Muž odviezol cudziu ženu
Ahojte, potrebujem názor iných ľudí, lebo som tehotná a hádžu mnou hormóny, takže neviem normálne uvažovať. Dnes ráno ako vždy muž išiel zaviezť dcéru do škôlky. Zabudol zavrieť okno z vetračky, tak som k nemu prišla, že ho zavriem a videla som, ako do nášho auta dozadu k našej dcére nastupuje cudzia žena (na parkovisku pred bytovkou). V čase, keď už mal byť v škôlke som mu volala, čo to akože malo byť. Vraj to bola nejaká bývalá spolužiačka zo ZŠ o rok mladšia, išla okolo a opýtala sa, či by ju hodil do práce, lebo raz ju tak už hodil. Príde vám to normálne?? Že vozí autom cudzie ženy pri našom dieťati? Asi by som to nejak neriešila, ale som tehotná s tretím dieťaťom, za posledné dva mesiace sme mali sex možno tak 3x, lebo mi bolo zle, som tak unavená, že večer zaspávam o deviatej a bolieva ma podbruško, takže úprimne sa na sex veľmi necítim. Aj preto som teraz úplne vyklepaná, že čo to bolo za ženu. On hovorí, že je to ako keby hodil mňa môj kamarát (ktorého on ale pozná a vie, že je zasnúbený). Som divná, keď mi nepríde ok, aby vozil ženy, ktoré ja nepoznám v aute s našim dieťaťom?
No nastastie nemam sisi susedov ani susedy, tu u nas, bezne hocikto hocilkoho zavezie hocikam, ja sa smejem, ze nemozeme sa ist ani prejst, aby 1-2ja nezastali, ci nas neodvezu :D
No iste manzelky alebo manzelia doma amok maju :DDD este vacsie mury treba stavat medzi ludmi. Kde sme to dosli, ze uz odvezenie niekoho, pomaly aj par slov so sesedou a je z toho drama :D
@7miriam77 No a co? Tak ju viezol a co? Kde vidis problem? Si natolko sebecka, ze ti vadi, ak manzel niekomu pomoze len preto, ze to je zena co nema nad 60? Uf, kam to spejeme.
Minule sme mali u nas majstra, isla som nasledne niekam (nemam auto), spytal sa ma, ci ma moze dakam zobrat, ja ze vdaka a zviezol ma.
Ci mala som sa ho opytat, ci je zenaty? Lebo ak je, tak potom sa to nehodi? Sa zamysli nad sebou, stihacka
@babulkomale ty tu pises úplne inu situaciu.
môj osobný názor k autorke som sa už vyjadrila a chápem, že v danej situácii reaguje precitlivejšie, ale ostatné, ktoré to považujú za zlé, nvehodné.. mne to príde , že v tom vzťahu nie je dostatočná dôvera, neveríte, bojíte sa, čo ak..., ale tak každý sme nejaký...aj keď mi príde zvláštne niečo hľadať v tom, že ked požiadam alebo sa nieko ponúkne, že ma odvezie kúsok...možno pán manžel chcel /skecnúť" so spolužiačkou, ja na tom nevidím nič zlé = všetko je to o dôvere
@7miriam77 v com je rozdiel? V pohlavi?
Ano ja pisem o cudzej starsej pani, cudzieho muza by som sama do auta nevzala z bezpecnostnych dovodov.
Spoluziakov, susedov, kamaratov, znamych zo skoly, skolky samozrejme ano. Zeny aj muzov aj LGBTIQXY++++++++.
Joj moja zlata, ja sa neradim medzi paranoidny typ zien, ale to, ze bola "spoluziacka" naaahodou tam kde on, a hned sa aj videli, a hned aj potrebovala odviezt, to by mi prislo nanajvys cudne. Aby to nebola jeho bokovka nakoniec.
@babulkomale rozdiel je v tom, ze je to daka tajna spoluziacka, ktoru nepoznam a uz sa zasa zahadne rano zjavila pred nasim domom
@7miriam77 Tak potom asi ziadnej nenapadlo sa zamysliet nad tym, co by si muz v rychlosti vymyslel ako prve, keby ho zena nachytala s druhou. Lebo o spoluziackach ktore nieco surne potrebovali, na MK citam minimalne raz kazdy tyzden. Podla frekvencie spoluziacok tu asi vsetci muzi uzivateliek chodili do jednej velkej celoslovenskej skoly. A kazda ma vzdy nejaky problem, s ktorym potrebuje pomoct, a muz je vzdy v spravnom case na spravnom mieste.
@7miriam77 preco stale pises cudzich? Akoze zbieraju z ulic hocikoho? Tu nejde o cudzich vobec. Skus odpovedat na tu otazku co si tu dostala, ujde ti bus, dalsi nejde, domov to mas 30 km a kolega ide tam blizko. Budes radsej volat taxik a cakat?
Co povies kolegovi?
@7miriam77 ja nepoznam ziadneho spoluziaka svojho manzela. A co teraz? Prenho to nie su cudzi ludia.
@7miriam77 V tomto prispevku je nastasie vacsina zien, ktore nie su ziarlive stihacky a nevidia za vsetkych len bokovky ci snahu niekoho zbalit. To je asi vsetko. Kazdopadne ja som rada, ze prevazuju tie rozumne, co si nepotrebuju vytvarat nejake scenare ci paranoje. Uz si ich sem dala dost. Napriklad ten posledny prispevok
Ma tvoj manzel vobec dovolene komunikovat so zenami? Moze mat kamosky, kolegyne, je mu dovolene ist niekam, kde su zeny? Ja mam napriklad pomerne dost kamaratov, ani jedna z ich manzeliek ci priateliek v tom nevidi problem, niektori su single.
Ci musis mu ich najprv schvalit, musi spoznat teba aby neboli cudzie?
@babulkomale uz som písala, ze to je ina situácia. Uplne ina. Ale tu sa zjavila rano spoluziacka pred ich domom a nie prvy krát. Tiez sa nemôže dostat sama k bodu B???
Autorka ja ta ÚPLNE CHÁPEM. Este plus tehotenstvo... Je to mega ťažké byt racionálna a kľudná.
Ja som mužovu urobila po pôrode takú scénu ked som videla podobnú situáciu ako stojí pri aute s
mladou kolegyňou večer, akurát prišiel zo služobky a ona tam nemala.co robiť.. obrovská tragédia,ledva som lapila po dychu,hned som mala v hlave len to,ze ma snou podvádza... Vsetko sa ale.vyriesilo a bolo to úplne inak,ale proste moje hormóny po pôrode plus žiarlivosť si sli svoje
Úplne ti rozumiem, no neostáva ti nič iné ako samu seba presvedčiť ze to je tak ako vraví muž a veriť mu... Hovor si len pozitíva a najmä to,ze ak by to bola milenka,100% nebude nastupovať pred vašim bytom..
Je to len tvoja domyslavost, skus sa pred mužom ktomu nevracat.. nechaj si tie myšlienky pre seba. A mozno len mu povedz, ze je divné ze ju predtým nespomenul ze ju viezol,ze oreto máš právo sa obávať. Ale uz to nepitvaj. Držím palce a vela šťastia s bábätkom
@mondolina Ved v poriadku, len take, co sa biju do prs za spoluziacky svojich cestnych muzov a nadavaju inym do stihaciek, tu velakrat neskor placu, ze mu nasli v mobile smsky a ze vobec netusili, ze nieco nie je v poriadku. Tu nikto nerobi z komara somara, ale to, ze spoluziacka nahodou isla okolo ich domu, pozerala autam do okien, nahodou zbadala spoluziaka zo ZS a rovno sa ho na drzovku opytala, ci by ju nezaviezol do prace - pride mi to ako narychlo zlatana vyhovorka. Kedze byvaju na sidlisku, asi to nebude nejaka mala vieska, kde kazdy pozna kazdeho. Skor mi pride idealne, zasit sa s frajerkou narychlo, kym si zena mysli, ze ide zo skolky. Ale to je moj nazor. Autorka sa predsa pyta na nazory. Ja ta za tvoj nazor nenapadam.
@babulkomale baby co riesite dokola??? Ja len prajem autorke, aby to naozaj bola len ta spoluziacka, ktora sa uplne len nahodou obcas vyskytne pred ich domom a on ju uplnou nahodou len vezie. Ja žiadny problem nemam, žiadny. No zial, tu človek cita milion pribehov tyzdenne o nevere atd. Ja som neveru edte neriešila, a to prajem aj autorke. Nic viac nic menej.
Mna vozil kolega do prace skoro každý deň,lebo som byvala cestou z jeho domu do nasej prace.nikto za tým nič nehladal,nič za tým nebolo.jednoducho je pre mna normalne,keď je ta ista trasa a idu dvaja tým istym smerom,prečo neist spolu.
Ale zas na druhú stranu, by ma zaujímalo ze co sa predtým dohodli.. ci si večer napísali a vedel ze ju ma počkať? Ak to bola náhoda že býva vedla vas a stretli sa tak ok..ale ak by komunikovali a dohodli sa tak ja osobne by som mala stým problém.
Tak isto aj moj muž by mal problém keby ma vyváža spolužiak. My sme si kvit.
Mna by teda nasral muz keby zistím že vyváža pravidelne nejakú zenu a neviem o tom. Ja som ziarlivka

autorka, prepáč, ale ani tehotenské hormóny nie sú ospravedlnením pre takúto podozrievavosť. Počula si už o tom, že jedným z najdôležitejších aspektov kvalitného vzťahu je dôvera?