Môže sociálka odobrať deti, ak je otec alkoholik?
Dobrý večer, môže socialka odobrať deti ak je otec alkoholik?
No môže
@sofia1000 pokiaľ je tam matka a stará sa o deti, tak nie
@janickacrazy ano matka sa stará
@sofia1000 tak potom nie je dôvod odobrať deti
@janickacrazy bola by som opatrná s takýmito vyjadreniami
Nevieme aká je celková situácia a aká úroveň starostlivosti je od matky. Stačí ze matka má zlý psychicky stav a je problém na svete
@pribinak tak pokiaľ sa matka stará, tak nie je dôvod deti odobrať, takých rodín je bohužiaľ veľmi veľa na Slovensku
Zavisi, co ten muz robi, ak deti bije, zenu znasilnuje a mlati a niekto to nahlasil, ze su deti v tomto prostredi, tak to dovod na odobratie je... ale je to na dlhe lakte taketo veci....
@sofia1000 tak potom netvrď, že ich nebije alebo nekričí po nich.
Darmo, že je to rodina.
Aj môj brat je moja rodina, je alkoholik, bil ženu, vrieskal ako zmyslov zbavený a myslíš, že sme to vedeli? Keďže ho ona kryla. Vedeli sme len, že pije.
Tak proste tomu neverím, že len kvôli tomu, že pije, že príde sociálka.
Neverím.
Určite susedia vedia toho veľa a dobre urobili, že ich nahlásili.
@jana005 nemusí byť každý alkoholik agresívny, ale veď sociálka to snáď preverí
@janickacrazy veď ja viem, že nemusí.
Ale tu by mi ako rodine blikala kontrolka.
Darmo by mi povedali, že to kvôli tomu prídu, že pije.
Proste tomu neverím.
@sofia1000 "ale matka nieje bita ta by si to nedala a kedy hej tak to povie"
Chce sa mi grcať, že keď že táto by si to nedala, keď jej deti vyrastajú s tak zlou vecou, ako nadrbaným alkoholikom. To ich poznačí tak, že až. Chúďatká! Už len preto by som deti odobrala, jedna matka nie je matka, keď v tomto nechá vyrastať detičky🤢
Deti neodoberu len tak, ale vy v rodine sa dajte dokopy a riešte pomoc tým deťom. Deti trpia už len tým, že vidia opitého otca a matku čo s tým nič nerobí. Poznačí ich to do života.

@sofia1000 samozrejme ak má nejaké podnety