Muž hrá automaty
Dobrý deň, všetko sa to začalo v jeden pekný večer keď mi muž pri telke povedal, že vyhral peniaze. Pozerám na neho, že čo ako a on, že dosť. Skratka bolo to 8tis. Ale o to nejde, super, to sa hodí? Rozpovedal, že sa niekde registroval, dal tam 10e a hral automaty. Podarilo sa mi vyhrať denný jackpot. Super, dali sme si sampus.
On potom povedal, že to zablokoval, aby ho to nelakalo. Oki. Ja som, že si to vyskúšam aj ja, dala som tam peniaze. Niečo som prehrala, vyhrala som to späť a bola som spokojná. Lenže on sa ma pýtal na moje heslo a keď som sa tam o pár dní pozrela zistila som ze tam postupne vložil skoro 100e a samozrejme ich aj prehral. Tak som mu na rovinu povedľa, že stačí nech sa uvedomí a on, že už nebude hrať. Stále mi to však vrtalo v hlave a už mu nejako neverím a ci ma odsudite alebo nie, pozerala som mu telefón a zistila, že on si ten svoj účet obnovil a hra ďalej, tak som si heslo opísala, lenže zase ho zmenil a už sa tam neviem dostať, dnes keď náhodou nechal telefón na par minút som pozrela na výpisy z banky a on tam ľudia moji za týždeň dal vyše 300 e. Teraz neviem co mam robiť. Ako mám povedať, že o tom viem, keď sa nechcem priznat, že som mu pozerala do telefónu a zase z druhej strany, keď to nechám tak, bude sa to asi len stupňovať. Mame rodinu, 2 deti. Neviem, čo mám robiť ako sa mam zachovať. Nikdy som si nemyslela, že budem musieť riešiť niečo takéto. Poraďte. Ďakujem
@noname19 a keď sa mu minie? Preňho nie je rozdiel 8 tis. alebo 30 tis. Ti vravím, môj sused prehral 260 tis behom pol roka. A to si jeho žena nevšimla. A bola v šoku. Potom všetko vyšlo na povrch. Nevravím,, že to robí tvoj, ale je na najlepšej ceste. Môj ujo je gembler. Tam proste niet pomoci.
@noname19 hlavne vies. On sa ti sice pochvalil, ze vyhral 8tis, ale kolko tam dovtedy prehral? Ked tam je schopny za tyzden vlozit 300 eur. Ako dlho hra? Mozno ta vyhra prisla az po tom, co tam o uz niekolko tisic aj vlozil a prehral. Ale s tym sa samozrejme nepochvali. Drzim palce, kym si on nepovie "dost", tak ty sa mozes aj rozkrajat a tajne bude hrat dalej.
Och, s tym ked raz clovek zacne tak je tazke prestat. Musis urobit nejake opatrenia, aby ste o peniaze neprisli. Mozno teraz sa ti to zda este ako prehnana reakcia, ale toto dokaze nabrat taky rychly spad, ze sa ani len nenazdas.

Rýchlo zabezpeč účet a odloz úspory. Nech ma prístup k čo najmenším peniazom. Môj sused tak prehral 260 tis.e. Neviem, ako to funguje, aleze dá sa aj na fiktívnych peniazoch. On napoziciaval kade tade. Treba aj rodine oznámiť...nech nepožičiavaju. Od mami na dom 30 tis.a všetko prehral. Možno by som aj súdnou cestou dajak, dom prepísala na dakoho, komu doverujes. Možno už aj tvoj má dlhy