icon

Muž udrel 26 ročnú dcéru

elie09
29. mar 2022

Manzelovi vyletela ruka, dcera sa nevie vpratat do koze, byva stale u nas, ma pracu, aj pomaha v domacnosti. Ale spava kazdy mesiac s niekym inym a doma parkrat urobila diskoteku s prevazne muzskym obsadenstvom. Vsade chlast a opity ludia. Bolo to spravne od manzela? Ja s tym nie som stotoznena, zvlast, ked je uz dospela.

Strana
z2
alex49
29. mar 2022

bývam z rodičmi a správam sa tak, aby ma nevyhodili na ulicu, milá dcérka nech si zbalí švestky a ide bývať k sovjim frajerom, ked sa jej nepáči mama hotel

dominikak4
29. mar 2022

@anita6666 mama bude vždy mama pre dieťa - teda podľa mňa.

viestta
Odpoveď bola odstránená
amelie2017
Autor odpoveď zmazal
kormino
29. mar 2022

Netolerovala by som ,žiadne žúrky ani striedanie chlapov.Ked to chce robiť,nech ide do podnájmu.Mimochodom 26 ročnú už je neskoro fackovať.Fackovať je nesprávne v akomkoľvek veku,mali ste byť na ňu prísnejší už v mladšom veku.Mám dcéru o niečo staršiu a je vydatá a má vlastnú domácnosť.Keby ale bola slobodná a bývala doma toto by nerobila určite

oli18
29. mar 2022

@elie09 Od manžela to bolo veľmi správne, len škoda, že až teraz. Ale nikdy nie je neskoro.

ruzovakrava
29. mar 2022

Len zbežne som prebehla komentáre a zarazilo ma že sa berie inak keď otec udrie dospelú dcéru ako keď muž udrie svoju ženu, to už by všetky písali že ho má za to vyhodiť z domu. Za mňa je každé fyzické (aj psychické) ublíženie neprípustné. Či už rodiča voči dieťaťu alebo manželia voči sebe, súrodenci voči sebe, atď.
To, čo stvára dcéra je tiež cez čiaru, ak má nezbednú vevericu nech odíde bývať inde a nech si žije ako uzná za vhodné, ale s vedomím že sa za ňu hanbíte a nestrpíte také správanie. Je dospelá, nech si zodpovedá za svoj život.

brembo
Autor odpoveď zmazal
kikusha2212
29. mar 2022

Presne to som chcela napisat co @ruzovakrava. Je to az zarazajuce ako je neeticke bit male deti, nasilie medzi partnermi ale ked sa jedna o viac ako dospelu dcera, ktora ocividne potrebuje pomoc a spravne prevychovat, tak takmer vsetci schvalujete nasilie??????????❗❓

sisaka
29. mar 2022

Po 1. 26 ročná by u mna bývala len v extrémnych prípadoch - choroba, postihnutie, krátkodobá neschopnost nájsť si vhodné ubytovanie a pod.
Po 2. v žiadnom prípade by som nedovolila, aby si z domu robila party house, alebo vodila sexuálne objekty domov, vynimka trvalý partner
Po 3. Rozhodne by som 26 ročnú nefackovala, ale keby sa nedokázala spravať slušne, tak by z domu išla len taký fukot.
Po 4. S mužovou uletenou rukou by som tiež nebola spokojná, ale ešte viac by som nebola spokojná s tým, čo som vychovala.
Preto je najlepšie, keď mladi ľudia žijú sami, rodičia netušia, aké majú “kvietky” doma a je pokoj.
Dcéra ma 23, od 18. býva mimo domu, nevidím na tom nič nenormálne, pre mna je oveľa nenormalnejšie, keď dospelé deti žijú s rodičmi.

sissy27
29. mar 2022

@0silvia0 pardon, to som nejak zle prečítala, ale na pointe to nič nemení. Ak pracuje, tak má príjem a na party si môže prenajať vhodné priestory.

daniela2202
29. mar 2022

@elie09 jasné že správne 👍👍👍mal jej facnúť dve

euka210
29. mar 2022

@elie09 je dospela, ale stale byva vo vasom byte/dome, cize platia vase pravidla. Ked si chce zit inak, nech si hlada svoj byt.
Pri takom spravani dobre ze letela len ruka a nie ona.

elie09
autor
29. mar 2022

@brembo Prepáč ale váž slová

elie09
autor
29. mar 2022

Ja nemám problém aby moje deti u nás bÿvali aj keď sú dospelé. Tu ide o to že ju manžel nemal udrieť. Všetci sme teraz rozhadany preto. Párty si spravila 3x a teraz sme ju pristihli hoci sme to zakázali. Manželovi pretiekli nervy ale mne sa to nepáči aby dospelej dcére jednu fukol. Asi bude naozaj najlepšie poslať ju preč ale aj mi to nedá.

tncka
29. mar 2022

@elie09 uz davno mala byvat sama. A nech si robi co chce a ako chce.

simina127
29. mar 2022

@elie09 Ako ja žijem v zahraničí od 19tky..rodičich som finance podporovala vždy keď to bolo potrebne... Ale ja keď pozerám na ceny bytov, najmou, pozemkou, domov.... Tak si myslím ze ochvilku budú 26rocne deti pri rodicoch v dome a bude to normálne.... Véd niektoré ešte len školu končia, nemajú určite 20% na začatie stavby, kúpená pozemku atď... Nájom? Véd aj ten stojí už viac ako mesačná hypoteke.. Zase keď deti odídu do zahraničia, nieje to ono... Veľa krát sa rozhodnú vysrať na VŠ lebo vidia že dokážu zarobiť, ušetriť a keď niesu z nejakej bohatej rodiny tak sa im domov ani nechce... Taka doba.. Ani to ani to

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
janickacrazy
29. mar 2022

@elie09 tak bol to skrat, proste sa neovládol, ja by som to tak brala, možno sa dcéra trochu spamätá, možno nie, len ja osobne by som riešila dcéru, nie manžela. Ale pre teba je asi jednoduchšie všetko hodiť na manžela akoby si mala dohovoriť dcére, že nech si hľadá nové bývanie.

madeline1
29. mar 2022

@elie09 je dosť stará na to, že je taká nevybúrená a ak naozaj spí každý mesiac s iným tak je i bez rozumu, niekde ste asi s manželom urobili chybu. Dospelo sa rozhodne nespráva. Snáď čo najskôr dospeje.

zdenkastanka
30. mar 2022

A co sa neodstahuje?vo svojom nech zuruje aj kazdy den s chlapmi.ja by som to tiez netrpela...

mamkalentedkova
30. mar 2022

Asi je skôr na mieste ozaj riešiť dcerine správanie .Je dospelá,pracuje ,zarába ..ak chce žiť podľa seba a nerešpektovať,na čom ste sa dohodli,tak nech si hľadá vlastné bývanie a rám nech si žije svoj život podľa svojich pravidiel.Ak chce žiť v mama hoteli,potom musí rešpektovať všetkých spolubývajúcich

laila22
30. mar 2022

Ja mám len takú otázočku, to fakt všetky dospelé deti byvajú v podnajmoch za 500€? To aké majú platy, že dokážu platiť takéto podnájmi, cestovať, žiť..? Alebo kupujú hneď svoje a splácajú hypo od 20r? Tak je autorka, že dcéra sa nevie správať..

mirka_a_hrasok
30. mar 2022

Pri tom vsetko co si o nej popisala sa mu proste ani necudujem, ze mu uz vyletela ruka. Mne by vyletela asi tiez. Ved mala by sa uz nejak spamatat, alebo ak sa teda nechce nijak prisposobit, tak nech si najde svoje byvanie. Take spravanie by som tiez neakceptovala

adriannasvk
30. mar 2022

@laila22 ziju viaceri v 1 byte,prenajmu si izbu napr za 200-300€ a zvysok vyplaty rozbiju,nesetria na buducnost

laila22
30. mar 2022

@adriannasvk to sa dá asi tak vo väčších mestách. Z môjho okolia nepoznám nikoho kto by žil v zdieľanom byte s cudzími ľuďmi.. Viem iba o jednej študentke, ale to boli spolužiačky a rozhodli sa, že nebudú na internáte, ale v byte. Tam im nájomné platili rodičia.

euka210
30. mar 2022

@laila22 ja som byvala doma do 27r, kym som sa nevydala. Vyska, praca. Brat byval dlhsie doma, ale prispievali sme a takto sme sa veru nespravali.

laila22
30. mar 2022

@euka210 U nás rovnako ako u Vás. Môj budúci manžel nikdy u nás pred svadbou nespal. A párty ma nikdy nenapadlo robiť, ani so súhlasom rodičov.. A to sme mali ešte jeden dom prázdny, kde by sa to dalo zrealizovať.. 😂

laila22
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2