Muž čaká dieťa s niekým iným: Čo teraz?
Neviem čo mám robiť ani napísať. Mám muža dve deti a doteraz usporiadaný život. Som ešte na MD a dnes som mala návštevu ak sa to da tak nazvať. Pred dverami stal cely rodinný klan z osady za dedinou. Otvorila som len vetracku keď neodchádzali a volali po mužovi až mi povedali čo sa deje, ževraj žena od nich tehotná s ním muz dosiel keď som mu volala a všetko priznal. Rozpadol sa mi svet.mladšia dcéra ma 4 mesiace. Čo mám robiť
Som kúsok od toho ze si zavolám sanitku držím sa len kvôli bábätku lebo kojím a nemôžem si dovoliť vypadnúť ani na 3 hodiny
jake už len on može mať city k ciganke z osady, ona sa vyspala s celou dedinou a hodila to naňho, lebo sa jej naskytli love, a namiesto toho, aby si dal testy DNA, ide tebe omačky o laske rozpravať.
@karolinakr z pohľadu autorky je úplne jedno, či je dieta jeho. Podstatné je,že chodil za ňou do osady. Ono nevera sama o sebe je zla, ale toto.... toto je už fakt cez ciaru
A to doteraz bolo všetko OK. Nič si si nevšimla?
@hopsas Ja som ten príbeh pochopila tak, že on sa priznal až potom, čo oni prišli. Ak ide o klasickú osadu, akú si pod pojmom "osada" predstavujem, tak si aj viem predstaviť, že prišli celá rodina, dokonca možno viac, akoby prišla ona sama. Aj keby to dieťa nebolo mužove, bez ohľadu na pôvod milenky, môj prístup k nemu by bol nemenný...
Ľudia,asi autorke nepomôže keď budete spochybňovať,že je toto pravda. Život prináša všelijaké situácie. Bohužiaľ poznám presne takýto prípad,keď partner sám prišiel s tým,že odchádza,lebo čaká dieťa so 17rocnou rómkou a ľúbi ju. A keď sa aj na hlavu išla známa postaviť,nevrátil sa. Jeho život so slnečnou jedna katastrofa,ale keď mu to tak vyhovuje,sám si vybral. Pre ženu je táto situácia hrozna a nemenej hrozna bude pre deti až to pochopia. A to bez ohľadu na to,za akou dievčinou odišiel. O to nepochopitelnejsie to je,keď slečna pôvodnej partnerke nesiaha ani po kotniky. Drž sa,prajem aby sa ti to čo najlepšie vyriešilo,mysli teraz hlavne na deti!
Ja toto nemôžem už ani čítať. To je ako zlý sen, a keď čítam že viac takýchto prípadov sa deje na SK som zhrozená.
Omg
Tu sa len ukáže akí su chlapi. Všade strčia. Teba ich tak brať flegma. Svet sa náš kvôli nejakému chlapovi nezrúti.
Jedno čo máš dobré je že nie si jeho manželka, že môžeš pekne odísť bez rozvodu. Aj s detičkami. A začať nový život. A riešiť financie a výživné a čiastku domu cez právničku. Vieš tak ti poviem, asi každý jeden z nás prechádza zlým obdobím a šokom/šokmi, ale treba byť silná a pán boh ti bude pomáhať a možno to tak malo byť, ktovie čo dobré príde v tvojom osude.
Všetko zlé je naša poúčka a všetko zlé je na nieco dobre. Ver a modli sa dnes večer 🙏 a sustreď sa len na seba a svoje detičky ako samostatná rodinka bez neho.
A buď v klude, vyhýbaj sa mu. Nevaď sa a nemaj s ním žiadne fyzické napätie a odísť preč, aj dnes by som šla s detičkami do hotela a mala ho na háku.
Vieš keď chceš byť ochranená pred zlým treba odísť preč od neho a z tej dediny a čo najďalej od všetkých aj v tej osade vo sú to za ľudia keď vedia že doma má ženu a dve deti a takéto veci robia, nechať ho. On to už ľahké v živote s tou z osady mať nebude. mozno sa mu aj nastahuje celá osada tam k nemu.
To je dobre, že pride tvoja mama. Potrebuješ podporu a čo najväčšiu.
(Ja by som ho pobalila a domov nepustila. On by mal odísť, nie ty. On sa zachoval tak, že vás vzťah pokazil. A navyše je to jednoduchšie pre neho než teba a dve malé deti, Či by šiel k svojej mame či frajerke, kamosovi, bolo by mi to jedno.)
Potom, keď sa trochu spamätas, premyslís si, či a ako, bude priestor na nejaký konštruktívny rozhovor. V tejto chvíli nie.
@martinkatinka presne tak im človek nemôže zle slovo povedať ale oni na nás môžu i preklínať všetko..tento štát vychovať z cigánov osadníkov precitlivene diskriminované osoby ale čo oni robia už nerieši nikto bordel,smrad prepady ľudí krádeže..
Asi bude technický nemožné ho vyhodiť zo spoločného domu,ale je úplne možné ho ignorovať.. navariť,neprat,nestarat sa o neho,vysťahovať ho zo spálne...
ale uz len ta predstava ked budu deti k nemu chodit na vikend a on bude zit s nou. hygiena v dome a tak. ak je fakt osadnicka
@pralinka25 ja by som sa v takom prípade snažila vybaviť zákaz styku.
@matullienka zakaz styku na zaklade coho??? Ved zeny, co su roky tyrane od muza, aj s detmi, nevedia vymoct zakaz styku.
@veronikaszabova tak aspoň stretávanie iba za mojej prítomnosti u mňa v meste bez nej. Neverím k c, že by nejaký sudca dal rozhodnutie, že by deti museli do zlých hygienických podmienok
No ten chlap si na seba uplietol bič, ešte ani nevie aký. Tam sa už cez 20 odadníkov vidí v tom dome, že už prišli jeho aktuálnu informovať. Prídu každodenné problémy, nejaka návšteva v spoločnosti a chlap sa len bude hanbiť ako pes. A to jeho matka, tá sa zblazni od hanby.
@matullienka @veronikaszabova dámy, dosť predbiehate. Ak je mladá naozaj zo zlých sociálnych pomerov, stále si ju on môže nasťahovať k sebe do domu (a možno aj s pár príbuznými) a môžu žiť normálne, ak teda autorka odíde. Ťažko povedať, ako sa k stretávaniu detí s otcom postaví autorka,keď pominie prvotný šok a emócie...môžu fungovať v rámci možností celkom normálne, jej muž s mladou sa nemusia dať dokopy vôbec, možno to dieťa ani nie je jeho, ak aj je, neznamená to,že ten vzťah vydrží. Má to momentálne iks možností, ako to môže skončiť, dosť pochybujem, že on pôjde za ňou žiť do osady, aj keď by sme mu to určite viaceré dopriali. Ak by naozaj hrozilo,že autorkine detí by stretávaním s otcom boli vystavené nedostatočným hygienickým podmienkam, viem si predstaviť, že by súd upravil styk s otcom tak, aby to bolo v norme,prípadne by ho zakázal, ak by to inak nešlo.
Odíď od neho aj s deťmi... však nie je ani tvoj manžel. A chod na testy
😤 fuha, masaker
Keď čítam odpovede, tieto emočne výbuchy, vykonštruované scenáre, odsudzovania, domýšľavosť, opovrhovanie… myslím, že tebe to veľmi nepomôže.
Potrebuješ spracovať tvoje zranenie, sklamanie, hnev, obavy o budúcnosť.. a teda mat pri sebe niekoho, kto uvažuje triezvo, ma hlavu a srdce na mieste a bude ta sprevádzať týmto náročným obdobím, pomôže ti sa s vecami vyrovnať a nájsť riešenie.
Neradim sice psychológa v každej druhej diskusii, no ako tu už niekto spomínal, skús sa teraz obrátiť na ipcko.sk či niekoho ineho.
Moja mama zažila iba z časti niečo podobne a trápila sa tým ďalších 30 rokov. Zasekla sa niekde, nežila svoj život ale život obete a to by mi bolo úprimne ľúto.
Mne až na tretej strane v tejto téme začal mozek fungovať, že čo sa vlastne stalo.
Tak tomuto neverím
Vie mi niekto prosím poradit ako vypnúť diskusiu?
Vpravo hore by si mala mat tu možnosť. Škoda veru,lebo osobne by ma zaujímalo,ako sa ti darí dalej
Napíš mi

@hopsas tak chlap sa priznal možno až potom,keď už ich mal nasačkovaných vo dvore a nevidel iné východisko...práve preto tam išli...teda pekne od začiatku, mladá otehotnela, jemu asi povedala, ale on sa k ničomu nemal,tak povedala doma a už to celá rodina nabehla k nim riešiť, tak sa žene priznal,čo už mal iné robiť, očividne s ňou spal, takže doťahovať sa s nimi o to nemalo zmysel...tá pravdepodobnosť, že dieťa nie je aj tak jeho, tu samozrejme je a aj pomerne vysoká vzhľadom na pomery, ale už aj keby nebolo, mne by stačilo už len to,že s ňou spal a bol by definitívny koniec, štítila by som sa na neho pozrieť, nieto ešte dotknúť, takže v konečnom dôsledku by aj tak bolo jedno,či tehotná je alebo nie, či s ním alebo nie. A chlap jej ešte priznal,že má k mladej nejaké city, takže očividne to nebola ani žiadna náhodná jednorázovka (teda ťahal sa s ňou dlhšie).