icon

Môj priateľ sa chová zvláštne - morálny problém

zufalka2
1. nov 2016

Ahojte žienky, potrebujem radu. Neviem ako ďalej, po krátkej dobe (niečo vyse dvoch mesiacov) som sa nasťahovala so svojím priateľom do spoločnej domácnosti. (ano poviete si asi hneď na začiatok chyba, ale...) Zalúbili sme sa, ja som bola pri rozume viac a on mi tvrdil, že to čo ku mne cíti, ešte ku žiadnej predtým necítil. tešila som sa že ma niekto bude mať rád - že by pre mna toho urobil veľa, toľko koľko by som toho vedela a chcela dať aj ja. Súhlasila som a vravela som si že tento návrh z jeho strany prišiel asi aj kvôli jeho neskúsenosti. Očaril ma svojim rozhľadom, spoločnými témami, tým že veľa cestuje, rozumne hospodári s financiami a že som v ňom cítila túžbu po normálnom živote, detoch a rodine a že pre neho nebola žiadna téma tabu a snažil sa o problémoch rozprávať.
Po naťahovaní sa prišla facka, vravela som mu že by som mala rada vzťah kde by sme obaja vyčkali so sexom, tváril sa že rozumie a že ani on to nejak nepotrebuje ale už po mesiaci stretávania sa mi naznačil, že by to chcel a tak sa to stalo. Ked sme spolu ale začali bývať prvých pár dní sa este nechcel odstahovať od mami aj ked pracu mal kusok od bytu a od mami musel dlho dochádzať. Keď sa ale prestahoval bol strašne chladný, videla som na nom, že mam problem s tým, ze už nema čas na seba a že v byte nie je sám. Už po príchode z prace mi dal rovno najavo, že dnes nebude sex, aj ked som mu nič ani slovkom nenaznačila že by som chcela. Takto to pokračovalo stale, mam pocit, ze sa mu naha ani nepačim, nie som dokonala ale nie som ani obezna. Po tretom intimnom zbližení mi dal najavo, ze by mal zaujem o netradičnu sexualnu praktiku - o masaz prostaty. Ostala som dosť zakočena, možno keby to prislo po nejakom dlhsom case tak si poviem ok, ale nemali sme medzi sebou vybudovanu ziadnu intimitu, ukazal mi rozne videa ktore sa mi nepačili -neprislo mi pritazlive pri sexe dominovat mužovi. Problemy pokračovali, všimla som si jeho neochotu finančne prispievat do domacnosti, hlavne nakupy potravin, pri ktorých sa plateniu uplne vyhyba, pričom to prirodzene nechava na mna. Ďalej mam pocit, ze ludi hlavne vyuziva aj to sam povedal, ze sa obklopuje ludmi, o ktorých vie, že sa mu dalej v zivote zídu. Mam pocit ze pre nikoho by nič neurobil bez toho aby z toho niečo nemal. V niektorých ohladoch mi zas pride krutý. Niekedy mam z neho vyslovene negativne pocity ako z človeka. Inokedy mi zas pride sladky, neskuseny, na kazdeho vratane mna sa pekne usmieva....ako schyzofrenik.
Už na prvom stretnuti sme stretli jeho kamaratov, este sme sa ani nepoznali ale nepriamo im naznačoval že spolu chodime, ze tvorime par, nejak som to prehliadla. Takisto sa som nou chcel vsade ukazovat davat si spoločne fotografie na socialne siete - ukazovat sa, ako dobre si vybral, ze uz nie je sam, pride mi to hrozne detinske - kto dospely by niečo take robil?
Som strašne nestastna a neviem koho to mam vlastne vedla seba. čo mam robiť ??? :( mate podobne skusenosti?

zufalka2
autor
1. nov 2016

@salfusco velmi sa ospravedlnujem, tou skolou, ako som už vyssie napisala, som chcela povedat, ze on vysoku skolu nedokončil a prave preto zaraba malo, pretoze nie je vyučeny v ziadnom odbore a preto je moj prijem ovela vyssi. Určite sa tu nechcem pýšit pätkorunovými titulmi zo slovenskych skol, to naozaj nie. a tými 60kg zas to, ze ste napísali, ze on si o mne mysli svoje, ze si nasiel nejaku škratu na peniaze, ak som vas zle pochopila, tak sa este raz ospravedlnujem.

zufalka2
autor
1. nov 2016

@lienka_snehulienka ano, rozlisujem lubit a milovat, milovat mi pride take trochu preexponovane.

zufalka2
autor
1. nov 2016

@salfusco a k tomu sexu, ked som mu povedala, ze som si to vsimla, jedine čo som docielila bolo, ze mi povedal ze sa mu naozaj velmi pačim a ze sa so mnou vyspal aby ma nejak umlčal. čo by ste vy svojej zene povedali keby ma taku vyčitku? ak by to bolo tak, ze vas nepritahuje tak pravdu určite nie ...

lubkavargova1
1. nov 2016

@salfusco pokial je to dominantnejsi jedinec a ma zalubu v sexualnej inakosti..teda konkretne v uchylkach tak sa ani nedivim...a to ze ona taha domacnost...jednoznacne skoncila ako "slave"....no moja draha a ostatne citatelky: takto to asi opisane v 50 odtienoch nebolo 😀 😀 Tomuto sa vravi realita.....a ver ze poznam aj tieto stranky sexuality a aj horsie veci a toto je len zaciatok bahna do ktoreho si vstupila 😀 😀 😀

marina24
1. nov 2016

@zufalka2 noo to ste spolu málo, naozaj, na spolocne byvanie...divne, co robi...naozaj najma to,ako sa chova v tej sex. oblasti,toho by som sa bala najviac

zufalka2
autor
1. nov 2016

@lubkavargova1 v tomto bahne neplanujem pobudnuť. Určite neplanujem byť ako tie tetule a videach ktore suložili do zadku svojich partnerov, na toto ma naozaj nikto nenahovori ...

bonaquaba
1. nov 2016

@zufalka2
Moja znama mala vztah s presne takymto chalanom, ale on absolute nic neplatil - na rande ju pozval do kina a pro kase Sa jej opytal, CI SI ona nejde kupit listok? 😃 akoze fakt traper, alebo isli do baru a on SI zaplatil svoje pivo a ona SI musela svoje zplatit, taketo veci prehliadala,AZ kym nezacali spolu byvat a ona tahala cely najom, samozrejme aj stravu, a s kamosmi, ked sli von tak chalani zaplatilu babam drink a ona vzdy musela vytiahnut penazenku a platit aj jemu, Lebo " akoze" SI zabudol penazenku doma. A ako to skoncilo? Rozisla Sa s nim, Lebo SI uvedomila, ze so zgrlisom Sa zit neda. Ako teraz ked kamoska rozprava tie scifi pribehy co s nim zazila, tak Sa dobre rehoceme, ale aj vravine, ako moze byt niekto taky zgrlos, ze ani cent nepusti

salfusco
1. nov 2016

@lubkavargova1 50 odtienov..to je ta volovina,co žrala vacsina žien? 🙂

zufalka2
autor
1. nov 2016

@bonaquaba za seba by mi vobec nevadilo zaplatit, i ked je pekne ked ta niekde pozve, a hlavne by sa taketo veci mali riesit spoločne, ked vie ze sa staram o domacnost, nakupim a nerobi mi to problem, ze sa mu to vsetko vrati kludne by mi občas mohol kupit kavu, tak ale nezaplatit si za svoje vlastne jedlo a povedat - ved zaplat kartou, je pekne chrapunstvo. On mal niekolko takýchto kratkych vztahov, kde baby nechali jeho.

bonaquaba
1. nov 2016

@zufalka2
Ved o to IDE. Vsetko ma svoje hranice, nikomu podla mna nevadi zaplatit SI za kavu, ale ked je to neustale a tahas aj jeho, tak to je uz privela. Isli do obchodu na nakup, on SI vybral co potreboval a pri kase povedal, ze ju pocka v aute a to Sa jej stalo niekolkox, nie iba raz, takze co je vela to je vela

zufalka2
autor
1. nov 2016

@bonaquaba hej, moj zas začne proaktivne nahadzovat nakup do tasiek, aby mal plne ruky 😀

lubkavargova1
1. nov 2016

@salfusco jo bingo...aj ked ja som to nejako vnechala so svojho zivota...hold poznam len odtiene sivej co mi vyhodi monitor

lubkavargova1
1. nov 2016

@bonaquaba ja som zazila take rande kde som ja cvakala....raz a nikdy viac...odvtedy toho chlapaka obchadzam sirokym oblukom 😀 😀

raa2
1. nov 2016

@zufalka2 preboha uz vcera si mala utekat od takeho vychcanca...

marina24
1. nov 2016

ježiš, dievča, máš už toľké roky,že 27--ak dobre čítam, bež od neho,ved to je traper a psycháč svojím spôsobom...a držgroš, a budiš,ale neni normálny,keď chce od teba také sex. aktivity, a nehanbí sa ešte ani hovoriť o tom pred tebou a ukazovat ti videá,ved ste spolu suložili tri razy,ak som to dobre pochopila.....ved o takých veciach sa hovorí neskôr,ked sa rozvinie sex. život, no mrzí ma to,ale slapla si poriadne vedla..:(
..toto neni chlap pr eteba..v žiadnom prípade,...otrasne sa chová,a podľa mna je na sto pero gay..:/ davaj si pozor na choroby hlavne...neviem,či by to normálny chlap ccel po žene,ak je hetero

majka99999
1. nov 2016

@zufalka2 ach jaj "chcela povedat, ze tym ze on nedokončil skolu nemoze robit čo chcel a tak nemoze ani zarabat kolko by chcel. Rozum stale mam, teda dufam."

Prestan sa hrat na spasitelku. Opakujem - PRESTAN. Keby velmi chcel, skolu si dokonci. Ver mi. Dnes sa dostane k titulu hocikto. Ak teda na tom titule zalezi. Najdi si v buducnosti seberovneho, v plate, v sexe aj v pristupe k rodine. Ber to ako skusenost, bud teraz chvilu sama. Veci ako chce doniest otcovi vnuka, odstahoval sa, aby sa odtrhol od mamicky, ale potom za nou lezie a obklopuje sa ludmi, co samu zidu (myslim, ze v tejto kategorii mas prve miesto) mi pridu horsie ako poziadavka na masaz prostaty (inac vsetci moji partneri mali na tento ich otvor rovnaky nazor - stade veci iba vychadzaju).

salfusco
1. nov 2016

@zufalka2 nemusis mi vykat 🙂

"povedal ze sa mu naozaj velmi pačim a ze sa so mnou vyspal aby ma nejak umlčal"

to mysliš važne? 😀 😀 prepac za ten smiech,ozaj mi inak neda..snad sa na tom smeješ aj ty

eludka
1. nov 2016

utekaj, je to blb

lija22
1. nov 2016

@zufalka2 fuj aky lakomec a este mu aj vencek mastit no urcite 😁

na mna posobis ako uplne super zena, hned by som ta brala za kamosku.

petrapod
1. nov 2016

Mne sa zda ze do vsetkeho ste sa hrnuli skoro. A co sa tyka priatela ako ho opisujes od takeho UTEKAJ UTEKAJ........

zufalka2
autor
1. nov 2016

@salfusco som trošku dopletena tak vykam 😀 no prisaham bohu ze mi to povedal, ja ho citujem, skutočne netušim čo vam chodi po rozume ked robite take veci.

zufalka2
autor
1. nov 2016

@majka99999 on sa mi k tomu dorobenie vysky vyjadril tak ze on je zid, ze on by za take vzdelanie nedal peniaze. Pracu ma po znamosti, vybavenu... samozrejme kym inym ako mamou

zufalka2
autor
1. nov 2016

@lija22 dakujem, tak budme kamosky 🙂

eludka
1. nov 2016

@laurinka_a toto absolutne nema buducnost, a Ty hovoris , ze "mala by mu pohrozit", uz mala byt za horami , za dolami...

majka99999
1. nov 2016

@zufalka2 zid, lakomec, psychopat... omg, kazde z toho staci na opustenie chlapa (zid myslim ako clovek vyznavajuci zidovsku vieru).

lubkavargova1
1. nov 2016

@zufalka2 pocuj moja a on aky zid je?

zufalka2
autor
1. nov 2016

@majka99999 toho žida myslel, že je tak, ze je lakomy. aj napriek skvelym hereckym schopnostiam sa už priliš velakrat prezradil...

zufalka2
autor
1. nov 2016

@lubkavargova1 lakomy ako zid - prirovnanie, ale citovala som ho.

majka99999
1. nov 2016

@zufalka2 jaj tak. S lakomcom buducnost neplanuj. Taky clovek ma rozum len okolo penazi, bude ti vycitat kazde euro alebo ta bude vyuzivat. Akonahle budes na materskej, pasca zaklapne - ked sa rozidete, tak on ani velke vyzivne nebude musiet platit, vsak aha,zena dobre zaraba a ja som len chudacik...

zufalka2
autor
1. nov 2016

@majka99999 aj vyššie som pisala, ze som začala mat take pocity, ze keby som sla na matersku a bola by som bez prijmu tri roky, tak by mi nekupil ani nevyhnutne zakladne veci - s kolegom sa o tomto bavili, a on sa o svojej zene vyjadril ze od neho vypytuje peniaze... priatel s nim suhlasil a asi čakal ze budem aj ja...spytala by som sa ho či teda pojde na matersku on, ale to by mu asi najviac vyhovovalo.