Mrcha v rodine
Ahojte. Mám problém s jednou mrchou s rodiny a chcem vedieť váš názor, respektíve, či máte s tým skúsenosť. Bratranec mojho muža má frajerku, s ktorou chodí osem rokov. V rodine ju poznajú od mala, pretože mala babku v dedine kde žijeme. Všetci ju akceptujú a maju ju ,, radi", ale vždy so mnou súperí a podráža ma nohy. Je typ človea, čo všetko prekrúca, nikdy nikde nerobila, frajer im kupil novy byt, chváli sa že je to ich. Pričom nepracuje už od strednej školy. Je typ človeka, ktorý sa pýta , kolko stal váš zásnubák, vy jej poviete že napr 150 eur, ona povie že jej stál 400. Proste musi klamat putat na seba pozornost ale z rodiny ju kazdy akceptuje aby ,,nebola vojna". Vraj každý vie, že je mimo, klame, vymýšľa si ale nik jej to nepovie. Ja už nevládzem s nou ale superit. Moja svokra snou vychadza dobre, kedže jej niky nič neurobila. Ale na to pochopiteľne štve. Ja sa knej psrávam iba tak, ako ona kumne. Viem, že to sa zdá ako príbeh zo školky, ale ja ju stretávam na akždej rodinnej opekčke, oslave, svadbe. nedá sa neignorovat ju. Ale to všetko, čo pomne opakuje ma už štve!
@obsadenemeno presne a vie co ju vytočí..
@dajana40 bohužiaľ si čitateľná ako Biblia. A vie co ta nahnevá. Nechavaš si vycucavat svoju energiu z tela,lebo sa zaoberaš ni..
To nemôžeš,úsmev a ideme ďalej.
Ok vam sa to zda lahke, ale keby ste kazdy den poculi ona toto , kupila si tamto tak neviem ci byto pre vsetky bolo lahke
@dajana40 takze podla tvojich odpovedi TY chces byt za hviezdu v rodine, chces, aby sa rozpravalo o TEBE a nie o nej, TY si predsa ta, co prisla zo zahranicia, nie ona a to ta zerie.
Myslim, ze by si sa mala viac zameriat na REALNY zivot, nie zabomysie vojny, co vedies sama so sebou. Nadychni sa. Vydychni. Usmej sa. Neries. Si zodpovedna za SVOJ zivot a ako tak pozeram, robis si ho teda pekne nestastny. Zavist nie je pekna vlastnost, tsk, tsk....... 😉
A ano, pravdepodobne sme kazda mali v rodine ci blizsom okoli niekoho podobneho, ale nie kazdu z nas to tak irituje, vies?
Skus porozmyslat, preco ti tak vadi. Ako som uz pisala, to iba odraza nejaky TVOJ problem, co si potrebujes vyriesit. Skus ten problem pomenovat.
...porozmyslaj ci by nebolo lepsie ju pustit z hlavy a nezaoberat sa nou. Ak sa stretnete jej slova jednym uchom dnu, druhym von. Musis sa voci nej obrnit. Okolie si z jej reci tazku hlavu nerobi a radsej sa pretvaruju ale v skutocnosti ju maju na haku. Ak nebudes odpovedat na jej narazky tak mozno sama pochopi ze nemas o jej vacsie priatelstvo zaujem. Ale musis si takto nastavit mysel.
@dajana40 Je to veľmi jednoduché - ako ti už kočky napísali. A stačí tiež povedať - dajte mi s ňou pokoj, tá ma vôbec nezaujíma alebo podobne a ak budú naďalej "točiť" len o nej - tak sa zdvihnem a idem si s úsmevom po svojom. Jediný problém si tu ty - proste nechceš alebo nevieš si uvedomiť, že ju riešiš zbytočne - riešiš cudziu osobu, ktorá ti môže byť "ukradnutá". Ži konečne svoj život a nepozeraj sa na život druhých a nerieš ako žijú svoj život oni - a bude ti lepšie.😉
Ano vadi mi to prave preto, lebo sa neriesi ona ale ja , mne dsvaju otazky ktore by mali dawat podla mna jej necjcem byt za hviezdu ale uz ma stwe ked niekto pomne opakuje ale uz to riesit nebudem skusim tu ignoraciu
@dajana40 Ako som ti už napísala a napíšem to znovu - tak treba otvoriť pusu a povedať na rovinu svoje - nech ťa nechajú na pokoji a starajú sa o vlastný život a hotovo. A ďalšie otázky podobného typu ignorovať. Neviem koľko máš rokov - ale ak si dospelá osoba neviem prečo normálne nepovieš, že nemáš záujem o to aby tvoji príbuzní a ostatní okolo riešili to čo nechceš....

@dajana40 baví, ju keď vidí, že sa jej darí manipulovať svoje okolie a vidí, že jej "hry" majú úspech. Ak by si ju mala skutočne na háku a boli by ti jej reakcie ukradnuté, tak máš vyhraté. Ale ty sama máš nejaký vnútorný problém, nie si vyrovnaná sama so sebou a preto ťa takáto nevyzretá osoba dokáže rozhádzať. Nuž, každý máme nejaké slabé miesto...