Muž ofrfle všetko čo uvarím
Už sa to nedá počúvať. Všetko musí komentovať. Toto je zle, tamto je veľa, takto a takto som to mala urobiť. Pritom nevarím zle, mne to chutí, deťom tiež. Komentuje ešte aj kávu, keď mu urobím. Povie fuj. Nechápem a je mi už do plaču, pretože sa snažím. Vymyslím špecialitu, uvarím to sama pri dvoch deťoch a on povie, že to nie je dobré.
Neradte mi nevarit, musím variť, lebo mame deti.
Čo také mu povedať, aby sa spamätal? On je totiž jeden nevďačny debil, nič si neváži. (Varím zo svojej materskej) btw takýto je len odkedy máme deti. Predtým takto nekomentoval a chutili mu.
@moonlight1210 toto je riadna pravda. Až nato že ja ho veľmi nemám zaco chváliť..
@pipistrel13 niekedy si naberie sám, ale zriedka. Pre predstavu, on je ten typ chlapa ktorý sa vyvali na gauč s plechovkou piva v ruke, vyloží nohy a daj to, daj to. Keď nie, tak je schopný hodinu spievať do mňa, až sa postavím a proste mu prinesiem jesť.
Na neho nič neplatí, môžem mu hovoriť a robiť čo chcem. Pár dni sa vie pretvarovat, ale potom sme zas tam kde sme boli.
Ja si uvedomujem všetko ale u neho to zmeniť nedokážem aby si aj on vážil čo má
Ja mam takeho otca, mama to z mnou nepochopeného dôvodu berie s humorom, ja som mu raz spravila kavu, osomral a uz som nikdy nespravila aj ked pride na návštevu robi mu moj muž 😁 a na druhej strane moj muž je hrozny kávičkári stale špekuluje casto mu kavu skritizujem ale on to berie tak ze sa uci na tom 😅 viem ze to sa s tvojim prípadom neda rovnať to len pre príklad…nezávidím ti musi to byt strasne neprijemne a demotivujúce
cielom cloveka nie je menit druhych,ale seba ak je to potrebne...avsak ak mas muza ako popisujes,tam u teba nie je co menit
sama vies,ze to tak je a nema ta za nic (citit z tvojho pisania),a ty jeho nikdy nezmenis...jedine co mozes je opustit miesto,ktore ta nici a ponizuje a nemas nadej na zmenu...
a nech si huci do teba kolko chce,ja by som sa nezdvihla a nedala mu,samozrejme je ale mozne,z eje po tom agresivny tak radsej zo strachu ustupis a ak je to tak,utekaj
celkovo ti muz nedava ziadnu lasku,ziadnu pomoc,proste nic co ma partner poskytovat
Omg, necitala som to cele, ale otazka je, naco mu preboha este varis? Nalozila by som sebe a detom a jemu odkazala, nech si nieco spravi, pripadne navari pre vsetkych. Kavy by sa uz odomna nedockal. Je ine raz za cas decentne podotknut, ak sa nieco nevydari (sak stane sa). My sa striedame vo vareni (kazdy vari ine jedla), ale teda fuj este nikto nikdy nepovedal.
Tak tam supni prehanadlo 😁😃 zasluzi si to a nesetri davkovanim na volovi.
Tak nech si spieva... zober sa a chod von, s detmi, alebo hoci citat knihu do dalsej izby... uuuplne by so ho ignorovala... frfles na vsetko ?ok, zrejme to vies lepsie .nech sa páči kuchyňa je len tvoja.urob si kavu, dokonale jedlo... a nech je aj tyzden na tej prazenici ...dovoli si tolko kolko mu dovolis... vie ako na teba , hulaka a ty mu hned skocis na to.no to vobec...
Precitala som par komentarov , a mne z toho vychadza "komu niet rady, tomu niet pomoci" .
No ženy pri večeri sme sa rozprávali. Vyjadril sa tak, že Vraj mne sa nechce variť (blbosť) tak on má tak chce motivovať.
Akože fakt?? Toto ma má motivovať? On je nejaký mimo nie?
Ale vraj varím výborne. Kukala som na neho ako puk, či on je taký hlúpy, alebo zo mňa robí hlúpu. Povedala som mu, že takto sa mí naozaj nebude chcieť variť. Keď ti to chutí tak poďakuj to je také ťažké?
Este mi napadlo, ked tvoje jedlo je fuj a on varit nevie, nech si panko objedna... aj to mu je za tazko?
Nečítala som všetky komentáre,ale žena! Povie ti na jedlo že fuj, vtom momente by som s kľudom vstala a šmarila jeho tanier aj s naloženým jedlom do koša. Káva,že fuj? By bola posledná káva čo by odomňa dostal. A taktiež...varila by som,lebo by som musela kvôli deťom, ale pánko by si nakladal sám. On vidí,že vždy ustúpiš,preto to nemení. Inak, kamoška tiež keď bola na md, nevedela,čo skôr. A urobila šošovicový prívarok s opečenou špekačkou. Jej drahý,že či to má on žrať. Ona.že nie a tiež to kydla.aj s tanierom do koša. Druhý raz ho prosila,aby vyvesil prádlo, lebo ona.dieťa choré,kopec práce.... prádlo v práčke nechal 2dni, tak ona jeho všetky veci do koša, a svoje a dieťaťa prala znova....Nato sa spýtal, či má pocit,že majú toľko peňazí, čo by si nové handry mal kupovať. Ona že nie, ale uľavilo sa mi.
Takže takto nejak aj na tvojho.
@mirro a polepšil sa nakoniec?
@janickacrazy ano, odvtedy aj pradlo vyvesí aj zje bez komentárov. Kamoška varí super. To chcel len rýpať.
Ako pisu baby, bud by som mu nevarila alebo mu zobrala tanier a smarila jedlo do kosa. Inak takehoto chlapa poznam. Teta vari fakt uzasne a pecie este lepsie. A on vzdy ofrfle. Ani jedno jedlo mu nie je dobre. Ani nic, co ona urobi. Pri tom on v domacnosti nikdy ani prstom nepohol, maximalne vonku v zahrade. Lebo chlapske roboty. Ale ze chlapsku robotu ukladanie dreva a pod robi aj teta s nim, to mu uz nevadi. Maju uz po 50 a ona velmi lutuje, ze to nestopla skor. Uplne ju tym ubil.
Moj muz je sefkuchar, ja varim len na prezitie, dost vynimocne a vzdy ma pochvali. Aj ked sama viem, ze to nevyslo podla ocakavani.
Presne tak ako radia baby ..navar sebe a deťom..ak deťom chuti a jedia ..jemu by som nenabrala,že veď predsa nebude jesť také hnusne jedlo ..nech si pripraví sám
Posli ho do restauracie..magor..alebo nech si zerie svoju prazenicu..🤦
Som si prečítala len nadpis a hneď mi napadlo, nech si varí sám, takých špekulantov mám rada, ty stojíš pri tom šporáku a chlap ti to ofrfle..no len raz by skúsil.
necitala som uz vsetky komenty, ale niekto to tu pisal. deti sa ucia pozorovanim, tak mila autorka, ked to deti chytia po otcovi, a budu na jedlo hovorit fuj a vlastne asi na vsetko co urobis, tak mas "vyhrate"
takze sadni si s nim, porozpravaj sa, ze teda ok , nechuti kazdemu vsetko, ja to beriem, ale na jedlo nehovorime fuj, lebo ked moze oco, mozu aj deti. takze zmenit komunikaciu.
moj krpec je este maly, ale jasne som chlapovi vysvetlila, ze "nechcem to" nie je vhodna komunikacia (my to mame v ramci srandy, co je super, lenze to dieta nevie, ze tato to nemysli vazne, iba si robi srandu), takze sa to musi zmenit, lebo deti budu opakovat.
a naozaj nech sa nauci varit. muzi vedia varit a varia dobre. a bohuzial po vareni sa kuchyna sama neuprace, je to sucast varenia, moj doma vari (niektore veci uvari fakt vynikajuco ale niektore robim ja lepsie, ale ja mu nic nepoviem) a aj kuchynu uprace.
mama vari a oco cita noviny bolo zo slabikara za cias predchadzajuceho rezimu a nema to tak vyzerat uz
Nech sa ide najesť k susede.
Že motivovať 😁tak najbližšie v spálni ho motivuj ty takým štýlom. Toto prečo tak, hento príliš veľa, tamto málo, silno, slabo, rýchlo, pomaly, no nedobre a zlepšiť by to chcelo...Na záver povedz, že síce to robí vlastne vynikajúco, ale vzala si si jeho slová o motivácii k srdcu a rozhodla sa motivovať aj ty jeho😁
@janage 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 toto tiež skúsim len pre zvedavosť na jeho reakciu 🤣
@katarinka89 jooj to nemá problém. U susedy, u babky, v reštaurácii zje všetko a všetko je vynikajúce všetko mi chváli ake boko dobré. Ale moje jedlo? Zlee