Moje dieťa si pamätá minulý život
Ahojte, mate niekto skusenost s tym, ze si vase dieta pameta minuly zivot? ze zacne napriklad hovorit, ze ja mam inu maminku. Ze sa vola inak, ze si pameta inych ludi a cim viac vyrasta, tak k tym istym info pridava len detaily.
@ankaanka1977 to je všetko fajn, ale na čo je to dobre? Dieťa žije tu a teraz, samozrejme netreba nič potláčať, ale rýpať sa v tom tiež podľa mňa nie je správne a tobôž ist za rodinou, kde sa stalo nešťastie.... Treba byť trochu empaticky....
@zuzinapipina https://revue.theofil.cz/krestanske-pojmy-detai...
ale tu sa to naoriklad vyvracia o reinkarnacii v cirkvi i ked neviem aka je to stranka ta theofil
@ktochytavzite ano popiera to aj samotná cirkev, tak ako kopu ďalších vecí. V skutočnosti a to je napísané aj vo Wikipedii, ze skutočne akty z druhého carihradskeho koncilu sa nikdy nenasli, su len latinské preklady. No a povedzme si pravdu, clovek je tvor neomylny, ci omylny🤷♀️ a ak ma niekto veľkú moc a nesúhlasí s niečím, veľmi rýchlo sa s tým da niečo spraviť. Tak je tam vela veci upravených si myslím.
@levander89 Zaujímava téma. Nemám skúsenosť, ale od istého času si myslím, že reinkarnácia existuje a trocha si pamätám svoju predchádzajúcu smrť. Skôr mi príde ako naozaj obrovská ale fakt že obrovská náhoda fakt, že dieťa bolo aj predtým na Slovensku.... keď mohlo byť akýmkoľvek človekom kdekoľvek alebo aj inou formou... vieš to naozaj veľmi veľká náhoda, myslím, že to určite vedie mnohých k pochybnostiam 🙂
@zuzinapipina ano mas pravdu,a tie zvytky o reinkarnacii su ake?Upravovane?
@zuzinapipina mna to tak zaujima ze kde je oravda,lebo v to co verime a nam bolo povedane ani pravdive nieje a to je take na ic
@ktochytavzite každé náboženstvo ktoré uci reinkarnáciu, má rovnako ine zvyky a inak ho prezentuje. No a kde je pravda, to je ťažké nájsť pri toľkých informáciách co sa nam dnes ponúkajú, ja som jednoducho začala veriť tomu, co mi dava zmysel, co mi sedí, aj keď to tak byt nemusí. Čítala som mboho kníh o reinkarnaci , ale teda vo viacerých je jadro rovnaké. Celkom zaujímavé knihy su napríklad od amerického psychiatra Braina L. Weiss, naprikald ako prvú som citala Životy minule a budúce, a tam som napríklad nasla vela odpovedí, ako mala som mávala take sny, ze som im nerozumela, a dokonca aj z budúcnosti abon to tam tak presne popisoval.. A aj tu spomínaná kniha Allatra, tiež som ju citala, je zaujímavá len je veľmi dlhá. Tak mi to dlhšie trvalo.
No sú rôzne deti a rôzni dospelí... Mojej tiež starí rodicia uverili že môžu ísť kľudne sami von, lebo ju stráži prababka (zomrela par mesiacov dozadu) a tam sedí... 😎 Jasne ze si to vymyslella ale babku ešte natahovala nejakú chvíľu a ta to ako svätú pravdu rozširovala dlho dlho... Inak mam veľmi komunikatívne dieťa, s rečou išla popredu ale toto s menami a smrťou. By v 3r nevyprodukovala. Nemohla skôr niečo vidieť v telke a tak?
@zuzinapipina kukla som si teraz allatra.tv aj youtube kanal a prve na mna vyskocilo toto z dneska, toto fakt nemoze byt nahoda. https://allatra.tv/sk/video/existuje-reinkarnac...
@zuzinapipina spominanej knihe prechadzaju lahsie pribehy, ktore citatela postupne privedu k poznaniu. Ja uz mam v tejto veci jasno, iba sa snazim to nikomu nevnucovat, pretoze k tomu clovek moze prist iba ziskavanim hlbsich znalosti, ktore sa zial z nasej konzumnej spolocnosti vytratili alebo boli prekrutene, tak ako aj casti biblie. A navyse, ak by ludia bez patricnych znalosti poculi iba okliestene info, mozno by sa zlakli.
@levander89 tu je teraz taká téma môžte sa zapojiť a kontaktovať zakladatelku diskusie
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/reinkarnacia-poskytnutie-rozhovoru-ocitych-svedkov-2/
@levander89 22.5.2021 bude na toto tema online konferencia ludi z celeho sveta, ktori uz maju znalosti. Nie je to prva online konferencia na temata, ktore maju za ciel vytvorit novu spolocnost, kde ludia budu zit v bezpeci a budu si pomahat. Tieto konferencie sa online prekladaju az do 45 svetovych jazykov. Jedna z najdolezitejsich prebehla 20.3.2021pod nazvom Tvoriva spolocnost - O com snivali Proroci.
moj syn /6/ sem tam nieco prenesie z coho zasnem, ani nie tak doma ako ked je s babkami...ale raz sme boli spolu nakupovat v jednote, a on z nicoho nic ze ked bude dospely a zomrie tak uz sa nechce zas narodit...lebo ho nebavi stale chodit hore dole hore dole..a ze ho stresuje ze musi plakat ked sa narodi..ze sa mu to nepaci.... a ked sa ho zacnem opatrne pytat on akoby prepol a povie nechaj tak mami...a nedostanem.uz ani.slovo z neho..on niekedy akoby sa "pozabudol" a zacne rozpravat a ked mu dam otazku tak akoby ho to prerusilo a hovori to nic..uz nic...a neviem co som.chcel.povedat
nehovori tak o minulych zivotoch ako o tom ze je niekde hore a tam ma svoje miesto...skor to opisuje...
@maty112 naposledy asi tyzden dozadu si s babkou robili srandu ze ked bude v 8triede bude to a to vediet a babka mu povedala ze ked budes v 35 triede uz budes zo skoly von..a on ze babka, to ja uz zomriem ked budem v 35 triede.. a taketo ma skor orientovane na smrt a na to "hore" reci ako na minuly zivot
@levander89 to znie zaujímavo 🙂 ak nebudem v práci tak by som sa nato pozrela rada. A teda podla mna neni náhoda nič, všetko je tak dôkladne prepracované aj v našich mysliach, ze si to často aj neuvedomujeme
@roja01 ano to mas úplnú pravdu, ja by som tiež neverila tomu b všetkému keby som nečítala toľko kníh a darmo by mi niekto hovoril, ze to je tak. Nikde v okolí som nenašla niekoho, kto by tiež tomu veril a preto som prestala o tom aj hovoriť. Lebo keď som sa nestretla s nepochopením tak iba s výsmechom. Všade sa hovorí ze ako ide svet dole vodou, ako budu len horšie časy atď, ja ale úprimne cítim, že sa veľa ľudí zobudza a čakáju nas krásne časy, neviem taky pocit mam. Aj ked je to otázka asi dlhšieho obdobia, ale príde to raz.
@zuzinapipina problem je v tom, ze zijeme v obdobi velkych klimatickych zmien, ktore sa opakuju v cca 12000 rocnych cykloch co moze priniest apokalypsu tak, ako sa o tom pise v biblii. Snaha tych ludi, ktori hladali a hladaju prave, povodne znalosti o fungovani sveta je pozitivnym myslenim a pozitivnymi skutkami priniest do tohoto diania dobru energiu, ktora zmierni dopady tychto zmien a vyburcuje ludi k vzajomnej laske a pomoci. A preco ide o pozitivnu energiu a skutky, pretoze v neviditelnom svete (medzi nebom a zemou) je vsetko o energiach. Uz aj vychodne narody vedeli, ze okrem fyzickeho tela mame telo aj energeticke. Aby sa odvratilo prorokovane je priam nutne, aby sa ludia spojili v laske.... kazdy k tomu moze prispiet. Uz ale nestaci byt len dobry a mily, v tejto materialnej dobe sme dosli tak daleko, ze je treba pomoct viac. Ludia sa spajaju napriklad i virtualne v tomto letnom obdobi 2x denne o 9.h a 21.h na 12 minut (zial, v inej diskusii som uvidla nie uplne spravny cas), k spolocnej ci meditacii, alebo modlitbe, alebo len k prostemu sustredeniu sa na prianie vsetkeho dobreho pre vsetkych ludi na tomto svete.
@maty112 povedal vam aj nieco, co nema odkial vediet? nejaky konkretny detail?
@roja01 tak to uz je na volbe danej osoby 🙂 kto chce - spozna, kto nechce, nech si robi ako chce. Kazdy sme zodpovedny za svoj zivot sami. Ako sa vravi, sam si sa narodil, sam aj zomries.
@mata_z_bata iba to ze je zvedavy cim bude ked sa znova narodi a ake bude mat meno, a to ze ho to uz nebavi hore dole chodit, ( akoze sa narodi, zomrie a zas narodi..) na to ze ma 6 tak ma to prekvapilo, lebo toto mi nepridu ako bezne myslienky v detskej hlavke
Necitala som komentare. Ale na Netflixe je o tom taky dokument a su take deti po celom svete ..hlavne teda take co zazili v minulon zivote nieco silne. tam aj ukazovali pribehy deti a tie fakty co davali sedeli. Mozem ti skusit pohladar akos a to vola
@levander89 na netflixe je presne o tom dokument
Ja sa nestotoznujem s reinkarnaciou, ale je to velmi zaujimave
Vraj cim su starsie deti tym menej si potom pamataju 🤷♀️
@alais2 ahoj ja som si precitala celu tvoju diskusiu je to velmi zaujimave
Kto nakoniec prosim ta bol ten Tuve? 😊
@levander89 pamätám si, že keď bol môj brat malý rozprával o tom, že žil v Amerike, povedal konkrétne mesto, ulicu... Podrobne opisoval jeho dom a kamarátov (presne vedel ich mená). Neriešili sme to, brat postupne prestal o nich rozprávať... Podotýkam že to bolo cca v roku 1990, nemali sme internet, ani žiadne zahraničné stanice, odkiaľ by dane informácie mohol získať. Vždy hovoril o tom istom, nikdy sa nepomylil v menách alebo opisoch veci. Zvláštna udalosť sa nám stala s mojou dcérou. Bude mať 2 roky, tesne predtým nez som otehotnela mi zomrela babička o ktorú som sa starala a ktorú som mala veľmi rada. Na chladničke mam jej fotku, dcéra raz vyliezla na uciacu vežu, ukázala prstekom na fotku a povedala meno Irma - tak ju oslovovali blízky a priatelia, hoci sa volala Mária. Nedalo nám to, povytahovali sme staré čiernobiele fotky príbuzných a na jednej z nich bola aj babička keď bola mladá. Keď sme sa dcerky opýtali nech nám ukáže Irmu, ukázala iba na jej fotku...
@boredka
@olivia1425 ako sa prosím vola ten dokument na netflixe?
@levander89 ano, moze si pamätať