Môže sa notoricky klamár zmeniť?
Ahojte, ani neviem,čo očakávam od tejto diskusie, asi len potvrdiť si to,čo mi je jasné. Cca po roku vzťahu sa prevalilo, že môj priateľ je notoricky klamár, klame všetkým a všade . Má finančné problémy. Môže sa notoricky klamár zmeniť k lepšiemu? Mám ho rada,chcela by som mu pomôcť, ale myslím, že to je len zbytočná strata mojej energie.
Veď toto, robiť vo vzťahu stále policajta je veľmi vyčerpávajúce, poznám to veľmi dôverne.
@leni1977 potrebujem vzťah,kde môžem veriť a nerozmýšľat nad tým,či je to pravda,alebo nie. A dôvera je už natoľko narušená, že aj keby začal vravieť číro čistú pravdu, už mu neuverím.
@leni1977 kúpim si detektor lži 😁
Ahoj, máš niečo nové? Už ti veci vysvetľoval?
@leni1977 ahoj,neviem nič,keďže som mala pracovný víkend,tak sme sa nestretli, povedal,že cez videohovor to nebude riešiť. Ale ja vlastne už ani neviem,či mám chuť niečo ešte riešiť
Véd tu poslednú bájku si vypočuj, ta bude stáť táto, ked mal toľko času ju vysperkovat.
V 80.rokoch sa dovalili k susedom cudzí ľudia a suseda, keďže potichu nikdy nevravela, spravila kultúrnu vlozku po celej ulici. Ti ľudia sa pýtali, kde je jej syn, ze im sľúbil odvoz.
-a na com odvoz, však on nemá auto
-na jeho dodávke, na prísahu do Ašu, pani
-coooo? však on nemá áni koleso, ani vodičak
-musí mať, však si od nás vzal na benzin...
-vy ste dali tomu hovadu peniaze???
-tak si ho hľadajte a zapleskla im bránu pred nosom👿
Rodina vyobliekana na prísahu ešte chvíľu pokrikovala na starú curfu, co ma syna ojebabravalca a trielili na vlak. o týždeň chodil zo zmalovanym xichtom, len sa nevedelo, ci "odvezena rodina" , ci mamka valčekom.
Za mňa by bolo aj fajn, keby si chuť riešiť nemala, mne sa to nevyplatilo, tá moja ochota alebo skôr hlúposť. Čerstvá skúsenosť u mňa.
@anonym_autor Uteč od neho. Ihneď.❗

@leni1977 veď to je otázka. Či to bude pravda, čo mi povie. Na neho,keď zatlačím, prizná sa, no len mne sa nechce robiť policajta.