Môj partner stále robí do večera
Ránko . Od rána mám mindraky. Moja polovička stále robí do večera .ja viem ,viem kôli nám ,mne a deťom. Ale. .aspoň jeden deň skôr prísť 🤷 dá sa to . Spoločné niekam sa prejsť?to naozaj ako žena ja musím si vydupkat všetko? ..to ho nenapadne samého? Či po toľkých rokoch načo by sme trávili čas .. 😫hormóny tehotenské od rána somnou robia svoje. Ako to máte vy.
Moj muz robi od pondelkado piatku od 6.00 do 18.00 domov pride uplne vycerpany za tie roky som si zvykla ale jednoducho nas zivy a ja sastaram o deti a robi stolara a zakazky nepockaju
Sedím tu rozmýšľam a zabudla som že musím ísť variť .🤷tak Vám prajem všetkým pekný "jarný"☀️ deň . Už ma té stavy prešli ,už mám robotu tak idem 🖐️🖐️🖐️
ideálne komunikovať s ním. čo sa ti páči, nepáči. už ste si normálne v kľude sadli, vydiskutovali to? povedala si mu, že by si s ním rada strávila nejaký ten čas? môžete sa dohodnúť. ale pokiaľ mu to hovoríš iba v narážkach, alebo vôbec, tak on si to nemusí uvedomovať. možno si myslí, že potrebuje zabezpečiť rodinu a momentálne nad týmto ani nerozmýšľa. komunikácia je strojcom šťastného vzťahu. (samozrejme, ak tam nie je niečo iné, kvôli čomu je aj tá komunikácia zbytočná úplne)
je pravda, ze kominikacia o vzajomnych pocitoch moze dopomoct ku kompromisu, s ktorym budete obaja v pohode. no ver, ze je mnoho rodin, v ktorych su od seba este dlhsie kvoli praci a budz rada, ze aspon vecer chodi domov
@mamusa34 ja ti rozumiem. Napriek tomu , ze viem koľko veľa ma práce , aj tak by som sa potešila, keby chodil domov skôr. Obcas sa snaží, ale nie vzdy to vyjde. Zato víkendy su stále take rozprávkové. Trávime ich od rána do večera ako rodina, pomáhame si navzájom, ideme na prechádzku, hráme sa, blaznime. Snazi sa nám cely týždeň vynahradiť . Čoskoro uz bude vidno dlhšie, budeme mat dlhšie dni. Bude to lepšie. To , ze muz veľa pracuje je dan za to, ze nám nic nechyba. Vsetko niečo stoji, a ak chlap sa naozaj v tej práci ide rozkrojit, len aby sme sa mali dobre, tak treba to pochopiť. My sme sa dohodli na 2 dnoch v týždni, ze príde skôr. 1 den si zavoláme babku a ideme niekam sa prejst len my. A druhy deň, väčšinou piatok sa tiez snaží prísť aspoň o 6 , aby nám začal víkend skôr. Tak popros ho aspon jediný deň nech príde skôr. A niekedy chlapa naozaj nenapadne samého. Oni uplne inak rozmýšľajú ako my. Musíš mu vsetko polopatisticky vysvetliť požiadať, vydupkat 😉
Viem ze je to takže obdobie, obzvlášť, ked si tehotna
@mamusa34 z coho si unavena, ked nechodis do prace? Rozmyslam, ake su asi unavene zeny, ktorych muzi pridu raz za mesiac, maju tri deti, dim, zahradu a pracuju
@elizabet173 neporovnávajme iné ženy so ženami .ďakujem . To je najľahšie .
Ja tiez mam rada, ked ten nas si najde cas, ze ideme von, lenze v dnesnej dobe som rada, ze ma pracu, ze zarobi peniazky a nemusime sa nejako stresovat, trapit co bude. Preto tolerujem. Ale sem tam pustim taku poznamku, ze by mohol si chvilku najst a najdeme spolocne kompromis.
Podľa mňa ho ťažko naučíš novým "zvykom", keď taký bol už pred deťmi a ani dieťa ho neobmakcilo. A ďalšia vec, každý má inú prácu. Čo tu čítam, tak som viac než vďačná za prácu môjho muža....
@mamusa34 Čo si nespokojná že pracuje? Lepšie by bolo keby sa na vás vykašľal? A doma sedel? Nerobí? Zle je... robí? Zle je... paneboze ženy... sa rozmyslite čo chcete od tých chlapov.

@mamusa34 cize on je nie len v praci ale aj u rodicov a pod?
Tuzim co spolocnom rodinnom case, je to pochopitelne. Bohuzial ak nemal tuto potrebu byt doma, travit s tebou cas a radsej behal po rodine, ostal dlhsie v praci tak je narocne to odrazu zmenit. On nema taku potrebu. Vravi sa, ze muzi sa zvyknu detom viacej venovat az ked su staršie - da sa nimi zahrat, sportovat, pokecat..- ty mas este bábätko?
Skuste sa mozno rozpravat o tom ako si on predstavuje idealny den a pod.. skuste najst aspon nieco spolocne.
Zaroven je vsak dolezite prijat to, ze druhych nezmenis- neprinutis ho spravat sa tak ako ty chces. Mozes len menit seba, tvoj pristup k tomu- aby ta to tak nezranovalo, skus mu to tolko nevycitat. Skor mozno naplanuj nieco pekne co by sa aj jemu mohlo pacit a zavolaj ho - budeme sa tesit ked sa k nam pridas..