icon

Moje deti verzus jej deti

Dnes o 07:42

Stala sa taká vec,ja a kamarátka,čo má vzťah 8 rokov s mužom,čo má dve deti,5 a 8 ročne,sme boli na trampolínach. Bola som trochu v šoku z toho,že nemala veci na prezlečenie pre dievčatá. Vravím,že budú mokré. A je chladno,že nevadí. Hmm,ok. A potom som už len nemo pozerala. Nemala pre ne vôbec pitie. Každá,ktorá chodíte s deťmi na takéto atrakcie viete,že detičky sú smadne. A ona,mykla.plecom,že však im potom niečo kúpi. Myslíte si,že to je tým,že nie sú jej? Nič som jej na to nepovedala ale teda pomyslela som si svoje. Ale teda,keď som si predstavila,že toto by matka ich deti vedela.

Strana
z3
anonym_77b8d0
Dnes o 07:45

@anonym_autor a čo teba do toho, ako sa starajú o deti? Ja mám vlastné deti a keď ideme na trampolíny, či niekde inde, tiež nenosím pitie, veď všade sa dá kúpiť, vonku v tej zime určite neskakali, a zase neviem, či niekde sa deti prezliekaju v detských centrách, aspoň moje nie.

anonym_7707f2
Dnes o 07:45

Vies co?? Nenosim veci na prezlecenia ani ja😀 a ani vody nevlacim so sebou do centra,ani na trampoliny vsetko im kupim tam..teba mat za kamaratku otrras!!!!

anonym_af0bbc
Dnes o 07:47

U nas v jednom centre zakazany vlastny napoj.. ked chces, musis si kupit
Veci nenosim od kedy nemaju plienky

lenka.25
Dnes o 07:47

Tiež kde môžem kúpim . Čo je na tom ? Bože , zas sa tu hra niekto na dokonalú matku

lindusss2016
Dnes o 07:50

Ani ja nenosim veci na prezlecenie. V zime teda sa povyzliekaju do kratkorukavoveho a ak to je mokre, tak tu jednu vrstvu dam proste dole. Ved idu do auta, nie na pesiu turu. A vodu nosim ako kedy. Ked su smadne, tak im kupim, no je tam toho. Urcite by som na teba nemo necumela, ze mas vodu...

anjelicek26
Dnes o 07:50

5+8 rocne deti nema zmysel prezliekat, len si daju dole mikinu ked idu v centrach skakat + pitie sa tam kupi, presne tak... moc to riesis...

anonym_4bef89
Dnes o 07:51

Vraj ty a kamaratka 😃. Daj tej zene pokoj, nie je to tvoja kamaratka. Takto sa kamaratka nesprava, ze len hladas co podla teba urobi zle a potom ju ides ohovarat na net.
Dieta neprezliekame. Sadneme do auta a ideme domov. Pitie nosim. Ale keby niekto nema vodu pre dieta da sa kupit mila pani.

zuzubb007
Dnes o 07:52

Nie nechodím s cestovnou taškou plnou veci do herničky 🙈, a hernička je na to aby si tam dačo kúpila a aj zarobili na Vás

anonym_758c50
Dnes o 07:53

vodu nosím, lebo mala pije čistu vodu a teda nekupujem dzus. Niekedy som premotivovana ale tiež nenosím nahradne oblečenie :D

lindusss2016
Dnes o 07:54

Skor sa pozastavujem nad tym, ze jej chlap ma 8 a 5 rocne dieta s inou zenou, pricom ma vztah s tvojou kamaratkou 8 rokov... Bud zle vymysleny pribeh, alebo uz neviem...

ivik4
Dnes o 07:55

A nemal by na to mysliet hlavne otec tych deti?
Kazdopadne ty sa nestaraj, mysliet si mozes co chces

ivik4
Dnes o 07:55
@lindusss2016

Skor sa pozastavujem nad tym, ze jej chlap ma 8 a 5 rocne dieta s inou zenou, pricom ma vztah s tvojou kamaratkou 8 rokov... Bud zle vymysleny pribeh, alebo uz neviem...

@lindusss2016 tiez som si to ako prve vsimla

henka123123
Dnes o 07:56

Okrem penazi nenosim ani ja nic so sebou..vsade sa da vsetko kupit...to uz nie su male babatka ze treba pol izby vziat so sebou...raz mi maly padol do potocika tak v najblizsom pepku som mu kupila teplaky slza 4 eura....a hlavne je to jej vec.co teba do toho?

felycity
Dnes o 07:57

Robíš prehnané závery, je pekné, že máš ten rodičovský reflex a myslíš na detaily, možno ona nemá v sebe túto rodičovskú dôslednosť, možno to má riešiť otec tých detí..na strane druhej sa svet nezrúti len preto, že nemala náhradné oblečenie a pitie a robiť z toho záver či jej záleží/ nezáleží na deťoch...

anonym_77b8d0
Dnes o 07:59
@lindusss2016

@lindusss2016 tie výpočty ani mne nesedia. Možno preto je taká macocha na nich, lebo vie, že zase niekde trtká ďalšie dieťa a ona už bude mať aj kočík nabudúce 😃

maryetta
Dnes o 08:00

Tiez nenosim na prezlecenie. Pitie ak nevezmem (zabudnem-ano stane sa) tak kupim. Co na tom? Som nedokonala mama s dokonale nedokonalymi deťmi.

jblheart
Dnes o 08:02
@anonym_77b8d0

@lindusss2016 tie výpočty ani mne nesedia. Možno preto je taká macocha na nich, lebo vie, že zase niekde trtká ďalšie dieťa a ona už bude mať aj kočík nabudúce 😃

@anonym_77b8d0 Prečo ? Možno tam keď padla prvá "rana" tak hneď do "stredu" alebo inak že hneď chytil "jackpot" to sa stáva. Proste niekto otvorí rúru na prvý krát a hneď sa "pečie bochník chleba" 😂😂

lauriik
Dnes o 08:02

Wau dokonala matka si! Vsetci ti tlieskame 👏
Ja nenosim z 90% ani pitie a veci na prezlecenie som bravala naposledy ked hrozilo, ze sa pocuraju. A predstav si, su to moje vlastne deti 🤪

anonym_77b8d0
Dnes o 08:05
@jblheart

@anonym_77b8d0 Prečo ? Možno tam keď padla prvá "rana" tak hneď do "stredu" alebo inak že hneď chytil "jackpot" to sa stáva. Proste niekto otvorí rúru na prvý krát a hneď sa "pečie bochník chleba" 😂😂

@jblheart ale...ak môj muž je so mnou 8 rokov a má niekde inde 5 ročné dieťa, tak mi bol neverný nie?

lindusss2016
Dnes o 08:07
@anonym_77b8d0

@jblheart ale...ak môj muž je so mnou 8 rokov a má niekde inde 5 ročné dieťa, tak mi bol neverný nie?

@anonym_77b8d0 a potom sa mas este s laskou starat o tie deti 😂

anonym_3b68fe
Dnes o 08:10

Mne su vzdy smiesne zeny s obrovskymi batohmi, trosku sa uvolni a nesud

lucpro1
Dnes o 08:15

je to velmi zlastny postoj, jej by sa asi tiez nepacilo, keby sa o jej deti takto niekto stara. nevravim, ze ma byt prehnane uzkostliva, ale asi nechce mat doma chore deti, o ktore sa bude musiet ovela viac starat.

jblheart
Dnes o 08:15
@anonym_77b8d0

@anonym_77b8d0 Tak ak naozaj nie je to 5 ročné dieťa tvoje tak je tam vysoká pravdepodobnosť hraničiaca z určitosťou že áno. 😉

anonym_77b8d0
Dnes o 08:16
@jblheart

@anonym_77b8d0 Tak ak naozaj nie je to 5 ročné dieťa tvoje tak je tam vysoká pravdepodobnosť hraničiaca z určitosťou že áno. 😉

@jblheart asi si nepochopil veľmi ten úvodný príspevok. Nevadí, stáva sa.

jblheart
Dnes o 08:19
@anonym_77b8d0

@jblheart asi si nepochopil veľmi ten úvodný príspevok. Nevadí, stáva sa.

@anonym_77b8d0 Tak asi áno, lebo sa to nedalo napísať že kamarátka je z mužom v 8 ročnom vzťahu a muž má 5 a 8 ročné deti z iného vzťahu.. Treba písať jasne a zreteľne aby sa aj jednoduchší ľudia ako ja v tom mohli zorientovať 😀

anonym_98a453
Dnes o 08:35

@anonym_autor ja pitie nosím, moja kamosja všade kupuje, a to ma 3 deti, takže celkom dosť minie za balené pollitrovky, ja neriešim, jej vec. A veci na prezlečenie nenosím ani ja… vsak ich supnem do auta.

biba_18

neviem, nikdy som nenosila náhradné oblečenie pre 5-ročné dieťa .. ale pitie, to veru hej - pilo sa hneď keď sme pocítili smad, hoc len pár dúškov ... toto je pre mňa divné, áno, ale uznávam že nie každý to tak má, poznám ľudí čo pijú omnoho menej ako ja ...

simona20201309

@anonym_autor nie všetky deti sa potia. Moja môže behať 2hod bez prestávky a nespoti sa. Vodu nosím len v lete. Všade kde sú trampolíny je bar, kde sa dá kúpiť voda. Kupujem džbán z ktorého pijem aj ja.
Ešte raz som si pozrela vek. 🙈 5 a 8? 😅 robíš si srandu!

jaskolka
Dnes o 08:41

Ja som nikdy v živote nemala špeciálne veci na prezlečenie pre deti,keď nerátam tú dobu,že sa akurát odplienkovavali a tak som nosila náhradnu spodnu bielizeň (nohavičky a boxerky)a tepláky či kraťasy pre nich
Pitie tiež zámerne nenosím,vždy mám však fľašku vody v kabelke,ale to je už dlhoročny môj zvyk,ešte z čias,keď som bola slobodná,proste som si tak zvykla,nebolo to kvôli deťom .
Všeobecne nerozumiem, prečo toto vlastne riešiš.
A ten nápad či je to preto,ze deti nie sú jej...🙈🙈🙈

jaskolka
Dnes o 08:45
@lindusss2016

@lindusss2016 tiež ma to trochu zarazilo...

Strana
z3