Môže muž ísť na chatu pred pôrodom?
Zeny neukamenujte ma. Len sa chcem opytat na vas nazor, ja sa vitim previnilo, ale sa aj bojim.
Mavam uz 3dni bolesti menstruacne. Asi poslickovia. Ale vsetci vieme, ze uz to moze kedykolvek prist (porod).
Keby vam muz povedal, ze ide na noc na chatu hrat xbox s kamaratom a ze si da pivo a rano pride, tak ako by ste to vy brali?
Nikdy som nemala problem s tym, ked isiel. Ale predsa som uz v 9mesiaci a nepride mi ok takto behat, ked uz mozem hocikedy porodit. A riesit sanitku kvoli tomu, ze moj muz si dal pivo a ja rodim, by som nechcela.
Ako to mali vasi muzi? Ze uz ked ste boli takto pred koncom, tak boli pri vas a "triezvi"?
@lonely66 neboj sa postrehla som. Chcela som tým len povedať, že som mala 3x keď sa začal pôrod muža pri sebe, ale bolo mi to v 2 pripadoch na nič. A aj keď ma šiel muž odviesť do nemocnice tak k deťom som musela niekoho volať , aby nemali stres, že ja tam ostávam. Ja by som ho pustila, s tým, že si zabezpečí, kto má v prípade potreby odvezie a aj stráženie prvorodeného dieťaťa. Ja to tak neprežívam asi aj preto, že muž pracoval na tyzdnovkach a bola som nastavená, že pri mne proste nemusí byť práve vtedy keď sa to začne a že to všetko dobre dopadne. A to 2 deti sa nám narodili na konci 8 mesiaca.
A chlapík nemá súdnosť? To je to pivo a Xbox taký dôležitý, že nechá svoju ženu a dieťa osamote a môže sa čokoľvek stať?! No, tak možno má tu označia za semetriku, ale môj muž sa odo mňa v 36. tt nevzdali má celú noc ďalej, ako na gauč, keď si bude chcieť pozrieť NHL. Sorry, to sú proste priority... A prioritou je, že keď bol pri "výrobe" , tak nech sa stará, čo bude ďalej.

Prepáč ale veľmi sa smejem keď si spomeniem na seba. V deň termínu mali moji svokrovci oslavu narodenín. Manžel sa ma opýtal pred oslavou ako sa cítim, či som ok s tým ,že si dá víno atď. Ja že ok. Ja to domov odšoférujem. Čakal má 2 pôrod, nezdalo sa mi nič na mne. Prišli sme domov, ešte volala sestra, že griluju nech prídeme, tak sme išli ešte tam . Prišli sme o 21.30 domov. Dala spať syna, sprcha, manžel už spal. O 22.30 má z postele vytiahla hnačka, keď to prestalo,prišli kontrakcie. O 23.50 som bola už v nemocnici a 01.10 sa nám narodila dcéra. Keď som muža zobudila o 23 razom vytriezvel. Do nemocnice má viezol on, sestra ( ďalšia) sedela vzadu. Kontrakcie každé 1,5 minuty pri príchode, otvorená na 9. Nestihli prísť domov a už som volala že máme dcéru. A pri prvom pôrode som si volala záchranku aj keď bol manžel vedľa mňa. Nakoľko mal doma všetky kľúče od strojov v práci, mal brať kolegov na firemnom aute a do práce to mal cez 2,5 h a mne odtiekla voda o 3 v noci. On vstával práve do práce. Čiže za mňa nikdy nevieme čo bude, kým to nepríde. Mi sme si užívali každú chvíľu kým prišlo ďalšie bábo. Predsa len s novorodencom to je zo začiatku zložité.