icon

Muž ofrfle všetko čo uvarím

10. júl 2022

Už sa to nedá počúvať. Všetko musí komentovať. Toto je zle, tamto je veľa, takto a takto som to mala urobiť. Pritom nevarím zle, mne to chutí, deťom tiež. Komentuje ešte aj kávu, keď mu urobím. Povie fuj. Nechápem a je mi už do plaču, pretože sa snažím. Vymyslím špecialitu, uvarím to sama pri dvoch deťoch a on povie, že to nie je dobré.
Neradte mi nevarit, musím variť, lebo mame deti.
Čo také mu povedať, aby sa spamätal? On je totiž jeden nevďačny debil, nič si neváži. (Varím zo svojej materskej) btw takýto je len odkedy máme deti. Predtým takto nekomentoval a chutili mu.

amonet
10. júl 2022

preto u nas vari muz🤷‍♀️

viestta
10. júl 2022

@jarkap1 ako si zariadis, tak máš. Ak si si vzala normálneho chlapa, keď s ním všetko vydebatujes a dohodnete sa, tak ta čierna budúcnosť nečaká. Ale treba si stanoviť pravidlá a hranice, za ktoré nepôjde ani jeden z partnerov. Bez toho to fungovať nebude. Treba zložiť ružové okuliare a prepnúť na pragmaticky mod.

hermiona12
10. júl 2022

Osobné ja keby mi takto ofrflal všetko , tak by som mu pekne do tej kávy dala prehaňadlo, že by s prepáčením výš*al všetko h*vno čo v sebe má .

zmrzlinka2021
10. júl 2022

Tvoj priatel sa sprava ako velke decko.

V prvom rade - nechuti ti, co varim (uplne logicky nemusis varit dobre, maloktora zena tu vie varit aj chutne, vacsina z nas varime, lebo varime), uvar si vlastne jedlo.

V druhom rade - uvari si, musi si po sebe upratat. Ty nerob mu sluzku. Ty si jeho ROVNOCENA PARTNERKA, nie upratovacka. Nebud sprosta.

Po tretie - spravaj sa viac ako zena, nie domaca gazdina. Nedovol aby si myslel, ze si tu na varenie a upratovanie.

atina12
10. júl 2022

Mne sa diali tieto poznámky tiež, ked výbornú polievku ofrflal tým najnevhodnejším spôsobom, tak som ju chytila a vyliala do záchoda. A nabudúce keď bude niečo robiť on, povedz mu to, čo on tebe

laila22
10. júl 2022

Tvoj muž je chorý na hlavu... Keď robíš hnusnu kávu, nech zdvihne zadok a uvarí onTebe. Nie že bude hulákať jak sprostý. Ja by som nevarila nič, ani kávu a nech žerie mastný chleba a nech narieka.. Mesiac by som ho takto nechala. Buď by sa spamätal, alebo by bol na mastnom chlebe... 😎

atina12
10. júl 2022

Veď nie si žiadna pucmola

janickacrazy
10. júl 2022

No u nás niekto skúsil raz ofrflat jedlo, ktoré som uvarila. Vysvetlila som všetkým prítomným, že ak im nechutí, tak nech sa páči, môže si uvariť sám, čo len chce. Odvtedy nikto neprotestuje. Zjes, zjes, nezjes, buď si hladný, daj si chleba. Ja nie som vyvarovna a nebudem robiť pre každého niečo iné.

sissy27
10. júl 2022

Raz by si otvoril hubu a zoberem tanier/kávu a vyhodím. A nabudúce nech si pýta od tej čo mu ráno topánky obúva…

alex49
10. júl 2022

nenechaj po sebe hučať, ked bude hladný/smadný, nech si spraví sám, ak bude nadávať, tak mu vydanaj naspať. U nás sa zje všetko, ak nechutí, tak nenútim, ale aby mi niekto ofrflal každé jedlo, tak by si varil sám, aj tú sprostú kávu, aj vajce na tvrdo, a ked si nechce variť, tak nech je hladný, nezaujíma ma.

nikdenikto
10. júl 2022

No to je kus vola ten tvoj muž 🙈
Môj buď pochvali alebo je ticho, bez slova sa zdvihne od stola a poda si solničku korenicku a zje všetko. Raz by povedal fuj a už by sa odo mňa nenajedol. A na gauči by mohol nariekať aj do ďalšieho rána ....nenechaj sa tak ponižovať, proste mu nenaloz ten tanier. Povedz mu keď je hladný nech si naloží sám ale jedna blbá poznámka na jedlo a poletí aj s tanierom.

mirage
10. júl 2022

@viestta ja som takto postala autom, ked mi frflal do soferovania. Postala som na rusnej krizovatke. " Vystup, alebo bud ticho" pomohlo, povie sem tam nieco este, ale k veci a konstruktivne.

autor
10. júl 2022

@danielinaa 🤣 to vidím už teraz pokračovanie "si normálna? Tebe už načisto j*ebe kúp si lieky na hlavu to čo si urobila" 🤣🤣 podľa mňa keby mu to hodím spred nosa do koša tak jemu nedôjde že je to preto že si to ani nezaslúži

atina12
10. júl 2022

@mirage mna vysadil z auta a nechal ma tam

0silvia0
10. júl 2022

Dnes ste uz vecerali? 🤔

autor
10. júl 2022

Jaj ženy keď to sa človeku v tej chvíli mozog zastaví. To by ste museli vidieť v tej chvíli mám chuť ho vyhodiť cez zatvorené okno.
Dnes keď sme začali jesť na obed začal. 'Hmm mohla si tam dať to a to. Mohlo to byť lepšie." Povedala som mu že"vieš kedy mužovi od ženy nechutí? Keď ju nemiluje. Vtedy mužovi od ženy nechutí ani len káva "
Tak ostal zamrznutý červený. Tak kukám dobre. Asi je za tým naozaj niečo úplne iné ako moje jedlo 😏

autor
10. júl 2022

@0silvia0 ešte nie ale obed sme zjedli a ja svoju jazykovú polievku od neho tiež 🙄 robila som grécky šalát s tortilou plnenou kuracimi prsiami mňam výborne.. podľa pána to mohlo byť lepšie.

mimikarol
10. júl 2022

A keby si sa s ním dohodla čo budeš variť? Možno mu len nechutia tie "špeciálne jedlá". Ja tiež nemám moc rada vseliake "špeciality". Neviem ako tieto rady, že nevar mu... Mne by to nedalo ako človeku. Príde mi muž s roboty a nemá sa ani čoho najesť. Ale ja sa na to pozerám inou optikou. Mne manželstvo funguje dobre. Muž neobeduje doma často, ale keď áno, tak vždy sa dohodneme čo uvarím. Nevarim len to čo chcem ja

viestta
10. júl 2022

No vidíš, mala som pravdu. Ofrflane vývar nie je váš hlavný problém. Mala by si začať na tom pracovať. Lepšie to nebude, len horšie. Pánko by mal zistiť, že nebude sa tancovať len podľa jeho pesniciek
Ja fakt nechápem, ženy, kde, do pierdele, ste zabudli svoju sebeúctu a hrdosť? Teda ak ste vôbec nejakú pred sobasom mali. Však ti chlapi na vás drevo kalaju a vy ešte mate výčitky, že niečo robíte zle, keď ti vadí trpaci nie sú s pokojni

autor
10. júl 2022

@mimikarol ja sa ho vždy pýtam aj vyhoviem aj zle je

autor
10. júl 2022

@viestta lebo je to výchovou žien od malička.. potom je to chlapmi. Ak si nemala nikdy normálneho tak nepoznáš svoju hodnotu. Potom takémuto uveris že si na nič a toto je normálne. Človek sa tak nad sebou zamysli že možno Naozaj je to tak ako on hovorí.

viestta
10. júl 2022

Tak sa prestaň pýtať a dupni si. Nie raz, nie dva krát. Dupni si zakazdym, keď prekročí únosné hranice

moonlight1210
10. júl 2022

Toto vie vyvolat i nizke sebavedomie (pre cokolvek).

Nedokaze, v podstate sa aj boji priznat uspech druhemu. Lebo sa boji, ze obratom moze prist otazka: a v com si podobne dobry ty? Co vyborne prinasas do vztahu ty?
A on na to nema odpoved, lebo sa v nicom neciti dost dobry.
Resp. sa boji, ze to doda sebavedomie tomu druhemu a ten si uvedomi, ze jeho vlastne nepotrebuje, ze ma naviac.
Tak dava partnera dole, aby sa poistoval, ze mu nenapadne, ze ma naviac. A aby si umelo upevnoval poziciu toho kritika, na ktoreho nazore zalezi. Teda, ze je este dolezitejsi, ako ten, co tu pracu vykonava.

Sem-tam, z casu na cas ho kludne odbi niecim, co vobec necaka, napr. Pozri sa, nesnaz sa, ja viem, ze som dobra, to tvojich par slov nezmeni.
Pokojne prezen trosku svoju sebaistotu. I keby sa potom zacal do toho navazat. Usmievaj sa, mykni plecom, chod si po praci, nechaj ho s jeho “poburenim” nad tvojou neskromnostou.

A potom ho odzbroj, ked pred navstevou, kamoskami, rodinou pochvalis nieco na nom. Vypichni nejaku vlastnost. Uprimne, bez ironie.
(Aj keby ti to hned pred nimi oplatil kritikou niecoho tvojho (klasika v style: Za to tvoje varenie stoji za…).
Aj ked sa ti zda, ze sa tym das ponizit, naopak on sa v ociach druhych zhodi sam.)
A trocha verejnej pochvaly ho moze ukludnit, ak je reda problem v tom sebavedomi.

pipistrel13
10. júl 2022

tak naberie si on alebo ty mu naberies?...prilis ho obskakujes,kavu by teda odo mna nikdy za takychto podmienok nedostal a jedlo tiez nie...,ze este aj z rodicaku varis,teda som pochopila,ze ti neprispieva
neda sa s tym urobit nic,za nic ta nema
ak zmenis pristup,mozno sa zbada,ale nikdy sa od neho nedockas pochvaly ani pomoci..

karhu
10. júl 2022

...preco stale a znova nechaju niektore zeny zo seba robit onuce?🙈

pipistrel13
10. júl 2022

ale ty sama vies,ze to tak nie je,ze nemas hodnotu a neda sa vsetko zvalovat na vychovu
tym ze sama vies,ze to nie je v poriadku,dokazes s tym nieco urobit...je to len o tom ako sa rozhodnes
a neverim ze je to len odvtedy odkedy mate deti,ked aj nefrflal a neurazal ta v oblasti varenia,isto to bolo niekde inde

kitycat
10. júl 2022

Var sebe a derom a on nech si uvari. Takisto nech si aj uprace.

Dalsia co sa pasovala do role handry sa mi zda... Za jeho matkou ho posli, ta ho moze obskakovat aj ritku utret.. Hrdost nejaku mas? 🤦‍♀️

autor
10. júl 2022

@viestta ja si práve že dupnem. Poviem si svoje nenechám sa ale on neorestava a už sa to nedá počúvať v momente mi prestane chutiť jesť

janage
10. júl 2022

Nedá mi😉

viestta
10. júl 2022

Máš pravdu, niekde vo výchove sa stala chyba, ale keď vidím doma, že mama je za sluzku, keď nie som úplne krepa, tak viem, že tade cesta nevedie a vo svojom živote sa takému vyhnem. Keď natrafím na chlapa co sa nespráva normálne a s úctou ku mne, tak s nim nepokračuje. Keď už pokračujem a vidím, že niečo nie je v poriadku, tak začnem veci riešiť. Áno, aj mu môžem naložiť na tanier, aj kávu uvariť, ale ak by po mne bliakal, tak sa hneď dozvie to co ho doma nenaučili. Časy keď mamy dceram hovorili, však vydrž, ani nepije ani ta nebije, nemôže to byť také zlé, sú hádam za nami. Ci?