icon

Muž mi povedal veľmi škaredo. Ako sa mám zachovať?

23. nov 2022

Ako sa mám zachovať ked mi muz dnes povedal veľmi škaredo... Poslal ma do p...

Potrebovala som niečo súrne, nepochopili sme sa a ja som sa mu potom v úvodzovkách ,,poďakovala za ochotu,, a on mi na to povedal nech sa strcim do p..

Normálne takto to napísal bez cenzúry. Stalo sa to prvý krát takáto reakcia.. neskôr som mu písala ze toto pokaslal, on ze som si to zaslúžila... Vôbec si neuvedomuje ze taketo vyjadrovanie je cez. Žiadna úcta?ani sa mi neospravedlnil,ani to nečakám..on je totiž este urazený na mna ze som na to nahnevaná.

Ako by ste teraz ďalej postupovali?

panelacikova
23. nov 2022

@stanulienkat tak aj u mňa by to bol malý klinček do rakvy alebo menšia kvapka na okraji pohára.... to je jasné. a dlho by som to predychávala. a dávala by som mu to patrične vyžrať zakaždým, kedy by bolo dobré obdobie 😀 napríklad super nálada, super sex, kopa lásky a milých slov.... a milo by som poznamenala: ale vieš, stále ma hrozne serie, že si ma vtedy poslal do ...... 😀 aby si to zaklincoval v hlave 😀 ale to ja som už stará raketa, keď som bola mladá, tiež som mala úplne iné názory a inak som prežívala rôzne situácie, než teraz.
@walteaa perfektne napísané.... úplný súhlas.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
majlo1234
23. nov 2022

Ja ti len pridam male povzbudenie, sme s muzom cez 10 rokov, vladne medzi nami v podstate vacsinova harmonia😃a pred par mesiacmi sa ma v zapale vasni spytal, ci som prijebana🤯 takto mi odpalil dekel, ostala som zhrozena a smutna, samozrejme sa mi neospravedlnil a tri dni sme sa nebavili(co je jeho styl- proste taka klasika, potlacat emocie, pasivna komunikacia, poznam to tymi rokmi). Potom som mu povedala, ze to potrebujem vyriesit. V skratke, brknla sim mu vtedy na velmi citlivu strunu, a nakolko taketo nadavky pouziva bezne, tak mu to skocilo na jazyk. Vysvetlila som mu, ze si to uz nikdy nezelam pocut na svoju osobu, on ma poprosil, aby som ho nestengrovala vtedy, ked si to uvedomim a normalne sme to teda uzavreli.
Treba sa s manzelom porozpravat v klude a vysvetlit si tu situaciu

srdeenko19
23. nov 2022

@sergejj to nemyslíš vážne 😅 tak ona je chorá, potrebovala postrážiť ich spoločné dieťa. Nie je ochotný, tak samozrejme, že mu napise, že ďakuje za ochotu ironicka a on ju pošle do pitche. A ešte si to zaslúžila? Ty si dobre mimo. Toto by môj skúsil raz.

walteaa
23. nov 2022

@mamula20 ja som tiez bola presvedcena 15 rokov, ze by si to ku mne nikdy nedovolil. Nikdy. Rovnako ako ty. Vzdy sa spraval ku mne pekne. Asi by som pisala to iste, co ty. A vidis, stalo sa. To je to, co sa ti snazim povedat. Nikdy nehovor nikdy.

srdeenko19
23. nov 2022

Nie, ty si to neprepiskla, ani náhodou. Takto reaguje na chorú manželku len bulo, ako sorry. Ja by som sa mu "nevtierala", nechala ho pekne si to vyzrat. Normálne hubu otváram pri niektorých komentoch, kde ti píšu, že nemala si provokovať a môžeš si za to sama. No mam dosť. 😂 Hnus.

selest
23. nov 2022

Jedna vec je povedat ironicku poznamku a ina pouzit vulgarizmy. Iste veci su cez a do vztahu by nemali patrit

sari24
23. nov 2022

Nie reakcia tvojho muža nie je ok, je prehnaná ale zase nič kvôli čomu by som šla podpisovať rozvodové papiere. Mne to príde ako nahromadenie nervov, stresu a prskli ste obaja. Ani tvoja reakcia nebola ok ale nebudem moralizovať lebo sama dobre viem aká dokážem byť keď už to vo mne vrie.
Nechaj ho chvíľu tak, neryp do toho. Nájdi si vhodnejšiu chvíľu keď obaja vychladnete a narovinu mu povedz čo ťa trápi.

autor
23. nov 2022

Ďakujem za rady a reakcie... Pan si prišiel domov úplne neskoro dnes, naschvál to robí vždy ked sa nejak pochytime, takže som to čakala.. na syna ako med a mňa ignoruje. Takže takto sa u nás riešia konflikty.

panelacikova
23. nov 2022

autorka, v tom prípade myslím, že je načase vyjsť s farbou von, že u vás to zrejme dlhodobo neklape. minimálne tá komunikácia.... lebo ak by šlo o "jednorázovku". tak by sa aj on snažil chovať normálne. ak ťa schválne ignoruje, niečo medzi vami nie je Ok

autor
23. nov 2022

@panelacikova to je jeho štýl, odjakživa,nehada sa.ostane ticho,so svojou pravdou ze on nič neurobil zle a ja som navine.. nikdy si neprizna chybu ani nepovie prepáč. Toto na nom neznášam a hlavne preto lebo Vždy je to takto v kritických situáciach...najma ak ma stres ,co ma aktuálne kvôli práci lego cosi rieši... proste on si to takto ventilujw na mne, ...a je mu úplne jedno ze som teraz chorá a nemám tú energiu tomu aktuálne čeliť. Úplne ma tym dnes zabil... Úplne sa mi hnusi pphlad naňho,,ked viem,ze je schopný takto ubližovať zámerne 😔

autor
23. nov 2022

A vôbec sa nespýtal ako mi je.. co doktor hovoril atd.

Protom vedel ze to je vážne,ked som už včera zacala horuckovat...
Zrejme som sa vydala za egoistu

aurora33
23. nov 2022

To musí byt veľmi nepríjemne taký okaty ignor. Plus ešte keď si chorá.

lucmirka124
23. nov 2022

Neviem ale neprehanas to uz? Vies preco poniektori chlapi cusia? Aby nevyvolavali este vacsi konflikt, hra sa so synom, daj si teply kupel, a liec sa,, neries ze pan cusi, je zduty, TY SAMA VIES CI SA MATE RADI, LUBITE?AKY VZTAH MATE? a je to len aktualna stresova situacia kt ako kazdy 3 chlap samozrejme nezvladol🤷‍♀️ alebo to ozaj fungujete takto dlhodobo

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
autor
23. nov 2022

@zoro9836 chlapi drzia spolu

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
autor
23. nov 2022

@lucmirka124 ale.hej je to stále fajn... Dokonca poslednu dobu sme krásne hravo riešili konflikty, no a dnes takto,ja som si 100% istá ze to je tym ze ma stres a plus sa boji aj skrz moju chorobu. Ale ocenila by som trošku empatie ... Bohužiaľ v.

autor
23. nov 2022

@zoro9836 ďakujem 🙂

sari24
23. nov 2022

Autorka prepáč, ale mne to príde akoby ta musel teraz ofukovat ako 5 ročnú a pýtať sa ťa vkuse ako sa cítiš a pod. Áno neopýta sa ťa to. Je na teba naštvaný, ty naňho tiež. Nechaj ho tak. Uvar si čaj, daj si paralen na zníženie teploty a choď spať.
Tiež mám doma chorého chlapa. Kašle ako tuberak. Uvarila som mu čaj ktorý pijem tiež a liečbu nechávam na ňom. Tiež pracujem, mám iné ďalšie povinnosti ako chodiť okolo muža s kašľom ako okolo maľovaného vajca. Ak by sa cítil neviem ako zle tak ma poprosí nech mu pomôžem. Podľa mňa robíš z komára somára.

autor
23. nov 2022

@sari24 možno áno, lenže je mi smutno z tej situácie , ktorú by som chcela vyriešiť aby bol kľud.. ja tak nemam rada dusno. Ale na druhéj strane,nieje to moja vina,on to prepiskol. Takže mi neostáva nič iné len počkať co bude ďalej. Len to ticho veľmi vyčerpáva

autor
23. nov 2022

@sari24 ja nepotrebujem aby okolo mna skákal preboha,ale tak som chorá raz za 10 rokov,tak by to stálo aspon za blbé,, no co ti zistili?,,

Ale hej, zrejme v tejto situácii nemôžem čakať ze sa bude zaujímať

sari24
23. nov 2022

Chápem. Ak ťa to ale trápi tak choď za ním a povedz mu to. Ako hrať zas hru na mačku a myš že kto z koho je kontraproduktívne. Ty sa mu nemusíš vôbec ospravedlniť, ale povedať čo ta mrzí môžeš. A ani od neho by som nečakala ospravedlnenie, len by mal vedieť že do budúcna si taký spôsob komunikácie neželáš.
Ja ak ale viem že daný večer už s chlapom nepohnem tak idem spať a do rána sme vychladnutí obaja a povieme si veci v kľude.

dagmarovita
23. nov 2022

Som trochu prekvapená kto a kolko osob lajklo ze si zena zasluzi poslat ju do pi... a este matky dcér

sickynickyobsadene
23. nov 2022

Autorka teba by som nechcela za ženu, ešte skôr toho muža čo by ma hocikedy poslal do p...ale toto riešiš,no teba potom ešte v živote čaká veľa šokovanych prekvapení.

laila22
23. nov 2022

@autorka úprimne si myslím, že manžel sa urobil hlúpy a ráno sa vyparil do práce, aby nemusel ostať doma. Akože nepochopil čo ste sa večer dohodli? Nepochopil to, že si mu povedala, že ráno ideš k lekárke a on ostáva doma s malým? Poviem Ti, že ,,najlepšia obrana je útok,,. Ako písali baby vyššie, jeho reakcia bola cez čiaru. Vôbec si nemyslím, že tvoja ironická poznámka bola príliš, za to čo urobil, si ho do p-cka mohla poslať ty... By som sa na neho ani nepozrela na hlupáka a nie, že idem si to s ním vydiskutovať.

mikadooo
23. nov 2022

Ja by som mu napísala toto: "Ak ma ešte raz pošleš do piče, tak pôjdem. A čakaj rozvodové papiere. Máš právo byť nasratý, unavený a nervózny. Ale takto sa so mnou rozprávať nebudeš. Takto sa rozprávaj s kolegami v robote alebo a kamarátmi na pive. Ak sa ti to nepáči, kľudne ma tam zas pošli a nájdi si takú, ktorej to vadiť nebude." A ešte druhá - podstatná vec. Ja by som pri druhom raze naozaj odišla. Nechcem žiť s chlapom, ktorý je schopný mi vykrikovať také veci vo vyhrotených situáciách. Niekto by s tým možno bol ok. Ja nie. U nás sa takto nerozpráva a pre mňa by to bol dôvod na odchod zo vzťahu. Ale, až po predošlom varovaní.

mimisikum
23. nov 2022

Preboha ženy KOMUNIKÁCIA. Poznáte to slovo? Tak sa hraj na urazenú, tvoj muž tiež a ono sa to vyrieši. Bože ďakujem, že my sa s mm nedokážeme hnevať a musíme si všetko hneď narovinu povedať. Áno, občas sa to počúva ťažko, ale vždy lepšie sa nad tým zamyslieť, ako čakať kto sa prvý ospravedlní. Nedokázala by som tak žiť.

zazrak1991
23. nov 2022

No neviem ,podľa mňa je toto tiež cez . Mali sme s mužom už kadejaké hádky ,aj vážnejšie ale nikdy sme si nenadavali , a toto by urazilo aj mňa. Ja keď mu napíšem/poviem ironicky že mu ďakujem tak ak je nasratý ,maximálne mi odpovie že nieje za čo 😁 ale určite nie aby som šla do <> ,tak sa spolu proste nerozprávame . Takže áno rypla si si ,ale mohol si aj on rypnut nejak normálnejsie,veď nie ste kamoši v krčme pri pive aby ste sa posielali kade tade. Každý má občas nervy ,dá sa to pochopiť ale zase odtiaľ potiaľ 🙃

majlo1234
23. nov 2022

Ani moj muz nevie povedat prepac, uz sme sa o tom milionkrat bavili😃kebyze nebi teraz doma chory, poviem, ze si vydata za neho😃

Ja by som mu nechala par dni, ci sa k tomu nevyjadri a zatial viedla normalny zivot, zbytocne sa ofuciavat nema vyznam, i ked uplne chapem tvoje pocity😊 ale pre fungujuce manzelstvo je dolezita efektivna komunikacia, ku ktorej moze dojst ked emocie prejdu