icon

Muž ide v nedeľu s chlapmi slopať

qwer2019
25. okt 2021

Ahojte. A je to tu znovu. Muž mi len tak oznámil že v nedeľu idú chlapi slopať. Nič také, čo si o tom myslím. Za prvé, sme dohodnutý ku jeho rodičom, na čo pri myšlienke na krčmu s chlapmi zabudol...A za ďalšie... prečo zase krčma? Keď sme bývali na dedine, šiel pár krát do roka, keďže chodil do práce autom. Teraz? Sme tu 2 mesiace a chce ísť na 4tí výjazd. Popritom mi ako rodina nehodíme nikde. A to nehovorím o tom, že mňa nezoberie nikam ako je rok dlhý. A všetky moje pokusy
ísť niekam ofrfle. Ja už neviem čo robiť. Nebaví ma to. Bála som sa toho, že to takto začne fungovať, ale na druhej strane som verila tomu že nie. Čo robiť?? Som naozaj taký sebec?

Strana
z3
dadis
25. okt 2021

@qwer2019 Prepac, ale takto si rodinnu pohodu vobec nepredstavujem. Skus sa ukludnit. Ja by som do vasho bytu ani nevstupila, ak by ma cakala taka militantne naladena zena ako ty. Nechcem sa tvojho muza zastavat, ved si si ho ale kvoli nejakym kladnym vlastnostiam hadam vybrala a kvoli niecomu si s nim mala deti. Tak sa zastav, porozmyslaj co to bolo a skus sa vratit spat axtam zacat stavat rodinu. Uvidis, ci sa prida, alebo nie. Ale bez tvojej snahy to urcite nepojde 🤷‍♀️

dadula_15
25. okt 2021

@dadis myslím, že to viaceré ale ono neexistuje pravidlo, ktoré by platilo na všetkých chlapov. Môj tiež taký bol, že mal potrebu vybehnúť niekam, ja som nemala nejako, no postupne mi to začalo vadiť. Tak som začala aj ja chodiť a to teda vzťahu dalo fest zabrať. Potom sme si sadli porozprávali sa, lebo teda mužovi to tiež nevoňalo, že ja som začala chodiť von a odvtedy chodíme spolu na výlety, na návštevy a tak podobne. Raz za dva mesiace ideme tak že samostatne, ale oveľa lepšie nám je teraz.

vierkaa0
25. okt 2021

zalezi podla toho ako casto to je, ak je to len raz za cas, tak ako chapem, ze potrebuje vypnut a tak chlapi si radi poklabosia spolu v krcme takto, no ako ak by sa to malo uz prehanat, to by som teda rozhodne netolerovala

andrea_prestastna
25. okt 2021

@qwer2019 ja by som bola kebyze muz chodi sa dakam odreagovat a mala by som doma tiez svoj pokoj neviem aky mas problem ty ale ked nechodi ogrcani a neminie mrte penazi tak co ti to vadi?chod aj ty s babami von a basta

h2
25. okt 2021

@qwer2019 Povedz mu, že keď je také super chodiť s chlapmi chlastať, že to budeš robiť tiež. Samozrejme, niekto musí zostať s deťmi, takže spolu chodiť nebudete, keď pôjdeš chlastať s chlapmi Ty, on bude doma s deťmi. (Nenahováram Ťa, aby si naozaj začala chodiť do krčmy, ale chlapovi to povedať môžeš.) Fakt by ma zaujimalo, ako by reagoval.

Strana
z3