Muž má peniaze, ja nič a čakám druhé dieťa
Muž ma všetky majetky napísané na seba byty, pozemky, domi auta. Keďže pracuje iba on ja sim na materskej . Niesme zobratý .
Ja som pracovala klasicky plat ženy admin. teda som si toho v živote nevedela vela kúpiť.
Čakáme druhé dieťa a jeho reakcia nebola pozitívna.
Bojim sa že ak raz s detmi zostanem sama budeme bez ničoho .
Rozmýšľam čo robiť ako sa zabezpečiť do budúcna .
@ooevelin no z veľkej časti si za situáciu môžeš aj sama, keď si videla ze sa celé roky snaží zabezpečiť iba sám seba mala si to začať robiť aj ty. Aspoň po kúskoch, vlastne ojazdené auto si vie kúpiť zo svojho platu aj obyčajná administratívna pracovníčka.
Vieš aký je, iný nebude. Tak sa na klasický model chlap v práci a žena s deťmi vykašli. Aj starostlivosť o deti si viete podeliť, doma nemusíš sedieť celé 3 roky. Zvys si kvalifikáciu, uprac doma rodinný rozpočet - tak aby ste sa skladali adekvátnou časťou, z veľkého platu by mal dávať aspoň na deti viac než ty.
@bluesmile175 ty si chlap🤣🤣🤣🤣🤣a máš profil ženy👍. Tak už chápem tu sliepku. Prajem veľa šťastia v manželstve 🤭🤭🤭🤭
@zoro9836 nevzal si to z dobreho konca. U nas je to podobne ako u autorky az na to, ze my sme zobrati a ja aj on sme uz nieco mali pred manzelstvom. Ale vies v com je rozdiel oproti autorkinmu chlapovi? Napriek tomu ze moj muz zaraba 20 krat viac nez ja, vzdy boli jeho zarobene peniaze nase, nie len jeho. Ja som bola s detmi dllho doma, obe rizikove, obe narocne deti, ja som s nimi ked su chore, ja zabezpecujem cely chod domacnosti a popritom som vzdy mala nejaku mensiu robotu pomimo plus podnikam. Keby som nevychovala deti, mozno zarobim to co on. Ale deti sme mali, mame, a tak moja kariera sla bokom a vsetko sa prisposobovalo jeho praci. Takze ja si osobne myslim, ze by mal mat tolko chochmesu a aspon polovicu jedneho bytu napisat aj na nu a predovsetkym si ju vziat. A netvarit sa urazene ze je tehotna, lebo on pri tom oplodneni bol taktiez.
A take nieco ako ze pol roka do jasli isteze 😁. Pre to dieta tam niekto musi chodit, ked je chore niekto s nim musi byt doma. Jednoducho okolo deti maju oooovela viac prace a tiez okolo somacnosti zeny nez muzi. Ani v jedinej domacnosti ktoru poznam, nie su ulohy okolo deti a domacnoati rozdelene rovnako. Su muzi ze nieco doma urobia, niektori menej a niektori viac. Ale vacsinou je to vsetko na zenach. Nepoznam ziadneho chlapa co by sa staral ci ma dieta vaetko do skoly, od vybavenia, potrieb, oblecenia, atd atd. Vacsinou s tvojimi nazormi suhlasim. Ale tu si trafil vedla 😊. Zena ktora za tychto podmienok muzovi porodi dieta a este aj druhe na ceste a bez svadby a nic od neho doteraz nechcela, istotne nie je zlatokopka
@bluesmile175 😂tebe len sliepky a kurnik behá po rozume stále mám pocit 😂 pouvazuj o založení farmy 🐣
@bluesmile175 tak si ich užívaj aj s tvojimi názormi. Teba by rozumná žena mala obísť zďaleka. Tebe len tá sliepka pristane.🤭🤣🤣🤣
@bluesmile175 ja sa nebojim👍👍👍👍🤣🤣🤣mňa len bavíš. Ešte že je ten modrý koník😉
Podľa, mňa, ak nie ste zobrati, necháva si zadné dvierka otvorené pre istotu. Alebo je lakomec
@bluesmile175 tie sliepky v kurníku si aspoň vedia správne určiť pohlavie pri zakladaní profilu v slepacinci... Ci sa cítiš byť rovnako sliepkou? V poriadku no, Slnko svieti na všetkých, tvoje priznanie akceptujeme aj bez toho nadrapovania sa... 😉

@sasa1310 nuž tak potom sa ospravedlňujem za toho egoistu ak to tak pobúrilo. Nechala som sa uniesť. No stojím si za svojim čo som napísala.😉poniektorí chlapi su proste taký a ženy tiež. Už je len na každom ako sa s tým vysporiada a zariadi sa.