Muž ma bije

vierastahurszka
26. sep 2021

Ahojte čo mám robiť keď muž má bije , máme polročné dieťa ale ani napriek tomu to neklape . Bojím sa ho. A bojím sa , že ublíži dcere. Čo mám robiť poraďte .Nemám kam ísť som závislá na jeho plate kvôli nájmu

11mirka22
26. sep 2021

@vierastahurszka a prečo ťa bije? Je to tvoj manžel? Aký má dôvod ťa bit?

miro1360
26. sep 2021

Dohováranie a kompromisy asi nefungujú, udať ho asi nechceš, s jeho rodičmi a kamarátmi sa asi vyprávať tiež nebudeš. No jedna z ďalších možností je dieťa dať postrážiť na pár hodín rodičom a začneš chodiť na kurzy jiu-jitsu. Keď bude ten tvoj vystrájať, tak mu občas uberieš kyslík :D Jemu povieš, že chodíš do fitka.

mattkapd
26. sep 2021

@vierastahurszka nemôžeš odísť s malou k rodičom?.. Alebo nemáš súrodenca, kamarátku?Viem, že sa ho bojíš ale niečo urobiť musíš..

mala_zabka
26. sep 2021

@11mirka22 čo to je za kravinu, že aký dôvod? Nič nemôže byť dôvodom na to, aby ju ktokoľvek mlátil,,preboha, už vôbec nie otec jej dieťaťa.

@vierastahurszka tvoja matka sa určite pri pôrode netrápila na to, aby si sa nechala od nejakého chmuľa otĺkať! Čím dlhšie zostaneš, tým väčšia šanca, že teoreticky ublížiť aj dcére. Naozaj neexistuje nik, ku komu môžeš odísť? V krajnom prípade - čo nejaké centrum? A aby som nezabudla - daj dokopy dôkazy a šup na políciu. Včera bolo neskoro.

patus_2
26. sep 2021

@vierastahurszka tak v prvom rade si stiahni z profilu fotky, ideálne aj celý profil vymaž, aby si muž nevidel, čo na MK riešiš. Potom ak ťa zbil, máš modriny, podliatiny, tak zajtra choď k lekárovi, aby si mala potvrdenie. Premysli si, kam pôjdeš aspoň dočasne - rodičia, kamarátka, podnájom ak máš dostatočný príjem. Ak nič z toho nemáš, tak pohladaj centra pre týrané matky. Keď bude chlap v práci, alebo mimo domu, tak si zbal najnutnejšie veci a choď preč. Ostatné doriešis potom. Hlavne daj zmazať túto diskusiu, aby si ju neprečítal aj tvoj chlap.

heymissg
26. sep 2021

@vierastahurszka ahoj, sú aj krízové centrá pre matky s deťmi, skús si to vyhľadať. Držím palce

larisa
26. sep 2021

Mala by si odísť a sa rozviesť od takeho chlapa, ktorý ťa mlati ako žito. A po každej bitke ísť k lekárovi aby si pri rozvode mala dôkaz. A normalne ho udať na polícii že ťa bije. Nech ide do basy. Predsa nechceš aby ťa ten hnusný chlap celý život mlatil a tyral a zničil...

juliet86
26. sep 2021

@vierastahurszka kmotricky.sk existuju krasne bezpecne miesta pre teba aj dietatko

martinkatinka
26. sep 2021

Krizove centrum, udat ho, ked ta zbije, k lekarovi a vsetko uviest do zaznamu.
Inu moznost nemas.

tehotna40
26. sep 2021

@patus_2 tiež tiež toto napadlo, že ma tu foto a píše tu ze ju muž bije, svet je malý do večera o tom vie....

larisa
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ivkazba
26. sep 2021

@11mirka22 to vážne? Nie je jedno, aký má dôvod na bitku? Či teba muž bije ale akceptuješ dôvod? Pretože v normálnej spoločnosti neexistuje akceptovateľný dôvod na to, aby muž bol ženu.

lenadka
26. sep 2021

@vierastahurszka nenechaj sa biť. Ja by som chkapa udala, taz by ma udrel a bol by jednou nohou v kriminále a určite časom ex (rozvod netrvá chvíľu len preto časom).
Si taká pekná aj malinká je prekrásna. Žiadny dôvod na svete mu nedáva právo na to aby ťa bil. 😤

ankare
26. sep 2021

V žiadnom prípade s ním nesmieš viac ostať. Ak máš modriny, choď k dr. a všetko zdokumentuj. Ak máš rodičov, súrodencov, odíď tam. Ak nie, vyhľadaj krízové centrum. V každom prípade s ním už viac nebud. Ak Ti nezalezi na sebe, sprav to kvôli dcérke. Zaslúži si pokojne detstvo. Držím palce!

lesana25
26. sep 2021

To začalo len teraz, alebo ta bil aj predtým a myslela si si, že po dieťati sa to zmení? A stoja ti tie peniaze, resp.platenie nájmu za to? V tom prípade by som ta asi prefackala aj ja, že by si sa spamätala.

bombulka1987
26. sep 2021

Okamžite odíď, neexistuje ŽIADNY dôvod prečo by na Teba mal čo i len vztiahnúť ruku. Skús napr. https://www.centrumdorka.sk/dorka-kosice/

macekovam
26. sep 2021

@miro1360 a to sa tam budu lomiť? Ci ako?

klip0
27. sep 2021

Ak nemáš rodičov, súrodenca, kamarátku ku komu by si išla, tak choď do najbližšieho krízového centra a pomôžu ti tam. Aj keby dieťaťu nespravil nič, už teraz vníma atmosféru doma a vplýva to zle. Nevraviac o tom, čo by s ním bolo keby tebe niečo spraví a to nemôžeš nikdy vedieť či mu raz neujde ruka silnejšie, či ty pri tom nepadnes a nestane sa ti niečo atď. Hneď odíd. Ak aj nemáš kedy a ako zbaliť veci, zober len lieky ak nejaké potrebujete, peniaze ak sú doma nejaké a hneď preč. Po veci môžeš ísť aj potom neskôr, hlavne odíď

slapina
27. sep 2021

Ak fakt nemáš žiadnu rodinu ani kamošku, u ktorej aj keď len na páír dní by si mohla ostať, tak využi cetrá pomoci. Tam ťa isto neodmietnu. Nemôžeš čakať do neviem kedy... Ublížiť ti môže tak, že to môže mať dopad veľký na tvoju budúcnosť a čo potom. A Deti, to im fakt chceš dopriať takýto pohľad?

jana_eyre_2
27. sep 2021

@11mirka22 to je čo za otázka?

banderaska29
27. sep 2021

ja Ti rozhodne odoporúčam thajský box. takú mu prifáraj, že sa 2x otočí okolo svojej osi. a bi ho pravidelne až sa ukludní a bude Ti zobať z ruky 😀

Samozrejme -toto bol fór. čo myslím ale vážne je aby si podala trestné oznámenie, pretože žiadne peniaze nestoja za to, aby to videlo tvoje dieťa a hlavne, aby si toto zažívala. sebaúcta ! ♥ prosím..

mackamizjedlaskrec
28. sep 2021

@vierastahurszka ja by som ti tiez capla hentak rumazgat.Sak sa vzvhop ...od sestonedelia mas dost dlho ...

eternity24
28. sep 2021

@vierastahurszka daj si lekárom potvrdiť tvoje zranenia. Zväz svoje možnosti kam mizes s malinkou odísť, k mame, k sestre, ku kamarátke, rôzne centra pomocí. Ked budeš mat toto vsetko nakope a v tom jasno, daj dokopy svoje veci, doklady. Vsetko zval a jed bude muž prec v robíte akebo niekde utekaj… potom mozes zvážiť ako ďalej, ked budeš v bezpečí, ci sa das rozviesť… no k tímu budeš potrebovať zdokladovať násilie atd... Ked ta bije, inú možnosť nemas, iba odísť. Mysli na seba a hlavne na tvoju dcéru. Ani jedna z vás si bitky nezaslúži. Bez!

zuzka38
28. sep 2021

@vierastahurszka okamzite kontaktovat narodnu linku pre tyrane zeny, pomozu ti aj s ubytovanim, treba odist este dnes
https://www.employment.gov.sk/sk/linka/

madeline1
1. okt 2021

@miro1360 vtipy podla mna nie su v tomto pripade vhodne.

Treba od neho odist k rodicom, alebo inym pribuznym, ktorych mas aj s dcerou.

catherinah
1. okt 2021