Muž je v sobotu s kamarátmi
Vytáča ma to a on to vie ..aj tak ide za nimi von. Je sobota a myslím že konečne by mohol aj doma byť s nami. Aano v nedeľu je ale tak čo len jeden deň v týždni poriadne?
Chapem že sa narobí ale mne to príde také že myslí len na seba .máme dve deti
Mne by to tiež vadilo. Aké kým on sám nebude chcieť tráviť čas s Vami, Ty sa môžeš aj na hlavu postaviť. Držím palce!
Aj mne by to vadilo, ale hej ak mu to budes “zakazovať” tak este just nebude chciet byt doma...ved sa porozprávajte, nemusi byt cely den s nimi nie? Doobeda nech ti zoberie deti von, pomoze ti v domacnosti a poobede/navecer nech skoci za kamarátmi ... alebo nech nechodiť kazdu sobotu ale kazdu druhu...
Ak je s nimi každú sobotu a fakt celý deň, tak by to asi vadilo aj mne. Ak by to bolo povedzme dve soboty do mesiaca, to by bolo ešte v pohode.
A on nema doma ziadnu robotu? To sa proste rano vyberie a vecer pride? Tak u nas by dostal aspon vysavac do ruky. A teda my zvycajne cez vikend mame spolocne aktivity-turistika a podobne. Takze naplanuj, ze v sobotu idete niekde a ak nebude chciet, tak chod bez neho. Ale potom nech nepocita, ze doma bude mat vyprate, navarene.
Tak u nas toto nehrozi. Sobotu dlhsie pospime do nejakej 9tej,ranajky,balim veci a ideme sa bud niekam kupat,zveropark,proste vylet. A ak ideme len niekam do okolia,navarim obed a ked sa naobedujeme vyrazime. Kym varim,co to povysavam,utriem prach,hodim prat. Nedelu tak isto bud turistika,navsteva alebo vylet. Ked kamarati,tak spolocny a grilovacka,zahrada,veget,deti,bazen,trampolina,proste spolocny program. Cez tyzden na seba ako rodina nemame tolko casu kolko by sme chceli a cez vikend si ho nenecham vziat. Ci uz sa k nam niekto prida alebo nie,nevadi hlavne ze sme spolu.
U vas chlap nema ziadnu robotu ani okolo domu? To je divne ze uteka prec z domu...
Ako tu už spomenuli ,záleží od toho ako často to je . Ak je preč takto každú sobotu tak by to vadilo aj mne . Ak je to občas tak by som neriešila . Môj muž kedysi chodieval hrozne často s kamarátmi ,a mohla som prosiť ,plakať , kričať , just neostal doma keď som robila dusno . Až po nejakej dobe prišiel na to čo mu je prednejsie. Už nechodi skoro vôbec . Možno raz za 2-3 mesiace 🤷 ale je pravda že je to tak odkedy máme dieťa...proste venuje ten čas nám ....
Toto take nanutene byt s vami bleee .Daj mu trochu volnosti ved na vychovavanie deti aj v zvieracom svete su matky a navylet postaci aj ta nedela ....A by si sa cudovala ze chlapi pri tom pive aj vela vyriesia zariadia naplanuju spoznaju mozno niekoho znameho vybavia atd .
@mackamizjedlaskrec ale veď my nie sme v zvieraciom svete 😅 ja väčšinou chlapov, čo vysedavaju od rána do večera a vidím ich akurát tak sa tackat, pochybujem, že zrovna tam sa vyriešia a vybavia veci. Mňa by to jednoducho mrzleo, aj môj muž bol taky. Už to tiež veľmi obmedzil, ale je pravda, že pracuje v zahraničí a keď je doma tak sme spolu.
Ale vobec si nanapisala, ci to robi pravidelne kazdu sobotu alebo ako.
Lebo ak si po pol roku vybehol s kamosmi, je to praveze zdrave a aj ty by si to mala praktizovat. Nemozes ho deptat, clovek potrebuje sa prevetrat.
@zmrzlinka2021 4 hodiny býva neviem či je to dosť alebo málo ale.viem že iný by už išli dávno domov za rodinou
A ako fungujete cez týždeň? Chodí domov neskoro večer? Alebo sedí po robote za PC? Lebo to je tiež veľmi dôležité.
@neznamaznama takto . Príde 18-19 nič len je s malým a to je všetko ..a chodí aj cez týždeň von. Takže za nami sa neponáhľa
Sú chlapi, ktorí tak žijú. Aj môj ex manžel bol schopný ísť na večeru s kamarátom alebo mať rokovania do noci, jemu bolo jedno, že má doma malé dieťa a manželku. To je a aj bol jeho životný štýl
@martija Obzri sa okolo seba napriklad cesta po ktorej chodis vsetko vybudovali pre nas muzi a pre nase blaho aby nam bolo jednoduchsie .Tazia ropu robia v politike robia elektrikarov alebo poznas elektrikarku zenu ?😂Atd atd Nie podla mojho nazoru nie su predurceni na prebalovanie ,na strihanie nechtov deti ,varenie prkrmov .Robia si svoju ulohu a raz za tyzden chce ist chlap s kamosmi von a zeny tu zacnu mravcat s rodinou s rodinou musi cucat doma 🤦♀️
@mackamizjedlaskrec nezdielam rovnaký názor, neviem, či si bola za hranicami svojho mesta. Vo Švajčiarsku vidíš ženy elektrikárky, bagristky, obkladaju, dokonca zeriavničky.. A hlavne je jedno kto akú rolu kde ma, rodina by mala byť na prvom mieste ak sa už niekto rozhodol ju mať. Určite žiadne také, že ženské roly, mužske roly, žena za sporákom a muž v krčme. Každý nech robí tak ako chce, neraz je to úplne naopak a ak sme s tým OK, všetko je v poriadku. Autorka s tým zjavne ok nie je, tak treba riešiť. Sme predsa v 21.storočí!
No môj keď raz za čas ide ,tak odíde o 19 a príde aj o 1 ráno 😁 skôr som myslela že či je to každú sobotu ,alebo raz za mesiac ...u nás je to ako som spomínala ,raz za 2-3 mesiace
Nuž, tak to je nič moc. Neviem, či si sa s ním o tom rozprávala, ako fungujete a pod. Ale toto by aj mne vadilo. A veľmi. Ak by sa zvyšok týždňa o vás zaujímal, bol s vami a venoval vám väčšinu svojho voľného času, tak ok, poviem ti, že má nárok na chvíľu vypnúť, ale takto....

Ako často je takto von? Každú sobotu? Cez týždeň je mimo domu?