icon

Môj priateľ veľa spomína svoju kolegyňu

lenjalenja5
9. jan 2017

Ahojte,viem ze taka tema uz je ale nic podobne mojmu problemu alebo ako to nazvat...Takk veci,moj priatel v
ho psa,viete som tehotna a tak mozno precitlivela ale...neviem mam divny pocit.Ak sa ho na to spytam tak som vraj histerka ze nic na tom nieje boli na koncerte na akciach nepovedala som nic.Ale ako poznam mojho jemu by sa to opacne urcite nepacilo,a to si neda vysvetlit.Moc to obkecava ze to nic neznamena ze az myslim ze opak je pravdou.Dnes ma skoro porazilo(nie navonok)mm dnes ostal doma a poobede mu volala,pocula som lebo som sedela vedla a ahojkaj a ty co aj zijes preco si Neni v robote?((No mala som dost..nic som nepovedala a ani neviem co uz mam nerozumiem,aky je vas pohlad na to?(Dakujem

marina24
10. jan 2017

úprimne ?nepáči sa mi jeho správanie a už vôbec nie jej chovanie. balí ho, a on čo ?necháva sa baliť, či ako?
a tomu psovi stále nechápem,to čo je za pes ?

lukaskam
10. jan 2017

@mysicka36 ja poznám niekoľko takých "herečiek" nevravím, že sú mi príjemné skôr také umelé, ale rovnako tak sa správajú ku chalanom, babám aj deťom proste sú to také ňuňuňu osoby. A akože stop ja som písala o slovných hračkách a vyjadrovaní nie o oblapávaní to je úplne niečo iné a autorka tu tiež rieši čo bolo povedané nie urobené tak by som nerobila z komára somára tam kde netreba.

mysicka36
10. jan 2017

@lukaskam to som si ja zase spojila s mojou kolegyňou, čo je taká a aj takto oblapáva 🙂 a fakt že všetkých, proste je taká príliš kontaktná. Tak každý sme nejaký, ja som psí čumák. Mala som traumu že po silvestri si všetci povinne prajú ŠNR. 😎

dorottka
10. jan 2017

No tak ti poviem, aj ked som dost obranca kolegyn v chlapskom kolektive, toto je trochu cudne a zda sa mi to moc. Nemusia sice spolu nic mat, ale on je ocividne namotany - je dost mozne, ze to prejde aj samo od seba, ale hysterka urcite nie si. Len co robit? Zakazovanie to cele len zhorsi a budete sa hadat, co je v terajsom stave velmi zle. Proste mu povedz normalne pokojne, ze ta to zneistuje a v druhom stave mas mat pokoj... ak bude robit cirkusy, je to fas a s tym neurobi nic ziaden rozhovor.

hivanik
10. jan 2017

@lukaskam On sa chova ako pubertak a ona ma byt k nemu milaaaa? 👏

stella2x
10. jan 2017

@lenjalenja5 Ahoj, prezivala som to iste. Z polovice este prezivam, ale snazim sa od toho oslobodit. Precitala som si vacsinu tvojich prispevkov a z jeho chovania vidim, ze ta lubi. To, ze je nejaka kolegyna nic neznamena. Ma doma teba a cakate spolu babatko. K tebe sa tvoj manzel z prace ponahla domov tak mu nerob scenu, budete obaja ovela stastnejsi ked sa na neho prestanes bezdovodne hnevat. Pojde to tazko a pomaly, par krat sa urcite vytocis, ale cim viac to potlacis tym to bude lepsie. Moj priatel ma vela kamosiek, viem o tom od kedy sme spolu (5 rokov), vadi mi to neskutocne, dovoluju si, nemaju deti, rodiny, tak mu pisu vselijake smsky. Pisu jeho meno v zdrobneninach...ale aj mne pisali pred tehostenstvom klienti...volali ma na kavu, jeden dokonca do Afriky na dovolenku...vzdy som to priatelovi ukazala a nikdy mi neurobil scenu ked som sa s nimi isla pracovne stretnut...a inak uplne rovnako reagoval moj priatel ked som mu nadavala za kolegyne...ci ma dat vypoved a ma ist robit niekde sbs do nasej dediny...tiez ho chytaju, bola som na jednej ich firemnej akcii, ked som nebola v miestnosti uz ho drzala jedna za rameno a nieco mu akoze davala dole...uvedom si, ze to je tvoj manzel a nie tvojej kolegyni a doveruj mu...to je zaklad...a vidis ziarli aj on...iba si tam na chrbtom nastavujes budik a uz je zvedavy s kym si pises a chce to vediet...to iste aj moj priatel, ked vidi, ze schovavam telefon (vacsinou kvoli dcerke aby to nezbadala a nechcela ho) tak sa ma pyta kto nam pise...cize klud, nepotrebujes ziadne trapne hry, necit sa ohrozena a ignoruj nevyburenu kolegynu...ona si to neuvedomuje a pride na to raz...ked bude mat, alebo bude cakat dietatko...tiez bude mat pocit, ze musi ochranovat svoju rodinu. Vyckaj, vsetko sa zmeni a aj kolegyna da pokoj.

missdiva
10. jan 2017

@lenjalenja5 mna dorazilo ked si napisala v jednom prispevku, ze ju nazval najlepsia kamaratka 😲 (a pozna ju pol roka). Jeho najlepsia kamoska mas byt podla mojho nazoru ty.
Takze si myslim, ze to urcite nie je len tvoja precitlivenost...

stella2x
10. jan 2017

@missdiva
@lenjalenja5
to neznamena, ze ked ju nazval najlepsia kamaratka, ze je lepsia ako jeho manzelka...dolezite je to, ze ju nikdy neoklamal, vsetko jej vzdy povedal, tak neprikladajte polienka do ohna...

lukaskam
10. jan 2017

@stella2x super niekto s nadhľadom 😉

lenjalenja5
autor
10. jan 2017

No tak na nejake nesceny je uz asi neskoro...pred pol hodkou prisiel na prestavku(co sa uz dlho nestalo)..vypytal si pusu tak som mu dala potom sa spytal dokedy to takto bude?Ja mu na to ze to mi povedz ty..ze co zas riesim ze ved mi len zavolala,ja som mu na to povedala ci by sa mu to pacilo opacne a ze nech si pri odpovedi neklame..bol ticho ved mi len zavolala,tak ja som mu ma to povedala ze asi nemoze bez neho zit ked nevie prezit jeden den bez neho,ze by som bola zvedava ci jej frajer o tom vie ze ti takto vola tak ze predstav si vie.Potom som mu povedala ze dobre ze nespieval do telefonu ked ju pocul a doma chodi unaveny oduty odpoved prave pre toto...Este som mu povedala ze jej ma plnu hlavu a ona jeho ocividne tiez,on mi nato "Stana"keby ta nelubim nie som stebou..to ma zamrzelo tak som povedala ze lebo tehotnu je tazko opustit...nato zacal ziapat jak nepricetny ze co som to povedala a ja ze to co pocul a ze jednoducho sa mi to nepaci a nech si vybere bud ja alebo ona.A ze to fakt to vazne myslis co hovoris ty mi budes klast podmienky jak henta(jeho ex)?A ja ze ano nech si vyberie ze si viem predstavit ako spolu isli autickom a vysmiaty jak leco jak my na zaciatku ze kde to je.A to uz som zvysila hlas aj ja..Este som dodala ze mi to nieje normalne a moze si mysliet co chce...odisiel,ze ako chcem,tak teraz neviem.Ale popravde...ulavilo sa mi

lenjalenja5
autor
10. jan 2017

A ziarli aj on aj ked nema na co vyhadzuje mi teraz na oci kamarata s pred 15tich rokov s ktorym som spala a le to sme sa mi este ani nepoznali tak toto mi on vycital aj dnes vraj niesom ako ty ze sa vyspim s kamaratom a to som sa mu zdoverila na zaciatku a nikdy necakala ze to takto pouzije,je to traaapne

lenjalenja5
autor
10. jan 2017

Samozrejme obaja sme boli bez partnerov...

puklica13
10. jan 2017

@lenjalenja5 podľa mňa..Bez urážky..kopes hrob vášmu vzťahu...A používaš rovno bager...

stella2x
10. jan 2017

@lenjalenja5 no vidis...prisiel za tebou na prestavku...nesiel na obed s kolegynou...to iste som robila aj ja...vytvarala som si v hlave predstavy, ako sa s niekym niekde smeje...myslela som si, ze sa s niekym inym zabava viac ako somnou...ked budeme taketo naozaj to tak bude, ze s nami sa budu doma hadat a s inymi smiat, lebo su z nas uz taky zmäteny, ze nevedia co povedat a urobit mozu a co nie...a ten telefonat prestan riesit, bat by si sa mala iba vtedy keby isiel niekde do inej miestnosti a telefonoval s nou...kedze si vsetko pocula asi sedel napriek tomu pri tebe...

lenjalenja5
autor
10. jan 2017

@puklica13 nemysim si to..ale moze tak byt,kazdopadne som rada ze som dokazala povedat co ma zere a trapi

lenjalenja5
autor
10. jan 2017

@stella2x ale on to nepoprel ze mu je lepsie pri nej ako somnou,a doteraz som mu nikdy nic nepovedala nemal dovod byt ofucany a znechuteny,ja som sa snazila byt vzdy mila aj co on sa zmenil a ja to vidim.Dokonca ked boli na koncerte vravel ze sa ozve celu noc nic a ked ptisiel som sa ho len spytala preco mi nenapisal tak preto lebo sme sa dobre bavili...ja len tolko ze ked som sla ja so sestrami ktore su mimo sk,pisal mi kazdu hodku kde som...tak ked si on moze robit starost a bez priciny preco nie ja ked je to ocividnee

blunka
10. jan 2017

@lenjalenja5
Takže = ak si sa už rozhodla ísť touto cestou konfrontácie = OK = ale NEUSTÚP !!!!!!!!!!!!
Je trapko, dobre vie, že máš pravdu, preto sa ešte chytá poslednej slamky a snaží sa to otočiť proti tebe - robiť z teba podozrievavú hlupaňu + to vyťahovanie kamoša z minulosti.
Máš obrovský tromf voči Andrejke = vaše dieťa.
Takže správaj sa kľudne (aj kvôli babatku), ale trvaj na svojom, že Andrejka musí zmiznúť z vašeho osobného života (najlepšie keby z práce odišiel, ale to ho nemôžeš nútiť, ťažko sa hľadá nová).
Nech by sa akokoľvek snažil obhajovať = akí sú oni LEN kamoši, trvala by som na svojom, že nonstop spomínanie jej osoby doma, jej vozenie nad rámec práce a zrazu spevavý hlas unaveného chlapa do telefónu - TY považuješ za viac ako "kolegyňu".
Andrejka mu záujmom o jeho osobu dvíha ego, jasné že sa dobrovolne nechce vzdať kontaktu s ňou "nad rámec" práce.
Ale opakujem, máš obrovský tromf v tom, že si tehotná a že Andrejka je zadaná.
Takže chlapec si potrucuje, ponazýva ťa hysterkou čo žiarli len na kamošku (pokiaľ do nej nestrčil vtáka - čo asi zatiaľ nie - tak chlapovi sa zdá že stále s ňou nič nemá), ale keď si to chlapec v kľude porozmýšľa určite si vyberie TEBA a DIEŤA.
Ak by nie, nestál by za to.

magic08
10. jan 2017

@lenjalenja5 mne pride, ako keby tvoj muz mohol vsetko, a ty to mas akceptovat a tolerovat, ale ty ak si dovolis to co on, tak je hned problem, vycitky a oduty. Tak je?
Presne ako aj teraz s tou kolegynou. Ty len nastavujes budik, a uz ta upodozrieva, ze si s niekym pises, ale on moze mat najkamosku, s ktorou moze vsetko a len sa opovazis povedat, ze sa tito nepaci, urobi z teba hysterku. No neviem, to bol takyto vzdy?

stella2x
10. jan 2017

@lenjalenja5 a preco si nesla na ten koncert s nimi? ked mali ist mala si sa spytat ci mozes ist s nimi...urcite by ti nepovedal aby si nechodila...a to, ze nieco nepoprel neznamena, ze to je tak ako si ty myslis...skus sa ty vzit do jeho situacie, prides domov na prestavku, tesis sa ako ho prekvapis a date si spolu obed, ako ho v pracovnej dobe vystiskas a potom pojdes v dobrej nalade naspat do prace...na miesto toho prides domov a dostanes hubovu, ze ti volal kolega a bol na teba strasne mily...mozes ty za to, ze ti volal?...aj keby ti 1000krat povedal, ze sa s tebou bavi lepsie ako s nou, aj tak mu neuveris a budes si stale hovorit to svoje a presviedcat ho o svojich predstavach(teda ja som taka, bola som, nechcem uz byt)...a nic nie je ocividne 🙂 je to ako u nas cez kopirak...

mihula
10. jan 2017

@blunka pozor dieta nikdy nie je tromf vo vztahu.Odchadzaju chlapi aj od styroch deti

lenjalenja5
autor
10. jan 2017

@magic08 praveze nebol takyto vzdy ved ani nema dovod ma upodozrievat ja som sa pristahovala do jeho mesta nikoho tu nepoznam to dobre vie,ak vypadnem tak len so sestrami a to uz sa nestalo dobry rok...stve ma to pretoze on ziarli viem ale vzdy sme si to vysvetlili,poviem priklad spoluziak zo zakladnej s ktorym som sa nevidela x rokov mi likeol na fb fotku,take to srdiecko(znamena ze super)a hned to riesil ze co to a tak tak som mu vysvetlila ze je to spoluziak zo zs a asi je rad ze sa mi vodi dobre alebo neviem nech za tym nic nehlada...ze ci mu moze napisat/no tak ja ze ak si mysli ze je to normalne prosim(aj ked som sa hanbila ze co yoto)on mu napisal on mu odpisal,bol kludny...neviem jak si to vysvetlit vyzeram celkom k svetu tak sa mozno bal,boji...ze by ma stratil ale odkedy cakam dieta tak je iny..ako nevi velmi ho chcel mal problem so spg,tak som bola stastna ze to vyslo on tiez aaale teraz aj dnes som mu povedala ze je iny divny ze bohvie ci sa vobec tesi//..to jeho ziarlenie sem tam ma aj potesilo ako sa milo boji,preco nevie pochopiyt ze ja sa tejto realnej situacie bojim tiez

lenjalenja5
autor
10. jan 2017

@stella2x nesla som,som tehotna a to bol metalovy koncert na konci republiky,cize do rana a na to som sa necitila,ja som sa vzila do tej svojej a zachovala sa tak ako by sa 100% aj on)

jonnie
10. jan 2017

A keby jej fakt dal vypoved a noveho by prijali chlapa? Alebo zenu-s ktorou si nepotyká? A kto robil predtym na jej mieste?
Apropo...mozno som staromodna-ale nepaci sa mi slovnik - co si pouzila - ked ti rano povedal- aby si si to cele "nepokur...." ak som dobre precitala. Len ...aby sa niekedy ten slovnik nezviezol inym smerom a vulgarizmom smerom k tebe...
Neviem...chlapi su citlivy na ultimata...to je uz posledna zastavka - sa mi zda.
Oddychnite si od seba-ak mozes-chod na par dni prec...ci? Uvidis...

lenjalenja5
autor
10. jan 2017

@jonnie nejaka vraj namyslena podla neho tam robila a to zas bechcem dat jej vypoved ved ja som mu povedala ze je normalne mat kolegov a nechodit okolo seba v praci ako duchovia ale zas to neprehanat a aj to som mu povedala ze ak by o mna takto kolega javil zaujem nedala by som ziadnu moznost aby myslel ze nieco proste by som sa az takymto kamaratcagom vyhla...vcera mi povedal ze ak to chcem mat pokurv...e tak ok no uz som to povedala to ultimatum spat to uz nevezmem,nemienim byt druha kolaj a toto k tomu smeruje...aj on by mi dal ultimatum verim tomu,ze by to len tak nepreglgol...najradsej by som sla veru..

lenjalenja5
autor
10. jan 2017

@jonnie zatial sme este jeden druhemu vulgarizmus nepovedali nikdy...to si neviem predstavit..a nieco viac no v tom momente sa pakujem prec

jonnie
10. jan 2017

@lenjalenja5 chapem...len ze sa to moze stat-ked sa nie bezne slova zacinaju pouzivat.
Samo...ani ja som nechcela byt druha kolaj a istota doma...nejaka konstanta. Neryp teraz do toho...uz si povedala. Ked sa hadat-tak konstruktivne. Daj navrh-ako by si to videla. Tvoj poloviciak sa ocividne nevie hadat konstruktivne-ked vytiahne podpasovku spred 15 r. Preto...je dobre o niektorych veciach nehovorit...ak na tom vztah nestoji...nechaj si pre seba. Poucenie mas.

lenjalenja5
autor
10. jan 2017

@jonnie budem vediet do buducna ja len ze sme sli do vztahu s cistym stitom a na temu kamaratstvo a sex raz prisla tema tak som povedala,no a takto to dopadlo)dakujem za reakciu,uz sa hadat nebudem uvidim co bude..nech sa stane co sa ma stat ale som rada ze som si konecne povedala svoj nazor..)

barrborka
10. jan 2017

Ja na tvojom. Mieste ,zdvihnem mobil a rodeo..Zvedie ti muza.Skôr či neskôr..

lenjalenja5
autor
10. jan 2017

@barrborka No uz nech si robia co chcu..ja som si povedala svoje teraz je to na nom ja som pripravena aj na alternativu byt radsej sama..nikdy som nemyslela ze to takto bude..ale couz)

mima4
10. jan 2017

@barrborka
rodeo robia len nevyrovnane osoby...

bud jej priatel lubi ju a chce byt s nou a planuje s nou zivot, rodinu, alebo tak ci tak casom odide, najde si inu priatelku, alebo sa ozeni... a zalozi si rodinu...

proste take to "stihackovanie" je len potupa pre dotycnu (autorku tejto temy)... bud ju ma priatel rad, zalezi mu na nej alebo nie a bodka....

ako ja som uz takmer 10 rokov vo vztahu, z toho 8 vydata, ale mna by drblo takto spehovat manzela..bud si doverujeme, budujeme spolocny vztah, hladame dobro toho druhého alebo nie ... a to sme uz manzelia, cize mame zavazok voci sebe....

... pre mna robenie zo seba histerky je iba vycerpavajuce, trapne a hlavne, nic to neriesi... ked raz s tebou niekto nechce, pripadne nie si je tebou isty, ci chce s tebou prezit zivot a preto hlada...tak nicim ho nedonutis byt pri tebe... Mozno pri rodeu "skrotne" jej priatel, ale co bude potom? bude mat prilezitost a tych bude neúrekom cely zivot...to bude sa s nim nervacit?