Muž čaká dieťa s inou: Ako sa zachovať?
Ahojte, ženy s priateľom sme spolu 7 rokov, niesme zobraty len mame spolu 2ročneho syna a hypotéku, dávnejšie sme mali vo vzťahu dosť veľkú krízu a vyzeralo to na rozchod , nakoniec sme sa udobrili a dali si ďalšiu šancu, lenže dnes prišiel s tým ze počas krízy sa par krát stretol z nejakou slečnou a ona je teraz tehotná, samozrejme ze s nou nechce ostať... ja neviem co mam robiť ako sa zachovať
Tak bud ako ti píše @darmasiswa alebo od muza žiadať vyplatenie všetkých investícií, ktoré si ty dala so vášho a úveru. Osust, zariadiť sa sama a on nech riesi dve deti aj domacnost sam.
Zla slečna ho zblbla lebo ste mali rozprávkový vzrah ehmmm.
Ja som mala vztah, ktorí bol bud skutočne čarovný doslova, v siedmom nebi sne lietali a mali svoj svet alebo som bola hlbšie ako pod bodom mrazu, nestastna hrozne, psychoteror rakmer az do rana celu noc, on bleckout (o com som netusila) a rano po takych niciac mi doniesol ranajky do postele aj s ruzou. To ale robil aj keď bolo všetko ozaj krásne.
A vieš čo? Ja som ani vtedy ozaj nemala oči pre iného. Milovala som ho a dúfala v zázrak. Nikdy som ho nepodlieha napriek jeho druhej temnej strane a ze som mohla xy krat, o tom potom.
Takže ak naozaj clovek miluje tak nepovedie v kríze. A piviem ti, ze u nás to nebola "jriza" ale už to hranici love s bezpečnosťou mojou!
Toľko asi ku kríze a zlej zlej slečne!
No hasne, tiez by sim takej slečne mala chuť krk vykročiť ale reálne je debil nezodpovedný tvoj priateľ. On ma dueta a teba, nie ona. Určite ho neznasilnila, I ked uz aj taketo pridebilnene odôvodnenie nevery som dostala 🫣 On chudáčik za to vlastne nemohol ani poriadne...
@janka_266
no nič, vlastným detom sa možno otvoria oči ohľadom "charakternych" hlboko veriacich rodicov. Pripadne to zatrasie ich vierou.
Nechcené dieta s trochou šťastia a vďaka matke pichopi, ze rodic nie je kto urobi ale vychova. A mne osobne by žily netrvalo, ani by som nehladala vzťah s takymito ľuďmi. Tak max by som im isla splechnut do ksichtu tu ich falos a divadielko - idealne picas omše v kostole 😉
Och, cele zle. Neviem si predstavit ten zivot keby mi manzel nosil domov dieta od cudzej zeny. Podla mna to nema buducnost a vykaslat sa nanho. Zacat zit zivot ktory ti bude robit radost
Zebrak ...
A este bude pekne alimenty platit z Vasich penazi.
Parada, krasny ukazkovy vztah ako pises 😁. Len sa ho drz
sa s nou stretni.
to mozes aj doma.
@mk22 keď tomuto veris, tak si maximalne naivna 🤦🏻♀️
tak závisi ako ste na tom teraz či tam je dôvera medzi Vami, no proste stalo sa nedá sa to odčiniť, treba to len prijať. Nemusíš nič extra robiť, nechaj to plynúť. časom sa to ukáže ako budete fungovať.
@mamamasama nikde nepíšem ze tomu verím, i keď to co autorka opísala, sa bežne deje..
Pýtala som sa podľa čoho.
Naozaj nevieš ako sa máš zachovať? Tak to je smutne. Posli vojaka na misiu.
Poznám jednu staršiu pani, ktorej sa to stalo. Ona odpustila.
To dieťa, ktoré jej muž urobil milenke, k nim nakoniec normálne chodilo ako domov, ona s tým bola zmierená...
Teraz su obaja na dôchodku, na pohľad žijú pekne - spoločné prechádzky a tak.
Ona vravela, že čo už, to dieťa za to predsa nemôže....
Ja neviem, či by som toto dokázala.. fakt neviem.
Rozhodnut sa musis ty. Ja osobne by som nemohla byt s clovekom, ktory pri prvej krize musi skakat do postele s inou a este si aj pozor neda. O boze.
Byt si nechaj a jeho posli kade tade...už keď podvádza, aspoň by sa mohol debil chrániť, nemyslíš? Ja by som mu už neverila....

Keď ťa vedel podviesť raz ,podvedie aj druhý krát aj tretí . A bude mať nakoniec aj futbalovú jedenástku deti
S mojou povahou Dovidenia
Zbalila by som mu lachy hodila pred dvere,bude platiť výživné plus hypotéku aby ste mali strechu nad hlavou. A on nech tiahne koko* tam kde ho štural !!!