icon

Moja macocha čaká dieťa: Ako sa s tým vyrovnať?

28. máj 2024

Ahojte mam 25 rokov jedno dieťa rozvedených rodičov ale o to pokoj lubim ich najviac na svete ide o to ze otec sa po rozvode s mamkou ktory bol pred 6 rokmi dal dokopy s terajsou priateľkou ta ma z predchádzajúceho manželstva 3 dospelé deti .. cez víkend sme sa stretli a povedali mi ze čakajú prírastok ak si dobre pamatam je uz v 17 tyzdni bohužiaľ nemohla som sa s nimi tešiť skôr som im "vynadala" ci sú normálni ved otec ma 45 rokov a jeho priateľka 47 nedokážem sa s tým zmieriť aby jeho vnúčatá boli staršie ako jeho dieťa resp. Môj súrodenec . Neviem ako sa s tým mám stotožniť.

Strana
z16
zuzik1407
31. máj 2024

Ver,že nikdy sa s tým nezmieris,,,,moja dcéra s tým bojuje uz druhý rok.A ano je to o žiarleni.A ver,že dieťa už je na prvom mieste pred prvorodenou....Už k otcovi chodí veľmi málo raz za mesiac.Ani ju nevola.....A za sestru ju nepovažuje.I keď sa snažím jej dohovoriť,nemá to zmysel.Podotykam dcéra má 21,jej ,,,nová,,sestra 2.Vztah tam nieje žiadny.

autor
31. máj 2024

@b_a_m_b_i ja ze mam 25 rokov a JA ze mam jedno dieťa 🙉 a rozvedených rodičov

maciatkolulu
31. máj 2024

@zuzik1407 ale no tak,21 .ročná žiarli? Moje dcéry už bývali sami v tom veku,ja sama som mala rocnu a prísť mohli a možu prísť kedykoľvek. Veď to už sa patrí mať aspoň jedno vlastné dieťa🤣🤣🤣👍. A nie doma vyplakavat,že si ocko dovolil mať ešte dieťa. Myslím,že vo veku 21 je už dieťa schopné pochopiť,že dvojročné potrebuje asi viac pozornosti. Či akože si otec nemal dovoliť novú rodinu? Rozvodom koniec? Je absolútne normálne žiarliť ,ale vo veku 21.je to trochu zvláštne. Tak ale aspoň,ako sa tu autorka obáva,sa tvoja "nemusí " starať. Pokiaľ nebol dobrý a silný vzťah pred pôrodom "sestry" ,tak asi teraz nebude lepší. Či ocko odhodil 21.ricnu a venuje sa len malej?

lenadka
31. máj 2024

@autors tohoto som to pochopila "Ahojte mam 25 rokov jedno dieťa rozvedených rodičov" žiadne čiarky, myslela som ze ti vypadlo slovko "som", nie je tam ani "mám" v celom úvodnom príspevku nepíšeš, že nie si jedináčik, tak používaj čiarky, bodky...tak čo sa čuduješ, že si to tu viaceré vysvetlíme inak ako si ty myslíš. Zvyšok diskusie som nečítala celý. Neviem kto sa má v tomto prípade vrátiť do lavíc? 😁

autor
31. máj 2024

@lenadka tak keď chcem niečo komentovať najprv si vlastne zistím celý obsah textu aby som sa mohla k tomu objektívne vyjadriť a až po prečítaní celého obsahu sa k tomu vyjadrím.. resp nevyjadrujem sa k niečomu o com neviem všetko 😀

autor
31. máj 2024

A ešte dodatok teba by tam aj tak už nevzali externé štúdia na strednej škole sú len do 45 rokov😀 co pozerám ze si dávno prešvihla

zuzanockamt
31. máj 2024

Autorka
Zbytočne sa durdíš, ty nevieš poriadne napísať súvislý text, chýba interpunkcia, preto si to diskutujúce vysvetlili rôzne. Nuž ale aj z tvojich ďalších príspevkov sa dá dosť dobre odhadnúť, čo za týpek si - rozmaznaná, ješitná, drzá.

autor
31. máj 2024

@zuzanockamt príspevok mam len jeden a to je tento . Čiže neviem o akých ďalších hovoríš 🙈

zuzanockamt
31. máj 2024

Autorka
A to, čo si ďalej písala do diskusie, to je čo? 😂😂😂

autor
31. máj 2024

Končím diskusiu aj tak som si MK robila len kvoli tomuto prispevku ... majte pekný deň...😻

autor
31. máj 2024

@zuzanockamt to sú komentáre k danej téme nie príspevok. Príspevok je tu len jeden ;)

autor
31. máj 2024

Pekný deň 😆😆

lenadka
31. máj 2024

Neviem prečo by som sa nemohla vyjadriť k úplne prvému príspevku. Ten by mal byť napísaný zrozumiteľne. Ak by si použila čiarky bol by.

zuzanockamt
31. máj 2024

Autorka
Nuž hlavne tebe treba tie školské lavice. Toto je diskusia a v nej sú diskusné príspevky. Nevadí, doučíš sa s dieťaťom, keď bude na ZŠ.

lenadka
31. máj 2024

Si proste rozmaznaný fracek, čo si myslí že je pupok sveta. Tvoj otec a jeho partnerka sú dospelí a oni sa budú o to dieťa starať a vychovávať ho, snáď sa im to podarí lepšie ako s tebou. Ty im do toho nemáš čo kecať ani právo sa urážať. Normálny človek by sa, tešil s nimi.

autor
31. máj 2024

@lenadka k tomu len tolko🤣🤣

drahomirrra
31. máj 2024

@lenadka Za to, ze si mysli, ze 48 a 45 rocni su uz na decko stari je pupok sveta? Logicka premisa jak blazen.

zuzana76
31. máj 2024

Kto ti povedal, že externe štúdium na strednej škole je len do 45 rokov, mám viac a študujem ďalšiu strednú skolu externe (mám už aj vysokú, v inom odbore, ale kvôli živnosti potrebujem tu strednú skolu a normálne ma vzali a študujem)

ikuska27
31. máj 2024

Ja osobne si myslím, že v prvom rade je to vec tých dvoch ľudí čo majú dieťa... tí ostatní sú už úplne nepodstatní, čo sa ich názoru týka 🤷....

zuzik1407
1. jún 2024

Ja som tu raz založila tému a ver ,že prvýkrát a poslednýkrát....Niektoré ženy sú obyčajne kravy!

autor
2. jún 2024

Boli sme dnes teda na tom obede . Pokecali sme môj názor na to sa síce nezmenil ale rešpektujem.. a dozvedela som sa ze budem mat mladšiu sestričku 😀🫠🫠

drahomirrra
2. jún 2024

Tak super autorka, nech su hlavne zdravi, ked uz v takom veku. Nuz…

marco88
3. jún 2024

Môj švagor je mladší od našej dcéry.
Svokra mala dieťa neskôr ako vnučku a nikdy nebol žiadny problém. (No samozrejme boli aj hlúpe komentáre od niektorých ľudí, no časom to ustalo)
Švagor má 20, je na VŠ a svokra nastúpila na dôchodok.
Všetko je oki😊

Strana
z16