icon

Moji kamaráti nechcú môjho partnera na svadbe

4. máj 2021

Ahojte, zaujíma ma váš názor.
Mám kamarátku, poznáme sa už vyše 10 rokov. Pred 2 rokmi som mala priateľa s ktorým som bola 3 roky. Ja, môj priateľ, moja kamarátka a jej priateľ sme sa často stretávali ako partia. Po rozchode sa to nezmenilo, sme všetci 4 za dobre ako kamaráti. Lenže, oni teraz budú mať svadbu a som samozrejme pozvaná. Ja mám nového priateľa už rok, lenže jeho tam nechcú. Jednak lebo je pozvaný aj môj bývalý a hlavne majú obmedzený počet hostí kvôli pandémii.
Ako by ste reagovali vy? Samozrejme chápem kamarátku a jej snúbenca, s bývalým sú kamaráti pozvú radšej jeho a môj súčasný priateľ sa proste 'nezmestí' , no neviem či to priateľ nezaberie blbo.

Strana
z3
evaachesa
5. máj 2021

Ok, tvoja "kamoška" je 🐄. Dobre si urobila ak je to takto, samozrejme že by som nešla ani ja a týmto by naše kamarátstvo asi dosť utrpelo...hlavne keď jej tvoj priateľ bol dobrý keď potrebovala pomoc 🤨

ghostsgirl
6. máj 2021

Tak ked si to teraz dodatocne pozistovala a situacia je taka ako si napisala, tak uznavam, ze to je cez. Ak si mozu brat ostatni kamaratov, tak toto by nastvalo aj mna. A ze jej sa nepaci vas vztah? To co je? V tom pripade dobre, ze nejdes

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
tykat
6. máj 2021

Cize ty by si tam isla sama a vsetci ostatni by tam mali partnerov/kamaratov??? No kamoska asi nedomyslela 😂😂😂 ty si tam nemozes zobrat nejakeho kamosa aby ti nebolo smutno??? Co tam budes robit? pocitat fleky na stenach??? A ex-partner tam ide s kym? Cele je to nejake divne. 😎

conquestor
7. máj 2021

nesla by som,iba na obrad a rovno za priatelom...pandemia nepandemia..pozyva sa s partnermi,teda pokial nemate16-17rokov...prejav ucty pre boha

autor
9. máj 2021

Baby tak teda to ostáva tak, že pôjdem pred kostol zagratulovať a toť vše..i tak to bude dosť nepríjemné keďže odvtedy sme sa ani nekontaktovali. Chcem sa teda spýtať, aký dar by ste dali? Rozmýšľam buď kytica a fľaša vína alebo podobne. Zas po tom všetkom jej nebudem dávať finančný dar v hodnote 100€ (napr.)

tykat
9. máj 2021

Uprimne pri takych manevroch s tvojim priatelom by som ani pred ten kostol nesla. Poslala by som jej gratulaciu postou. Tot vsjo

lenka9g
13. júl 2021

Ako to dopadlo? Bola si aspoň pred kostol?

Strana
z3