Moslim a kresťanka
môj budúci manžel ktorý je Moslim a ja som Kresťanka tak on chce aby naše deti boli tiež Moslimovia ako on ale ja som proti tomu. On chce pre chlapca meno Hamza čo je arabské meno ja som súhlasila. Ja chcem aby naša dcéra mala meno Emma alebo Lily s tým on súhlasil takže kompromis. Jasne mi oznámil: ,,Ja som Moslim tak aj moje deti budú mať moslimskú vieru!!" Ja som povedala že nesúhlasím a spýtala sa ho že: ,,Môj názor nie je dôležitý pre teba?Ja som kresťanka ja nie som dôležitá pre teba?" Jeho odpoveď? Iba mlčal a to ma dožralo tak som mu povedala ,,kto mlčí ten svedčí!!!!" Asi o 5 minút mi povedal: ,,Ty si dôležitá pre mňa ale ja som povedal deti budú Moslimskej viery" . Čo mám robiť poraďte prosím veľmi ma to trápi a záleží mi na ňom a milujem ho
A teraz mi uprimne povedzte zeny. Co je zle na nasich chlapoch ze si bereme arabov, moslimov, ciganov a neviem aku gutu....to su taky dobry v sexe??
@lubkavargova1 to ti nevim, karle, ale ja by som taky chvost do seba nestrcila. o tom som presvedcena 😀
@lubkavargova1 ina mentalita. A vedia kraaaaaasne rozpravat, nepiju...rodina je pre nich na prvom mieste. 🙂
@lubkavargova1 ale patka je dokonca este panna a nevaha s prepacenim roztiahnut nohy prvemu moslimovi, ktory ju oblbuje pol roka s prislubom manzelstva cez net a robit si s nim deti...cize nechapem vobec....
@lubkavargova1 ja teda som mala len frajerov zo zapadnej europy a slovenska, takze neviem...nechcem zniet ako rasista, ale ozaj ma vzdy zaujimali len muzi z civilizacie a rozhodne nie moslimovia. takze na to ti neodpoviem.
podla mna su majstri v namotavkach, sladkych reciach a kaleraboch....ostatnym je trapne tolko klamat
@svetluska82 nepiju? No to by si mala vidiet ako nepiju. Ti chlascu. Doma v kruhu rodiny sa hraju na neviniatka ale mimo sa vedia dozrat. Sorry za vyrazy. Poznam nejedneho moslima.
A ako radi sa valaju v cudzich posteliach. o tom radsej pomlcim.
urcite by som nezila s moslimom ktory je radikal alebo ktory ma na prvom mieste v zivote Allaha a podriaduje vsetko pod islam....toto nie...
chvalabohu na svete su aj umierneni moslimovia taki, ktory maju nabozenstvo na podobnom mieste ako my krestania... v uzadi normalneho realneho zivota... takeho mam ja....
ale Patkin je asi silne veriaci a do tohto vztahu by som radila vobec neist....a zbytocne sa vyhnut velkym problemom a sklamanii... iste je to na tebe @patkag
Už jej dajte pokoj ste jak neukojene kravi dievča koli vám spácha samovraždu jak ju tu spinite a uražate az mi je na grcanie uplne fuuuj tam chodte sa starat do svojho dokonaleho slovenskeho muža !!!! je to jej veci koho si zobere!!! nie každý moslim je taký istý vy rasisti !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dajte jej pokoj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a chdte sa robit niekde inde a ne tu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! vy dokonale matere !!!!!!!!!! tu idete radit a doma mate co ???? :D hanbite sa dievča sikanujete !!!!!!!!!!! premudrele kravi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no no trhajte sa rýchlo mazte moju spravu :D hahahahahah traposky píte adminovi no rýchloooooooooooooo :D
ach jo, par prispevkov v novom case a na topkach o extremnych moslimoch a uz su vsetci v jednom vreci... to je to iste, ako keby oni tvrdili o krestanoch, ze je kazdy pedofil a uchyl..a povedzme si pravdu, krestanska cirkev ma od pociatku do sucasnosti tolko spiny na rovasi, ze by som sa vierou velmi neohanala..
Ja mam napriklad dost znamych a jednu super kamosku z Bosny- moslimania, takisto sme mali moslimov kopec hosti v lete, ked sme prenajimali ubytko...a keby neodmietli bravcove maso na veceru, ani by sme nevedeli, ze su moslimania...uplne normalni ludia s uplne rovnakymi nazormi na zivot, vychovu deti a pod. takze je ubohe a smutne, ze zrazu je cela moslimanska viera = terorizmus..
K zakladatelke len kratko @patkag mila Patka, brala som si Chorvata po rocnej znamosti, zoznamili sme sa osobne aj pocas roka sme sa aktivne stretavali..a ver mi, uz sme spolu 5 rokov, je krestan a stale je veelmi vela rozdielov medzi nami, vo vychove, v pohlade na rozne veci a pod. je to o VELKYCH kompromisoch z oboch stran...a tieto veci zistis, len ked s danym clovekom zijes v jednej domacnosti... ak neplanujes vztah ukoncit, tak aspon odloz svadbu a skuste zit spolu...a sama prijdes na urcite veci...
@lubkavargova1 @mawka @svetluska82 je to trochu mimo téma ale když se zajímáte o to co vede slovenské a české dívky ke sňatkům s muslimy dám do povědomí jeden blog... tzv islámský verbovací balíček
http://martinkonvicka.blog.idnes.cz/c/355749/Is...
a druhá část
@yanni ano piju a valaju sa v cudxich posteliach len tiktori ziju v zahranici. Ak manzelia ziju v rodine manzela a struha dobrotu tak sa moze mat celkom fajn.
Mne je jedno aj rasistka budem. Ona si s prepacenim poserie zivot nie ja...aj ked sa budete ohanat neviem cim stale tvrdym vrana k vrane sada. Rovny rovneho si hlada. Ci farbou pleti, jazykom tak aj nabozenstvom. Ze sa odpaluju bombami? No budis, oni zanechavaju matky s detmi a tie maju oci pre plac....
@lucinocka Presne moj nazor. Odlicno! 😉
@ellise tak to sú naozaj zaujímavé články. @patkag, čo hovoríš na toto:"Přesto se právě v manželství životní dráhy konvertitek spojí – začnou být bity. Alláh to manželovi povoluje, stačí, když se obává ženiny neposlušnosti. Ne že by ti kluci byli nějak zvlášť násilničtí. Jenže nic jiného neznají ani od svých rodičů. Na první ránu dojde, jakmile se objeví první skutečné problémy, a ty se prostě objeví. Manžel třeba zjistí, že život v Evropě není tím zaručeným rájem, o kterém snil s kamarády na stráních Hindukůše. Otráví ho úřady, bydlení či práce; nebo se nebudete chovat dostatečně islámsky; nebo sex nebude to, co si vysnil. Nejspíš ho však jen bude cosi neurčitého vnitřně štvát, a nedivte se: Nejen vy, i on zcela změnil svůj dosavadní život, prostředí, společnost. A vy jste ten nejdostupnější hromosvod. Nemůžete se bránit, s rodinou a přáteli jste se rozhádala a v mešitě vám vysvětlí, že to musí být vaše vina, třeba jste málo zbožná, vždyť ostatní sestry si nestěžují. A on vám příště – přidá. A usilovnějším islámováním to nespravíte. U konvertitek z lásky přijde na bití až po konverzi, často po otěhotnění(!) či narození dítěte. Nahrává tomu islámský koncept dajůt, což je v užším smyslu slova paroháč, v širším pak prostě muž, který nezvládá postavit do latě své ženy či děti. Dajůt ztrácí čest, jakož i naději na ráj – a kluci v mešitě, nebo příbuzní, mu to jistě připomenou, budete-li příliš laxní, či nedej šajtán hubatou muslimkou. Odtud ta častá proměna nejpozornějšího ctitele v násilníka."
@slnecnica174
@lucinocka su zeny co su scitane a scestovane a za kazdym moslimom nevidia atentatnika. A su zeny odchovsne na topkach, novom case a koniku. Mozno zo Slovenska nevystrcili nostek. 😉 A tie maju soky ked vidia moslima a beru ho ako zlocinca. Raz sa ma znama pytala ci poznaju arabi mobil? Bola v soku ked som jej povedala ze dokonca aj notebook a jazdia na autach a nie oslikoch. 😀 ja nemam nic proti arabom/moslimom. Aj oni veria v Boha len ten ich ma ine meno. V podstate je to to iste. Tiez si s teroristami nevedia dat rady. Ved aj v cechach minule vystrielali par ludi a nevrazdili moslimovia ....pride mi to divne ze vacsina zien tu ma strach z moslimov. Ved nie kazdy patri k radikalom. 😒 poznam zopar zien, ktore ked poculi ze par krat som bola v Egypte tak kukali jak dive ze nic sa ti nestalo? Je to ina mentalita, kultura treba respektovat zvyky danej krajiny.
@miskap2111 poznam x slovakov ktore svoje zeny mlatia a je to zakazane. Dokonca ani policia nic nerobi.tak co sa cudujeme Koran bitku povoluje vo vynimocnych pripadoch.
@svetluska82 tak to nie je pravda, pijú aj doma a nie málo..ja mám kamarátov z Iránu a dokonca si tam aj pália vlastnú pálenku, keďže majú prohibíciu alebo kupujú načierno od Arméncov 😉
@vanesa1995 Traposka si ty a tak sa tu aj sama prezentujes. Douc sa dievca radsej slovencinu, ved nie si schopna zosmolit ani ucelenu vetu. A do krav nadavaj tej, na ktoru sa usmievas do zrkadla. 😝
@lavinis urcite piju menej ako slovaci.len ti to nemam ako dokazat kedze taky prieskum sa nerobil zatial. Ja co poznam tak nepiju vobec
@svetluska82 presne tak, nie vsetci si vysinuti radikali... aj tu, ked bola Chorvatsko- Bosanska vojna, tak si ludia pomahali jeden druhemu, bez ohladu ci bol krestan ,alebo moslim...len par kretenov to hnalo do extremov...nevravim, ze by clovek nemal byt opatrny...pri kazdej odlisnej kulture treba byt opatrny, ale nie hned kazdemu pod kabatom vidiet granaty ..
Tiez tvrdim aj ked zobrat si ich, alenekonvertovat. To je hotovy podpisany rozsudok smrti
@svetluska82 len tak mimochodom- ty schvaľuješ Paťke ten sobáš? Keď už by sme odhliadli nekonečné debaty o tom, aký je/može byť život s ortodoxným moslimom, čo on je. Ešte raz ale naspäť k téme- dievča stretne niekoho cez net. Je mladučká, v živote nemala žiadneho chlapa a tohto pozná pol roka cez internet a už vybavujú svadbu. Toto je podľa teba v poriadku? Či aj toto je normálne u moslimov?
Takze ak koran dovoluje zmlatit zenu tak to ne OK.....suuuuuupis zmyslanie.
@svetluska82 tak podľa toho, čo rozprávajú, tak by som povedala, že rozhodne pijú menej ako Slováci, s tým súhlasím.
@vanesa1995 ty budes asi Patkina kamoska, ktorej sa pozalovala, ze?🙂 nie je od veci pozriet na problem aj s inej strany ako spod ruzovych okuliarov🙂
@miskap2111 nie neschvalujem. Vrd ho nepozna a vyzrral byt riadne cudny. Ja som debatila o moslimoch vseobecne. Jasne ze je riadna naivka ke sa chysta nieco take urobit
@miskap2111 myslim, ze cely vztah je chyba, bez ohladu na to , ze je to moslim...takto by ju zblbol aj Talian, keby ho spoznala skor..
Myslim ze mi uz nijako nepomozeme. Tu uz musia zasiahnut rodicia. Ci pekne alebo aj skaredo. Musia si uvedomit co ich dcera chce spravit.

@miskap2111 no ved toto, aj ja mam dceru a teda dufam, ze ju taketo sprostosti nebudu napadat 😕 taky by dostala vilagos ze az. sak my sa aj tak vela o tom bavime. lebo deti nie su hlupe, pozeravame spravy, vidia, co sa deje. a uz teraz maju na to nazor, ze fuj.