icon

Muž mi nie je ochotný napísať polovicu domu

3. júl 2023

Ahojte
Muž pred manželstvom nadobudol dom. Najskôr spravil fejslift domu. Keď som prišla robili sme spoločne vnútro - bol to holodom. Nestalo to pár korún. Sme manželia, dom robíme priebežne. Keď som napríklad po otcovi z dedičstva mala 5000e tiež išli sem a tak podobne. Proste mám tu naliatych veľa peňazí.
Navrhla som mužovi nech mi napíše polovicu už viac x s tým, že nemienim dotovať cudzí dom. Nechce. Dom nie je hotový. Stále sem treba dať zo 40k...
Mám chuť sa rozviesť, kúpiť si svoje...bojím sa,že sa za 20r zobudím a muž má len tak vyhodi. Som vlastne bezdomovec....ako by ste to riešili
Predstavujem si diskusiu BEZ INVEKTIV
Názory postrehy vase reálne skúsenosti

Strana
z11
liv1
5. júl 2023

@mandarinka555 vies, realne sa stazujes ako sa clovek bavi voci tebe, ale precitala si si po sebe svoju spravu? Aka si bola neprijemna a este napises “smiesnych” 5 tisic ako fakt? Fakt je to smiesne, ked niekto investuje svoje peniaze plus prerobi dom pocas manzelstva zo spolocnych penazi a napriek tomu nema na nic narok? Mne tu nie je nic na tom smiesne. Plus napises s istotou nejake pravne info. Lebo diskusia? To ozaj tu budeme ludom radit halabala lebo diskusia?

domkakvet
6. júl 2023

Ano nevies co sa moze stat za par rokov, moze ta len tak vyhodit a spoliehat sa na muza, ked sa kazdy druhy rozvedie nie je dobry napad, cize ziadne peniaze tam uz nedavaj.

theanak
12. júl 2023

Niečo mala, niečo ale vybavili po známostiach atd. a otec aj tak všade tvrdil, že všetko vybudoval úplne sám, z jeho peňazí atď….a pritom makala celá mamina rodina, väčšinou vybavovala všetko mama keďže pracovala ako nákupca a vedela zjednať ceny, mala kontakty…dala kopec peňazí z odstupného, od jej rodičov…bohužlal to nikoho nezaujímalo. Nakoniec to skončilo dohodou, mama získala smiešnu sumu, ale bohužiaľ, nemala čím podložiť, koľko peňazí a času vrazila do domu.

Strana
z11