icon

Muž mi kúpil neoriginálnu vec a ja neoriginály nenosím

24. dec 2021

Ahojte, mozno si len chcem vyliat srdce, event. precitat vas nazor. Ohladom darcekov pre dospelych sme boli dohodnuti vopred na veciach, ktore som zabezpecila, iste prekvapko pre muza som takisto kupila. Rozkol , ked to tak pejorativne mozem nazvat nastal v tom, ze mi kupil istu fakeovu vec. Ja vo vseobecnosti faky nenosim. Som mu povedala, ze to nosit nebudem, ze dobre vie, ze take veci nenosim, som proti tomu. On sa nastval a povedal mi, ze nabuduce mne na Vianoce len nasr… Po 10 rokoch manzelstva toto pocut na stedry vecer, no dost ma to zabolelo. Ja som vobec nic nechcela, nic som neocakavala, pretoze sme si dopredu veci dohodli, ved aj tak je to o darcekoch pre deti. Ale tak som za úprimnosť vo vzťahu, tak som to povedalala on mne na to, ze kazda normalna zena by to mala v skrini a po roku by povedala, ze to nebude nosit a nie hned v ten den. Viem, ide o sprostost, ine veci su podstatne, len mna zarazila ta veta- ze nabuduce mi len nasr…, a jednak to, ze ci vobec ma pozna, s kym zije, ze vlastne vobec nepocuva, co mu clovek vravi… Prepacte, nechcem rusit vianocnu atmosferu, len som si asi chcela vyliat emocie… Prepacte este za absenciu diskritiky, pisem na rychlo z mobilu

ivanka12311
25. dec 2021

@mircalla ja nedostávam erotické pomôcky 🙃😃a väčšinou keď niečo dostanem a nepáči sa mi poďakujem ak je to oblečenie zoderiem po dome neriešim

mircalla
25. dec 2021

@mandala77 Ja neviem, co si ma vobec dovolujes spominat - stalker. Najdi si inu obet. Robis to uz fakt uplne okato.

mircalla
25. dec 2021

@katkami123 Pre Mandala77 urcite som, takisto aj ona pre mna. Ale myslim, ze ta do toho nic nie je. Tvoj malomestiacka ubohostz kazdeho prispevku len krici. Uz len na tom sa bavim, ze ozaj horis zvedavostou, co to vobec dostala a vyzvedas. No mne to je uplne jedno.

katkami123
25. dec 2021

@karolinakr
Ok, ja som myslela, ze to bol darček, ktorý si sama zaziadala a bolo to nad jeho pomery. Autorka napísala, ze to bolo niečo navyše. Tu zlatokopku beriem späť tým pádom. Čo však nechápem, co ju viedlo k tomu muza na Vianoce ponížiť, keď to bolo niečo navyše a mala potrebu sa k tomu vyjadrit. Nevhodne z jej strany.

kuko55
25. dec 2021

Ja by som to predala na MK a za € si kupila co len chcem🎁🎁🎁.....mozno dolozila a kupila to iste len original...hoci🤪🤪🤪ale klast nejake presvedcenie z kupy veci kde predajcovi ci ne/originalu ide o prachy nad uctu k bliznemu, otcovi svojich deti hmmmm😦😦....to by chcelo ospravedlnenie, tiez niekedy vybuchnem pri malichernosti....ale toto si si zle nacasovala....tu je uz jedina cesta:povedat PREPAC

mandala77
25. dec 2021

@mircalla vieš čo je u Teba zaujímavé? Ja som Ťa neoznačila, viem, že u Teba to nemá zmysel, ale zareagovala si, lebo som reagovala na Tvoj blud o udržateľnej móde.

Si sa nikam za ten čas nepohla, čo sme spolu nemali tú "česť". Si veľmi predvídateľná.

Verím, že sa udržíš a ak nie, tak aspoň si mienku o Tebe mierne upravím.

katkami123
25. dec 2021

@mircalla
Kde je to ospravedlnenie pre kumululu? Nie, ty si radšej vytvoris ešte nových nepriateľov.

mircalla
25. dec 2021

@mandala77 Robis to zakazdym. Prides do diskusie. Priamo ma sice neoznacis, ale spomenies ma tam v diskusii s niekym inym, ze na mna skoda stracat cas. Urobila si to x krat predtym a aj teraz. Pokial mas na to iny vyraz ako stalker, no nech sa paci. Je mi uplne jedno, co si o o mne myslis, staci ked ma prestanes obtazovat. Stalker. Ja ta ignorujem, vacsinou ta ignorujem aj to tychto komentoch, ale tak hadam stacilo. Uz to je dost okate.

slovakboy
25. dec 2021

Stále mi nie je jasne o aký darček ide. Alebo aspoň značku. Možno aj tieto tajnostili spustili takúto diskusiu. Kdesi na začiatku si potvrdila jednou vetičkou, že áno Gucci.Tak sa toho všetky chytili. Potom si to poprela. Tak možno by si to mala znovu pekne vysvetliť aby sme si tu nerobili domnienky. Priznám sa že som nevládal všetko citat ale tvoje príspevky som sa snažil prejsť očami všetky.

mandala77
25. dec 2021

@mircalla 1. do diskusie som prispela pred Tebou, už včera o 22:08 (takže to môžem brať, že Ty prenasleduješ mňa, keďže si do diskusie prispela neskôr). 2. neoznačila som Ťa (ale nemohla som si odpustiť sa nevyjadriť k bludu z Tvojej strany o udržateľnej móde) a dohodli sme sa v minulosti, že sa označovať nebudeme. 3. si paranoidná 4. zákernou si zostala

ghostsgirl
25. dec 2021

Mna by takyto darcek od manzela tiez urazil. Fake. Neviem, ale podla mojich vedomosti sa to ani v beznom obchode zohnat neda...bud cez nejakych priekupnikov alebo na Mileticke a podobnych ,,trhoch,,. Takze mi to pride mega divne, ak takto vyslovene nezvyknete nakupovat. Ak by mi dala taky darcek znama, podakujem a za najblizsim rohom vyhodim, lebo toto by ma hanba fackovala aj niekomu posunut, poviem si, ze ok, netrafila sa, nevadi, nebudem ju za to lyncovat. Ale nech sa na mna nikto nehneva vlastny manzel ma po 10 rokoch ma poznat a tomu by som veru svoje povedala. A neurazil by ma vyslovene darcek, ale skor to, ze ma nepozna, alebo si s tym nedal namahu a ani nerozmyslal co ma potesi. Lebo taketo nasilu darceky, to fakt radsej ziadne. A muzovi normalne poviem, nie utocne, ale poviem pravdu a nebudem sa tvarit happy, ked nie som. To je akoby ste greenpeace aktivistovi darovali kozuch alebo vegetarianovi pripravili romanticku veceru - maso. Sorry, ale ak daneho cloveka poznate (co by veru po 10 rokoch manzelstva mal svoju zenu poznat), tak taketo nieco mi pride normalne ako provokacia alebo totalny nezaujem. A jeho reakcia uplne sedlacka a veru nastvala by ma riadne aj mimo stedreho dna.

marca12
25. dec 2021

@cecilia29 a ja zase podla svojho,ze si s tym ziadnu tazku hlavu nerobi 🤣

ghostsgirl
25. dec 2021

@slovakboy ja som to pochopila tak, ze ona dostala nieco co pripominalo Gucci (teda dostala fake gucci), pricom ona Gucci nenosi, resp. ani take znacky v tejto cenovej relacii vobec nema...

katkami123
25. dec 2021

@slovakboy
Tak v prvom rade jej muž chcel urobiť určite radost a nebolo jeho cieľom manželku nejak na Vianoce ponížiť. A tiež som čítala, ze autorka sa vyjadrila, ze to bol gucci. Potom si začala odporovať. Celé cudne.

gazpalm
25. dec 2021

Ano ,ak by mi chlap kupil gucci fake vec ,tak mu tiez okamzite poviem ,ze to nosit nebudem a asi by ma aj rozosmial ,ved predsa musi vediet ,ze to neuznavas

sima338
25. dec 2021

Jáj, úprimne, ja ťa aj chápem. Ako mladá baba som mala frajera a jemu sa už vtedy finančne dosť darilo ( teda ja som mala take pocit ) a prišli Vianoce a darčeky. Ja som sa z brigád snažila odložiť si peniaze, aby som mu tiež mohla vybrať niečo drahšie, lebo veď som si naivne myslela, že aj on mne kúpi...Vtedy strašne fičal LV, hlavne tie šály ich ikoniké. A vieš čo som dostala? najobyčajnejší šál s čiapkou, k tomu knižku poézie a župan. Všetko z bežných pomerne lacných obchodov. No nepotešilo, bola som nevďacnica, ale život išiel ďalej...Poďakovala som sa a okrem knižky poézie som nič z toho nevyužila a po rokoch našla len prachom zapadnuté. A ako on vedel, že som chcela šál LV...ach :D

autor
25. dec 2021

@ghostsgirl bol to gucci fake, je to tam jasne napisane

autor
25. dec 2021

@gazpalm tak vidis , ale nemyslela som si, že to bude z toho taky pruser 🙂

karolinakr
25. dec 2021

No ale autorka, jedna vec sa ti podarila, rozprudiť diskusiu na 11 stran, to sa malokomu podari, vzbudiť vášne, tak to ber pozitivne aspoň z tejto strany, väčšinou je na 2 strany diskusia..čiže stojíš ľudom za to, aby ťa podrypli

autor
25. dec 2021

@slovakboy ja somnic nepoprela, bolo to oblečenie zn. "Gucci" ja ziadne veci od tejto znacky nemam, mozno to sa zkle pochopilo. Ja som zalozila diskusiu s nazvom Darček, ale admin to premenoval tak ako premenoval- ze kupil neoriginal a ja neoriginaly nenosim. Ano nosim iné veci, ale tieto urcite nie, Mna to zarazilo, ze po 10 rokoch, kedy sa pozname, ja sa tym vobec netajim, ze tieto veci nepodporujem, nenosim a on mi to kupil A ked som mu slusne povedala, ze nosit to nebudem, ved vies, tak mi na to povedal, ze nabuduce mi nasr... Pritom veci sme si kupili iné. Ono to tu vobec nebolo zalozené so zmyslom na meterialnu stranku veci, mna zarazilo to, preci to vobec kupil, ked vie, ze tym opovrhujem a potom ten jeho vyrok ale ako som povedala, asi som precitlivena, nie som zvyknutza takto reagovat. Takm mozes mi na to napisat nazor z muzskeho pohladu, lebo tu som sa uz o sebe dozvedela, ze som zlatokopka, nevdacna truba, rozmaznane decko.... Takze zaujima ma muzsky pohlad

autor
25. dec 2021

@sima338 Ale mne neslo v tejto debate o financnu stranku veci, lepsie by bolo mi dat knihu, ale preco fake, tomu nerozumie, ked to nemam rada, ale tak mozno myslel, ze je original? neviem, su aj personal shoppingy teraz, neviem, uz to neriesim, ale proste tu ta debata sa zvrtla ale ze uplne iným smerom

mircalla
25. dec 2021

@mandala77 S tym rozdielom, ze ty to robis zakazdym.....Niekde by the way vzdy spomenies - tak tuto neberte vazne. Ja ta dlhe roky ignorujem. NIKDE a NIKDY na teba od istej doby nereagujem, ale uz sa opakujes, tak musim. Pis mi este daco o zakernosti. A este raz budem o tebe pocut, nahlasim ta. Uz som povedala, najdi si inu obet. Obe vieme, co je vo veci.

foxyfox
25. dec 2021

Ja ti rozumiem. Môj mi pravidelne kupuje veci o ktoré absolútne nemám záujem, ktoré vôbec nesedia môjmu vkusu atď. A ešte aj drahé. Radšej keby tie peniaze ušetril na plienky a mlieko. Naopak ja sa radšej opýtam a kúpim mu niečo čo využije alebo sa z toho poteší, aj keď to nie je prekvapenie. A fake tiež neznášam. Ani na gucci a lv si nepotrpim ale fake si neobleciem

autor
25. dec 2021

@mircalla mna zaraza 1 fakt, je to povacsine zenské forum, kde chodia zrejme vacsinou matky, ev. potencionálne matky, ale tolko zloby , to som fakt necakala, a to este tu mame Vianocné sviatky, ako fakt klobuk dolu pred niektorymi tu. To nemyslim teba, to len na margo zopar tu diskutujucich , tu na Slovensku nikdy nebude dobre, nech kazdy zacne sam od seba, potom sa tu bude lakšie a lepsie zit

mandala77
25. dec 2021

@mircalla ja som Teba už.

aandrea9
25. dec 2021

Úprimnosť je jedna vec ale trocha taktu práve na vianoce by ta asi nezabilo. Tvoja reakcia bola netaktná a akcia vyvoláva reakciu. Namiesto založenia témy si sa mala manžela spýtať, prečo kúpil co kúpil ak ta pozná 10 rokov.

autor
25. dec 2021

@karolinakr presne si to vystihla, tu fakt niektori si pridu vybit zlost, vyventilovat napatie asi z domu. Som tu prvý a posledný krát, najoprv sa nakladalo, co som si zalozila anonymnu diskusiu, ako key bod nickom !abcd( to nebolo anonymne 🙂 A presne namiesto slusneho nazoru, rady- ale zasa bolo ich tu aj plono takych, za kt. dakujem- len rypať, ponižovať, ale to svedči o tých ludoch. Ale zaražujúce, že v čase sviatkov tolko negativej energie, to je na zamyslenie.

autor
25. dec 2021

@kuko55 tak ja som to tak nepocitovala, zeby som nieco strasne povedala, nevnimala som to tak, nebolo to ani ponizujuce, kedze som predtym podakovala, len som sa prosto vyjadrila, ze to nenosim, tak ja som to az tak zle nevnimala, zeby som ho nejako zhodila. Potom je tu aj druhá moznost: a on sa nemohol tiez citit trapne a ubohoo, ze po 10 rokoch manželstva a 15 rokoch vztahu(vratane manzeltsva) ma nepozná ?

autor
25. dec 2021

@aandrea9 jasne ze som sa ho to spytala, povedal mi, ze jemu sa to pacilo. Diskusiu som zalozila, lebo ma zaujimal nazor inych

sashabb
25. dec 2021

Ja normálne žasnem ako poniektoré nevedia čítať, domýšlajú a vymýšlajú si veci 😨 ale tak čo iné sa dalo čakať, keď polovica z dotyčných si kupuje veci pod strom sama a druhá polovica by bola rada aj za ten fejk 🤐