Muž a jeho kolegyne v práci
Ahoj, rada by som zistila Vas nazor na moju vec, ci uz pozitivne alebo negativne by som chcela vediet ako to mam vnimat. Mam manzela a robi v cisto damskom kolektive 10 zien, je to uz asi 1 co je tam uplne sam muz, predtym bol este jeden. No a k veci: mali koncorocne posedenie z ktoreho sa minuleho roku vratil o 3.00 rano ozraty, tento rok to zopakoval znova, prisiel o 1.30 v doprovode kolegyne ozraty a bol na diskoteke s piatimi kolegynami z toho 4 rozvedene zijuce ako kedy s kym, mala som neskutocne nervy, ze po posedeni isiel sam s nimi na diskoteku, je to normalne? On mi tvrdi, ze sa neciti byt v nicom vinny, ze som prehnane ziarliva, ze je to normalna vec, prosim Vas o nazor ci som fakt taka vadna, inak mu vobec nerobim nikdy vystupy ani kontroli aj napriek tomu,ze je v praci aj dve hodiny po pracovnej dobe, inak robi v banke.Dakujem.
Stale cakam ze sa vyjadri katarinapekna 😅 , ona zvykne tak ze to pochopia rychlo vsetci a hlavne autor prispevku 😁
Keby ste tak svojich muzov poculi ked sa rozpravaju chlapi medzi sebou by ste hned videli aky maju nazor na to 🙂
@emilia25 ale, už je to v poriadku? lebo predchvíľou ešte nebolo - diskotéky nie sú pre dospelých a rodičov, milujúci chlap strávi radšej čas s rodinou ... no ja nemám problém vybehnúť na diskotéku, do baru a občas dám prednosť zábave s kamoškami ako papučovej kultúre s rodinou... a teda pubertálne roky mám dávno za sebou 😀
jednoducho to, že niekto nesedí po svadbe a po pôrode už len doma na zadku a bez rodiny sa ani nenadýchne, ešte neznamená, že je horší partner / rodič ako ostatní...
Baby robte si ako uznate za vhodne.ja vas zivot nezijem ani vase problemi nevyriesim ani deti nevychovavam ani na chleba nedavam.kazdy si strojcom svojho stastia.
@emilia25 tak v nejakej robotníckej krčme alá 5ta cenová kde je vrchol labužníckeho menu utopenec by sme asi ani my nesedeli...ale objednat si stol niekde v podniku v starom meste, trošku posediet pri dobrom jedle, vinku a prejst sa po centre a šup domov - to vidim ako prijemny večer.
@emilia25 tak asi živil rodinu, nie? Ako by si ho mohla nepustiť. Z toho čo píšeš, to nevyzerá, že by ste si verili. A prečo krčma? Medzi sedením doma, alebo sedím v krčme je predsa celá škála iných možností. Ja chodím na rôzne semináre, na víkendy s jogou, alebo lektorujem kreatívne víkendy. Robím to, lebo ma to baví a môj muž to chápe. On zas ide splavovať nejakú rieku s kamošmi, alebo len tak na chatu so spolužiakmi z výšky. No neviem si ani predstaviť, že by som sa im tam nasáčkovala, lebo "my musím len spolu byť". Verím mu, doprajem mu, ťažko pracuje, poskytuje rodine nadštadard, potrebuje aj svoj priestor, svoje kruhy rovnako ako ja občas potrebujem svoj priestor, spoločnosť mojich kamarátok, s ktorými si rozumiem a s ktorými riešim naše babské filozofovanie, v ktorom muži nemajú žiadne miesto...To si zas neviem predstaviť, že by mi pri tom sedel na hlave manžel 😀 Pre mňa je toto čo píšeš, prejav strachu a nedôvery, následkom čoho je obmedzený a oklieštený život. Vy asi máte taký pocit uspokojenia, že takto vám nič nehrozí, že vám to vyhovuje, ale naozaj, úprimne v hĺbke duše ti to vyhovuje?
@emilia25 dobre, veď ja ti to neberiem. Asi to naozaj nepochopím. Ale ak aj ty v tomto spokojná si, nemôžeš to hlásať ako slovo božie a tvrdiť, že milujúci manžel/manželka je len ten, ktorý sedí doma pri peci so svojou polovičkou. A že chaty a diskotéky sú len pre slobodných. To je vaša voľba a váš život. Nie etalón správnosti.
aj ja som bola ziarliva, jasne ze aj teraz som, porozpravala som sa na klude s manzelom, bez emocii a hadok, povedala som mu ako sa citim atd. povedal ze ma na jednej strane chape a na druhej mu to pride smiesne, ci si myslim ze keby sio chcel vrznut mu v tom nejako zabranim :D jasne ze ma to najprv brutalne nastvalo ale potom som nad tym rozmyslala a zistila som ze jednoducho ma pravdu, musela by som ho k sebe priviazat a drzat ho stale pri sebe aby som si bola na milion percent osta ze ma fyzicky nepodviedol, odvtedy je nas vztah lepsi dokonca na temu bokoviek dokazem aj zartovat, predtym som hned hladala skryte naznaky. a nie nemilujem ho menej, naopak cim dalej tym viac
@zufala77 vadilo by mi to, ale najmä, ze prisiel ozraty a este k tomu za doprovodu kolegyne..keby si decentne vypil a vratil sa domov v normalnom stave, tak by som to neriesila..A ani neide o to, ze bol v damskom kolektive..ale ak sa nevie ovladat a pride domov spity, tak podla mna to ok nie je. Prid ty domov opita a v doprovode nejakeho kolegu alebo trebars kamosa ci znameho...Vztah ma byt o dovere a nema to byt vezenie..ALE nerob druhemu to, co nechces aby robili tebe..Aj ja som skusila partnerovi nastavit zrkadlo lebo dovtedy som bola aj ja ziarliva a kontrolorka a neviemco 😂 a aha ho hned sa na situaciu pozrel aj z inej strany 😉A uz taky hrdina nebol 😇 tot moj nazor
Ak sa mozem aj ja vyjadrit na danu temu, tak chapem tvoje obavy, tiez by mi to vadilo a to sa nepokladam za nejako ziarlivu osobu. Ale v tejto dobe ked to vidim ako sa podvadza a ze chlapi ale aj zeny s tym vobec nemaju problem. Tak by mi to vadilo. Dufam len, ze taketo vecierky maju iba vianocne, lebo alkohol a spolocnost zien a on sam, no z toho nevyplyva nic dobre. Prepac za moju uprimnost ale takto to vnimam ja
No neviem či to nechcete vnímať alebo nevnímate, ale už ste niekedy počuli mužov ako sa medzi sebou bavia o kolegyniach , sekretárkach atď ? Jak by kde ktorú opreli , pretiahli , ako by jej ho narvali do hrtana... a to často od chlapov kde by ste tú trošku IQ predpokladali . Ženatí , rozvedení , s deťmi . bez nich ....
Raz mi môj brat vravel že my ani len netušíme čo nám naši manželia/ partneri za chrbtom stvárajú , čo o nás hovoria a keby sme to vedeli tak by sme ich prinajmenšom prizabili . Celé toto vzniklo vtedy keď švagriná nechcela pustiť brata do Thajska a Vietnamu na jeho 40 tku ako pánsku jazdu , pretože vie ako to končí , polovička cesty po bordeloch . Všetko muži s deťmi , jeden so 4.
Zhrozená som počúvala , pretože mňa by to ani vo sne nenapadlo . Mne úplne stačí keď som ako slobodná ( rozvedená ) absolvovala stretnutia organizované komorou , na dva až tri dni . Jeden človek by sa tam zgrcal čo sa dialo , ako mi pripitý kolega rozprával ako pretiahol v práci nejakú 35 tku v archíve medzi šanónmi , ako ste ráno videli vytrácať sa kolegyňu z izby iného kolegu .
Takže za mňa dôvera áno , ale nie slepá a je potrebné sa na to pozerať triezvo . Ja napríklad neriešim kde a s kým je manžel na služobnej ceste , lebo by ma z toho piclo , nespovedám ho , nekontrolujem ho na večierkoch, pripitý stav tolerujem a aj neskorý príchod , ale keď bude tak tupý že si niekde uletí a ja na to prídem , tak nech si ma nepraje a to za to že som sa to dozvedela.
Na každej firemnej...vianočnej.....a neviem akej žúrke sa vždy niečo zomelie, hlavne vtedy, ak je zásoba hektolitrov alkoholu a svet gombička.....následky zvyknú byť nedozierne 😝
@maminuska zase by som tym chlapom vsetko neverila, hlavne ked sa vytahuju medzi sebou kto kedy jaku kde oprel......zvyknu zvelicovat....... 😉
tiez toho svojho nekontrolujem, teraz sice pracuje v cisto muzskom kolektive, ale v predchadzajucom zamestnani sa furt nejake "kamaratky" nasli, ale akosi som si z toho tazku hlavu nikdy nerobila , verim mu a on dobre vie, aky poklad doma ma........ 😀
@obsadenemeno ale oni sa nevyťahujú kto kde koho oprel ale čo by kde s ňou ešte len urobil 🙂 . Samozrejme že sú to aj silácke reči , ale si predstav svojho manžela v tejto pozícii a to my mnoho možno ani netušíme o svojich partneroch .
Partnerovi treba dôverovať ale treba sa na veci pozerať aj reálne . Realitou je že sa podvádza a podvádzajú aj manželia ktorým manželky veria a dôverujú . Potom je otázka či to tá manželka chce vedieť .
A ak by pracoval v čisto chlapskom kolektíve tak by ti nevadilo že idú na akciu? Si myslím že toto je témy úplne zbytočná /taktiež všetky tejto podobné/ pretože ak sa ide zabaviť tak v tom nevidím nič zlé, chodia takmer všetci. Ak mu neveríš tak buď ti na to dal niekedy dôvod alebo zbytočne žiarliš. Ani jedno ani druhé neni dobré. Je fajn byť s rodinou no ak človek pracuje, stará sa o rodinu tak potrebuje aj občas vyraziť s niekym s kým nemusí riešiť plienky, či známky v škole.... Tieto témy sú o tom či je to normálne, no normálne je to čo vyhovuje obom vo vzťahu. Nikto tu to nevyrieši, a ani naše názory ktoré sú samozrejme rozdielne, ti v ničom nepomôžu. Tu ide o dôveru vo vzťahu a tú ti tu nikto nedá. Ak ťa bude chcieť podviesť (alebo ktorúkoľvek ktorá tu dala alebo dá podobný príspevok) tak ťa podvedie a pochybujem že na to bude potrebovať akciiu. Bývalý priateľ ma podviedol a to bol na hokejovom turnaji po ktorom šli na pivo. Tam bola kráska ktorá obsluhovala a bolo to. A to prišiel domov okolo 21 hodiny. Takže mi teraz povedz, vadí ti vyslovene to že išiel v čisto ženskom kolektíve vypustiť trochu pary alebo to že opúšťa stanovisko v ktorom ho máš pod dozorom?
Ženy poviem vám že aj môj muž pracuje prevažne v ženskom kolektíve, ako je pravda že tam nie je sám chlap, o to sú moje obavy menšie ale nikdy som nemala ten pocit že by som ho mala podozrievať z toho, že niečo s niektorou z nich má. Dôverujem mu vo všetkom a myslím že to je to najdôležitejšie vo vzťahu. Aj keď áno, je teraz doba aká je, ale netreba všetkých hádzať do jedného vreca
Stať sa môže naozaj všeličo, najmä ak by po ňom niektorá s kolegýň vyslovene išla...hmmm...každá z nás vie najlepšie čo má doma, ale zaleží aj na tom aké má ktorá sebavedomie, a podľa toho sa k takýmto akciám stavia, ale teda za mňa, ja svojmu mužovi verím, hoci teda nemá kolegyne a ani kolegov (SZČO)...ale chodí s chalanmi cca raz za dva mesiace...a mne to vôbec neprekáža, mohol by aj častejšie, ale jemu sa nechce 🙂 V lete bol na súkromnom striptíze (naši priatelia mali svadbu, rozlúčka so slobodou) a vôbec ma to nerozhodilo 😀 On je vždy ešte akože urazený keď ide von, lebo ja ho tak "vychystám" že mi vždy povie: Ty sa ma čo chceš zbaviť?😝 Ale veď nech keď stretne nejakú starú známu, nech dievča vidí ako sa má (pri mne), hádam sa nebudem hanbiť 😎 A okrem toho nikdy by mi ani nenapadlo mu volať kde si alebo kedy prídeš...mne osobne to príde pod úroveň, veď on veľmi dobre vie čo má doma...😎 A že príde pod obraz?Ja sa o neho vždy vzorne postarám a ráno ho aj jeho opicu, čaká polievka...veď jemu je zle nie mne načo sa rozčuľovať?😉Ak podľa mňa mužovi doma nič nechýba a tým nemyslím len teplú večeru a sex 5 -krát týždenne, ale je celkovo spokojný treba mu veriť.A ak naaaahodou (lebo aj to sa stáva) 🙈 že by sa takýto muž o niečo na takejto akcii pokúsil, tak to väčšinou k tebe nejako "príde" nežijeme v Newyorku...a potom sa treba zariadiť...nie lámať si hlavu celý večer, či niekoho niekde neopre.Tomu nezabrániš, tomu vie zabrániť len on a ak si si istá že ťa miluje nie je čo riešiť.❤
@maminuska aká je to slepá dôvera a čo je jej opak? Ja to totiž fakt netuším, lebo "dôveruj, ale preveruj", už nie je dôvera, iba rým, ktorý sa mnohým hodí do konceptu, ale s dôverou to už nemá nič spoločné, lebo preverovanie spočíva v overovaní si toho, čo ti manžel povie buď lezením do telefónu, PC, alebo cez známych, alebo iné dostupné zdroje. Proste neveríš tomu, čo ti povie on. A ak ho nekontroluješ, ale ani mu nedôveruješ, tak ako to vlastne máte? Neviem si to dosť dobre predstaviť.

@alaguema toto je to iste ako ked sa chodia bavit.je to o tom pokial im to obom vyhovuje.u nas to neni tym ze prisli deti.u nas to je od zaciatku proste svet ja on a uz aj deti.a ked sme sli tak sme sli spolu sa zabavit.ani moj muz neuznava raz ja raz ty a ani ja to neuznavam.proste ked tak spolu.