľadať niekoho vhodnejšieho. lebo presne toto bude príčina, na ktorej váš vzťah v budúcnosti aj tak stroskotá.
ta jeho veta by bola klincek do rakvy nasmu vztahu :D :D a to asi tak vsetko k tomuto :D
Som vydata mame 2 deti. S ex som chodila dlhych 9 rokov.rozisli sme sa v dobrom vdaka mne..
Obcas vie napisat on mne a ja tiez jemu ako sa ma co nove..manzelovi to vadi samozrejme.neviem s tym skoncovat useknut.nejde to.nevidim na tom nic zle z mojej strany.proste len co ma nove..chapem ale aj tu druhu stranu ze muzovi to vadi.je to normalne lebo mu na mne zalezi a asi sa stale citi ohrozeny co nemusi.tiez by mi vadilo keby pise ex alebo niakej inej zenskej.
Ale nejde mi ho uplne odstrihnut ani to asi nikdy nespravim.pozname sa od mala a beriem ho ako dobreho znameho s ktorym sa da fajn pokecat.muz sa moze aj na hlavu postavit.max som to obmedzila.viac neviem preto spravit
@nitka1157 a predsa k nemu nič necítis tak možno ani on je v už fakt len ho zaujíma ako sa ma
Načo sa pýtaš, keď si aj tak zjavne rozhodnutá?? Ja nechápem ženy,ktoré majú potrebu sa zaplietať s takýmito individuami... Ale smelo do toho...
@mell27 názor iných,skúsenosť možno otvoriť oči ...a rada sa poucim
Ale zjavne ti to nepomohlo 😃
Tebe nestačia ani 4 strany názorov,darmo 😃
@mell27 pomáha mi to keď čítam
Pokračuje to ďalej.......viem odcudzite má ale ano pozrela som mu do mobilu a písal jej po mesiaci...minulý týždeň mal narodky či pôjde na kávu narodeninovu..on písal.jej.....este som sa ho na to nespýtal...že čo povie...som z toho smutná...a možno chce od nej len darček🤣
To znamená iba jedno, stále ju neodstrihol a stále ku nej niečo citi
je to tvoje slobodné rozhodnutie 😀
To by ma veru naštvalo...
Len ako mu to povedať nechcem klamať ale keď poviem.ze som pozrela mobil

@elizabet173 a ako to zistím...nechcem byť hystéria ani paranoidna