Muž odviezol cudziu ženu
Ahojte, potrebujem názor iných ľudí, lebo som tehotná a hádžu mnou hormóny, takže neviem normálne uvažovať. Dnes ráno ako vždy muž išiel zaviezť dcéru do škôlky. Zabudol zavrieť okno z vetračky, tak som k nemu prišla, že ho zavriem a videla som, ako do nášho auta dozadu k našej dcére nastupuje cudzia žena (na parkovisku pred bytovkou). V čase, keď už mal byť v škôlke som mu volala, čo to akože malo byť. Vraj to bola nejaká bývalá spolužiačka zo ZŠ o rok mladšia, išla okolo a opýtala sa, či by ju hodil do práce, lebo raz ju tak už hodil. Príde vám to normálne?? Že vozí autom cudzie ženy pri našom dieťati? Asi by som to nejak neriešila, ale som tehotná s tretím dieťaťom, za posledné dva mesiace sme mali sex možno tak 3x, lebo mi bolo zle, som tak unavená, že večer zaspávam o deviatej a bolieva ma podbruško, takže úprimne sa na sex veľmi necítim. Aj preto som teraz úplne vyklepaná, že čo to bolo za ženu. On hovorí, že je to ako keby hodil mňa môj kamarát (ktorého on ale pozná a vie, že je zasnúbený). Som divná, keď mi nepríde ok, aby vozil ženy, ktoré ja nepoznám v aute s našim dieťaťom?
@ibrunova Podla mna tam bola nalepena uz predtym kazde rano, ale teraz to este zintenzivni
@7miriam77 Mozno ju odviezt chcel kedze o nic nejde, ale aby nemal doma cirkusy a sceny, a hlavne aby mal konecne klud suhlasil, ze bude klamat. Vsak sama autorka priznala, ze mu robi casto sceny. Nestoji mu to za to. Pokial som to spravne pochopila mu to zatrhla, takze sa prisposobil.
@7miriam77 Ak som to sprave pochopila, navrhla to autorka, nie on a on sa len podriadil. Netreba si tu namyslat, ze vozit ju mu sposobuje muky, len preto, ze tebe by sa tato verzia pacila.
@andrea1809 aj keby mu to zatrhla, je to jej manzel, je to medzi nimi, ich vec. On by mozno tiez nesúhlasil, aby ona vozila jej ex spoluziaka zo skoly.
@mircalla co si drza a urazas ma? Ja ta urazam?? Ked nevies normalne komunikovat a brat aj ine nazory ako ten len svoj, tak sa nezapájaj. Podla mna cudzia zena, ktora rano nasada k zenatemu chlapovi a jeho dietatu.do auta, je jednoducho otravna alebo nieco chce. Z môjho pohladu to je nenormalne,aby zena nedokazala odkracat do prace 10 minutovu cestu.
@7miriam77 Podla mna si nenormalna ty. X krat ma zviezol zenaty muz, x krat som odmietla (nikdy som o to neziadala sama) a NIKDY som nic nechcela. Nechcela som ho balit ani mu vyfajcit v aute. Sokujuce?
Jednoducho to nevies pochopit, pretoze vsade vidis nieco zle. Netusim, ci nizke sebavedomie, ci zivotne skusenosti, ale toto nie je ok
Aha, takze kazde dieta ma mat traumu, ked sa jeho rodic bavi s niekym cudzim, ci nebodaj si niekto cudzi (pre to dieta) sada do auta? Toto nemyslis vazne ty, ze? Tie drzis snad deti v izolacii?
Mne by to nevadilo, asi som divná, ale mne keď muž povie, že je to spolužiačka, tak nekonšpirujem a beriem, že je to spolužiačka. 🤷. Ak ma chce podviesť, tak to urobí, je jedno, či spolužiačku naloží u nás pred domom, alebo sa dohodnú "za rohom", lebo jeho tehotnej žene to vadí, že ju vidí nasadať do auta.
@makakova Ja som nepisala, ze som mala 2 vztahy a boli mi neverni obaja ani omylom. Pisala som, ze som na neveru prisla dva krat a jednalo sa o jedneho cloveka. Nikde som nepisala, kolko som mala vztahov, ale urcite viac ako 2. Na zaklade toho si co vydedukovala?
Napriek tomu rozlisujem medzi zdravou a chorobnou ziarlivostou a nehrabe mi
A ano, ide po nom a nenapadne to skusa, samozrejme ina verzia neexistuje....pretoze ju 2 krat odviezol do prace. A je cudzie jeho manzelke.
no nič ako sa hovorí karma je zdarma, aby sa to raz niekomu neotočilo, ked bude unavený alebo sa bude potrebovať rýchlo sa niekam presunúť, že budeme nútiť partnerov a učiť deti, nevidím a nezaujímam sa, lebo je cudzí. Stráca sa akákoľvek forma empatie, slušnosti, galantnosti ešte, že môžeme robiť s kolegami, či v chlapskom kolektíve. Tieto nariadenia partnerovi sú len o vzťahu, kde nie je dôvera, ak by partner mal zajačie úmysly nájde si inú cestu ako voziť dámu v aute s malým dieťaťom.
Autorka: mňa poteší ak známy či sused/susedka, kolega sa opýta, či nepotrebuje m zviesť, monohkrát mi to ušetrí čas dokonaca aj tých 10 minút ...a nikto v tom nevidí nijaký úmysel. Skôr by som sa zamyslela, či tie vzťahy sú naozaj tak pevné a zdravé.
@mircalla ty si z kadiaľ spadla? Cela tato diskusia vzisla na zaklade autorky a ty si ides stale svoje. Oni si to s mužom vysvetlili, a ani to sa ti nepáči, hnevas sa, ze jej muz nemoze vozit jeho ex spoluziacky😱😱😱🙂. Moje dieťa vie, co sa patrí a vie aj odkiaľ pokiaľ. Je pomoc a pomoc. To, ze sa ti niekto natrepe do auta a ty ho odvezies, nie je pomoc. A strašne všetko splietas. Si velmi zvlastny človek, mas potrebu urazat, si este asi nevyzreta zena
@mircalla jaj tak som.to zle pochopila. Prepáč.
Tak úprimne teraz, obdivujem ťa, ak naozaj po viacnásobnej nevere dokážeš dôverovať inému mužovi a ,,nestriehla by si,, v takejto situácii..keby ti muz vyváža nejakú ženu co ty nepoznáš a keby to berieš naozaj takto s nadhľadom a pokojom ako.prezentujes. ak je to ozaj tak,tak fakt máš môj obdiv. 🙂
To vážne už je tu toľko strán k tak čerstvej diskusii ? Fuuuu... ale prikláňam sa k táboru ,že je všetko ok .Milenku by nepodaril ani najväčší idiot do auta vedľa vlastného dieťaťa a pod oknami svojho bytu .Že nespomenul ,že už raz viezol viem pochopiť ..tiež by som to nepovažovala za najdôležitejší moment dňa a doma o Tom hneď rozprávať .Niektorí ľudia nemajú hanby nasackovat sa niekomu do auta ,tak ona je zrejmé tento typ .Mňa by to nenapadlo ,kým sa mi odvozca neponúkne sám ,aj tak by som pravdepodobne odmietla .Ale sro ľudí ,sto názorov.
To je dobre,ze to zvlada
Včera som videla ísť pani S ťažkými nákupnými taškami smerom na zastávku MHD, zastavilo pri nej auto, vodič jej ponúkol odvoz, ona bola prekvapená a potesena. Očividne sa poznali. Ale pozor! V aute bola autosedacka! Ako si to ten muž mohol dovoliť???
@letfenixa Pozri problem je, ze ak mala 60 rokov to nevadi. Ak bola mlada, to vadi. Pretoze ta mlada je na love a na bocne umysly.
Lebo vsak nevadi ze ma nakupy, mohla ten kusok aj peso. Logicky. A este sa trebalo manzelky vopred opytat ci moze. Ved predsa slusna zena nelezie zenatemu do auta ako sme sa dozvedeli...

Takže oddnes každé ráno autorka nalepená na okne 🤣