icon

Moja 23 ročná dcérka je tehotná

22. máj 2021

Dámy, v koľkých rokoch ostali vaše dcérky tehotné? Moj chrobáčik-tak ako ju vidím- ostala v 23 rokoch tehotná so svojim priateľom. Nie je to nejak priskoro? Ako ste vnímali vy tehotenstvo vašej dcérky?

Strana
z6
lenicka777
23. máj 2021

24 ked som bola tehotna teraz mam 25 a 8 mesačne dieťa 💕❤️

janulik2008
23. máj 2021

@radkamatisova vďaka za tip na film 😀

lvula
23. máj 2021

@radkamatisova a dozerala na nich pri sexe 🤪

radkamatisova
24. máj 2021

@janulik2008 Nie je za čo 😁

radkamatisova
24. máj 2021

@lvula 😄 bomba film

erickatt
24. máj 2021

Ved to je uzasne. Ja sa tesim ked moja dcéra 24 bude mat babetko. Snad nebudem dlho cakat

eva8
27. máj 2021

gratulujem! Tes sa, budes babicka 🙂
O buducnosti teraz musia pouvazovat dcera s priatelom. Ty im budes len napomocna 🙂 Uzivaj si to, nestracas dceru, ziskavas dalsie osoby do tvojho zivota ♥️

dominka63
27. máj 2021

Ja v 21 druhé 23😉

simca06022011
27. máj 2021

do 35 mala cakat? ach zena... navstiv psychologa minimalne, toto lipnutie na dcerenke vobec nie je zdrave...

katpox
27. máj 2021

Tak zas tu bude novy chrobacik, to babatko, sa don hned zalubite. 23 je podla mna v pohode. Ja som mala 31 ked som prvykrat rodila, som to tak planova, ze aby som uz mala aj daco nasetrene, aj byvat vo svojom, osamostatnili sme sa, nezivorime kym som na md, mame rovnaky standard ako sme boli zvyknuti, robotu mam na dobu neurcitu, stabilne zamestnanie, mozem si dovolit kupit co treba, nezivorime,nie sme od nikoho zavisli... Tak som to nejak chcela a aj to tak je a nelutujem, ak by som mala dietatko skor v 23,24 ako uz citila som sa, teda aj som bola dospela zena, ale ta pomoc by bola potrebna... No hlavne podporit dcerku, nech ma pohodove tehotenstvo, je zdrava mlada zena, babo sa narodi do rodiny, je chcene a teda ano ako mama to isto je take tazke, ze nedavno to bolo male babo a uz bude mamou, ale treba obratit list, nova kapitola, novy zivot pride, vraj pri vnucatkach sa vsetko preziva este viac intezivnejsie a viac si dietatka uziju... Tak ja by som sa skor tesila na to babatenko

a_adamcova
27. máj 2021

Ja úplne chápem, čo tým myslíš, ja som mala 21 keď som otehotnela, a veru s dnešným rozumom, by som v pohode počkala do 30tky. Je dospelá to áno. Takže tragédia to nie je, čas ešte mala, ale takto sa rozhodla, resp. možno neskôr zistí až, že mala čas.

eva8
27. máj 2021

vies, ze ti rozumiem? Ale vnutri si hrda a tesis sa... len to dojatie, smutok z prazdneho hniezda musi odzniet. Nemaj strach, bude este veselo 🙂 A mozno sa vyskytne prilezitost, ze uz sama nebudes 🙂

petrapod
27. máj 2021

Podľa mňa si zostala len v šoku,ale neboj nezostanes sama keď máš dobrý vzťah k dcére veľmi rada ti dá vnúča postrážiť)🙂 čaká ťa pekne obdobie🙂 a buď rada že si vnucatko uzijes ešte veľmi veľmi dlho.

nika1971
27. máj 2021

To je fakt realita?? 😂😂😂

verkaveverka
15. jún 2021

Nájdi si film Materská posedlost na YouTube a je dosť možné, že sa v tom nájdeš alebo tak skončíš. Si sebecká, narcistická matka, ktorej viac záleží na sebe, na tom, aby si ty neostala sama, aby ti robila až do tvojej smrti spoločnosť, možno preto si si ju aj spravila - ako hračku na hranie, ktorá sa o teba postará. Nedopraješ svojej dcére vlastny život, na ktorý má plné právo a vlastné šťastie, lebo ti viac záleží na tvojom šťastí a na tom, aby ti vyplnala tvoj prázdny život, keďže si doposiaľ nežila pre nič iné. To ale nie je problém tvojej dcéry. Prestaň jej kradnúť život, mladosť a právo na šťastie.

Mala by si si nájsť frajera/kamarátky/záľuby. Ži svoj život a ju nechaj žiť ten svoj. Inak ju stratíš, to mi ver.

ellasom
15. nov 2021

Priskoro??? Pozri, ja som mala prve dieta v 30, ak bude mat aj moje dieta v 30 tak prve vnuca mi hrozi v 60. A ak aj to bude mat prve v 30, nie je iste ze sa ako 90 rocna dozijem nie len veku, ale aj pravnucata. A to si moja 86 rocna stara mama uziva 9 rokov 8 svojich pravnucat. Nastastie jej potomkovia zacali podstatne skor. Bud rada, ze tvoja dcera zacala teraz a pomahaj jej kym sama este vladzes 😉

ambrozia8991
7. feb 2022

Ty si riadne sprostá, od teba by som utekala na míle byť tvojou dcérou. Ľutujem ju už teraz

loliki
7. feb 2022

@ambrozia8991 A čo tak prečítať si aj dátum? 🙂

ambrozia8991
7. feb 2022

@loliki mne je jedno aký je dátum, zase až tak dávno to nebolo

mamina1419
7. feb 2022

Ja teda ešte mám len 7 ročnú dcéru. Ale mala som 23 keď som otehotnela a 21 keď som sa vydávala. Neviem si predstaviť aby ma vlastná mama takto dusila a spravala sa ku mne ako k dievčatku keď som dospela. Mali by ste sa tešiť na vnúčat. To bude Vaším chrobacikom.

Strana
z6