Muž nechce zložiť vianočný stromček a výzdobu
Proste nechce a mne už to lezie na nervy. Máme malý byt nemáme priestor navyše a ešte aj toto. Staviame ho síce až 23.12 ale potom nie a nie ho dať preč. Mne to vadí dosť. Ako to máte vy ?
Ja by som sa rozviedla.Koniec toto😄
@anonym_autor a čo na tom aj my ho ešte mame a nikomu sa ho nechce dávať dole
@anonym_autor Tak zober krabice a keď bude v práci, tak ho odzdob a vyhoď ku kontajnerom.
Inak keď som bol pubertiak, tak som ja zdobil aj odzdoboval stromček (súrodenci boli mladší) a raz sme ho schválne nechali až do Veľkej noci.
@anonym_autor Tak zober krabice a keď bude v práci, tak ho odzdob a vyhoď ku kontajnerom.
Inak keď som bol pubertiak, tak som ja zdobil aj odzdoboval stromček (súrodenci boli mladší) a raz sme ho schválne nechali až do Veľkej noci.
@anonym_ec12f0 a ked on zbali do krabic vsetky jej sarapeticky sosky a podobne co ma kvazy ako vyzdobu a zahodi do kontajnera kym nebude doma? bude to fer? je to v podstate to iste .. vo vztahu by sa taketo veci pza chrbat nemali robit
@anonym_autor tak toto je asi prvý chlap ktorý nepinda, že dokedy bude stromček 😄 ja ešte mám, konečne napadol u nás sneh, tak ta atmosféra je iná 😊 Vonkajsie osvetlenie som už vypla, ale stromček mám. Keď som bola včera večer na prechádzke, tak ešte veeela ľudí má stromčeky a výzdobu 🙂 ale koncom týždňa ho už asi dám dole, už sa aj sneh bude topiť 😄
@anonym_autor ved nech sa z neho este tesi 😊
@anonym_autor Ja sa tiez neviem vzdat vianocnej vyzdoby. Stromcek mam do konca januara. Vonkajsie osvetlenie tiez este nevypiname. Mne sa to paci,ked vsetko svieti. A zvlast teraz,ked je sneh.
@anonym_autor si.mantava alebo nesvojpravna? Zloz si ho sama.
@anonym_ec12f0 a ked on zbali do krabic vsetky jej sarapeticky sosky a podobne co ma kvazy ako vyzdobu a zahodi do kontajnera kym nebude doma? bude to fer? je to v podstate to iste .. vo vztahu by sa taketo veci pza chrbat nemali robit
@anonym_0a51d5 Nepochopili sme sa (asi som to zle napísal). Ozdoby zbaliť do krabice, krabice odložiť do pivnice a stromček vyhodiť ku kontajnerom.
@anonym_0a51d5 Nepochopili sme sa (asi som to zle napísal). Ozdoby zbaliť do krabice, krabice odložiť do pivnice a stromček vyhodiť ku kontajnerom.
@anonym_ec12f0 to je jedno v akom poradi a kde co pojde.. manzel stromcek este chce mat a ona nie .. ma byt dohoda a nie poza jeho chrbat to zbalit lebo ona chce.. aj on chce .. domacnost je oboch a ona nema hlavne slovo ..vztah je o dvoch a nie ze jeden rozhoduje a druhy len peniaze nosi
K týmto mrazom sa to ešte hodí. Dam preč stromček a co budem mat v byte? Kvetinová jarná výzdoba asi nie to je ešte skoro
Ty si asi nedokážeš ani prdnúť bez mužovho dovolenia. Jednoducho ten stromček aj výzdobu odlož a hotovo. Načo sa ho pýtaš?
@anonym_autor a čo máš obidve ruky ľavé ? Veď ho zlož sama, neodpadnu ti, princeznička
@anonym_autor ak je veriaci, tak my mame stromcek do 2. februara.
@anonym_autor Ani ja ! Stromcek sa ma podla svovanskej tradicie zrusit az na hromnice 2 februara, ste vy vobec zo slovenska, kde je ucta j tradiciam, konzumne teliatka, hlavne ze slavite : anglosaskeho Valentina a americky helloveen, tuponi prizemny
@anonym_autor a čo takto ho zložiť sama?hááá
U nás stromček skladám ja, vtedy keď sa mi chce. Ešte sa mi nechce aj keď vyzerá už ako chudáčik a opadáva. Je mi to jedno.
K týmto mrazom sa to ešte hodí. Dam preč stromček a co budem mat v byte? Kvetinová jarná výzdoba asi nie to je ešte skoro
@sszuzu8 ze? Aj mne sa potom zdá taka prázdna izba 😊
@anonym_autor Ani ja ! Stromcek sa ma podla svovanskej tradicie zrusit az na hromnice 2 februara, ste vy vobec zo slovenska, kde je ucta j tradiciam, konzumne teliatka, hlavne ze slavite : anglosaskeho Valentina a americky helloveen, tuponi prizemny
@kinats A ty si myslíš, že Vianoce a vianočný stromček sú slovenské tradície, ty tupoň poschodový?
@anonym_autor muž ho zložil hneď 6.1. stavali sme 23.12. jednoducho musíme všetkým šetriť. Zapnuté svetielka boli len 24.12.. potom sme zapínať už nesmeli
Čo vám poviem psycho
Len aby on mal viac na cigy a pivo, lebo všetko sa zdrazuje
my budeme mat tiez do 2.2. ... akoze nie ze by to bol nejaky magicky darum, ale to si hovorim, ze dovtedy je to este ok, tak preco si ho neuzit... ale my mame na nom teraz minimum ozdob, ale krasne svetielka ... a paci sa mi ked nam vecer svieti... ale hadat sa kvoli tomu by mi za to nestalo... skuste najst kompromis.....
@anonym_autor muž ho zložil hneď 6.1. stavali sme 23.12. jednoducho musíme všetkým šetriť. Zapnuté svetielka boli len 24.12.. potom sme zapínať už nesmeli
Čo vám poviem psycho
@kakthuskha to na čo ti je taký dement?
Kokos nemáš ruky ? My sme ho mali od novembra. Sama som ho zniesla (240cm) stromček aj Vyzdoby a sama som ho aj odzdobila a odniesla naspäť. Neverím že si svojprávna.
dávala som včera. Všetko je už zbalené a odložené na povale.
aj to dávam po iné roky hneď prvý prac. deň po 6.1 - väčšinou keď boli deti v škole. Lebo inak im bolo smutno.
Osvetlenie som zrušila hneď po 6.1.
7.1. už nie sú predsa vianočné sviatky.
@deti95060810 Vianočné obdobie je podľa cirkevného kalendára v čase od 25.12. do najbližšej nedele po sviatku Troch kráľov. V tomto roku teda Vianoce oficiálne skončili včera. 🙂 Ale v mnohých kostoloch sa výzdoba ponecháva do Hromníc.
Čo vám poviem psycho
@kakthuskha nech ho trafí , ale stromček by svietil. to si mu na tie jeho obmedzovania skočila?
No hned 6.1 isiel von oknom.,vzdy to tak robime.Ale vela ludi ma este svetielka na dvore,na domoch a svietia.Taki hadam este cely januar.
@anonym_autor my stromcek tiez staviame tesne pred 24.a este stale ho mame, mozno do konca januara bude. Ked ma omrzi, potom ho zlozime. Keby ma to straaasne sralo, tak si to spravim sama.
@kinats A ty si myslíš, že Vianoce a vianočný stromček sú slovenské tradície, ty tupoň poschodový?
@anonym_ec12f0 to s urcitostou nie je len slovenska tradicia, rovnako ako pravoslavne zacinaju 6.1. Ale regiony a to je aj slovensko maju zvyky ustalene, Krestanske vianoce od 9.storocia a so stromcekom (nemecko od 15.teho st) u nas od konca 18.storocia (minimalne 6-7generacii). A s prerasteným bradatym dedkom v cervenom poslednych cez 30 rokov zial. Praktizovat, nebodaj uctievat a slavit znamena aj poznat povod nie len slepo opakovat nie len slepo vyzdobit a nasvietit nech susedia na chvilku vidia .

Však nemáš ruky tak ho zlož a hotovo, ja napríklad milujem vianočné obdobie a áno ešte mám stromček a do konca januára plánujem mat, šľak by ma trafil stavať stromček až 23 decembra, my už na Mikuláša máme vždy milujem to, keby mi to vadí už by sme ho nemali