icon

Ako sa spoznali vaše rodiny?

11. jún 2023

Myslím tým rodičia vás a partnera? Pri akej príležitosti ?
Boli to stretnutie len rodičov či nejaka rodinná veľká oslava ? Priateľ chce aby som na svoju oslavu pri príležitosti ukončenia školy zavolala aj jeho rodičov pričom nechcem. Je to udalosť o mne a nie nejake “zoznamko”

babovka2321
•
11. jún 2023

No neviem, ci nasi sa nezoznamili az na svadbe :D

ruzovakobyla1
•
Odpoveď bola odstránená
•
lvulik
•
11. jún 2023

Naše rodiny az po svadbe 😉

sheila121
•
Odpoveď bola odstránená
•
jaskolka
•
11. jún 2023

Ja už rodičov nemam, so súrodencami sa zoznámil tak, že skrátka prišiel na návštevu
Ja som tiež tak prišla k nim, on má už len mamu.

janickacrazy
•
11. jún 2023

Naši sa zoznámili na našich zásnubách. Teraz to už veľmi v móde nie je, ale my sme mali.

januska12323
•
11. jún 2023

Rob ako tebe vyhovuje, je to tvoja oslava.

abbey1
•
11. jún 2023

Moja a partnerova matka boli kedysi kolegyne. Manželovho otca tiež poznali, stretávali sa príležitostne i pred svadbou.
My sme partnera našej dcéry spoznali ešte skôr, ako sa dali dokopy. Následne sme s ním v pravidelnom kontakte, keď ich v zahraničí navštívime. S jeho otcom sme sa zoznámili oficiálne pri našom poslednom pobyte u nich.
V každom vzťahu je to individuálne. Záleží, ako dlho ste spolu, ako vážne beriete svoj vzájomný vzťah a aj aké vzájomné vzťahy majú partneri so svojimi rodinami.
My ako rodina sme vo blízkom a častom kontakte vzájomne, čiže následne aj partnerova rodina sa ťažko z toho vynecháva. ;)
Ak bývate blízko seba, volila by som asi také neformálne stretnutie vopred. A potom kľudne i pozvanie na promócie.

rorino
•
11. jún 2023

Na mojej oslave narodenin

miadi
•
11. jún 2023

Ved nech ta frajer pozve k rodicom na zoznamko. A na oslavu ukoncenia skoly ich nemusis volat ani jeho .😀

miadi
•
11. jún 2023

Mna pozvali k nim na zoznamko.. po 4m co sme sa poznali s mm.. a moju rodinu stretli az ked doleteli na krst. Svadbu sme mali eloped.

elalala
•
11. jún 2023

Moja mama so svokrovcami na našej svadbe, ale to sme mali len na matrike...môj otec ich ešte nepozná, asi najskôr na krstinách😅 ale moja rodina je v tomto strašne zvláštna

cyberk
•
11. jún 2023

Tiez sa mi mari, ze az na svadbe asi.. :D akoze na rodinnu oslavu ukoncenia skoly by som fakt nepozyvala rodicov mojho frajera :D ten sa asi zblaznil

janetinka27
•
11. jún 2023

Nasi boli u mojich svokrovcov raz na navsteve pred svadbou. Potom bol u nas moj svokor malovat nas byt a stretol sa tu s mojim otcom, ktory u nas vtedy tiez prerabal. A potom az na svadbe.

babulkomale
•
11. jún 2023

Dik za otázku, ja som si prave uvedomila, ze si to nepamatam 😂

lucinka12356
•
11. jún 2023

Naši sa poznali od mala v podstate, svokra ako dieťa chodila na prázdniny k mam iným susedom ( vôbec sa nemali rady, hádzali vraj po sebe kamene), svokra poznali tiež ten býval o dedinu ďalej ako moja mama.. Este taka pikoska moja pra stará mama bola zaľúbená do prastarého otca môjho muža ale rodičia jeho im nedovolili byt spolu pretože ona bola z chudobnej rodiny...

buberova
•
11. jún 2023

Išli sme spolu na ľahšiu túru

svetlonos
•
11. jún 2023

Ahoj,
mas uplnu pravdu, je to o tebe a nie zoznamke rodicov!
Pokojne sa stretnite inokedy v restauracii na prijemnom obede, ci u vas kde s partnerom byvate.
Nasi sa nepoznaju doteraz, delia nas 4 rozne krajiny. Svadba bola o dvoch svedkoch. Raz ideme k mojejvstrane, raz k jeho. Neviem ako by sa to casovo sklbililo, ked su vsetci maximalne casovo pracovne vytazeni. Stretli by sa mozno raz a potom uz nikdy, tak naco to ceke.
U vas vsak je to o inom.
Keby priatel na tombtak trval, zvazila by som zmenuvpartnera 🤪
Uzi svoj den!

mane01
•
11. jún 2023

Na svadbe.

katulienocka999
•
12. jún 2023

Pri obede 🙂 najprv nasi pozvali na obed manželovu mamu aby sa zoznámili rodiny a potom neskor ona pozvala našich 🙂 bolo to ešte predtým nez ma požiadal o ruku keď sme už vedeli,že to obaja berieme vážne 🙂

aknamorka22
•
12. jún 2023

My sme išli s rodičmi na spoločnú turistiku a tam sa zoznámili. Na takúto oslavu nevidím dôvod volať rodičov môjho priateľa. Príde mi to divné. 🤷

jankaju
•
12. jún 2023

Na svadbe.