Muž udrel 26 ročnú dcéru
Manzelovi vyletela ruka, dcera sa nevie vpratat do koze, byva stale u nas, ma pracu, aj pomaha v domacnosti. Ale spava kazdy mesiac s niekym inym a doma parkrat urobila diskoteku s prevazne muzskym obsadenstvom. Vsade chlast a opity ludia. Bolo to spravne od manzela? Ja s tym nie som stotoznena, zvlast, ked je uz dospela.
@anita6666 mama bude vždy mama pre dieťa - teda podľa mňa.
Netolerovala by som ,žiadne žúrky ani striedanie chlapov.Ked to chce robiť,nech ide do podnájmu.Mimochodom 26 ročnú už je neskoro fackovať.Fackovať je nesprávne v akomkoľvek veku,mali ste byť na ňu prísnejší už v mladšom veku.Mám dcéru o niečo staršiu a je vydatá a má vlastnú domácnosť.Keby ale bola slobodná a bývala doma toto by nerobila určite
Len zbežne som prebehla komentáre a zarazilo ma že sa berie inak keď otec udrie dospelú dcéru ako keď muž udrie svoju ženu, to už by všetky písali že ho má za to vyhodiť z domu. Za mňa je každé fyzické (aj psychické) ublíženie neprípustné. Či už rodiča voči dieťaťu alebo manželia voči sebe, súrodenci voči sebe, atď.
To, čo stvára dcéra je tiež cez čiaru, ak má nezbednú vevericu nech odíde bývať inde a nech si žije ako uzná za vhodné, ale s vedomím že sa za ňu hanbíte a nestrpíte také správanie. Je dospelá, nech si zodpovedá za svoj život.
Presne to som chcela napisat co @ruzovakrava. Je to az zarazajuce ako je neeticke bit male deti, nasilie medzi partnermi ale ked sa jedna o viac ako dospelu dcera, ktora ocividne potrebuje pomoc a spravne prevychovat, tak takmer vsetci schvalujete nasilie??????????❗❓
Po 1. 26 ročná by u mna bývala len v extrémnych prípadoch - choroba, postihnutie, krátkodobá neschopnost nájsť si vhodné ubytovanie a pod.
Po 2. v žiadnom prípade by som nedovolila, aby si z domu robila party house, alebo vodila sexuálne objekty domov, vynimka trvalý partner
Po 3. Rozhodne by som 26 ročnú nefackovala, ale keby sa nedokázala spravať slušne, tak by z domu išla len taký fukot.
Po 4. S mužovou uletenou rukou by som tiež nebola spokojná, ale ešte viac by som nebola spokojná s tým, čo som vychovala.
Preto je najlepšie, keď mladi ľudia žijú sami, rodičia netušia, aké majú “kvietky” doma a je pokoj.
Dcéra ma 23, od 18. býva mimo domu, nevidím na tom nič nenormálne, pre mna je oveľa nenormalnejšie, keď dospelé deti žijú s rodičmi.
@elie09 jasné že správne 👍👍👍mal jej facnúť dve
Ja nemám problém aby moje deti u nás bÿvali aj keď sú dospelé. Tu ide o to že ju manžel nemal udrieť. Všetci sme teraz rozhadany preto. Párty si spravila 3x a teraz sme ju pristihli hoci sme to zakázali. Manželovi pretiekli nervy ale mne sa to nepáči aby dospelej dcére jednu fukol. Asi bude naozaj najlepšie poslať ju preč ale aj mi to nedá.
@elie09 Ako ja žijem v zahraničí od 19tky..rodičich som finance podporovala vždy keď to bolo potrebne... Ale ja keď pozerám na ceny bytov, najmou, pozemkou, domov.... Tak si myslím ze ochvilku budú 26rocne deti pri rodicoch v dome a bude to normálne.... Véd niektoré ešte len školu končia, nemajú určite 20% na začatie stavby, kúpená pozemku atď... Nájom? Véd aj ten stojí už viac ako mesačná hypoteke.. Zase keď deti odídu do zahraničia, nieje to ono... Veľa krát sa rozhodnú vysrať na VŠ lebo vidia že dokážu zarobiť, ušetriť a keď niesu z nejakej bohatej rodiny tak sa im domov ani nechce... Taka doba.. Ani to ani to
@elie09 tak bol to skrat, proste sa neovládol, ja by som to tak brala, možno sa dcéra trochu spamätá, možno nie, len ja osobne by som riešila dcéru, nie manžela. Ale pre teba je asi jednoduchšie všetko hodiť na manžela akoby si mala dohovoriť dcére, že nech si hľadá nové bývanie.
A co sa neodstahuje?vo svojom nech zuruje aj kazdy den s chlapmi.ja by som to tiez netrpela...
Asi je skôr na mieste ozaj riešiť dcerine správanie .Je dospelá,pracuje ,zarába ..ak chce žiť podľa seba a nerešpektovať,na čom ste sa dohodli,tak nech si hľadá vlastné bývanie a rám nech si žije svoj život podľa svojich pravidiel.Ak chce žiť v mama hoteli,potom musí rešpektovať všetkých spolubývajúcich
Ja mám len takú otázočku, to fakt všetky dospelé deti byvajú v podnajmoch za 500€? To aké majú platy, že dokážu platiť takéto podnájmi, cestovať, žiť..? Alebo kupujú hneď svoje a splácajú hypo od 20r? Tak je autorka, že dcéra sa nevie správať..
Pri tom vsetko co si o nej popisala sa mu proste ani necudujem, ze mu uz vyletela ruka. Mne by vyletela asi tiez. Ved mala by sa uz nejak spamatat, alebo ak sa teda nechce nijak prisposobit, tak nech si najde svoje byvanie. Take spravanie by som tiez neakceptovala
@laila22 ziju viaceri v 1 byte,prenajmu si izbu napr za 200-300€ a zvysok vyplaty rozbiju,nesetria na buducnost
@adriannasvk to sa dá asi tak vo väčších mestách. Z môjho okolia nepoznám nikoho kto by žil v zdieľanom byte s cudzími ľuďmi.. Viem iba o jednej študentke, ale to boli spolužiačky a rozhodli sa, že nebudú na internáte, ale v byte. Tam im nájomné platili rodičia.

bývam z rodičmi a správam sa tak, aby ma nevyhodili na ulicu, milá dcérka nech si zbalí švestky a ide bývať k sovjim frajerom, ked sa jej nepáči mama hotel