icon

Môže sa partner zmeniť kvôli vplyvu matky?

12. jún 2025

Zienky, myslite si ze partner sa este dokaze zmenit alebo som iba naivna ?
Uz rok bojujem so svokrou a je to cim dalej tym horsie . Samozrejme zo zaciatku bolo vsetko fajn kym sa robilo co chcela ona. Partnera stve proti mne ako klamem, ako mu chcem ublizit, obrat o vsetko ale najhorsie je ze partner jednym uchom dnu druhym von. Vobec sa ma nezastane .Skor mi povie ze mam byt diplomat drzat usta a mam sa tvarit ako je vsetko ok a chodit tam aj s dietatom co ja uz striktne odmietam.
Do vsetkeho sa nam stara ,vzdy ked ideme mimo domu o vsetkom vie ,samozrejme zavola partnerovi a on hned vsetko referuje. Ked som mu povedala naco jej vsetko vravi , tak odpoved je ved sa pytala co jej ma klamat. Boze chran jej to nedvihnut a ak nahodou do minuty jej volat spat lebo bude nasrata.
Napriklad boli sme dohodnuty ze ideme nieco vybavit , tak ja nachystam dieta seba a ona zavola a zmena planu lebo ona nieco potrebuje a partner zas ze co vysilujem ved my mozme ist aj inokedy. A toto sa deje kazdu chvilu. Niekolko x som mu vravela ze nech s tym prestane ze prvorade by sme mu mali byt my s dcerkou nie jeho matka ale jeho odpoved :je to jeho mama a on sa musi o nu postarat. Este dodam ze jeho matka zije aj so svokrom v spolocnom dome s bratom a svagrinou. To nevravim ani o nakupoch pre matku, a potom zrazu ona nema peniaze a da mu ich az ked dostane invalidny. Ale hlavne ze kazdy bozi den nakupuje online ( mala som ju na fb tak viem videla som jej komentare ako objednavala a nie raz viem ze tie nakupy platil partner aj ked som mu to zakazala)
Naposledy sme boli u nich pred viac ako mesiacom , partner mal volno ( stvrtok) a ze potrebuju nieco pomoct na zahrade, fajn isli sme . Ale neudrzala som sa ked zacala diktovat robotu na dalsie dni ze ma prist a pomahat. Ked som sa ohradila ze on ma aj doma robotu tak sa pustila domna ze co take ma on na robote na byte, a ze je to jej syn a on je povinny jej pomahat a ze tak je to zauzivane a tak to bude . Povedala som ze urcite ze to takto nebude a ze nech s tym laskavo prestane do oci mi povedala ze ona v zivote neprestane a ze partner mi nema rozpravat co ona na mna kyda . A samozrejme partner 2 metre od nas ale on nic nepocul. Vcera , on po nocnej chvilu co bol s nami sa zahral s malou a mama zavolala a on musel ist lebo mama potrebuje ist do mesta na nakup a svagrina aj jeho brat boli doma ale oni nemusia. Povedala som ze nie nech ide brat. Tak zavolal matke ze nejde ta ho zvozila . O 5 min telefonat od jeho otca ci ma 5 rokov ze mna pocuva a najlepsie ze jeho otec pride ku nam narobit poriadky somnou😅 Tak zas poslusne utekal za mamickou prisiel o 2 hodiny a tvaril sa ako je vsetlo ok a ze naco som robila ten cirkus. Je toto normalne povedzte mi? 40 rocny chlap a nevie sa odstrihnut od vlastnej matky. A zevraj vobec nieje taka zla jeho matka ze teraz na mna nic nevravela . Vecer hned kilometrova sprava od matky ako mu hra na city ze ona nieje taka zla ale to ja . Tak rok na mna kydala spinu,ale ja som ta zla co robi problemy .
Vzdy si vravim ze sa to zmeni,ze predsa nepride o nas koli matke ale cim dalej mam pocit ze my ho nezaujimame iba aby bola jeho matka spokojna 😢

Strana
z2
mamina7070
12. jún 2025

nuz vadny kus, necha sa zneuzivat a doma ho maju za handru,
nabuduce ak sa zmenia plany chodte na vylet len ty a dieta
a prestala by som k nim chodit uplne a mysli na zadne vratka

vler
12. jún 2025

Partner nie je manzel, ze?

autor
12. jún 2025
@vler

Partner nie je manzel, ze?

@vler nie je to iba partner

martyzpp
12. jún 2025

Pripravovala by som sa na odchod. Rozdrapilo by ma taketo spravanie. Nech sa vrati k mamicke a snad s nou bude stastny.

sense
12. jún 2025

A toto si v čase randenia nevidela že mu je matka prednejšia ako ty? Môj síce nebol taký extrém ale tiež jedináčik maminkin cecek a mama zabudla že je dávno dospelý. Ano tiež som bola zlá, aj pohrozili vydedenim... Jedného dňa som mu povedala že z jeho matkou bojovať o neho nebudem. Ale mal by aj on porozmýšľať prečo mu žiaden vzťah nevyšiel ...(Žiadna nebola dosť dobrá pre jeho matku) . Vycitiek bolo veľa , veľmi veľa ale telefonáty 10x za deň ustáli, aj spravy čo jedol ,prečo jedol to a nie to, .ale pochopili keď by sa aj dedičstva radšej vzdal ako nas..ale to musí hlavne on chcieť a musí vedieť čo mu je v živote prednejsie, ale podľa toho či píšeš jej priorita matka a nie ty ako partnerka

laila22
12. jún 2025

Toto sa nezmení. Nikdy.

luccija
12. jún 2025

Doma je svokor, švagriná, brat a on ju musi odviezť?a, keby býval 100 km ako to rieši?nie, nezmení sa to pokým jej on nepovie, že odtiaľ potiaľ.

kristinka92
12. jún 2025

Bohužiaľ keď sa 40rocny chlap nevie spamätať, bojovať s jeho matkou, to proste nevyhras…ešte keď hra na city a do oci ti povedala že bude po jej…prišla by si o nervy. Je mi to ľúto, ale keď sa sqm partner nespamätá, asi vieš čo bude najlepšie. Poslednykrat by som dala šancu, partnera večer posadila za stol a situáciu ta situáciou s ním prešla že toto nie je normálne. Z jej strany to už vyslovene vyuzivanie- platenie nejakých online kravin z vašich financií, tvoj muž ma dobehnúť ako pes a pritom v dome s nini žije brat so švagrinou…ona ho chce mat na špagáte.
Posad ho a definitívne sa pobavíte na temu spoločného fungovania s dietatom, inak odchadzas. A vážne by som to dotiahla do extrému, že by som s dietatom odišla z bytu, snáď po pár dňoch by mu doplo a ak nie…aspon sa budeš moct venovať dietatu a nie plneniu svokrinych programov

januska12323
12. jún 2025

Vráť ho k mamičke, výchova ešte neskončila.

olimuc
12. jún 2025

Nad mamickou nevyhras … jedine, ze by si ju otravila. Vrat vadny kus mame. Bohuzial, bola si slepa ale moze to byt len horsie.

janetinka27
12. jún 2025

Trochu to pozna., vies on ide cestou mensieho odporu z ty si mierna, odpustis mu, sice ta to hneva, ale nezvozis ho ako psa
Ona je pre neho autorita, tak ho naucila ako podpapucnika a on radsej zradi teba ako by mal ist proti nej
Taketo matky vychovaju ustrachanych chlapcekov, ktori budu stale pod ich kontrolou

autor
12. jún 2025
@luccija

Doma je svokor, švagriná, brat a on ju musi odviezť?a, keby býval 100 km ako to rieši?nie, nezmení sa to pokým jej on nepovie, že odtiaľ potiaľ.

@luccija ano, brat nemusi lebo on ma vlastnu robotu doma. A vzdy mu vravim ze je to na hlavu ,moj tam ma chodit kosit im travu ,a robit na dome ale hlavne ze svokra narovinu povedala ze to je bratov dom a my ked sme potrebovali nieco pomoct tak nemame otravovat ze nema na nas jeho brat cas .

0kristina0
12. jún 2025

Ak je to iba partner tak lahko sa z neho moze stat expartner.

luccija
12. jún 2025

No veď sa jej treba spýtať čo by bolo, keby ste bývali ďaleko.Ona vie, že pískne a on pribehne.
Vy bývate niekde blízko, keď má prehlad kedy odchádzaš?iba tvoj muž jej musí dať najavo, že ho to obťažuje a asi sa jej boji a ustupuje a tak to stále bude takto.

autor
12. jún 2025
@sense

A toto si v čase randenia nevidela že mu je matka prednejšia ako ty? Môj síce nebol taký extrém ale tiež jedináčik maminkin cecek a mama zabudla že je dávno dospelý. Ano tiež som bola zlá, aj pohrozili vydedenim... Jedného dňa som mu povedala že z jeho matkou bojovať o neho nebudem. Ale mal by aj on porozmýšľať prečo mu žiaden vzťah nevyšiel ...(Žiadna nebola dosť dobrá pre jeho matku) . Vycitiek bolo veľa , veľmi veľa ale telefonáty 10x za deň ustáli, aj spravy čo jedol ,prečo jedol to a nie to, .ale pochopili keď by sa aj dedičstva radšej vzdal ako nas..ale to musí hlavne on chcieť a musí vedieť čo mu je v živote prednejsie, ale podľa toho či píšeš jej priorita matka a nie ty ako partnerka

@sense nie toto zacalo hlavne po porode . Ked som chcela aby bol viac s nami a ona zacala vyskakovat ze naco je sommnou na otcovskej ze zena sa ma sama starat o dieta , a on aby chodil k nej robit na dom a ja som to stopla ze ved mame male dieta tak nech sa venuje nam.. a o to viac ona vyskakuje kedze partner vzdy aj tak pribehne . Uz viac krat som chcela odist ale vzdy tu ostavam koli malej , pretoze mi je luto ze bude bez otca ale najhorsie je ze ja sa uz zacinam citit ako ta hysterka co len prehana a robi zbytocne konflikty

abbey1
12. jún 2025

Ešte napíš, že bývate v jeho byte.

autor
12. jún 2025
@luccija

No veď sa jej treba spýtať čo by bolo, keby ste bývali ďaleko.Ona vie, že pískne a on pribehne.
Vy bývate niekde blízko, keď má prehlad kedy odchádzaš?iba tvoj muž jej musí dať najavo, že ho to obťažuje a asi sa jej boji a ustupuje a tak to stále bude takto.

@luccija uprimne ja som to navrhla hned aby sme odisli , partner s tym aj suhlasil ale vravela som mu nech nikomu nic nevravi samozrejme to hned vyklopil mame a uz reci ako ona to nedovoli ..
ona vie vsetko od partnera, lebo presne vie aku smenu ma a uz cestou. Do roboty alebo v robote mu vyvolava ked nieje somnou a riesi vsetko lebo vie ze pri mne nemoze . Tak nam nezavola domov ako sa mame ale s mamou riesia .

autor
12. jún 2025
@abbey1

Ešte napíš, že bývate v jeho byte.

@abbey1 ano je to jeho byt

abbey1
12. jún 2025

A sme doma. Partner, jeho byt, problematickí rodičia.

svetlonos
12. jún 2025

Sorry ani som to nedostala, stačilo mo par viet. Na kieho sváka si s takýmto manankom?
Zas je pre jedného mama Bohom. Toto nie je na fajn budúcnosť, osamostatniť sa. Mat deti je pekne ked ich poridim ale nie v podobe partnera.
Toto vráť mami je a ty zacni normalne zit a dýchať.

tamitamitami
12. jún 2025

Odišla by som hneď. Buď by sa veľmi rýchlo spamätal alebo by som sa už nevrátila. Dospelý chlap a stále malé decko.....

sense
12. jún 2025

Lenže v tomto prípade nie je na vine mamička ale chlap, lebo nevie kde je jeho miesto
Pretože určite pred pôrodom nechodil k matke raz za mesiac na poobednú kávu.nakolko zo samostatneho dospelého chlapa za nestane zrazu mamickar.

sova7
12. jún 2025

Chlapom čo si mamičkou nechajú srať na hlavu a ťahajú za sebou pupočnú šnúru prípadne je nádejna svokra s poruchou osobnosti a robí všetko proti osobe ktora jej chce ukradnúť dieťatko tak tu je najlepšie zaradiť hneď spiatočku a nechať dilina namicke. Ak už si do toho hovna stúpila bohužiaľ iné to nikdy nebude a svokra sa nezmení bude to naprd stále a možno horšie keďže manžel má vzťah s mamičkou a ty tam iba zavadzias

nikushka8
12. jún 2025

Moja svokra tiez skusala manipulovat a organizovat mojho muza. Len bohuzial natrafila na mna.A ja som mu dala jasne najavo, ze bud budeme MY dvaja alebo nech ide naspat k mamicke (bolo mi suma fuk,ze uz sme mali spolu kupeny byt). Aj ho presviedcala, ze to ma so mnou ukoncit 😁 Mame vsak výhodu, ze svokra je 500km a muz sa k nej nechcel vratit. Inak rovnakého poskoka ako tvoj chlap mala babka z mojho otca,no tiez natrafila na moju mamu 😂 neznasa ju za to cely zivot.
Takze si sadnite, porozprávajte a daj mu ultimátum. Ak chce byt s vami odstahujete sa hoodne daleko od jeho mamy. Ak nie, odchádzaš. Neda sa cely zivot bojovat so svokrou, prides o nervy a nikdy nebudete ozajstna rodina.

enmery
12. jún 2025

Už teraz si prehrala. Nie preto,.čo robí jeho matka,.ale aký má Tvoj partner postoj..zmení sa to kedine k horšiemu. A nie, ani deti ho "nezmenia". Ďalší smutný príbeh.

danica2711
13. jún 2025

načo si si urobila dieťa s mamičkiným synáčikom? Rozprávke, že predtým nebol taký, hádam neveríš ani sama. Toto zjavne bude len horšie

mamaaja82
13. jún 2025

Ty si spravila obrovsku chybu obrovsku.Tvoj partner nie je ani partner ani otec pre vase dieta,ved podla toho co pises ste len spolubyvajuci on ma svoju mamu a vy mu do zivota nepasujete.Cim bude dieta viac vnimat tym horsie,toto by som ukoncila,proste vadny posahany kus,ktory nikdy nebude ani dobry partner nie to otec.

petrao2
13. jún 2025

Tak sa prestan vyhovarat na dceru a odid
Jej bude lepsie bez otca debila
Inak sa musis zmierit s takym zivotom ak nic pre to neurobis
Kolko mas rokov?

princezna_bosorka
13. jún 2025

toto si mala riesit, kym ste nemali dieta. Ked on je takto okč, nech sa necha od matky zneuzivat. Odisla by som a nech ti na dieta plati vyzivne

sisska96
13. jún 2025

Jaj žena dobre si si vybrala......

Strana
z2