Muž mi povedal, že som veľa pribrala
Som tehotná a muž povedal že je veľmi veľa na ženu pribrať dvadsať kíl v tehotenstve
@anonym_5f4ba6 čo je to moletka?
@anonym_autor plnostihla.
@anonym_autor za šesť mesiace
@anonym_autor no takze si pocas tehotenstva pribrala len 6 a 14predtym. Treba prestat plakat a zamysliet sa nad sebou o 3mesiace
aspon si zapisuj ake koko.y tu pises ked uz mas potrebu vymyslat temy -nech si aspon netoto do ust ... najskor 20 kil potom 6 .. bola si pred ako odelka a teraz uz je tos kor moletka .. sama nevies co si a muz ak teda neakeho mas tiez... podla stylu pisania ani v hlave toho moc mat nebudes a skor budes z tych jednoduhsich -tak vypni net a vezmi "muza" na 2hodinovu prechadzku .. spravis prievan v hlave a nebudes premyslat nad blbostami
Predtým som mala poruchy príjmu potravy a ako som muža spoznala tak on má naučil jesť nútil má jesť takže sám môže zato že som pribrala
@anonym_autor tu už som bola pribrata
No nieco by si spravit rozhodne mala:
1) prefackat manzela
2) prefackat seba (kvoli tym myslienkam)
3) navstivit odbornika
Zeny co je to s vami? Vy si necenite zdrave deti? Jedna tu pise ze sa musi spokojit s tym ze ma “len” zdrave dievcata, ty places skrs nejake kila a pritom cakas ZDRAVE dieta. Nevravim, keby si nejaka morbidne obezna, ale 75kg???
A manzel? Ja uz bych sa pripravovala na zivot slobodnej matky; ked ti dokaze vytknut v tehotenstve kila, pritom sam pribral🤦🏻♀️. Ten ti neskorej bude pocitat a vycitat kazdu zjedenu bobulu hrozna.
Má pravdu ozaj som ako veľryba on má rád štíhlunke ženy a pred tehotenstvom som bola ako modelka teraz vyzerám hrozné nechcem ísť devedediatimi kilami
@anonym_autor áno, je to moc, ale to, že ma rad modelečky, nemusí povedať svojej tehotnej manželke, že veľa pribrala. S tehotenskými kilami sa dá po pôrode pracovať, ale s podkopanym sebavedomím to pôjde ťažko dole. Nech ťa ľúbi takú aká si. Už aj mamu, nie len manželku.
No nieco by si spravit rozhodne mala:
1) prefackat manzela
2) prefackat seba (kvoli tym myslienkam)
3) navstivit odbornika
Zeny co je to s vami? Vy si necenite zdrave deti? Jedna tu pise ze sa musi spokojit s tym ze ma “len” zdrave dievcata, ty places skrs nejake kila a pritom cakas ZDRAVE dieta. Nevravim, keby si nejaka morbidne obezna, ale 75kg???
A manzel? Ja uz bych sa pripravovala na zivot slobodnej matky; ked ti dokaze vytknut v tehotenstve kila, pritom sam pribral🤦🏻♀️. Ten ti neskorej bude pocitat a vycitat kazdu zjedenu bobulu hrozna.
@diaamax sám pribral a navyše on má nútil jesť predtým zaňho som pribrala buzerant jeden je to
@diaamax sám pribral a navyše on má nútil jesť predtým zaňho som pribrala buzerant jeden je to
@anonym_autor ach bože, nechceš sa ukludniť? O tebe že si tučná, ty jemu že je buzerant... Pekne rodičovstvo vám prajem..
Boze tieto dristy
Akože tá chudunká slečna je pribrata? Nejak ste mimo obaja.
@anonym_autor ja som pribrala tiez 20 kg, a do pol roka boli dole a to pri oboch tehotenenstvach. Hadam nebudes drzat dietu, ked mas v bruchu dieta.
@anonym_autor ach bože, nechceš sa ukludniť? O tebe že si tučná, ty jemu že je buzerant... Pekne rodičovstvo vám prajem..
@kavasmliekom áno je buzerant mulo jeden
Po pôrode nahodíme aj s mužom diétu aj on totiž to pribral.
@anonym_autor keď aj muž pribral tak by mal čušať. Je bežne v tehotenstve priberať, síce 20kg pribrať je dosť, a to ste len v 6 mesiaci.. ja som na začiatku tehotenstva mala 90kg pri tej istej výške ako máte vy. Zatiaľ sa mi podarilo pribrať 5kg ale tiež sa obavám že dojdem aj na 100+. A aj keď priberiem tak a čo, je mi to jedno, pre mna je dôležité aby dieťa bolo zdrave, a predsa za to priberianie môže aj muž 😀
To som chcela povedať že isto nieste na tom horšie než ja s kilami 😀 ale je mi jedno ako vyzerám
Ja som pri prvom tehotenstve pribrala 17 kg ale začínala som na 55 kg pri 170cm a schudla som ako dcéra začala behať a ja za ňou na 50 kg.. ak zacinas na 80-90 kg a priberies 20kg je to veľa
@anonym_autor záleží ci to je,,vyzratím,, alebo ta zaliala voda
Toto bude nejaky troll baby 🤦♀️
Mám 75kil aktuálne a modlím sa aby som nemala devedesiat ani sto aj osemdesiat je veľa na moju výšku meriam 168cm no hrôza každý deň nariekam
@anonym_autor no za.6 mesiacov 20kg je vela, myslela som si, ze si uz pred porodom.
Diete nevelmi budes potrebovat, v noci sa budit k babatku...je to vycerpavajuce.
Ja som pribrala 10kg pocas tehu, ale kym mal maly 6mesiacov, som schudla 15kg. Neboj sa tie kila, sa ti zidu
Ja som pribrala 24 kil😅 a po roku po pôrode co jem sladké stále uz mam plus len 3 kilá 🙂 a to niesom najmladšia a išlo úplne samé dole
Mám 75kil aktuálne a modlím sa aby som nemala devedesiat ani sto aj osemdesiat je veľa na moju výšku meriam 168cm no hrôza každý deň nariekam
@anonym_autor ste normalni obidvaja?možno si naliata vodou.Teraz jedz normálne nie prezerať sa potom schudnes
@anonym_autor uz teraz lutujem to babatko v akom toxickom prostredi bude vyrastat ak to teda nie je trol
Nerozumiem ako toto moze chlap povedat, pride mi to cez. Keby si to ti chlapi vyskusali, ze co to vsetko obnasa, tak by toto vobec neriesili.
@anonym_autor prepac, ale mas doma idiota.
Pokial sa fakt, ze neprezieras, nemas zdravotne problemy, no tak boooze, tak si pribrala. A? Len samotnym porodom "stratis" minimalne 10kg aj viac. Dalsie nabrate kila vies riesit potom.
A nabuduce ked bude mat ten tvo sproste reci, tak ho uzemni v style - ja som dnes vybudovala novy organ, co si dnes dokazal ty? Hned mu sklapne drzku.
Ty ked budes chciet, mozes schutnut kedykolvek, on ostatne sprostym buranom uz navzdy.
Zenske citajte aspon odpovede autora nez sa zacnete zavzdusnovat. Toto je zas krasavica co pravdu povie az na osmej strane
@anonym_autor Zdravé je pribrať 9-12 kíl.
Vždy som rodila s viac ako 80 kg a to mám menej menej cm ako ty. Po roku od pôrodu mám stále cca 65. Takže u mňa tých 20 až 25 kg je normálne pribrať..