icon

Moja žena nevie variť

dvoncb
25. nov 2025

No som už viac rokov ženatý ,žena je kocka ,krásna ,ale po svadbe že teda mi niečo navari ,no a to sa mi otvorili oči ,odmalička sme vyrastali na knedlach ,mama pracovala v pekárni takže celý život sme vlastne jedli ,sviečkovú ,plnení papriku ,segedín ,maďarský guláš atď a samozrejme aj rezne ,a niel len knedľu ,ale to pečené s knedľou a kapustou som miloval najviac ,no a teda chvíľu po svadbe že teda mi to navarí ,no a to je gro celého problému ,to sa nedalo jesť otvoril som okno a vyhodil to jedlo na dvor aj kocúra som nechtiac trafil potom bol plač ,že koho si to zobrala za muža celé zle ,že vraj láska ide cez žalúdok ,to akože mám žiť takto?

enmery
25. nov 2025
@telefon00

@dvoncb chlape, viem ťa pochopiť, ale.....

Poradím ti, buď sa s tým zmier, alebo sa nauč variť sám. Ono to varenie a pečenie nie je až tak ťažké 💪. Verím, že si šikovný a tvojej manželke bude chutiť...
Ja som sa variť naučil a keď príde ku mne dcerkyna spolužiačka sa zahrať s mojou dcerkou..majú okolo 7 rokov, vždy im uvarím obed či večeru a stupeň chvály je taký, že varím lepšie, ako ich maminy 😁, vzdy vsetko zjedia a mlaštia od toho ako im chutí...

Neskutočne krásny pocit to je 💪

@michallm24
@telefon00
Dvaja normálni. Ženské pokolenie vám ďakuje. Je to fakt mužné, ako tomu pristupujete/nemyslím to ako iróniu/.

anonym_e40e6f
25. nov 2025
@dvoncb

@galganka aj tak ste to nepochopili všetci čo mi tu nakladate o knedľu nejde tu si vieme kúpiť hotovú ,ale o tu kapustu a maso

@dvoncb upiecť maso a urobiť kapustu si sa mohol už dávno naučiť. Napríklad tehotnej kuchař má jednoduché videorecepty. Keby si mne jedlo, ktoré som navarila, šmaril von oblokom a ešte trafil ním mačku, tak by to bolo posledné jedlo, ktoré by som ti navarila. Potom by si sa alebo naučil variť, alebo chodil k mamičke, alebo to riešil donáškou. A to ti píšem napriek tomu, že som ako čerstvo vydatá mladá žaba vedela variť všetko, čo si spomenul, vrátane tej knedle. Ale tiež vedel variť môj muž, lebo to nebol bulo, ktorý automaticky očakával, že žena je povinná prebrať varenie na seba. A variť vie aj môj dospelý syn a vedel aj môj otec. Doba, kedy muž bol životeľ rodiny, nosil domov peniaze a žena varila, prala, strarala sa o deti a domáce zvieratá, je už dávno preč

loliki
25. nov 2025
@dvoncb

@grof_monte_christo áno stalo sa to ze som to vyhodil cez okno aj to je život a odvtedy sa všetko na dobré obracia

@dvoncb a čo si neskočil aj ty s tým tanierom? 😅 Popros mamu, nech ti dá aspoň recept, aby si takto nemusel žiť. 🙂 Pobavil si ma.

dvoncb
autor
25. nov 2025
@petamich

@anonym_be2ec5 varit viem a nevarim, katastrofa ze 🙂 este stastie, ze moja svokra mojho muza vychovala, ze zena je aj nieco viac ako gazdina, ktora ma mat tri teple jedla denne na stole

A kedze autor je podla mna troll alebo tato diskusia bola zalozena, aby komentare pribudali, tak sa radsej nevyjadrim, co si myslim.

@petamich ja nie som trol

enmery
25. nov 2025
@dvoncb

@petamich ja nie som trol

@dvoncb Ale debil si na bomby...nielen v tomto v manželstve, to som si istá.

dvoncb
autor
25. nov 2025
@anonym_e40e6f

@dvoncb upiecť maso a urobiť kapustu si sa mohol už dávno naučiť. Napríklad tehotnej kuchař má jednoduché videorecepty. Keby si mne jedlo, ktoré som navarila, šmaril von oblokom a ešte trafil ním mačku, tak by to bolo posledné jedlo, ktoré by som ti navarila. Potom by si sa alebo naučil variť, alebo chodil k mamičke, alebo to riešil donáškou. A to ti píšem napriek tomu, že som ako čerstvo vydatá mladá žaba vedela variť všetko, čo si spomenul, vrátane tej knedle. Ale tiež vedel variť môj muž, lebo to nebol bulo, ktorý automaticky očakával, že žena je povinná prebrať varenie na seba. A variť vie aj môj dospelý syn a vedel aj môj otec. Doba, kedy muž bol životeľ rodiny, nosil domov peniaze a žena varila, prala, strarala sa o deti a domáce zvieratá, je už dávno preč

@anonym_e40e6f áno máš pravdu

michallm24
25. nov 2025
@enmery

@michallm24
@telefon00
Dvaja normálni. Ženské pokolenie vám ďakuje. Je to fakt mužné, ako tomu pristupujete/nemyslím to ako iróniu/.

@enmery najkrajšie je ,ked človek chce niečo variť a nemá toho dostatok k dispozícii,tak začne improvizovať,nakoniec vo finále je to jedlo úplne také super,že človek ,až nechápe ako sa mu to podarilo.V kuchyni je občas treba experimentovať,tak ako aj v živote a to je to na tom krásne,že nevie dotyčný/á..čo z toho bude a nakoniec sa vyskytne tak chutné jedlo,že si hovorí,že wau..a tým by som skúsil obbremeniť túto diskusiu ,nebojte sa novým nápadom,novým myšlienkam 🙂,novým výzvam.Nech sa vám darí v kuchyni aj mimo nej 🙂

minenkaa
25. nov 2025

Tieto témy o jedle,teraz som dojedla hamburger a tu čítam o pečenom mäse ,ako ma človek schudnúť
Ľudia majte boha pri sebe a rozmýšľajte čo a o čom píšete ,ako si mám zachovať štíhlu líniu

enmery
25. nov 2025
@minenkaa

Tieto témy o jedle,teraz som dojedla hamburger a tu čítam o pečenom mäse ,ako ma človek schudnúť
Ľudia majte boha pri sebe a rozmýšľajte čo a o čom píšete ,ako si mám zachovať štíhlu líniu

@minenkaa 😂😂😂😂😂😂

dota6
25. nov 2025

Jedno šťastie, že pán nemá špatnú ženu :D to by bola kombinácia. Hnusná, hnusné jedlo. Ste taký dokonalý pár. Veľmi by som vás chcela spoznať. Ten dom, auto, ten blahobyt a k tomu by ste ma pohostili výborným jedlom. 🫠🫠🫠

anonym_6ba847
25. nov 2025

zobral si si nemehlo. Síce pekné - sám to píšeš že je kočka - ale nemehlo. tak čo čakáš.
z ho*na bič neupletieš.

simona1306
25. nov 2025

treba jej zaplatit kurz varenia a nebudes musiet vyhadzovat jedlo von oknom

minenkaa
25. nov 2025
@anonym_6ba847

zobral si si nemehlo. Síce pekné - sám to píšeš že je kočka - ale nemehlo. tak čo čakáš.
z ho*na bič neupletieš.

@anonym_6ba847 prečo nemehlo,toto ma zaujalo

enmery
25. nov 2025
@simona1306

@simona1306 znechutený zaplatí sebe.

enmery
25. nov 2025
@anonym_6ba847

z ho*na bič neupletieš.

@anonym_6ba847 Vezmi si ho domov, podľa mňa veľmi rýchlo zistíš, čo očakáva od pracujúcej zeny a on ide iba do práce a vyložiť nohy na gauč. Potom tsje trubice ako ty, vychovávajú takýto mužský odpad.

lilinka76
25. nov 2025
@dvoncb

@grof_monte_christo no veru vie už variť ,jej mama za ňu vždy varila
@galganka ja viem všetko aj dom postaviť ,taký Ty nemáš aký mám ja ,aj auto opraviť zariadiť dom kadecim ,ja nie som ľavý

@dvoncb
@dvoncb Aj pekný som, aj múdry som... Aj dom viem postaviť, aj auto opraviť...Aj tak by som o Teba ani bicykel neoprela.

anonym_e40e6f
25. nov 2025
@simona1306

@simona1306 prečo ho nezaplatí sebe? Prečo by žena musela vedieť variť?

sevrin
25. nov 2025

A nažral sa aspoň ten kocúr?

simona1306
25. nov 2025
@anonym_e40e6f

@simona1306 prečo ho nezaplatí sebe? Prečo by žena musela vedieť variť?

@anonym_e40e6f ved mozu ist aj spolu ... ale tak co ja viem, za mna je to zaklad aby kazdy jeden clovek vedel daco navarit ...

anonym_00ef68
25. nov 2025

Tvoja zena sa ta boji,a vies co by som urobila ja????Nie von oknom,ale na tvoju hlavu by som to cele vyliala,aby si sa spametal.

zajinkakoni
25. nov 2025

@dvoncb tak var ty. Snáď nemáš aj s tým problém

anonym_e40e6f
25. nov 2025
@simona1306

@anonym_e40e6f ved mozu ist aj spolu ... ale tak co ja viem, za mna je to zaklad aby kazdy jeden clovek vedel daco navarit ...

@simona1306 prečo potom nevie variť on?

simona1306
25. nov 2025
@anonym_e40e6f

@simona1306 prečo potom nevie variť on?

@anonym_e40e6f nepisal ze nevie varit ... mozno vie ...

minenkaa
25. nov 2025

Ja viem,že toto je téma iba fór ,ale mňa tak napadlo veľa chlapov to tak ešte berie,že ma zena vedieť variť ,mňa tak zaujima či by boli ti chlapi schopní ist ťažiť drevo do hory ,veď to su tak správne rozdelené úlohy

kristinka92
25. nov 2025

@dvoncb čo ti bráni naučiť sa variť? nekritizuj druhych a makaj

euka210
25. nov 2025

@dvoncb tak nevie nic uvarit alebo len tie jedla, co si jedol ty?
Lebo ani ja nerobim segedin...ten neznasam a veci s kapustou vseobecne, ani buchty, sisky a podobne veci...na to mam svokru.
Varim viac cestovinu a jednoduchsie jedla. Nieco mam z domu, nieco som sa naucila od svokry, nieco sama, z netu. A moj manzel nie je preberavy, co uvarim, zje. Nevymysla v jedle ako nase deti.
A na druhej strane, aj Ty mas ruky, mozes navarit lepsie.

viestta
25. nov 2025
@dvoncb

@dvoncb ako vidím postengroval som tu veľa žien a to je dobre ,napísal som pravdu ,nie som troll a všetko je ok ,iné problémy ľudia majú v dnešnej dobe a vyhodiť jedlo z okna sa nepatrí ,ale bolo to dobré rozhodnutie

@dvoncb ano, ano, ano!!!! Si borec. Taky akeho clovek len tak nestretne. Ked uz nevies zeny vzrusit inac, tak ti staci aj takato sprostost. Fakt si borec nevidany.
Zapisujes sa do analov MK, zaradujes se medzi kandidatov na titul Trapos roka (vyberat sa bude az na Slvestra, takze nezabudni citat, ci si dostal nejaku cenu)

janulicek45
25. nov 2025

@dvoncb jasný troll

anonym_e40e6f
25. nov 2025
@simona1306

@anonym_e40e6f nepisal ze nevie varit ... mozno vie ...

@simona1306 jasné a preto má problém s masom a kapustou, Keby vedel variť, tak si to urobí a nachová sa ako buran

anonym_5aa179
25. nov 2025

@dvoncb skus to uvarit ty a znest, mozno to bude chutit este horsie kedze asi ani ty nevies varit a potom sa vyjadri ci si to zjedol alebo vyhodil