Muž mi kúpil neoriginálnu vec a ja neoriginály nenosím
Ahojte, mozno si len chcem vyliat srdce, event. precitat vas nazor. Ohladom darcekov pre dospelych sme boli dohodnuti vopred na veciach, ktore som zabezpecila, iste prekvapko pre muza som takisto kupila. Rozkol , ked to tak pejorativne mozem nazvat nastal v tom, ze mi kupil istu fakeovu vec. Ja vo vseobecnosti faky nenosim. Som mu povedala, ze to nosit nebudem, ze dobre vie, ze take veci nenosim, som proti tomu. On sa nastval a povedal mi, ze nabuduce mne na Vianoce len nasr… Po 10 rokoch manzelstva toto pocut na stedry vecer, no dost ma to zabolelo. Ja som vobec nic nechcela, nic som neocakavala, pretoze sme si dopredu veci dohodli, ved aj tak je to o darcekoch pre deti. Ale tak som za úprimnosť vo vzťahu, tak som to povedalala on mne na to, ze kazda normalna zena by to mala v skrini a po roku by povedala, ze to nebude nosit a nie hned v ten den. Viem, ide o sprostost, ine veci su podstatne, len mna zarazila ta veta- ze nabuduce mi len nasr…, a jednak to, ze ci vobec ma pozna, s kym zije, ze vlastne vobec nepocuva, co mu clovek vravi… Prepacte, nechcem rusit vianocnu atmosferu, len som si asi chcela vyliat emocie… Prepacte este za absenciu diskritiky, pisem na rychlo z mobilu
nechce sa mi to citat cele... otazka je ci chudak on aj vedel ze je to fake...
Napriklad u nas v meste evidujem dva obchody ktore legalne predavaju fake veci... ja to viem... ale moj muz by to nerozoznal... A ked som sa raz v tom obchode zahrala zo zvedavosti na blbu ze ako to ze mate veci tak lacno.. tak mi vysvetloval ze to su original veci za ktore bola zaplatena zaloha ale nakoniec neboli vyzdvihnute a tym ze starsia kolekcia a bla bla bla.... a verim ze par ludi a hlavne chlapov na toto skoci kedze v mode a tak sa nevyznaju...
Mala si mu hneď jednu streliť, toľká drzosť..nehorázne.
#firstworldproblem
Aj snaha sa cení. Prečo si kaziť vianoce. Po čase niekomu predáte a kúpite si miesto toho niečo iné. A muž nemusí ani vedieť.
@miadi fake Fendi
@miadi no tak cely čas počas tejto diskusie mam Samanthinu fake kabelku pred očami 🙂
@miadi mimochodom, ked už sme u Sex ve meste, nevieš, kde sa da pozrieť 3 seria okrem platenych kanalov? asi nikde, či?
Aj tá časť s ukradnutými botami bola parádna, tam sa herci predviedli fakt, dobrá podívaná
Ale ti nalozili 🤦♀️. Je to nanajvys zvlastne, ze ti taky shit kupi, aj ked vie, ze to nenosis. Ale neviem sa naozaj vcitit do situacie, kedze my mame s muzom uplne rovnaky vkus. A pokial je naozaj pravda, ze si mu to nepovedala pod stromcekom, ale trochu neskor, tak to bola podla mna z tvojej strany spravna reakcia 🤷♀️. Mimochodom pre ostatnych rypalov, high fashion znacky sa nesiju v Azii. Napr. Gucci je made in italy 😉. Vlastne takmer vsetko.
@karolinakr HBO + zatial alebo piratske stranky Mozno sleduj serialy cz ak to este existuje ale Neviem ...no odporucam Harlem ( vraj and just like that Neni moc dobre ) Harlem tusim na Amazon video som kukla mà to podobny feeling len cierna verzia. A menej sexu... jo the Great odporucam parodia historicka Dakoty F mladsia sestra v hlavnej ulohe.
“ , ale nedomyslaju, ake to moze mat dosledky...Nech si nikto nemysli, ze na internete si moze vypisovať, čo chce, že pocitac znesie vela, to zdaleka nie”
- no ja sa tvojmu mužovi už fakt nečudujem. Teda čudujem, žena s takou povahou, amen, tma 🤦🏽♀️
- to koľko trestných oznámení podáš? Na každú, ktorá ti nesúhlasila s tvojim názorom? Ty si fakt 5-rocne ofucane decko. A čekni kľudne aj moju IP-čku 😀
@zuz0110 teraz ani pri tých značkových neviete či to vôbec orig. značka je. Spomínam si na ten prípad v Bratislave roky dozadu. Najluxus kabelky značkové, kde len celebritky nakupovali, vysoké tisícové ceny. A nakoniec sa zistilo ,že roky predávali fejky. Bola to dosť veľká aféra. A talianom sa tiež nedá veriť. Tiež nejaké známe drahé orig. topánky predávali za veľa peňazí a zistilo sa ,že to boli fejky. Bolo o tom dosť písané.
sorry moja, ale uplne ho chapem :D niektorii ludia su strasne rozmaznani
Alebo mám lepší napad, milá autorka, zaloz o tomto ďalšiu diskusiu, staci tak na 8 strán max. Diki 😉
@katkami123 Ty si fakt neskutocna malomestiacka. Predstavujem daku hru od Tajovskeho, v nej taka uskriekana dedinska klebetna teta v satke a uplne mi to na teba sedi. Zmysel pre teatralnost ako amen, tma sedi tiez. Stale sa tu nejakym muzom cudujes. Vsak sa necuduj, ty si nimi nezijes. Mozno si hovoria mnohi to iste o tebe.
@katkami123 ty si zrejme žiadny darček nedostala a preto si taká jedovatá hm? Už sa prosím viac nestrápňuj.
@scorpionflower1 Myslim si, ze po tomto lynci uz pisat nebude. Nehorazne, co si dovolila. Inak neviem, ci ty urcujes, kto ma co pisat a ci vobec, zrejme mas tiez pocit urcitej nadradenosti, kedze tu ludi komandujes, ci sem maju pisat. Tiez by som to tu neriesila, pre mna prkotina, ale co to vyvolalo kolko hejtov je podla mna ovela horsie ako tato tema
@mircalla hehe, ja som napisala, nech sem nepise, ak nechce citat kriticke komentare, nie nech sem nepise vôbec. To, ze cakala, ze ju tu niekto polutuje tiez svedci o vyske jej intelektu a EQ. Ja nemam vo zvyku sa nad niekoho vyvysovat, ale vypisovat tu este k tomu debiliny, ze jej ludia zavidia, preto ju kritizuju to je take typicke,...no dovi :D ludia, ktori zazili naozajstne problemy to povazuju za tragikomicke a ja to uplne chapem. Ked chces, kludne ju polutuj, ked sa ti jej problemy zdaju take ošemetne. Ja mam teda pochopenie pre rôzne veci, ale pre toto naozaj nie.
@viestta
😀😀😀 tie tvoje Komenty, toľko krát s vždy na nich nasmejem
@mircalla no commment, 100x som tu uz napisala, ze vec ukoncena a oni si furt idu svoje 🤦🏽♀️akoze … nerozumiem naco sa tu stale potrebuju vyjadrovat, a mimochodom precitala som si dnes sj ine diskusie a mena sa tam dost opakuju, takze fakt vytazene zenske, len na mobile a PC tu cele dni vysedavaju. Rypat nech si rypu do seberovnych, svojich blizkych. Diskusia znamena diskutovat a nie osocovat a ja za to nemozem, ze mnohe tu nemaju na darceky, tema bola ale ze uplne o inom, ale tie co to nepochopili, tak aj tak zbytocne im to tu 100x vysvetlovat
@viestta jasne to by nebolo doskusia, zeby so nerozdavsla tozumy, po 10 stranach sa opat vracat a mas nutkanie sa opatovne vyjadrovat, sle keby aspon k veci. Stale len aby si vynikala vtipom, zaloz si stand up, mrhas tu svojim talentom
@mircalla
😘😘😘 posielam ti veľa lásky, lebo ti v živote očividne veľmi chýba. A veľa srdiečok ❤️❤️❤️💓💗💖💘💝💞💕❣️❤️🩹❤️🔥
a teda nakoniec vedel ze je to fake? alebo sa nad tym nezamyslal, videl ze je to pekne a vobec mu nedotrklo ze je to fake?
@scorpionflower1 akoze neviem o ake lutovanie som mala zaujem? treba aj rozumiet, co citate…. Ja sa nevyvysujem nad nikoho, ale chudera urcite nie som, ale ano myslim si, ze mnohe zenske su zavistlive, zskomplexovane, preto sa aj tak prezentuju, vytovnane osoby nie. Nie som zvyknuta na jednanie s takymi ludmi, tsk ale asi sa nepohybujem v txch soravnych kruhoch 😂

Nabuduce nech ti teda len da cash v obalke alebo gift card a kupis si co chces popripade dolozis $ na nieco drahsie ak da menej. Ono aj tie faky mozu byt drahe. Si mi pripomemula sex and city raz sa Samantha ulakomila na fake kabelku uz Neviem aku znacku 🤪a potom na party si myslela ze playboy bunny jej ju ukradla 😂a Ta mala pravu 😆mna uplne vytocilo ked Carrie ukradli Manolo topanky na detskej party 🎉 ten pristup kamosky ze ju este sudila ze si dovoli vyhodit $600 na boty., ale uplne v poho to brala ze Niekto u nej doma bol okradnuty. Ja by som sa fest hanbila na jej mieste ze sa clovek u mna nemoze ani kludne vyzut. A to uz len tak zakecavam pre lepsi pocit 😃stastne a vesele !buduci rok to bude lepsie 😁