Môj partner stále robí do večera
Ránko . Od rána mám mindraky. Moja polovička stále robí do večera .ja viem ,viem kôli nám ,mne a deťom. Ale. .aspoň jeden deň skôr prísť 🤷 dá sa to . Spoločné niekam sa prejsť?to naozaj ako žena ja musím si vydupkat všetko? ..to ho nenapadne samého? Či po toľkých rokoch načo by sme trávili čas .. 😫hormóny tehotenské od rána somnou robia svoje. Ako to máte vy.
@mamusa34 je to jeho furma a pracuje tak dlho, aby vas zabezpecil alebo mas pocit, ze do prace unika?
to vie len tvoj muz. Tiez sa mozete dohodnut, ze ty pracou donesies do spolocnej kasy polovicu penazi a tvoj muz tu druhu 😉
Dala si fakt malo info. Čo robí? Je to nejaká vrcholová pozícia, že musi fakt trčať každý deň v oraci do večera? Podniká?
Alebo máš dojem, že ho to doma nebavi a tak sa vyhovára na prácu? Uniká vďaka nej z domu?
Máte hypotéku a kopec úverov, ktoré treba splácať?
@mamusa34 pozri, ty si si vydupkala to dieta, pisala isi nde, ze manzel ho nechcel. Rok nepracujes, mozno citi vacsiu zodpovednost za rodinu. A na prechadzku mozete ist cez vikend
Nevieme ako a kde robi, preco robi do vecera. Ci chce alebo musi. Moj maval pred koronou pracovnu dobu od 9. Do 16. a od 18. do 23. 6 dni v tyzdni. Ja som tiez robila kadejako. Tetaz mame kaviaren, bez opatreni robi pondelok az piatok do 20. s 3 hod. prestavkou na obed a sobota len doobeda. Jest a byvat musime.
@elizabet173 najprv si vydupkala dieťa, teraz si vydupkava, nech je muž doma a nepracuje toľko? Nooo, najlepšia cesta ako si vydupkavat za chvíľu pomoc s dieťaťom, s domacimi pracami a potom príde vydupkavanie výživného...
A čo chceš žiť zo 400€ ??? Nemať jeho, tak by si sa musela ty obracať. Proste má asi 12hod. pracovnú dobu nie??🤨
Mozno ma len vela prace 🤷♀️ moj muz robi v digitale a ma teraz ovela viac prace ako pred covidom. Ale teda vikendy ma volne.
@mamusa34 ahoj, hormóny s tehotnou robia svoje, ale nie je to dôvod na dupkanie a vysupkavanie si veci. Treba si uvedomiť, že robí, lebo ty si doma. Možno je to jeho únik od tvojho dupkania. Treba si pekne sadnúť a porozprávať sa slušne ako dospelí ľudia.....
@vierocka888 to je iné keďže tvoj je vonku ..môj je doma a môže sa prispôsobiť nemá zas dobu od rána do večera ..ide o to nájsť si čas trošku.
@elizabet173 aká si informovana o mne ..veľa toho vieš ..robí aj víkend a celkovo nedeľa je namne všetko tak som unavená aj ja
@leuchtturm keď som pracovala bolo to isté ..takže žiadna zmena ani predtým ani teraz 🤷
@stary_ujco najlepšie je hneď pustiť vrrr všetko najhoršie čo môže byť a nepoznať situáciu ..to vie každý a pochopí málokto. nebudem tu predsa písať všetko 🤷hádam nie 😁
Toto fórum je presne podľa môjho chápania.. cudzí ľudia nevedia pochopiť . . Iba ak kritizovať a hľadať len to najhoršie.. nečakám nič od modrého koníka. A vôbec nie rady od cudzích ľudí 😂😂to som není na tom tak ako poniektorí. Tak sa mi to potvrdilo
Podla mna zeny stale nejako ocakavaju, ze muzov zmenia, presvedcia, zmenou situacie sa oni otocia o 180 stupnov...ale tak to nefunguje... mne muz od 7-7 v praci, je to tak odkedy sme sa dali pred 17 rokmi dokopi a este sa to nejaky ten piatok nezmeni...presne viem, co robi, tym padom viem, aka je ta praca narocna, chodi psychicky odpaleny. Ano manazerska pozicia - ma primerany plat, ale aj velky stres, dlhu pracovnu dobu, obcas riesi krizove situacie v podniku aj cez vikendy, kedze sa robi... viem do coho som isla. A aj ake to bude, ked dalsie dieta pribudne, ked nastupim do prace atp. Len rozdiel je, ze ja som spokojna. On sa velmi snazi, cez vikendy to dohana, nechava ma rano dospat, upratuje, vezme deti na vylet, nech mam ja klud...
A teda na co pises na kona, ked necakas nic od modreho konika? Bohuzial ono to tak nefunguje, ze ti kazdy poklepka po ramene a povie, ze mas pravdu.. ludia v dnesnej dobe nevedia prijat iny nazor a kritiku...a dalsia generacia ofukovanych ochranovanych deti nevychovou na tom bude este horsie... Prijdu strety s realitou, kde im sef povie nie, to nepojde a zruti sa im svet.
preto si vsetko musis vydiskutovat so svojim muzickom doma a najst riesenie, ktore bude obom vyhovovat 🙂
@elizabet173 niekedy je toho veľa aj naňho .proste finančné je to ok tak ak bolo treba toto napísať tak napíšem ..áno môže sa stať v živote hocičo nepredvídateľné ale treba aj žiť .
@anjelicek26 počkaj manažér to proste není manuálna práca ..nemôžme to porovnávať predsa
@anjelicek26 vidíš tak to potom áno ..záujem o rodinu je prvoradi to sa mi páči.
@mamusa34 akakolvek praca vie byt takato narocna. Aj manualna. Viem, ako su taki obkladaci, elektrikari ci kurenari teraz vytazeny. Je ich proste malo. Ved si s nim sadni a porozpravaj sa s nim, nech si spravite rodinu rutinu - moj napriklad kazdy den obeduje doma, je to fajn, vidime sa, pol hodinu pokecame a ide nazad... musel si prekopat terminy, aby to takto islo, ale ide. Aspon ho deti vidia, vecer ked prijde mala uz casto spi...
Ono to asi na teba proste doľahlo. A víkeny máva voľné? Mne manžel chodí pracovať o nemecka. Momentálne kvôli korone mávajú aj dhšie turnusy inak chodieva na tri týždne a potom 10 dní doma. Všetko je to o zvyku, no ja tiež dúfam, že raz to bude lepšie
@eeerickal1 keď som robila bolo to to isté . Proste nič iné nechcem len aby prišiel skôr a to sa dá a išli sme niekam sa prejsť . Keď vidím iné páry takto spolu aj mi to je ľúto .nepracuje v zahraničí tak si to môže dovoliť . Už mi je blbé sa pýtať kedy príde a či má prácu .niekedy povie že nevie niekedy je u rodičov ..nemozem zakazovať no ale tak my sme doma rodina . Kedysi zo začiatku haha no to áno ...to bolo iné .
sadla si si s ním a v kľude mu to povedala? že chceš aby trávil viac času s tebou? aspoň cez víkend ak sa dá...prácu ľudia potrebujú, takže buď rada, že vôbec má prácu a máte z čoho žiť...niekedy sa treba prispôsobiť
Aj cez víkend? Môj muž pracuje z domu, začne ako sa zobudí a skončí tiež až večer.. je doma v pracovni, ale vidíme ho len na obed a večer keď vylezie, potom keď deti idú spať často robí ďalej do noci... Cez víkendy sa ale snaží byť prítomný, chodí s nami do prírody, niečo doma.urobi.. ale cez týždeň sa venuje výlučne práci..
@1aduliatko1 tak priamo som to nepovedala ale veď nechcem zakazovať, prikazovať len som v Tom prispevku písala že by som bola radšej keby sme trochu aj žili inak . Víkendy nie,iba ak nedeľu a to naozaj nemám už nemám odvahu sa pýtať ideme niekam ?nie už koľkokrát nič nepoviem .a možnože by som mala
@mamusa34 tak treba sa doma porozprávať, povedať si ako si predstavujete trávenie spoločného času. cez týždeň toho tiež veľa spolu nestíhame, prídeme kolo 17tej, rýchlo chystať večeru, obed na druhý deň, pohráme sa s deťmi, umyť, uložiť spať.... v sobotu muž pracuje zase kolo domu, keď dovolí počasie...ale nedele trávime spolu, venuje sa deťom

Ako to mame? Moj muž chodi do Nemecka, za posledný rok ešte nemal turnus kratší ako 3 mesiace. Takže nefnukam, prispôsobila som sa a čakám, kedy sa dostane domov. Tiež som tehotná a starší synček ma necelé 3 roky. Je nám smutno, no sme radi, že neprišiel o prácu, tak ako veľa iných ludi.
Takže daj si magnezko od nervov a bud vďačná za to, čo máš. Ze si môžeš každý večer ľahnúť k mužovi, ktorý sa snaží vas zabezpečiť. 🙂