Muž čaká dieťa s niekým iným: Čo teraz?
Neviem čo mám robiť ani napísať. Mám muža dve deti a doteraz usporiadaný život. Som ešte na MD a dnes som mala návštevu ak sa to da tak nazvať. Pred dverami stal cely rodinný klan z osady za dedinou. Otvorila som len vetracku keď neodchádzali a volali po mužovi až mi povedali čo sa deje, ževraj žena od nich tehotná s ním muz dosiel keď som mu volala a všetko priznal. Rozpadol sa mi svet.mladšia dcéra ma 4 mesiace. Čo mám robiť
Som kúsok od toho ze si zavolám sanitku držím sa len kvôli bábätku lebo kojím a nemôžem si dovoliť vypadnúť ani na 3 hodiny
To ako fakt alebo si tu niekdo robí srandu??
Fuj... Muža pobaľ a pošli do osady. Neexistuje že by sa ma ešte niekedy čo i len dotkol
preboha žena, rýchlo volaj najbližšiemu človeku či už je to matka, kamoška, sestra, teta, ide tu aktuálne o tvoje zdravie. som veľmi empatický človek a tak si dokážem predstaviť čo to s tebou robí. presne ako píšeš ide tu o bábätko, utekaj rýchlo preč odtiaľ.
Grcam 🤢🤮 kks toho chlapa by som sa viac ani maličkom nedotkla
Vtip na 1.april ??? Preboha fuj takého muža by som už ani do domu nepustila. A ty rovno choď ku gynekologicke nech ti spravia testy či si od neho niečo nedostala...
No fúha,tak to je iná káva ak je to naozaj....no debil....to som ešte pekne povedala🤦♀️
neviem, či je tu za čim plakať
Fuha,to uz ako ho muselo tlacit semeno na mozog,ze sa k tomuto uchylil? 🙄🤦♀️ Pre mna by to bol koniec,definitivny. Zbalila by som mu veci a poslala ho za buducou mamickou do osady,nech sa stara,ked zasial...🤷♀️
Nechystá sa odísť od kedy prišiel z prace je doma na záhrade lebo sa vyhýbam každej spoločnej miestnosti. Nehovorí nič ani len s deťmi proste mlčí napriek môjmu placu.. moja mama tomu neverí a chce s ním hovoriť on aj to odmieta.
No dlho sa vybybat nemoze, ani rozhovor odmietat nemoze. Tvoja mama nech sa do toho nemota, sadnite si vy dvaja za stol a z oci do oci sa porozpravajte.
Fúha toto je naozaj? Ak áno tak ani neuvažuj, že by si mu čo i len dáku šancu dala ja by som sa už ani nerozprávala s chlapom načo? Všetky reči by mi boli ukradnuté, zbal mu cestovnú tašku a výhod pred dvere, nech ešte dnes vypadne kde chce, a teda išla by som si dať spraviť testy čim skôr, či ti dáku jobovku nedoniesol
Tak to je brutál.
dom/byt je Vas, alebo ste v podnajme? co najskor odist, aj s detmi a nechat si spravit testy na pohlavne choroby.. a vela sil prajem
Ak toto je pravda, tak fakt tazko poradit. Urcite by som zbalila jeho a vyhodila alebo sa zbalila ja a odisla aj s detmi. No a ako druhe by som riesila ci ta niecim nenakazil. Resp. asi prehod poradie dolezitosti, nakolko este kojis.
Vela sil ti prajem
Pribeh ako zo zlej knihy
No tu naopak by som teda rodičov zapojila lebo až sa vy 2 rozijdete budeš ich pomoc potrebovať.
A muž sa prizná a potom mlčí a nebude hovoriť? No už by boli moji aj jeho rodicia oboznámení. Moji aby mi prišli pomôcť a jeho nech si ho prídu pobaliť a zoberú k sebe.
To už to nie je ty a on, to je ty, on vaše deti osada, rodina.
Potrebuješ teraz pomoc a kľud. Nič viac. Nemusíš riešiť. Požiadala by som ho aby odišiel k svojim rodičom, na ubytovňu, ku kamarátovi kde chce.
Ze keď sa spamatam potom si pohovorime. Teraz by som tiež nebola schopná s ním ostať v jednom dome.
To on ti len akoze povedal “ano je to pravda “ a hotovo?
Tvoja mama čo s tým ma? On sa s ňou nechce baviť,lebo to nie je jej business
(Aj keď chápem,že rana aj pre ňu)
Dom mame spoločný na hypoteku ale na svokrinom pozemku. On neodíde ignoruje nás a ja mám rodinu 200 km mala potrebuje chodiť pediatrovi druhé dieťa je prváčik v škole. Myslela som že bude hovoriť odprosovat keď všetko priznal ale odvtedy nič ja nemôžem dýchať takto. Bojim sa čo bude večer keď deti zaspia
zlatko, 200 km nie je koniec sveta. Pediater je aj v tom meste, kde mas rodicov. Neostavaj tam. Ked ta este aj ignoruje? To nestoji za to. Aj keby odprosil. Toto nie je odpustitelne. Ani kvoli detom nie. Pekne si zabal veci. Zavolaj vasim a oni pre teba a deti pridu. Ver mi. Nenechaju ta v tom.
@nini1978 a keby autorka fakt to neuniesla a skolabovala o deti by sa kto postaral, kto jej s nimi bude v bucnosti pomáhať? nie mama? Plus mama predsa len ma určitý odstup nie je to pre ňu až taký úder ako pre autorku.
Ja na mieste autorky by som chladnú hlavu asi nedokázala zachovať. A potrebovala by som aby pri mne niekto na koho sa môžem spoľahnúť stál.
Poznám prípad na dedine, keď svokrovci sa postavili za nevestu s deťmi a pomáhali ako mohli.
Svokrovci by nepomohli?
dom predat, vyplatit hypoteku, rozdelit zvysok penazi a ist od neho co najdalej. 200 km nie je koniec sveta, rodicia ti urcite pomozu, dieta je este len prvak, zmeni skolu, najde si novych kamaratov, rovnako pre druhe dieta najdes aj pediatra... urcite nechces, aby ti chodila jeho nova "pani" spolu so zvyskom rodiny vykrikovat pod okna a strpcovat zivot..
@janage ani ja nie,ja neznesiem klamstvo,ani náhodou neveru…
Musí to byt katastrofálna rana
Autorka-držím veľmi veľmi palce,ťažko sa vôbec niečo radi,musis to najprv spracovať a máš to sakra ťažké aj kvôli hormónom po tehotenstve
Ale určite veľmi prehodnot situáciu,tvoja mama to určite s deťmi pomôže
A zhruba ako dlho je slecna z osady tehotna?
Blba otazka ale vy ste bieli? Lebo ciganka velmi zriedka chce bieleho, ak vobec.....tie chcu len svojich, osadnicky specialne.

Toto je daky chlap schopny urobit????? Mna porazi!!! So 4 mesacnym babom????!!!! Ach drz sa.