Muz má znova milenku
Kedze som na momentalnu situaciu sama, bola by som rada keby ste sa tie, ktore uz nieci podobnym presli k tomuto vyjadrili.... Vydata som uz 18 rokov, 2 deti (11 r.,4 r.) a zistila som, ze muz ma znova milenku - klasika. Lenze. Ked som to zistila prvy krat, malo prve dieta 2 roky. Jeho vztah trval od jeho narodenia, takze dva roky. Zil u nej, boli na dovolenkach a podobne a ja som na to neprisla, aj ked nejake indicie boli, lenze on ich vzdy poprel a vyhovaral sa na pracu (sluzobky). Az kym som sa nahodou nedostala k jeho mailom. Klamal mi do oci, klamal aj milenke - vraj je rozvedeny a zije sam. Mne povedal ze to s nou ukoncil a zalezi mu na mne a dietati a chce aby sme boli spolu. Lenze vztah s nou napriek odhaleniu (ta jeho ma aj kontaktovala) trval este dalsi rok, co som zase nevedela. Vztah nakoniec ukoncil, lenze s kolegynou si skoro hned nato vytvoril novy taky sexyvztah - sex, kavicky, mozne nejake vylety, ale nie byvanie u nej, ani dovolenky. Tiez som na to prisla az po asi 2-3 rokoch ked uz to s nou viacmenej ukoncil. Medzitym sa nam narodilo druhe dieta a asi ked malo rok som znova nahodou objavila v pc to, co som nemala. Tento dalsi vztah trval tiez asi od narodenia druheho - takze rok. A zase.. vraj to uz ukoncil a je s nou iba kamarat, uz robi pre firmu jej rodiny len nejake veci a pod. Vcera som znova nahodou objavila, ze tomu nie je tak a vztah s nou trva uz 4 roky... Teraz: nemozem jednoducho od neho odist, ani pred tymi tromi rokmi som sa nemohla len tak zbalit a odist aj s detmi a mat od neho uz navzdy pokoj. Zadlzil seba aj mna takze mam exekutorom zablokovany ucet, byvame v prenajme, k rodicom nemozem ist a ani ich v ich veku uz nemozem stresovat. Som na nom financne zavisla a pokial ma nedostane z dlhov, tak sama s detmi nemam sancu. Muz je majster manipulacie - ani ta jeho sucasna netusi ze zijeme spolu a ma dve deti, vraj je rozvedeny. Ked som ho odhalila pred tromi rokmi, tak som mu povedala, ze ja nebudem o neho bojovat so ziadnou a ked chce nech si ide, ale nech ma financne zabezpeci. Lenze on nechce. Uz 11 rokov zije dvojaky zivot a vyhovuje mu to. Ja uz ale nevladzem - vcera som nadobro pochopila, ze on sa nikdy nezmeni. Ked to skonci s touto, pride dalsia. V poslednej dobe sa mu zacalo financne darit a konecne po dlhych rokoch si mozme dovolit normalne zit a nie prezivat. Takze ako dalej? Zatial nie je na tom tak ze by mi zabezpecil byt, ani neviem ci by tak vobec spravil. Tym, ze sa mu dari dost dobre a je jedinym zdrojom prijmu, tak aj rozhoduje len on o tom ako s minu peniaze. Musim povedat ze nam teraz dopraje a pokupi veci, da mi aj "vreckove", lenze chce vediet ako zhruba to miniem, on urcuje ake veci (oblecenie, domacnost) sa kupia. Proste riadi vsetok tok financii smerom von. Som na predlzenej RD lebo dieta sa nedostalo do skolky, a keby som isla do prace, tym ze mam blok na ucte, tak po zaplateni sukromnej skolky by som bola viac v minuse lebo z vyplaty by som dostala len zivotne ninimum. Ja neviem ako dalej. Uz tri roky nam slubuje ze sa prestahujeme do Prahy - chodi tam pracovat. Lenze o tom co robi v Prahe mi nic nepovie. Vcera nahodou som zistila, ze on v tej Prahe isty cas zil s tou milenkou, preto tam nemohol nastahovat aj nas. Ja nechapem preco nas takto namotava na veci, ktore vobec nemysli vazne. Je taky aky je - neriesim uz. Ale co dalej? Pokial ma on nevyhodi alebo neodstavi od jeho prijmu sama odist nemozem, takze musim zostat s nim. Chcem mu povedat, ze som ho odhalila a ze sa chcem s nim rozumne bud rozviest alebo odlucit za nejakych prijatelnych podmienok a jeho financnou podporou pre zaciatok - s tym ale on suhlasit asi nebude. On rodinu chce mat. Ale mna uz nema rad, nevazi si ma, niekedy sa sprava ku mne vvulgarne (prevdepodbne ked sa pohada s nou) tak neviem preco. On jednoducho neriesi buducnost, vobec. Zije iba tym co je teraz a jemu to tak vyhovuje. Alebo len a len v zaujme zachovania rodiny pre deti to mam nechat tak. Chcem urcite zavolat tej jeho a uviest ju do obrazu, aby vedela ze on je iny ako sa tvari.
@oli18 ohľadom tej hlupane treba dobre čítať ako to píšem.....samozrejme nikdy nehovor nikdy,ale my s neverou nemáme problém ani po 23r. manželstve,môj manžel vie,že nikdy neveru neodpustím a bol by okamžitý to koniec....a celý život to mám "zariadené" tak,že nie som bez financií a zázemia ľudí a teda by som zvládla aj ako píšeš bezvýchodiskovú situáciu...ale moja osoba tu nemá problém a myslím si,že niekedy treba použiť aj silnejšie slová,aby sa autorka zobudila a začala konať vo vlastnom záujme a v záujme detí....
zeny nam.... sa to lahko povie lahko pise......ta zena ho musi lubyt ....alebo ma z niecoho strach....nieco tam musi sediet ze preco ho tam drzi u seba.....neotcudzujem ale ja by som uz takemu nedala nic nie len ze sex...este to by chybalo ku stastiu no iny mame nazor...a ta zena musi mat nejake dvovody ze stale vie otpustat.....
@anastacia321 nepochopím,čo sa na takom píííp dá ľúbiť a aké by to mohli byť dôvody...a zaujímavé,autorka založila tému a zmizla....
@anastacia321 lubit - i! a neotcudujes, preboha... hahaha
@janinah jajajajaj autorka nezmizla este je tuuuuuuu.......mi to nevieme ze ake dvovody mozno ze aj strach ma ta zena...musi mat dvovody na to ze nadalej je s manzelom...no ja by som nedala sancu ani jednu....moj nazor...
@jani_uk co pre boha ??????zije snim uz dlhsi cas roky tak musi mat nejake dvovody ze je snimmmmm .....no ja myslim si to ze ma strach ta zena ak nelubi....
keby bol aspoň finančne zabezpečený kurnik, ale 18 rokov manželia a bývať v podnájme a spomenie si na mňa len vtedy, kedy ostatné hárajú???? Bože 😀
@sasa1310 ☹
@zlata2 hm, to si teda pomohla. 18 rokov prežitých, mladosť v prdeli. S 2 deťmi sa ťažšie začína. A áno ona je tam kde ostatní v 20 rokoch, tak ona je na ich úrovni. Po 18 rokoch manželstva bude rada, že sa vráti do svojej detskej izbičky ku rodičom s 2 deťmi. Na toto čakala.
Mohla mať už 10 rokov pokoj, možno nového chlapa (ktorý by si ju vážil a miloval) vlastné bývanie....čo dodať. Každý si je strojcom svojho šťastia
@sasa1310 ja napriklad zijem s manzelom 23 rokov a keby som bola na tvojom mieste alebo ze by sa mi to stalo tak ho necham aj keby som nemala kde ist s detmi...deti by nemaly tak vyrastat ze manzel je neverny a ti stale ze by si bola snim...ked budu ti deti velke tak sa dozvedia a ked budes nadalej s nim zit tak sa budu na teba hnevat zapametaj si deti rastu a pametaju si vsetko aj ked uz od malicka
tvoja hlupost ze si s takym clovekom roky bola, vedela co je zac a neriesila to. JA sa musim z toho konika odhlasit lebo ja nemam slov co su tu za zeny.........proste sa uz nedokazem vyjadrovat k nejakym temam, neda sa to. Neviem ci si tu vymyslaju pribehy alebo su fakt tak blbe zeny..........fakt neviem
kto vie ze ako pise sa tu ci naozaj alebo nezmysli to neviem ale ta zena ma to taske aj ked vedela ze co sa deje v jej rodine ...ja ju chapem ale v tom nechapem ze naco uz zit s takym muzom co podvadza naco ...ved je mlada a ma aj ona sance ...aj ked ma deti tak naco je jej taky muz co podvadza len v tom nechapem inac v inych okolnostiach chapem
@p3tra11 99% žien vie s kým žije. AJ táto vedela a dovolila to. Tu nejde o neveru ako takú. Tu ide o žitie dvojakého života a riadne povoleného od manželky....
takže tu nepíš také, že koľké majú toto doma....lebo som 100% presvedčená, že toto je unikát 😀
a myslím tým teraz obidvoch. V podstate oni sa našli a jeden druhému vyhovuje 😀
@misy01 nebudem citat komentare, len ti poradim jedno: pohladaj doma vsetky papiere ohladom vasich dlhov a chod za pravnikom. Existuju aj bezplatne pravnicke poradne...tam by ti mohli objasnit ake mas moznosti, ci si naozaj povinna zaplatit tie dlhy, ci sa neda napriklad dohodnut na splatkovych kalendaroch, ktore by si vladala platit a tak...na tvojom mieste by som zacala tymto a urcite by som sa snazila ist pracovat cim skor a mat nejaky svoj prijem a nebyt zavisla na svojom muzovi...jemu by som zatial nehovorila nic, aby ti tvoje plany nemohol prekazit. Nevolala by som ani tej jeho frajerke zatial...proste teraz musis riesit seba a deti a to ako sa z toho vysekat. Urcite ale nemysli na to, ze by si s nim ostala. Mas pravo mat normalny zivot v ktorom ta nikto neponizuje a nema ako handru...mozno by bolo fajn vyhladat aj psycholigicku nech ti doda trosku sebavedomia. Drzim palce!
@misy01 on nezije dvojaky zivot 11 rokov, on ho zije odjakziva...
ako sa k tebe sprava po ludskej stranke? mas pocit, tak ako po financnej, ze aj po citovej stranke kontroluje tvoje prezivanie? akoby zareagoval na teoretickeho milenca napriklad? ma tendencie drzat ta od ludi, alebo nieco podobne? ak ti este toho ,,dost dovoli,, a sprava sa relativne dobre, k tebe aj k detom, vydrz,-nechod s kartami von...
najhlavnejsie: NEHOVOR MU NIC, VOBEC NIC O TOM, ZE SI HO ODHALILA, V COMKOLVEK, MUSIS SA OvLADAT, IDE O TAKTIKU. EMOCIE DO TOHO TERAZ NETAHAJ, PREHRALA BY SI NA PLNEJ CIARE. on nema vztah, on ma hru. vztah si si myslela, ze mas ty. nic nehovor. vyckaj chvilu. rozmyslaj. teraz ma nenapada nic konkretne, ale hlavne je, nic mu nehovorit. nechaj ho tak zatial. porozmyslam, prezila som to, ale mala som to lahsie, mala som rodicov... je to cista kalkulacka, len mu urobis plus ked vyjdes von s infom ktore vies. on potrebuje vediet co a kolko toho ty vies, s tym dokaze pracovat a pretocit to, bravurne... pre nho je najtazsie byt neinformovany, nevedomy, mas tak velky naskok..
ked to necha tak stale to bude robyt podvadzat a deti rastu.......A CO KED SA RAS STANE ZE DETI KED BUDU VELKE A BY ZE UVYDELI OTCA S INOU ...tak potom co bude?????hmmmmmm...na to sa nemysli????
ani ja tak je uz tasko zit s takym muzom alebo ze lubit...no ale ona vie ze ako chce s tym zivotom urobyt ona vie ...aj ked tu uz vela sa daly rady
Si na nom financne zavisla?Nuz a co tak zit ako iny ludia zdvihnut zadok a ist makat?plus budes po rozvode na kazde z deti dostavat vyzivne.z toho nevyzijes?no neviem ale toto je chore.on,vas zivot aj tvoj pristup.ocividne ti je po voli ze ta zivi.
naopak, nema to tak nechat, ale musi vediet akym sposobom sa vymanit, ukoncit... manipulator je tazky orech...
@p3tra11 ano, je to hrozne, ona pise, ze 11 rokov... ja si to neviem predstavit... mne to trvalo rok, kym prisiel momet v ktorom som stala zoci-voci holej pravde, samozrejme s nejakymi tusakmi predtym.. v okamihu som to ukoncila..tie zeny co ziju v takych vztahoch roky, desatrocia, bud nevedia nic, alebo nevedia ako, alebo uz ani ako nemaju, ale vzdy sa to da, len pri tychto typoch je to trocha tazsie, cim dlhsie to trva tym je to tazsie, po kazdej stranke..vidis, jedenast rokov a uz ju zadlzil brutalne, zruinoval, citovo... toto iste by cakalo mna...
@anastacia321 na to sa bude mysliet potom ked uz bude ona s detmi v bezpeci. Treba rozmyslat, predtym ako nieco podniknes, ide o buducnost ich deti, ide o sposob ako odist aby on im v tom nezabranil...milenke sa to da oznamit aj potom, ked uz budu v suchu...
@janinah nevieme co k nemu citi, nepise..ak ho lubi, je to brut, puto, take zvlastne silne puto, nieco ako stock. syndrom, to uz je ale na psychologa a dlhu trat, alebo potom ho uz ani nema rada, len chce vyriesit tie dlhy, to je inac tiez v dobrej riti, a vypalit od neho, co najlepsie a najrozomunejsie sa zariadit, zrejme by robil problemy... ja neviem ako to je, ze ak ma bloknuty ucet ci keby sa zamestnala by jej nato siahli, alebo ako... alebo cez vyzivne, neviem.... asi to chcela vediet od nas, ako z toho celeho von..bohvie.
@marionmarion ano ked budu v bespeci tak sa to da ale ako maju byt v bespeci ked ta zena neroby stim nic a zije stale nadalej tak ze vie ze jej muz je neverny ako sa to da????neviem pocopit ja by som nevedela mlcat a to uz dlhsi cas no viesco ta zena musi byt velmi sylna a trpezliva na to ze co sa deje u nej ....no je to taske ...rozhodnutie pre tu zenu taske
@anastacia321 tym ze sem napisala asi to chce aj riesit...nemyslim ze je silna, prave naopak, potrebuje dodat silu a podporu, aby sa odvazila konat...ved kolko zien zije s tyranom, manipulatorom, ozranom a podobne len prezto ze ich ten vztah uz tak zblbol a oslabil, uplne ich ubil a znicil poslende kusky sebaucty, ze uz ani neveria v to ze to dokazu zmenit...drzme jej palce aby to dokazala

@misy01 a ty si ho odhalila mu chceš povedať? Veď on dobre vie, že mu to dovolíš a prepáčiš. Že to teplé miestečko má u teba vždy, nech sa stane čokoľvek. Si na ňom finančne aj psychicky a asi aj fyzicky závislá a preto si dovolí to, čo si dovolí. Vie veľmi dobre, že aj keď sa to teraz dozvieš, že odpustíš lebo nemáš kam ísť. Utekaj k rodičom k súrodencovi, k svokre to je jedno na nejaký čas....len už nebuď na ňom závislá...