icon

Muž neznáša mojich rodičov. Ako riešiť túto situáciu?

11. júl 2026

Ahojte, som z chudobnej rodiny, nič poriadne sme nikdy nemali, nedostala som nič do zivota okrem výchovy. Mama mi zomrela keď som bola ešte dieťa, vychovával ma otec a bolo to ťažké. Môj muž je z dobrej rodiny, časom k nám prestal aj chodiť, dnes sú obaja moji rodicia mŕtvi a on hovorí, že nemali nikdy žiť, že načo takí ľudia, cítim z neho nenávisť, len za to ze sme nemali peniaze. Vyjadruje sa tak aj pred našimi deťmi s takou nenávisťou. Na cintorín ho nedonutim nikdy ísť zapáliť sviečku, ani na pohrebe nebol. Chcela som sa len vyrozprávať, mate aj niektoré doma takéto problémy? Kľudne anonymne. Ďakujem

Strana
z2
stellarstar
11. júl 2026

On by už mojim manželom nebol

beata_k
11. júl 2026

@anonym_autor Cisty kkt ked aj po smrti si o nich papulu obtiera.

anonym_6916a0
11. júl 2026

@anonym_autor Otec pil, nepracoval alebo tam bolo niečo podobné? Iný dôvod chudoby si neviem predstaviť.
A prečo si muž z dobrej rodiny vybral takú ženu ako ty? Veď tie rozdiely tam museli byť vždy. Čo na váš vzťah hovorili jeho rodičia, súhlasili s ním?

autor
11. júl 2026
@anonym_6916a0

@anonym_autor Otec pil, nepracoval alebo tam bolo niečo podobné? Iný dôvod chudoby si neviem predstaviť.
A prečo si muž z dobrej rodiny vybral takú ženu ako ty? Veď tie rozdiely tam museli byť vždy. Čo na váš vzťah hovorili jeho rodičia, súhlasili s ním?

@anonym_6916a0 otec nepracoval, nakoľko bol chorý. Môj muž si ma vybral, lebo ma ľúbil, kedysi to neriešil. No s jeho rodinou vychádzam normálne, ale myslím ze si o mne tiež myslia svoje

anonym_a14152
11. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_6916a0 otec nepracoval, nakoľko bol chorý. Môj muž si ma vybral, lebo ma ľúbil, kedysi to neriešil. No s jeho rodinou vychádzam normálne, ale myslím ze si o mne tiež myslia svoje

@anonym_autor a čo má teraz za problém? Však keď už nežijú tak ani mu nemôžu nijako “prekážať”. Nechápem, poslala by som ho do prdele

anonym_4aa43e
11. júl 2026

Môj bývalý kedysi povedal, že moji rodičia boli špiny tak ako i ja.Voci mne mohol mať výhrady, lebo som mu prišla na jeho neveru so staršou ženou, ktorej morálka nič nehovorí, ale mojich rodičov ani len nepoznal, zomreli dávno pred tým,ako som ho spoznala.Nezanechali mi dlžoby,ani žiadne nevyriešené veci, celý život boli skromní a pracovití.Ja som pochopila, že je to namierené proti mne, vedel,ze je to moje citlivé miesto.Myslim, že aj tvoj muž je na tom podobne.Chce ti ubližovať

anonym_6916a0
11. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Odišla láska a on prehodnocuje a zistil, ze sa zle oženil, najmä ak sa porovnáva s inými pármi. Rodičia totiž vedia mladým výrazne pomôcť, peniazmi, kontaktami, znalosťami alebo aj menom, ktoré niečo znamená. Ak ti to veľmi prekáža, môžeš sa rozviesť, dôvod to je. Ak si s tym schopná žiť, nerob nič, možno časom podá návrh na rozvod on sám. Dokážeš sa o seba a deti postarať, pracuješ alebo si vo všetkom odkázaná len na neho?
A odporúčam ti neidealizovať si rodičov, zrejme za veľa nestáli.

abbey1
11. júl 2026
@anonym_6916a0

@anonym_autor Odišla láska a on prehodnocuje a zistil, ze sa zle oženil, najmä ak sa porovnáva s inými pármi. Rodičia totiž vedia mladým výrazne pomôcť, peniazmi, kontaktami, znalosťami alebo aj menom, ktoré niečo znamená. Ak ti to veľmi prekáža, môžeš sa rozviesť, dôvod to je. Ak si s tym schopná žiť, nerob nič, možno časom podá návrh na rozvod on sám. Dokážeš sa o seba a deti postarať, pracuješ alebo si vo všetkom odkázaná len na neho?

@anonym_6916a0 A teraz toto iste napíš pod svojim nickom. Nech všetci vieme, kto vychoval teba.

anonym_c8612c
11. júl 2026

U mňa to je podobné, len jeden rodič ešte žije a nejde o peniaze. Nechápem, ako niekto môže v sebe mať takú nenávisť. Je mi z toho smutno. Škoda, že som nevedela, do čoho idem.

anonym_5714c3
11. júl 2026

@anonym_autor Manžel je magor, keď po smrti sa o nich takto vyjadruje. Nikto nemôže zato, do akej rodiny sa narodí.. spýtaj sa ho, čo by robil on, keby sa narodil do takej rodiny ako ty

januska12323
11. júl 2026

@anonym_autor prečo ho nezastavíš? Pošli ho doprdele aj s nenávisťou alebo nech je ticho.

anonym_5714c3
11. júl 2026
@anonym_6916a0

@anonym_6916a0 Dôvod chudoby je napríklad nízky plat. To je co? Chudobných je veľa ľudí. Okrem toho, nikto nemôže zato, do akej rodiny sa narodi. A manžel určite nebude žiaden titan ducha ani miliardar :D

anonym_5714c3
11. júl 2026

@anonym_autor Manžel nech si dáva každý deň niečo na ukludndnie napríklad neurol, frontin, keď ho to tak dráždi . A kľudne sa môžte aj rozviesť a každý bude mať pokoj

anonym_add696
11. júl 2026

Tvoj muž je chumaj. Ani po ich smrti nie je schopný dať si pozor na ústa. Takto sa správa len primitív.

anonym_ce9f44
11. júl 2026

z takej rodiny mám manžela. Veľa detí . Len ja mám svokrovcov v úcte - tak ako aj oni mňa. Navštevujeme sa.
tvoj manž. je sprostý baran. Každému patrí úcta, aj tomu poslednému žobrákovi.

anonym_79adbc
11. júl 2026

Bože, to s akým úbožiakom žiješ?

Rozpráva ako keby tvoji rodičia boli zlodeji, alebo vrahovia.
Jeho rodičia sú prosím tá čo? On mal zlatu kolísku a zlatu lyzicku v ústach? Či čo?

cacianka
11. júl 2026
@anonym_6916a0

@anonym_6916a0 až na tú poslednú vetu ok, ale toto je od teba chrapunske

anonym_a952f1
11. júl 2026
@anonym_6916a0

@anonym_6916a0 Ty čo si za obludu? Je mi z teba zle.

anonym_5714c3
11. júl 2026
@abbey1

@anonym_6916a0 A teraz toto iste napíš pod svojim nickom. Nech všetci vieme, kto vychoval teba.

@abbey1 nemusí to písať pod svojim nickom. Každy kto už nejakú dobu číta modrykonik ešte pred anonymnymi odpovedami vie, kto to písal.. písala to na 100% heleninamama

autor
11. júl 2026
@anonym_5714c3

@abbey1 nemusí to písať pod svojim nickom. Každy kto už nejakú dobu číta modrykonik ešte pred anonymnymi odpovedami vie, kto to písal.. písala to na 100% heleninamama

@anonym_5714c3 podľa mňa trafila pravdu, čo sa týka manžela

natalka13
11. júl 2026

Zrazu a po smrti mu vadia tvoji rodicia?
To nebude len tak.
Lubit ta uz asi nelubi, ked toto este aj detom hovori.

doriiis
11. júl 2026

Mužove vyjadrenia ( aj keď sú už cez ciaru) by sa dali pochopiť ak by rodičia žili a nejakým negatívnym spôsobom zasahovali do vášho života.
Ale keďže sú po smrti tak muž by mohol mať toľko chochnesu, že by držal jazyk za zubami. Len keď je niekto citový mrzak, tak to už inak nebude a nič mu nikdy nebude sväté.

anonym_0a0494
11. júl 2026

@anonym_autor ano mala som take hovado. Vravel ze rezne mojho otca sa nedali zrat a podobne a ja aj moja mama sme obidve pi...., v zivote mu moji rodicia nic neurobili a nikdy nedoslo ku konflktu. Je mi jasne ze ten tvoj manzel je hrozny este v dalsich 10 oblastiach az je na hranici pouzitelnosti ako ten moj. Drzim palce.

anonym_823658
11. júl 2026

To je úplný duševný mrzak. Moji rodicia mi do života dali veľa bolesti, mama bola alkoholicka, aj sa prepila k smrti, a otec bol slaboch, nevedel to riešiť, cely život som len bola svedkom ich hádok, moje detstvo bolo plné úzkosti a strachu. Napriek tomu môj manžel nepovedal na nich jedno škaredé slovo, naopak pomáhal mojej mame keď už bolo s nou ku koncu veľmi zle a pomahal aj môjmu otcovi, tiež ku koncu života. Moji rodicia už nežijú, ja veľmi ani necítim potrebu chodiť im na hrob, necítim k nim dá sa povedať nič, ale raz do roka ideme, hlavne na popud môjho manžela, ktorý má k nim bazalnu úctu už len z toho dôvodu, že to boli moji rodicia. Môj muž má veľkorysé srdce. Tvoj manžel je žiaľ úplný dusevný uboziak:(

citronove_koliesko
11. júl 2026

@anonym_autor no vidis, muz z dobrej rodiny a takyto hnup. Dobra rodina nie je zaruka ze z nej vzide dobry clovek.

anonym_839eb1
11. júl 2026

@anonym_autor ma milenku a potrebuje sa ta zbaviť? Alebo prečo teraz takýto obrat? Nechápem, ako niekto môže nadávať na mŕtvych ľudí

anonym_7746a5
11. júl 2026

Skor by som sa zamyslela, kde je dovod … to nie je o tvojich rodicoch, ale skor o tebe … este s tym nezacal … ale zamyslela by som sa, ake su moje moznosti v pripade rozvodu… nieco sa deje.

anonym_565006
11. júl 2026
@anonym_6916a0

@anonym_6916a0 takéto obludy som osobne v živote stretla veľakrát. Som totiž sirota, a musela som sa postarať sama o seba. Ale nepochádzajú z chudobnej rodiny. Zdedila som toho fakt veľa. No nikdy som to nikomu na nos nevesala, čo vlastním alebo nie. A tiež som si veľakrát vypočula, že som menejcenné, že takí ako ja by nemali študovať na VŠ, že takí ako ja patria na dno spoločnosti. A teraz sa pozri do zrkadla a kľudne si daj facku.

sense
11. júl 2026

Nie nemam, nakolko by som nemohla byt s clovekom ktory by pohrdal mojou mamou, len preto že sme neboli majetni

anonym_4190e0
11. júl 2026
@anonym_5714c3

@anonym_autor Manžel nech si dáva každý deň niečo na ukludndnie napríklad neurol, frontin, keď ho to tak dráždi . A kľudne sa môžte aj rozviesť a každý bude mať pokoj

@anonym_5714c3 radšej gutalax, nech mu vypláchné tie sračky z hlavy

Strana
z2