icon

Môže rozvod ohroziť starostlivosť o deti?

5. jan 2025

Som tlacena k muru. Manzel ma na mna paku. Liecim sa u psychiatra. V minulosti som pojedla lieky. Teraz sa mi vyhraza ze ak sa budem chciet rozviest vezme deti so sebou. Ze kto by mi ich zveril. A ja aj ked sasnazim utvorit stastnu rodinu nedari sa mi to. Momentalne vychadzame celkom dobre je doma pokoj. No vzdy kedsi nato spomeniem citim sa ako ze nemam na vyber. On sa rozvadzat nechce podla neho vsetko v poriadku. Plus je v tom aj iny muz. Nic som s nim nemala ale casto nad nim uvazujem ake by to bolo. No nevymenim deti za muza. No som z celej tej situacie nestastna.

Strana
z2
autor
5. jan 2025

@janickacrazy stara sa velmi pekne

autor
5. jan 2025

@doriiis ano dokazala

janinah
5. jan 2025

Zabudni na ineho muza a snaz sa co najlepsie liecit s pomocou psychiatra a liekov.Ani ja by som ti teraz deti nezverila.Aj na problemy v manzelstve mame odbornikov v manz.poradni.Otazka je co ti na muzovi tak vadi.ze chceš rozvod.Prepac.ale on s tebou asi tiez nema celkom lahky zivot .Mali by ste sa obaja snazit uz len kvoli detom.

kiki68
5. jan 2025

V tomto pripade, porozpravaj sa so psychiatrom. Je ten dalsi muz realny? Alebo ho napr poznas iba cez net/ z kaviarne atd? Ja by som skor riesila mozne vykyvy stavu. Teraz uz muza chapem, na druhu stranu by mal aj on zacat s Tebou chodit na terapie. Aby vedel ako veci komunikovat nestresovat

0kristina0
5. jan 2025

Fuuu, v tvojej momentalnej situacii bud rada, ze muz sa nechce rozviest a nie ze ty nad tym uvazujes.

autor
6. jan 2025

@kiki68 ano je realny je to moj velmi dobry kamarat

autor
6. jan 2025

@0kristina0 preco by som mala byt rada ? Ked s nim uz nie som stastna ?

0kristina0
6. jan 2025

Ved som ti napisala preco by si mala byt rada, s tvojimi diagnozami a pokusom o samovrazdu v kombinacii s dobrym pravnikom ti tie deti moze zobrat.

pikachu999
6. jan 2025

By som mu ich nechala a môžeš začať nový život

Aj tak by sa o ne nevedel postarať si myslím

autor
6. jan 2025

@pikachu999 ale vedel by sa postarat :(

kiki68
6. jan 2025

Vidis to prilis jedboduchou optikou, za mna by si si mala dat co najviac dokopy stav a potom riesit ten dalsi vztah. Ten clovek musi vediet, ze mas komplikovanu situaciu. Nemoze ocakavat rychle zazraky. Ty tiez nie.

Strana
z2